- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Insallah gecer kuzum olabilir boyle seyler bazi cocuklwr icinde cok daha farkli yaşıyorlar bu kardes durumunuKızlar ben artık su vermeye başladım oğluma çünkü çok sıcak bobreklerine zarar gelir diye korkuyirum (Allah korusun) o yuzden doktorlari su vermeyin safsatasina girmeyeceğim.
KIZLAR GECEN SONBAHARDAN BUYANA KIZIMDA BIRDEN BIRE BI KEKEMELIK BAS GOSTERDI TABI BEN PEK UZERINE GITMEDIM GECER DIYE.AMA MALUM DOGUM VS OLYNCA BAYA BOŞLUĞA GIRDI SONRA OGLUM RAHATSIZLANDI UOGUN B.SÜRECi DERKEN KIZIM COK ETKILENDI VE BAYA KONUSANAZ HALE GELDI PSIKIYATRIDEN RANDEVU ALDIM COK UZULUYIRUM BU DURUMA SIZCE GECERMI?
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gecen yıl tam 2 yas dogum gününden sonra oğlumda yasadık önce hafif bazı kelimelerde takılma basladı sonra bir günde çocuk tamamen kekelemeye basladı 2 yasında ama herseyi gayet düzgün güzel konuşuyordu, arastır oku bekle ama benim kafa gitti evde agla okulda agla neyse pedagoga götürdük daha cok bize degindi çocuga bakmadı bile işte nişey yok gibi davranın siz rahat olun sizdeki degişimi farkesrse kalıcı olabilir bunu kullanabilir gibi konultu ben bu sırada başka nöroloji dr psikiyatr ile de konuştum özel ve baya pahalı bi dr olmasına ragmen adam illa getirin bile demedi bunun 5 yaşına kadar olabilen geçici bir süreç oldugunu söyledi ama agzına bakmayın,düzeltmeye çalışmayın sabırlı olun dendi.40 gün sonra Rabbime nin şükür düzeldi oğkum. sebep ne biz emin olamadık biz okula giderken cok ağladı ondan mı oldu ,çok kitap okuyorduk o ara kimi pedagog beyin dil gelişimine yetişemiyor vs gibi şeyler söyledi.Neyseki gecti ama hala aman tekrarlar mı korkusu var . sizin kızınki ne zamandır var pedagog veya çocuk psikiyatr götürdün mü konuşma terapistleri de var canım inşallah geçicidir ve tez zamanda gecer ama en büyük iş size düşüyor siz herşey yolunda gibi davranın bol bol vakit geçirin gezsin eglensin.bana da haber etKızlar ben artık su vermeye başladım oğluma çünkü çok sıcak bobreklerine zarar gelir diye korkuyirum (Allah korusun) o yuzden doktorlari su vermeyin safsatasina girmeyeceğim.
KIZLAR GECEN SONBAHARDAN BUYANA KIZIMDA BIRDEN BIRE BI KEKEMELIK BAS GOSTERDI TABI BEN PEK UZERINE GITMEDIM GECER DIYE.AMA MALUM DOGUM VS OLYNCA BAYA BOŞLUĞA GIRDI SONRA OGLUM RAHATSIZLANDI UOGUN B.SÜRECi DERKEN KIZIM COK ETKILENDI VE BAYA KONUSANAZ HALE GELDI PSIKIYATRIDEN RANDEVU ALDIM COK UZULUYIRUM BU DURUMA SIZCE GECERMI?
Canim onlar icinde ne yasiyor ne dusunuyor kim bilir gecer insallah.Kızlar ben artık su vermeye başladım oğluma çünkü çok sıcak bobreklerine zarar gelir diye korkuyirum (Allah korusun) o yuzden doktorlari su vermeyin safsatasina girmeyeceğim.
sağol Cnim dediğin gibi inşa geçer.çocuk büyütmek çok zor bu devirde yaCanim onlar icinde ne yasiyor ne dusunuyor kim bilir gecer insallah.
Ustune dusmem ben olsam akisina birakirim.
Uzmandan destek al yol gösterici olur iyi yapmissin.
Canım arkadaşımın 7 yaşındaki oglunda oldu birkaç ay önce. Uzücü bir olay yaşamışlardı ailecek. O da baya endiselendi ama çok şükür geçmiş. Bence sizinki de geçici. Çocuklarda dönem dönem olabiliyor böyle. Birkaç arkadaştan daha duymuştum hepsi geçti .Kızlar ben artık su vermeye başladım oğluma çünkü çok sıcak bobreklerine zarar gelir diye korkuyirum (Allah korusun) o yuzden doktorlari su vermeyin safsatasina girmeyeceğim.
ooff cnim sorma ya neye uzulecegime şaştım kaldım ALLAH buyuk dert vermesin sabah eve süpürge atıyordum oğlan pusetunde uslu uslu agucuklar yapıyordu benim kizoğlanı kucağına ali cam derken kafasını bi pusetun sapına çarpmış çocuk elimde baygınlık geçirdi o ara iste sizce kıZıma bi tokat attim.çok pişman oldum.mutfakta kahvaltı hazırlıyordu tabi oğlan kucagimda nasil oldu bilmiyorum oğlan ayağını çay bardagina vurunca ayağına döküldü ayağı baya kızardı hemen soğuk suya tutum.anlayacagin hepsi üst üste geldi bugün.canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gecen yıl tam 2 yas dogum gününden sonra oğlumda yasadık önce hafif bazı kelimelerde takılma basladı sonra bir günde çocuk tamamen kekelemeye basladı 2 yasında ama herseyi gayet düzgün güzel konuşuyordu, arastır oku bekle ama benim kafa gitti evde agla okulda agla neyse pedagoga götürdük daha cok bize degindi çocuga bakmadı bile işte nişey yok gibi davranın siz rahat olun sizdeki degişimi farkesrse kalıcı olabilir bunu kullanabilir gibi konultu ben bu sırada başka nöroloji dr psikiyatr ile de konuştum özel ve baya pahalı bi dr olmasına ragmen adam illa getirin bile demedi bunun 5 yaşına kadar olabilen geçici bir süreç oldugunu söyledi ama agzına bakmayın,düzeltmeye çalışmayın sabırlı olun dendi.40 gün sonra Rabbime nin şükür düzeldi oğkum. sebep ne biz emin olamadık biz okula giderken cok ağladı ondan mı oldu ,çok kitap okuyorduk o ara kimi pedagog beyin dil gelişimine yetişemiyor vs gibi şeyler söyledi.Neyseki gecti ama hala aman tekrarlar mı korkusu var . sizin kızınki ne zamandır var pedagog veya çocuk psikiyatr götürdün mü konuşma terapistleri de var canım inşallah geçicidir ve tez zamanda gecer ama en büyük iş size düşüyor siz herşey yolunda gibi davranın bol bol vakit geçirin gezsin eglensin.bana da haber et
kaç aydir bende geçici diye dr goturmedim ama bkiyirum konuşması baya bozuldu.inşa geçer cnim çok moralim bozukCanım arkadaşımın 7 yaşındaki oglunda oldu birkaç ay önce. Uzücü bir olay yaşamışlardı ailecek. O da baya endiselendi ama çok şükür geçmiş. Bence sizinki de geçici. Çocuklarda dönem dönem olabiliyor böyle. Birkaç arkadaştan daha duymuştum hepsi geçti .
Canım doymadığından diye biliyorum
Cnim malum yaza girdik bebekler vücuttaki sıvıyı terle atıyor o yuzdem idrar da koyulasma sivri bir koku olması norma tabi istahda azalıyor sıcak larda şuan bizde aynı durumdayiz
canım ya malesef ben de bazem büyüğe istemesem de kızıyorum eline falan vuruyorum sonra aklıma o günler geliyor etkilenir de tekrarlarsa diye sabırlı olmamız lazım sen de bir an evvel götür ihmal etme bunu aluşkanlık haline getirmesinben yasadığı durumdan gecicidir diye düşünüyorum dr dan sonra olumlu güzel haberler paylaşırsın inşallahooff cnim sorma ya neye uzulecegime şaştım kaldım ALLAH buyuk dert vermesin sabah eve süpürge atıyordum oğlan pusetunde uslu uslu agucuklar yapıyordu benim kizoğlanı kucağına ali cam derken kafasını bi pusetun sapına çarpmış çocuk elimde baygınlık geçirdi o ara iste sizce kıZıma bi tokat attim.çok pişman oldum.mutfakta kahvaltı hazırlıyordu tabi oğlan kucagimda nasil oldu bilmiyorum oğlan ayağını çay bardagina vurunca ayağına döküldü ayağı baya kızardı hemen soğuk suya tutum.anlayacagin hepsi üst üste geldi bugün.
cnim kizim geçen sonbahardan buyana sadece kuzeninin ismini kekelyirdu daha sonra fazlalasti. su gibi konuşuyordu.nasıl bu kadar ağır bi hal aldı anlamış değilim.yok cnim yeni götüreceğim psikiyatriste..
cnim iki yaşından sonra geciciydmis 6.yaşından sonra kalici oluyormuş Allah korusun.her gören kızımın durumuna çok şaşırıyor.birden bire üzerindeki ilgi gidince boşluğa dustu uavrum ilgin için tsk ederim Işık'cigim
inşa Cnim paylasirum sağlasın ❤canım ya malesef ben de bazem büyüğe istemesem de kızıyorum eline falan vuruyorum sonra aklıma o günler geliyor etkilenir de tekrarlarsa diye sabırlı olmamız lazım sen de bir an evvel götür ihmal etme bunu aluşkanlık haline getirmesinben yasadığı durumdan gecicidir diye düşünüyorum dr dan sonra olumlu güzel haberler paylaşırsın inşallah
Evet canım kayseriliyim senin eşin galiba buralı benim eşimde Trabzonlu ama burda yaşıyoruz bu bayram kaynımgil geliyor banada ama diğer bayram banada yol gözüküyor.Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
AAaa Kayseri’de misin canım sen
Allaha emanet olun sagsalim gidin gelin iyi bayramlar simdidenBiz de yola çıkıyoruz istikamet benim memleketim KocaeliKendinize iyi bakın ♥
Hayırlı yolculuklar canimBiz de yola çıkıyoruz istikamet benim memleketim KocaeliKendinize iyi bakın ♥
Allah razı olsun kuzum size de musmutlu bayramlarAllaha emanet olun sagsalim gidin gelin iyi bayramlar simdiden
Bir anda başladı ise geçer bence kuzum genel de psikolojik oluyor bu. Sebebini bulurlar ve düzelir Rabbim in izni ile inşallah en kısa zamanda. Ben dr a cisli bezin azaldığını evin 28 29 derece olduğunu söyledim çok terliyor diye su verebilirsin kaynamış dediKızlar ben artık su vermeye başladım oğluma çünkü çok sıcak bobreklerine zarar gelir diye korkuyirum (Allah korusun) o yuzden doktorlari su vermeyin safsatasina girmeyeceğim.
Ne kadar verilirmis soyledi miBir anda başladı ise geçer bence kuzum genel de psikolojik oluyor bu. Sebebini bulurlar ve düzelir Rabbim in izni ile inşallah en kısa zamanda. Ben dr a cisli bezin azaldığını evin 28 29 derece olduğunu söyledim çok terliyor diye su verebilirsin kaynamış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?