2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
S Sevimlipanduf çok güzel olmuş bayıldım ❤❤ tel süzgeç gibi olan yeterli buhar
Mahvoldum ben sabah 6dan beri Ayaktayim gün boyu agladi Azra yanından az uzaklaşınca 3 kati agladi. Ateşim hala inmedi ama Maskeye de çok aglio diye çıkarttım. Eşimle kavga ettik bir ton saatlerce ben de ona agldım ben aglayinca çocuk da daha çok agladı ve akşama görümcem ile geliolar. Benim ise tek isteğim biraz olsun uyumak.. Gözlerim kapaniyor berbat birgün...

Çok acimasizca ama boşuna çöpsüz üzüm dememişler. Allah kimseyi ne yaşda olursa olsun annesiz babasiz birakmasin da, yasitlarimin icinde en iyi evlilikler hep erkegin anne babasi hayatta degil.
Ya düşünüyorum da her Bayram’ı eşimin ailesiyle geçirecek olsak bende çok bozulurum en azından bir bayramı onlarla bir bayramı bizimkilerle geçirelim isterim ki ben annemlerle aynı ildeyim eşimle falan gittiğimizde yatılı gitmeyiz gündüz görür akşama geri döneriz Bayram’ın diğer günleri bize kalır ama onun ailesiyle olsaydım şuan çoktan Konya’daydk 10 gun bütün tatili orada geçirtirdi bana çok sinir bozucu gerçekten,

canı ya dün de benimki öyleydi sıkma canını eşlerin sagı solu belli olmuyor zaten hastasın stres yapıp daha kötü olma Azra da hisseder ona da huysuzlanır

Teşekkür ederiz canım, çok geçmiş olsun sana ya Azra’nın ateş düşürücüsünden kullansana, görümcen umarım yardım amaçlı geliyordur yoksa iftara gelecek falan deme de

Tişörtünede şortunada hele hele o şirin gülüşüne bayıldım :) maşallah ❤

Geçmiş olsun kuzum yaa.. eşler en hassas olduğumuz zamanı beklerler zaten üzme kendinide Azracıkda etkilenmesin.. gelenlerde durumunu görüp ona göre davranırlar inşallah..

Bizde genelde ilk 1.gunu burdayiz tatil kisayss 2.gunu sakaryaya gideriz tatil uzun denk gelmisse 2 gun burdayiz sonra yine sakaryaya gideriz bu bayram babamlar 2.gunu gelecekler bizi alip donecez 2 3 gunde orda kaliriz torun oldumu otobusle gidilmiyo gelip alip birakacajlar bizim farkli sehir ama yinr 2 saat senle ayni gerci

Ya annemlerdeki o kahvaltıyı kaçırmak istemezdim biliyor musun bi de ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum, ablamın kp vefat etti, diğer ablamınki de alt katında sabah bi görünüp çıkıp annemlere geliyorlar hepsi, kahvaltıdan sonra herkes dağılıyor çünkü öğlene kadar birlikteyiz öğleden sonra gelinlerimiz kendi ailelerine gidecekler biri hatta köye gidecek eşinin ailesi köyde, biz de 1. Gun sabah eşim namazdan geldikten sonra hemen bizimkilere yola çıkacağız, öğleden sonra çıkıp gezer dolaşırız biraz, 2. Günü arkadaşlarımızla piknik organize ettik, 3. Günü de ablamlar abimler İstanbul’da kalanlar bana gelecekler, zaten sonra da eşim işe başlayacak, Afyon’dan Konya’ya geçti eşim ailesini görmeye Bayram’da gidemeyeceği için

Artik bizde spontane gelisicek skaaryaya ne zaman gitsek bi oraya bi buraya gidiyoruz kisitli gun oldumu anlamiyorm hicbisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…