2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bide alt üst olduğunu düşün.

canım genelde agrır catlak agrır bebeklerde nasıl bilmiyorum ama oglum 2 yasındaydı baya zorladı bizi eger hafifse belki acımıyordur emiyorsa sen bagırsak calıştırıcı şeyler ye ama ishal de olmasın ishal de catlak yapar ve tetikler cok gecmiş olsun kuzuya

Kızlar ek gıda da sebzeleri haşlayacağız ya buharda pişirme aparatı almalı mıyım sizce ?
Ben almadım canım ağzını kapatıp çok az suda hasladim bugün ilk defa havuç verdim. Su kalmadi hiç az olduğu için. Ama dikkat et su az olduğu için yanabiliyor Ben iki defa yaktım suyu az gelir biter ama hala haslanmamis olursa sıcak su ekleyebilirsin .
Su kalmadığı için vitamini de gitmiyor canım

Son düzenleme:
Sağol cnm anne sütü çok az alıyor yine de dikkat edeyim yediklerime ardından birkere daha yaptı bu sefer tam kabız gibi değildi rengide sarılıydı kanda görmedim yine ağlamadı inşallah önemli bir şey değildir

Biz iki memlekete de gideriz bayramda önce eşimin memleketi Sinop'a sonra afyona 10 gün tatil varsa 6 gün orda 4 gün benim memleketimde kalırız. Çocuktan önce böyleydi bu bayramda öyle olacak inşallah

Biz iki memlekete de gideriz bayramda önce eşimin memleketi Sinop'a sonra afyona 10 gün tatil varsa 6 gün orda 4 gün benim memleketimde kalırız. Çocuktan önce böyleydi bu bayramda öyle olacak inşallah
Bende Sinopluyum selam söyleyin memleketime

Eşim geldi kızım babasına kavuştu
Ayy çok şükür kuzummm çok sevindim gözün aydın, bizde sabah kavuşacağız inşaallah eşimde bu kız büyüdükçe çok zorluyor bu gitmeler çok özlüyorum diyor dedim daha bu ne ki bi de babacım diye koştursa ardından gidemem diyor

ya pure seklinde mi yediriyorsun? yağ koyuyormusun

S Sevimlipanduf
Canım ilk kızımdan avent buharlı pişiricim var parçalarını sök çıkar yıka zahmeti var baştan söyleyeyim
Ama ben makineden çok memnunum 15 aylık olana kadar buharda pişirdim
Hiç su eklenmediği için haşlamaya göre daha lezzetli oluyor ve direk ateşe maruz kalmadığı için besin değerleri daha iyi korunuyor
Makineyi ters çevirip taktığında pişirdiğin şeyi rondodan geçirebiliyorsun ama hiç rondolamadım ben ilk günden itibaren çatalla ezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…