2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
9 tl muhteşem rakam :) Bence su içtiriyor, kapağı olmadığı için insan içmek zorunda hissediyor kendini. Her emzirme sonrası 400 ml su içmek bence süper. Aksi halde ben pek aramıyorum suyu maalesef..

Ben agzina kdr götürüyorum heyecanlaniyo cok beklersin daha diyorum cekiyorum salca ve tuz konusunda ne dusunuyorsun sen nasil baslamayi dusunuyorsun ek gidaya tecrubelerini paylas benle
ben sebzeyle baslamayı düşünüyorum klasik kabak patates havuç sonra meyveler en aon süt içeren ürünler yumurta vs salça kulanmadım büyük oğlumda epey domatese alerjisi yoktu domates rendesi kullanırdım ilk zaman degil tabi tuz da kullanmadım epey yani baktım yemiyor o zaman tuzlularq geçtim 1 yaşa kadar bekleyemedik yani ,yağ saf zeytinyağı kullanıyordum az biraz
başta cok titizlrniyosun da sonra bebege göre alışına bırakoyorsun ek gıda işini

Ben okuyanları da merak ediyoru şimdiye kadar kimse mi okumadı bu kitabı kimse mi şikayette bulunmadı, yazar serbest mi kalmış inanmıyorum ya
İşte okuyup da şikayet etmeyenler son yıllarda çocuklara her türlü pislikleri yapanlar... 1000 basım demek en az 1000 tane ruh hastası aramızda geziyor demek

He güzelmiş kız, ben de alayım bayram dönüşü belki bu sayede içerim biraz, resmen su içme özürlüsüyüm

9 tl muhteşem rakam :) Bence su içtiriyor, kapağı olmadığı için insan içmek zorunda hissediyor kendini. Her emzirme sonrası 400 ml su içmek bence süper. Aksi halde ben pek aramıyorum suyu maalesef..
Evet ben tupperdan içiyorum mesela , kapaklı olunca bi yudum içip kapattığım bile oluyor bazen

Ben okuyanları da merak ediyoru şimdiye kadar kimse mi okumadı bu kitabı kimse mi şikayette bulunmadı, yazar serbest mi kalmış inanmıyorum ya
sizin yazdıklarınız üzerine bugün duyduğum bu haberi araştırayım dedim de demez olaydım keşke. Az bir şey okudum, devam edemedim.
Bu fani dünyada da ahirette te cehennem ateşinde yansın diyor ve bunu canı gönülden diliyorum...
Yalnız kültür bakanlığı, basım evi nasıl onay verir??? Pes!

toplatılmaya başlanmış bugün, Abdullah Şevki Zümrüt apartmanı adı
Aman Allah'ım bu ne sapıklık beyninden vurulmusa döndüm bi an kızım geldi aklıma boğazım düğümlendi heleki o süt yavrusunu düşününce çılgına döndüm.!!! Bu yazar bildiğiniz pedofili resmen çocuklara nasıl ilgi gösterdiğini açıklamış turkiyede hak hukuk adalet nerde!!!!!!!!niye idam yasası çıkmıyor böyle canileri sözde mahkummu ediyorlar sacede karınlarını doyuruyorlar Allah aşkına devlet büyükleri kendilerini o ananın babanın yerine koysunlar yeterrr yeterrr yeterrr beynim yandı yemin ederim.suan o tecavuzciden çok o yazarrrrri ibret-i alem için bebegin başına geldiği şeyi onun başına getirerek ist boğazında asmakkkkk.nefesum kesildi nerde bu insanlık nerdeeee

Ge4crktenmi? bi kerede daha şok geçirdim migdem bulaniyor oylw oldumki c8nsellilten sogudum

H hayrunnisan nasılsın kuzular ailecek hasta idiniz
Evet canım atlatamadık. 11 yaşındaki oğlum iğne hava kullanıyor. Bebek de hâlâ burun tıkanıklığı var. Cuma ya aşı var doktora da gideriz. Cumartesi lgs. Dua edin kızlar hayırlı bir yer kazansın. Çok meşgulüm çok...

Evettt iş yerinde de masamda olurdu hep şimdi evin her tarafında. Yatarken de baş ucuma 2 tane koyuyorum sabaha kadar yetiyor. Tam doldurunca 500 ml bu arada.

Bende oyle titizleniyorum da okdr yapmamak mi lazim bilmiyorum ama zamnla gorcezgaliba kullanilirsada ev yapimi dogal biseyler alirim herhalde , ben evdede yemekleri zeytinyagi ile yapiyorum zaten

Gunaydin anneler 3 saatlik uyku ile güne baslamis bulunmaktayim , cokfena kulak agrim tuttu agri kesiciyle gecmedi boğazıma kdr indi ve bugun asilarimiz var pufff
Geçmiş olsun canım bende de boğaz ağrısı tekrarladı. Kulak ağrısı orta kulak iltihabı ise sıcak uygulama rahatlatır yoksa dayanılacak gibi değil. Inşallah tombik oğlunun da aşı günü rahat geçer de sen de dinlenirsin.

Benim kulak zarimda delik avr zatenkulak agrisi oldumu bitiriyo beni sun 15 dk komsuya ciktik kapi pencere heryer acik ceyran yapiyodu cekindim diyemedim de ben terliydim disardan gelmistim ben normalde etkilenmem beni bile etkilememis insallah oglusa etki etmez birde asi gunu sorun yaratmaz insallah ya normalde hep hapsurur bu sabah ahpsurdu acaba hasta mi oldu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…