- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Yok geçmiyor sinirim elime verseler herhalde gözümü kırpmam parçalarımSizde benim gibi sinirinzi atamamissiniz. Girdim instegram sayfasina. Sovdum sovdum ciktim. Bir nebze rahatladim
9 tl muhteşem rakam :) Bence su içtiriyor, kapağı olmadığı için insan içmek zorunda hissediyor kendini. Her emzirme sonrası 400 ml su içmek bence süper. Aksi halde ben pek aramıyorum suyu maalesef..Abooow demek istiyorum. Belki ben yanlis hatirliyorumdur.onlarin fiyati bir artiyor bir azaliyor anlasilan. Parama kiyamadigim icin 2 tane mudodan aldim. 1-2 sene once o zaman 14 tl felandi. Sonra migrosta gordum 8,99 tl idi hemen iki tane daha aldim. Gittim tekrar mudoya baktim onun fiyatida aynisa mudodakini alayim diye. 10 tlye inmisti. Bu dedigim 2 ay onceydi. Desenleri farkli ama migrostakinin
ben sebzeyle baslamayı düşünüyorum klasik kabak patates havuç sonra meyveler en aon süt içeren ürünler yumurta vs salça kulanmadım büyük oğlumda epey domatese alerjisi yoktu domates rendesi kullanırdım ilk zaman degil tabi tuz da kullanmadım epey yani baktım yemiyor o zaman tuzlularq geçtim 1 yaşa kadar bekleyemedik yani ,yağ saf zeytinyağı kullanıyordum az birazBen agzina kdr götürüyorum heyecanlaniyocok beklersin daha diyorum cekiyorum salca ve tuz konusunda ne dusunuyorsun sen nasil baslamayi dusunuyorsun ek gidaya tecrubelerini paylas benle
İşte okuyup da şikayet etmeyenler son yıllarda çocuklara her türlü pislikleri yapanlar... 1000 basım demek en az 1000 tane ruh hastası aramızda geziyor demekBen okuyanları da merak ediyoru şimdiye kadar kimse mi okumadı bu kitabı kimse mi şikayette bulunmadı, yazar serbest mi kalmış inanmıyorum ya
He güzelmiş kız, ben de alayım bayram dönüşü belki bu sayede içerim biraz, resmen su içme özürlüsüyümBu bardak canım. Hatta ağzına kadar doldurunca 570 ml alıyormuş ben de şimdi gördüm. Üstünde ölçek var 100,200,300 ve 400 ml şeklinde. İndirime de girmiş ben bir tane eşime bir tane kendime almıştım, indirimsiz
Evet ben tupperdan içiyorum mesela , kapaklı olunca bi yudum içip kapattığım bile oluyor bazen9 tl muhteşem rakam :) Bence su içtiriyor, kapağı olmadığı için insan içmek zorunda hissediyor kendini. Her emzirme sonrası 400 ml su içmek bence süper. Aksi halde ben pek aramıyorum suyu maalesef..
yerimmmm balllllBesigine bıraktım 45dk çaba sonucu. Video paylaşamiyorum ama anlarsınız durumları benim kız da böyle işte
Evet canımKız mıydı sizinki?
sizin yazdıklarınız üzerine bugün duyduğum bu haberi araştırayım dedim de demez olaydım keşke. Az bir şey okudum, devam edemedim.Ben okuyanları da merak ediyoru şimdiye kadar kimse mi okumadı bu kitabı kimse mi şikayette bulunmadı, yazar serbest mi kalmış inanmıyorum ya
Aman Allah'ım bu ne sapıklık beyninden vurulmusa döndüm bi an kızım geldi aklıma boğazım düğümlendi heleki o süt yavrusunu düşününce çılgına döndüm.!!! Bu yazar bildiğiniz pedofili resmen çocuklara nasıl ilgi gösterdiğini açıklamış turkiyede hak hukuk adalet nerde!toplatılmaya başlanmış bugün, Abdullah Şevki Zümrüt apartmanı adı
Ge4crktenmi? bi kerede daha şok geçirdim migdem bulaniyor oylw oldumki c8nsellilten sogudum2013 te basılmış canım, şu saatten sonra toplatılsa nolacak. Basanın da yazanın da en ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor. Serbest bırakılmış ya, halktan bikaç kişi anasını bellese de görse düşünce özgürlüğü neymiş adi şerefsiz .. diğer pisliklere de örnek olur
Evet canım atlatamadık. 11 yaşındaki oğlum iğne hava kullanıyor. Bebek de hâlâ burun tıkanıklığı var. Cuma ya aşı var doktora da gideriz. Cumartesi lgs. Dua edin kızlar hayırlı bir yer kazansın. Çok meşgulüm çok...H hayrunnisan nasılsın kuzular ailecek hasta idiniz
Yoktur cnm yoktur sen 2 gün uğraşmışsın.. ben son anda hazırlarım hep ondan oluyordur kesinAy demeee, inş yoktur eksik yaa, en sinir olduğum şey
Veriyorum 1-2 çeker gibi yapıp ağlıyor yine o zaman boş bulundu sanırım ne olduğunu anlamadan emiverdi
Evettt iş yerinde de masamda olurdu hep şimdi evin her tarafında. Yatarken de baş ucuma 2 tane koyuyorum sabaha kadar yetiyor. Tam doldurunca 500 ml bu arada.Bu arada ufacık bir öneride bulunmak istiyorum. Ben gibi su içmek aklına gelmeyenler için, Mudo’da water bardakları var mutlaka görmüşsünüzdür. Tek seferde 400 ml su alıyor :) Ağzına kadar doldurunca mecbur içmek zorunda kalıyor insan. Ben o bardakla günde kaç litre içiyorum sayamıyorum. Kesinlikle su içtiren bir şey. Su içmeyenler için tavsiye edilir
Bende oyle titizleniyorum da okdr yapmamak mi lazim bilmiyorum ama zamnla gorcezgaliba kullanilirsada ev yapimi dogal biseyler alirim herhalde , ben evdede yemekleri zeytinyagi ile yapiyorum zatenben sebzeyle baslamayı düşünüyorum klasik kabak patates havuç sonra meyveler en aon süt içeren ürünler yumurta vs salça kulanmadım büyük oğlumda epey domatese alerjisi yoktu domates rendesi kullanırdım ilk zaman degil tabi tuz da kullanmadım epey yani baktım yemiyor o zaman tuzlularq geçtim 1 yaşa kadar bekleyemedik yani ,yağ saf zeytinyağı kullanıyordum az biraz
başta cok titizlrniyosun da sonra bebege göre alışına bırakoyorsun ek gıda işini
Geçmiş olsun canım bende de boğaz ağrısı tekrarladı. Kulak ağrısı orta kulak iltihabı ise sıcak uygulama rahatlatır yoksa dayanılacak gibi değil. Inşallah tombik oğlunun da aşı günü rahat geçer de sen de dinlenirsin.Gunaydin anneler3 saatlik uyku ile güne baslamis bulunmaktayim , cokfena kulak agrim tuttu agri kesiciyle gecmedi boğazıma kdr indi ve bugun asilarimiz var pufff
Benim kulak zarimda delik avr zatenkulak agrisi oldumu bitiriyo beni sun 15 dk komsuya ciktik kapi pencere heryer acik ceyran yapiyodu cekindim diyemedim de ben terliydim disardan gelmistim ben normalde etkilenmem beni bile etkilememis insallah oglusa etki etmez birde asi gunu sorun yaratmaz insallah ya normalde hep hapsurur bu sabah ahpsurdu acaba hasta mi oldu diyorumGeçmiş olsun canım bende de boğaz ağrısı tekrarladı. Kulak ağrısı orta kulak iltihabı ise sıcak uygulama rahatlatır yoksa dayanılacak gibi değil. Inşallah tombik oğlunun da aşı günü rahat geçer de sen de dinlenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?