Kuzum 2. Ayda canlı aşı vardı ondan ateş oluyordu bunda olmaz dediler sadece huzursuzluk olur dediler dediğim gibi bizde hafif bir yükselme oldu ama ondan mı bilmiyorum.. hatta s.ocağı 2. Ayda gelmeden verin demişti bunda demediler..Biz de yarın olucaz cuma idi günü yolculuk var diye bir gün öncesine aldık. Ben öncesi calpol vereceğim 2.ay aşısı ateşli geçti
Kuzum 2. Ayda canlı aşı vardı ondan ateş oluyordu bunda olmaz dediler sadece huzursuzluk olur dediler dediğim gibi bizde hafif bir yükselme oldu ama ondan mı bilmiyorum.. hatta s.ocağı 2. Ayda gelmeden verin demişti bunda demediler..
Benim 37.5 oldu en fazla ama yinede vermiştimcok sicak gelmişti bana ve biraz fazla ilgi istenisti koydugun yerde durmuyodu kucaktaydi hep 2 3 gun valla biz gecikmeli oluyoruz asilarimizi hep birde
Satis olan tum noktalarda e bebek hepsiburada n11 baslamis bile bugunden bazi indirimlereTesekkurler bilgilendirme icin. Hangi sitede olacak indirim? Ben de alacagim.
Biz 3 hafta 2gun gec olduk 2.ay asisini buda 2 hafta kdr gecolcak arrik napalim38 olunca vermiştim benim de gün boyunca kucağımdaydı uyuyamıştı huzursuz aşırıydı. Bizim de ilk defa zamanında olacak 2.ay bir hafta sonra yapılmıştı 1.ay aşı yok diye baua bi geç olmuştu
konu nedir merak ettim, birde ek gıdaya başladınmi??Benim korktuğum da o satırları sanki kendi yaşamış gibi anlatmış kesin bi b*klar yemiş kahretsin ki bende keşke okumasaydım gözümün önünden gitmiyor o cümleler
Cok guzel olmus nasil yaptiniz anlamadim.alt ust katladiniz zibini nasil gecirdiniz oylePratik oluyor bu şekilde içinde alt üst bir de bu zıbın varyolculuk hazırlıkları malum
Ecrin bebek olayından sonra sözüm ona bir yazarın bir çocuğa tecavüzünü anlattığı kitabın bir sayfası paylaşıldı instagramda rezil herif ondan bahsediyorduk canım, yok ben bayram sonrası direk o pzt günü başlayacağım şimdi Bayram’da eşimde evde olacak çok evde durmayız ilgilenemem diye düşündümkonu nedir merak ettim, birde ek gıdaya başladınmi??
10.hafta ama gelişim 8.hafta durmyşKaçıncı haftada düştüler
Tekirdağ’a gidiyoruz canım 10 günlüğüne bayram için , eşimin memleketi. Sabah yolcuyuz inşallahYolculuk nereye tatilemk memleket falan mi cnm
Ay demeee, inş yoktur eksik yaa, en sinir olduğum şeyO valizler hiç tam olmaz zaten bir eksik mutlaka olurda lazım olana kadar ne olduğu bir türlü anlaşılmaz
İstanbuldan geçerken bi uğrayın iftarınızı yapın soluklanın bendeTekirdağ’a gidiyoruz canım 10 günlüğüne bayram için , eşimin memleketi. Sabah yolcuyuz inşallah
10 saat yol gidecez bakalım ilk kez iki çocukla, bize dua edin
Cok guzel olmus nasil yaptiniz anlamadim.alt ust katladiniz zibini nasil gecirdiniz oyle
yok artık!! kitabın ismi ne diye geçiyor?Ecrin bebek olayından sonra sözüm ona bir yazarın bir çocuğa tecavüzünü anlattığı kitabın bir sayfası paylaşıldı instagramda rezil herif ondan bahsediyorduk canım, yok ben bayram sonrası direk o pzt günü başlayacağım şimdi Bayram’da eşimde evde olacak çok evde durmayız ilgilenemem diye düşündüm
Ben hiç okumadim ya. Cesaret edemedim . Atlatamam çünkü uzun süre.Ecrin bebek olayından sonra sözüm ona bir yazarın bir çocuğa tecavüzünü anlattığı kitabın bir sayfası paylaşıldı instagramda rezil herif ondan bahsediyorduk canım, yok ben bayram sonrası direk o pzt günü başlayacağım şimdi Bayram’da eşimde evde olacak çok evde durmayız ilgilenemem diye düşündüm
Bendim canımKızlar ya bira mayası tableti kullanan bir arkadaş vardı kimdiki o ? Hangi marka günde kaç kez kullaniliyor yan etkisi var mı
Ben de alicam
Ben okudum ve gözümün önünden gitmiyor o anı yaşıyorum sanki gözümde canlanıyor iğrençlikler o küçücük yavrunun yaşadıklarını anlamamız mümkün değil tabiBen hiç okumadim ya. Cesaret edemedim . Atlatamam çünkü uzun süre.
Ay su 2. Resimde delik bulmus bakiyor ya nasil guldumBesigine bıraktım 45dk çaba sonucu. Video paylaşamiyorum ama anlarsınız durumları benim kız da böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?