Kuzum 2. Ayda canlı aşı vardı ondan ateş oluyordu bunda olmaz dediler sadece huzursuzluk olur dediler dediğim gibi bizde hafif bir yükselme oldu ama ondan mı bilmiyorum.. hatta s.ocağı 2. Ayda gelmeden verin demişti bunda demediler..
Kuzum 2. Ayda canlı aşı vardı ondan ateş oluyordu bunda olmaz dediler sadece huzursuzluk olur dediler dediğim gibi bizde hafif bir yükselme oldu ama ondan mı bilmiyorum.. hatta s.ocağı 2. Ayda gelmeden verin demişti bunda demediler..
Benim 37.5 oldu en fazla ama yinede vermiştimcok sicak gelmişti bana ve biraz fazla ilgi istenisti koydugun yerde durmuyodu kucaktaydi hep 2 3 gun valla biz gecikmeli oluyoruz asilarimizi hep birde
38 olunca vermiştim benim de gün boyunca kucağımdaydı uyuyamıştı huzursuz aşırıydı. Bizim de ilk defa zamanında olacak 2.ay bir hafta sonra yapılmıştı 1.ay aşı yok diye baua bi geç olmuştu
38 olunca vermiştim benim de gün boyunca kucağımdaydı uyuyamıştı huzursuz aşırıydı. Bizim de ilk defa zamanında olacak 2.ay bir hafta sonra yapılmıştı 1.ay aşı yok diye baua bi geç olmuştu
Benim korktuğum da o satırları sanki kendi yaşamış gibi anlatmış kesin bi b*klar yemiş kahretsin ki bende keşke okumasaydım gözümün önünden gitmiyor o cümleler
Ecrin bebek olayından sonra sözüm ona bir yazarın bir çocuğa tecavüzünü anlattığı kitabın bir sayfası paylaşıldı instagramda rezil herif ondan bahsediyorduk canım, yok ben bayram sonrası direk o pzt günü başlayacağım şimdi Bayram’da eşimde evde olacak çok evde durmayız ilgilenemem diye düşündüm
Tekirdağ’a gidiyoruz canım 10 günlüğüne bayram için , eşimin memleketi. Sabah yolcuyuz inşallah
10 saat yol gidecez bakalım ilk kez iki çocukla, bize dua edin
Tekirdağ’a gidiyoruz canım 10 günlüğüne bayram için , eşimin memleketi. Sabah yolcuyuz inşallah
10 saat yol gidecez bakalım ilk kez iki çocukla, bize dua edin
Ecrin bebek olayından sonra sözüm ona bir yazarın bir çocuğa tecavüzünü anlattığı kitabın bir sayfası paylaşıldı instagramda rezil herif ondan bahsediyorduk canım, yok ben bayram sonrası direk o pzt günü başlayacağım şimdi Bayram’da eşimde evde olacak çok evde durmayız ilgilenemem diye düşündüm
Bendim canım Solgar marka kullanıyorum bir de gnc var galiba. Sabah 2, öğlen 2 ve akşam 2 tane içiyorum. Yan etkisi biraz iştah açıyor galiba. Ben zaten homini gırtlak olduğum için pek bir şey değişmedi ama daha önce okuduğum yorumlar o yöndeydi
Ben okudum ve gözümün önünden gitmiyor o anı yaşıyorum sanki gözümde canlanıyor iğrençlikler o küçücük yavrunun yaşadıklarını anlamamız mümkün değil tabi