- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz sagımcı napyon bizim ya makina guzel sagmiyor yada sutum sanirim azaldı gelmiyor artik kac saat bekliyorum yetmiyor sut eskiden cope atacak sutum bile vardi simdi cocuga yetmiyor cocugun sut icimide azaldi 600cc dustu o halde yetmiyor bazen makina ceksemmi cekmesemmi diye tereddutte kaliyor peceteyle guzelce kuruladim daha iyi sanki ama ilk gunku kuvveti kalmamisGeçmiş olsun kuzum bizde olmadı şişme.. ilkinde bizimki de ağlamadı hemşire bu acıtmaz dedi 2. De yakıyormuş ama çok ilginç iğnenin girişi acıtmıyor aşıya ağlıyorlar:))
İnternette var cnm amway fırın jeli benimde almam gerekiyor yada etrafında üye olan biri varsa getirtebilirsinBu ark dedigi amway iyi bisey galibaondan alaym ben instagramim bile yok
![]()
Etrafimda insan yokİnternette var cnm amway fırın jeli benimde almam gerekiyor yada etrafında üye olan biri varsa getirtebilirsin
Benimki kesilmek üzere zaten son demlerini içiyor bnm kız her defasında kuruluyorum bende ama çok sık kullanıldığı için lastik kısmı gevşiyor galiba yinede çekiyor amaKiz sagımcı napyon bizim ya makina guzel sagmiyor yada sutum sanirim azaldı gelmiyor artik kac saat bekliyorum yetmiyor sut eskiden cope atacak sutum bile vardi simdi cocuga yetmiyor cocugun sut icimide azaldi 600cc dustu o halde yetmiyor bazen makina ceksemmi cekmesemmi diye tereddutte kaliyor peceteyle guzelce kuruladim daha iyi sanki ama ilk gunku kuvveti kalmamis
Yok kuzum bnmde çıkartamadığım bir kaç leke var eşim sağolsun ben yokken halletmiş onlar için araştırdım bende hiç birşey çıkarmadı karbonat sirkede denedim bunu deneyeceğimm unutuyorum hep bende vereyim siparişEtrafimda insan yoken iyisi netten getiriyim o marka suda guzel tavsiye ederim baska urun varmi getirmisken toptan halledim
Papatyamaviss biz aşıyı olduk geldik ilkinde ağlamadı da diğerinde ağladı uzun sürmedi bu kez ağlaması uyuyor bakalım şimdi
2.ay ateş yapan koldan vurulanmış Z zeLina demişti
bacakta şişme olabilir dedi şişen olmuş muydu
İnanırmısın aynı ben. 3 gündür ne olduysa oldu doğru düzgün uyku yok. Bir derdi varda benmi anlamıyorum delirmek üzereyim. Uykusu yok desem oda değil deli gibi uykusu var offf.
Teşekkür ederim canımAynen canım eczanelerde satılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 120 tldi kuzum.
ben de delirxem dün 12 se uyudu sabah 7. 30 dan beri uyumadı yatırıyorum zar zor 10dk sonra uyanıyor sabrım tükeniyor valla
İnanırmısın aynı ben. 3 gündür ne olduysa oldu doğru düzgün uyku yok. Bir derdi varda benmi anlamıyorum delirmek üzereyim. Uykusu yok desem oda değil deli gibi uykusu var offf.
Ben saldim gitti valla ben salınca psikolojim duzeldi sinirlencek bisey kalmadibebek mutlu ben mutlu isterse 10 da uyusun isterse 10 da kalksin
Salicm canim da durmuyor ki. Uyumasin diyorum bu sefer de uykusu var agliyor. Kucakta agliyor oyunda agliyor balkonda agliyor :/ uyumasa aglamasa bisi yaomicam amaNiye kendine yazık ediyorsun canım ya sen stres oldukça daha da zor durum.
Yok ben kurulamiyorum artk makinayi bile yikamiyorum sagip dolaba koyuyorumBenimki kesilmek üzere zaten son demlerini içiyor bnm kız her defasında kuruluyorum bende ama çok sık kullanıldığı için lastik kısmı gevşiyor galiba yinede çekiyor ama
Eskiden bende firin calistirirdim hafif isindimi icine karbonatli sirke doker saatlerce surt bakalim ama piril piril simdi vaktim yok halimde yok soyle sıkıp sileyim waw olsunYok kuzum bnmde çıkartamadığım bir kaç leke var eşim sağolsun ben yokken halletmiş onlar için araştırdım bende hiç birşey çıkarmadı karbonat sirkede denedim bunu deneyeceğimm unutuyorum hep bende vereyim sipariş
Evet canim aynen orgu de diyolaaSenin dedigin burgulu bilezik galiba ucburgululardan
trabzon burmasi degil
O zorluyorinsani evet , ama kendi kendine uyumasini istediğin icin oluyo bi ara 3 hafta kdr benim bebegin de kendilignden uyuyordu sonra bir bozuldubirdaha olmadi uykusu var 45 dk 1 saar denedim agliyor uyumuyor gozler kapali 2 3 derken olmicak dedim biraktim min destekle uyutmaya calisiyorum birde sicak fln derken hergunleride bir degil , bak mesela ben gece 3bucuktan beri uyumuyorum uyuyamiyorum kulakk agrisi sicak boğazıma vurdu derken yok olmuyor belki onunda bi dersi vardir bi gunu bi gunune tutmuyo malesef e bebek bunlarda robot degil ki insan yani canimAynen uykusu olmasa umrumda olmayacak ama cok zorluyor cok
Salicm canim da durmuyor ki. Uyumasin diyorum bu sefer de uykusu var agliyor. Kucakta agliyor oyunda agliyor balkonda agliyor :/ uyumasa aglamasa bisi yaomicam ama
malesef bazen bebeklerinde inadı tutuyor.kaç saattir uyanık benim oglan uykuda beslendiği uyumasi lazim tam bir saattir uyutmaya çalışıyorum bacakların koptu eeee eee pıış demekten yuzum yamulduBen yine cildirmalardayim. Ne zmn agzimi acsam bugünlerde iyi diye basliyor gene . 11.15 de girdim odasina esniyordu uykusu geldi diye. 45 gece oldu agliyor dayanmam lazım istedigini yapmamaliyim diye inat ettim. Bu saate kdr uyumadi agladi sonuç deliren bi ben. Sinirden aglayan bi ben. Yatagindn kaldrilip ne hali varsa gorsun uyumazsa uyumasin diye iceri getirilen bir bebek![]()
Minicaddede vardı sabah oraya baktın mıCanım ben aradım geçerliymiş mağazalarda da internetten yetişmedim bitmişgideceğim bende
bilmiyorum ki o atak zamanlarını pek takip edemiyorum canım olabilir ama
Deneyeceğim Antep sofrası çok güzeldir komşumuz Antepli idi bayılırım yemeklerine sende Allah bilir neler neler dokturuyorsundur
Oyy kaç kişi ne yapacaksın buzlukta kurtarıcı birşeyler var mı kusura bakma sopalik eşinKızlar eşim az önce arayıp iftara misafir davet ettim dedi![]()
Aldım oradanMinicaddede vardı sabah oraya baktın mı![]()