- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Evetcok tatli oluyoOlabilir aslındaBebelerin bileklerine balon bağlıyorlar ya görmüştüm bir iki kere
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetcok tatli oluyoOlabilir aslındaBebelerin bileklerine balon bağlıyorlar ya görmüştüm bir iki kere
![]()
O zaman sizinde gazanız mübarek olsunBizde olduk geldikvalla 2.de aglar gibi olup hemencecik sustu cok sukur bana da olmaz fln dedi ama birde rota olduk ya napcakbilemedim![]()
Canım eczanedenmi alıyorsun birde fiyatı nedir acaba...Bendim canımSolgar marka kullanıyorum bir de gnc var galiba. Sabah 2, öğlen 2 ve akşam 2 tane içiyorum. Yan etkisi biraz iştah açıyor galiba. Ben zaten homini gırtlak olduğum için pek bir şey değişmedi ama daha önce okuduğum yorumlar o yöndeydi
![]()
Uf aksama yormaz insallah beniO zaman sizinde gazanız mübarek olsun![]()
Aynen canım eczanelerde satılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 120 tldi kuzum.Canım eczanedenmi alıyorsun birde fiyatı nedir acaba...

Benim aklima tek birsey geldi sen boyle deyince, genelde bizde de cok oluyor cunku ne kadar akila getirmesemde nazar degmistir. Kalabalik gördü çünkü masallah cokta tatlıymış bebegin Allahim bagislasin yavrularimizi ❤İki gündür herşeye ağlıyor. Hiç yanından uzaklasamiyorum. Gene iki aylık zamanlarina döndü. Uyanincada ağlıyor. Bir parka götürünce susuyor etrafa bakıyor oynuyor. Kakasını da yapmadı iki gündür. Bacaklarını kaldırıyorum kaka yapsın diye onada kızıyor. Bu ara çok çeşitli yemek yaptım eşimin ailesini iftara çağırmıştım onlardan yedim, onlar mı dokundu acaba. Banyo yaptırdım uyuttum uyanmasina korkuyorum. Çok nazlı oldu ya![]()
![]()
Canım ben aradım geçerliymiş mağazalarda da internetten yetişmedim bitmişGünaydın kuzumBen hamileyken indirimden yakalamıştım tabak ve önlük
Şimdi baktım her şey tükenmiş nerdeyse
Acaba babymall mağazalarında da geçerli midir bu indirim
![]()

ben de delirxem dün 12 se uyudu sabah 7. 30 dan beri uyumadı yatırıyorum zar zor 10dk sonra uyanıyor sabrım tükeniyor vallaBen yine cildirmalardayim. Ne zmn agzimi acsam bugünlerde iyi diye basliyor gene . 11.15 de girdim odasina esniyordu uykusu geldi diye. 45 gece oldu agliyor dayanmam lazım istedigini yapmamaliyim diye inat ettim. Bu saate kdr uyumadi agladi sonuç deliren bi ben. Sinirden aglayan bi ben. Yatagindn kaldrilip ne hali varsa gorsun uyumazsa uyumasin diye iceri getirilen bir bebek![]()
İnanırmısın aynı ben. 3 gündür ne olduysa oldu doğru düzgün uyku yok. Bir derdi varda benmi anlamıyorum delirmek üzereyim. Uykusu yok desem oda değil deli gibi uykusu var offf.Ben yine cildirmalardayim. Ne zmn agzimi acsam bugünlerde iyi diye basliyor gene . 11.15 de girdim odasina esniyordu uykusu geldi diye. 45 gece oldu agliyor dayanmam lazım istedigini yapmamaliyim diye inat ettim. Bu saate kdr uyumadi agladi sonuç deliren bi ben. Sinirden aglayan bi ben. Yatagindn kaldrilip ne hali varsa gorsun uyumazsa uyumasin diye iceri getirilen bir bebek![]()
Kuzum bnde dun bakarken ayniydi , 12 den sonra stok yenilendi ben civilden baktim kargo bedava diye ordan aldim tabakCanım ben aradım geçerliymiş mağazalarda da internetten yetişmedim bitmişgideceğim bende
Ben saldim gitti valla ben salınca psikolojim duzeldi sinirlencek bisey kalmadibebek mutlu ben mutlu isterse 10 da uyusun isterse 10 da kalksinBen yine cildirmalardayim. Ne zmn agzimi acsam bugünlerde iyi diye basliyor gene . 11.15 de girdim odasina esniyordu uykusu geldi diye. 45 gece oldu agliyor dayanmam lazım istedigini yapmamaliyim diye inat ettim. Bu saate kdr uyumadi agladi sonuç deliren bi ben. Sinirden aglayan bi ben. Yatagindn kaldrilip ne hali varsa gorsun uyumazsa uyumasin diye iceri getirilen bir bebek![]()
Senin dedigin burgulu bilezik galiba ucburgululardanKuzum ben alirken bozdursam iscilik dusuyodu 100 kusur cok bisey degil 22 ayarda beninki hasir gorunmlu bilezikti orgubilezik gibi , trabzon hasiri dusuyo cok, zaten satmayop bi aydaha beklesem 5 binlik bilezik 9 bine fln cikiyodu altının biansa firladigu dönem![]()
Bundandı kuzum ama bu cikarmadı firinda aiyahlik olusuyor tabaninda bu yaglar icin eskiden ugrasirdim surte surte karbonatlarla yeni alinmis gibi olurdu simdi icler acisi
Kazasiz gidin icinize sinen bir gezme olur insallah agiz tadiyla dualarimiz sizinleTekirdağ’a gidiyoruz canım 10 günlüğüne bayram için , eşimin memleketi. Sabah yolcuyuz inşallah
10 saat yol gidecez bakalım ilk kez iki çocukla, bize dua edin![]()
Ben yine cildirmalardayim. Ne zmn agzimi acsam bugünlerde iyi diye basliyor gene . 11.15 de girdim odasina esniyordu uykusu geldi diye. 45 gece oldu agliyor dayanmam lazım istedigini yapmamaliyim diye inat ettim. Bu saate kdr uyumadi agladi sonuç deliren bi ben. Sinirden aglayan bi ben. Yatagindn kaldrilip ne hali varsa gorsun uyumazsa uyumasin diye iceri getirilen bir bebek![]()
Hah bana mucizevi birsey lazim nerden alirim onuCanım ben amway kullandım. Benim fırınımda çıkaramadığım ne kadar leke varsa dakikasında çıkardı.
Bundandı kuzum ama bu cikarmadı firinda aiyahlik olusuyor tabaninda bu yaglar icin eskiden ugrasirdim surte surte karbonatlarla yeni alinmis gibi olurdu simdi icler acisi
Bu ark dedigi amway iyi bisey galibaİnstagramda cokbiliyoruzbiz sayfasına bak bir sürü tavsiye var#cbbfırın yaz