Günaydın cnm çok geçmiş olsun inşallah aşıyı rahat atlatırsınız❤Gunaydin anneler3 saatlik uyku ile güne baslamis bulunmaktayim , cokfena kulak agrim tuttu agri kesiciyle gecmedi boğazıma kdr indi ve bugun asilarimiz var pufff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cnm çok geçmiş olsun inşallah aşıyı rahat atlatırsınız❤Gunaydin anneler3 saatlik uyku ile güne baslamis bulunmaktayim , cokfena kulak agrim tuttu agri kesiciyle gecmedi boğazıma kdr indi ve bugun asilarimiz var pufff
Ay insallah kuzum insallah hasta olmasinda asinin huzursuzluguna raziyimGünaydın cnm çok geçmiş olsun inşallah aşıyı rahat atlatırsınız❤
Benimki yine hapsuruoAy insallah kuzum insallah hasta olmasinda asinin huzursuzluguna raziyim![]()
Çok sağol canımBendim canımSolgar marka kullanıyorum bir de gnc var galiba. Sabah 2, öğlen 2 ve akşam 2 tane içiyorum. Yan etkisi biraz iştah açıyor galiba. Ben zaten homini gırtlak olduğum için pek bir şey değişmedi ama daha önce okuduğum yorumlar o yöndeydi
![]()
Gecmis olsun canimGunaydin anneler3 saatlik uyku ile güne baslamis bulunmaktayim , cokfena kulak agrim tuttu agri kesiciyle gecmedi boğazıma kdr indi ve bugun asilarimiz var pufff
Hasta etmesek bebeleri iyiiiiBenimki yine hapsuruo
Sagol kuzumGecmis olsun canim
Günaydın kuzumGünaydın hanımlar ❤❤ oioi fırsatları kaçırmayın bardak tabak önlük aldım benbir tabak fiyat ina 3 ürün ❤
Geçmiş olsun canım. Aşıları kolay atlatırsınız inşAllahGunaydin anneler3 saatlik uyku ile güne baslamis bulunmaktayim , cokfena kulak agrim tuttu agri kesiciyle gecmedi boğazıma kdr indi ve bugun asilarimiz var pufff
Su balonlardan bitane senin kizin eline verelim kiyafetiyle cok guzek olurGeçmiş olsun canım. Aşıları kolay atlatırsınız inşAllah![]()
Olabilir aslındaSu balonlardan bitane senin kizin eline verelim kiyafetiyle cok guzek olur![]()
Benim kızın sol bacağındaki aşısı şişmişti yani şişmeden kastım aslında aşı içeride dağılmamış elimle dokunduğumda sert bir şekilde aşı elime geliyordu, doktora sordum napayım diye kolanyalı Pamuk’la saat başı ovala masaj yap demişti oyle dağıldı o top gibi sert olan yerPapatyamaviss biz aşıyı olduk geldik ilkinde ağlamadı da diğerinde ağladı uzun sürmedi bu kez ağlaması uyuyor bakalım şimdi
2.ay ateş yapan koldan vurulanmış Z zeLina demişti
bacakta şişme olabilir dedi şişen olmuş muydu
Geçmiş olsun kuzum bizde olmadı şişme.. ilkinde bizimki de ağlamadı hemşire bu acıtmaz dedi 2. De yakıyormuş ama çok ilginç iğnenin girişi acıtmıyor aşıya ağlıyorlar:))Papatyamaviss biz aşıyı olduk geldik ilkinde ağlamadı da diğerinde ağladı uzun sürmedi bu kez ağlaması uyuyor bakalım şimdi
Geçmiş olsun kuzum bizde olmadı şişme.. ilkinde bizimki de ağlamadı hemşire bu acıtmaz dedi 2. De yakıyormuş ama çok ilginç iğnenin girişi acıtmıyor aşıya ağlıyorlar:))
Sağ ol kuzum aynen ya ama içim gidiyor da yapacak bir şey yok :)) Bir de artk dr kontrollerinde de ağlıyor muayene de dr u tanıyor galibadr kendi bebeğine iğne yapmış bana bir süre altını aldırmamıştı dedi
Bizde olduk geldikvalla 2.de aglar gibi olup hemencecik sustu cok sukur bana da olmaz fln dedi ama birde rota olduk ya napcakbilemedimPapatyamaviss biz aşıyı olduk geldik ilkinde ağlamadı da diğerinde ağladı uzun sürmedi bu kez ağlaması uyuyor bakalım şimdi