2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz de yarın olucaz cuma idi günü yolculuk var diye bir gün öncesine aldık. Ben öncesi calpol vereceğim 2.ay aşısı ateşli geçti
Kuzum 2. Ayda canlı aşı vardı ondan ateş oluyordu bunda olmaz dediler sadece huzursuzluk olur dediler dediğim gibi bizde hafif bir yükselme oldu ama ondan mı bilmiyorum.. hatta s.ocağı 2. Ayda gelmeden verin demişti bunda demediler..

Doktora sordum kuzum 2.ay yapmışsa ateş ver dedi özellikle aşı öncesi yapılmıyor önerilmiyor bağışıklık vs için sordum hayır ilgisi yok dedi

Benim 37.5 oldu en fazla ama yinede vermiştimcok sicak gelmişti bana ve biraz fazla ilgi istenisti koydugun yerde durmuyodu kucaktaydi hep 2 3 gun valla biz gecikmeli oluyoruz asilarimizi hep birde

38 olunca vermiştim benim de gün boyunca kucağımdaydı uyuyamıştı huzursuz aşırıydı. Bizim de ilk defa zamanında olacak 2.ay bir hafta sonra yapılmıştı 1.ay aşı yok diye baua bi geç olmuştu

Biz 3 hafta 2gun gec olduk 2.ay asisini buda 2 hafta kdr gecolcak arrik napalim

konu nedir merak ettim, birde ek gıdaya başladınmi??
Ecrin bebek olayından sonra sözüm ona bir yazarın bir çocuğa tecavüzünü anlattığı kitabın bir sayfası paylaşıldı instagramda rezil herif ondan bahsediyorduk canım, yok ben bayram sonrası direk o pzt günü başlayacağım şimdi Bayram’da eşimde evde olacak çok evde durmayız ilgilenemem diye düşündüm

Tekirdağ’a gidiyoruz canım 10 günlüğüne bayram için , eşimin memleketi. Sabah yolcuyuz inşallah
10 saat yol gidecez bakalım ilk kez iki çocukla, bize dua edin
İstanbuldan geçerken bi uğrayın iftarınızı yapın soluklanın bende

yok artık!! kitabın ismi ne diye geçiyor?

Ben hiç okumadim ya. Cesaret edemedim . Atlatamam çünkü uzun süre.

Kızlar ya bira mayası tableti kullanan bir arkadaş vardı kimdiki o ? Hangi marka günde kaç kez kullaniliyor yan etkisi var mı
Ben de alicam
Bendim canım Solgar marka kullanıyorum bir de gnc var galiba. Sabah 2, öğlen 2 ve akşam 2 tane içiyorum. Yan etkisi biraz iştah açıyor galiba. Ben zaten homini gırtlak olduğum için pek bir şey değişmedi ama daha önce okuduğum yorumlar o yöndeydi

Ben hiç okumadim ya. Cesaret edemedim . Atlatamam çünkü uzun süre.
Ben okudum ve gözümün önünden gitmiyor o anı yaşıyorum sanki gözümde canlanıyor iğrençlikler o küçücük yavrunun yaşadıklarını anlamamız mümkün değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…