2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hele üç yaşına gelsin tüm ayak işlerine bakıyor iyi oluyor

Ben o yuzden eee eee de demiyorum pisss pissss de zaten nefesim kesilio sigara sagolsun baya korelmisim
Piş pişi de ben söyleyince yine kabul etmiyor elektrik süpürgeli piş piş olacak illa Kombo istiyor benim kız

Kızlar bebişleri tatile gittiğinizde havuza sokmamanızı öneririm. Büyük oğlumda doktor 3 yaşına kadar havuz yok demişti. O kadar klor , temiz kalsın diye bir sürü dezenfektan madde cildine, gözüne yazık edersiniz. Temiz denizde 30 dakika yeter demişti, biz de öyle yaptık. Şimdi ufaklığı da 6. ay aşısından önce denize sokmayacağım. Aman havuza dikkat.

Bebekler için güneş kremi bol bol kıyafet ve tabiki şapka al canım ve slipstop u öneririm kesinlikle gerçi daha yürümüyor ama en azından ayakları korur bez olarakda prima mayo bezi öneririm çok iyi
Tesekkur ederim kuzummm❤ bemce takimimizi burada kuralim diyet icin

Doğumdan beridir görmediğim bir arkadaşı parkta gördüm. İlk tepkisi kiloları verememişsin oldu.
O kilolar kadar başına taş düşsün emi
Dilberaydan zorunda mıyım zorunda mıyım şarkısını armağan ediyorum herkes madem Doğum sonrası zayıflıyor o zaman bu tombikler nasıl çıkıyor ortaya

Ben de S Sevimlipanduf gibiyim ya yaz geldi ama çocuk uzun kollu ve corapli. Sürekli kafamda şuradan eser burdan soğuk gelir üşür paronayak gibi oldum
Ben saldim cayira gece cam da acik sadece tulum sortla yatiyor ustunde de muslin ortu var. Ev de de karsilikli pencere acik cunku cehennem azabi gibi ev

Canim bu sana ozel mi acaba bende cikmadi
Kalmamis

Yok kuzum herkese. Sizin adrese getiren Migrosta kalmamıstır. Başka Migroslara yakin adreslerde oturan tanıdıklar varsa onlardan rica edebilirsin. Ben oyle yapıyorum benim uygulamada çıkmayınca kardeşime söyluyorum o alıyo ben ödüyorum

Dilberaydan zorunda mıyım zorunda mıyım şarkısını armağan ediyorum herkes madem Doğum sonrası zayıflıyor o zaman bu tombikler nasıl çıkıyor ortaya

Valla ben de onu merka ediyorum gecen kendime bir iki bluz alayım dedim, bayramda giymeye kıyafetim yok. XS bedenden L bedene nasıl gectim hala düşünüyorum.

Geç gördüm mesajını canım. Biz 15 günlükken abiden hastalık kaptık ozaman bile hem grip için hem de ateş düşürücü vermişlerdi yarım çay kaşığı olarak
kullaniyorum kuzum tesekku ederim doktor verdi
sorma teyzesi cocugun sifati kaydi hep bi agliyor huzursuz 2 gecedir uyju yok
kullaniyoruz kuzum bakim geçsininsallah bugub daha iyi olsun
Geçmiş olsun canım ..
sagol kuzum
cocum benden hasta oldu ya , Kendi mi bile koruyamiyom ugrastim okdr gecmesin diye 3.guni patlak verdi
Canımmm geçmiş olsun.

Sagol kuzumm

İyi yolculuklar

Doğumdan beridir görmediğim bir arkadaşı parkta gördüm. İlk tepkisi kiloları verememişsin oldu.
O kilolar kadar başına taş düşsün emi
Ben bu sabah tartildim 60.5 ciktim ben sok ac karna tabisi hep oyle tartiliyom gerci hastalik bebenin hastaligi gunlerdor uyku uyumamak 60 la kalmistim zaten ama o ayva gobus duruyo nedense gitmiyo mu o hic ya , buarada normalde zibin ve Sort la duruyoduk bizde assiri aicak ev 28 lerde , atea muhabbetinsen oturu sadece bez ve bi tshirtle takiliyoruz suan

Ah ah tombik ben bir gram bile verememiş ben şuan evimiz 27. 8 gece gene uzun kolluyla yatırdım ama dışarısı serin gibi sanki cam açınca serin serin geliyor bugün de alışveriş yapmamız gerek eve dışarı çıkacağız ne giydirsem diyorum yarın bayram ne giydirsem diyorum şort giydireceğim altına külotlu çorapla giydireyim diyorum kafalar karışık bizde iyileşmedi mi daha senin tombik kuş bizimki hiç ateşlenmedi bile ben panik olurum herhalde ya

Oyle mi oluyormuş ben hic alisveris yapmadim ordan. Giris yapmadım adresi gormunmezde bi gariplik var bakayim bi :)

Ay yok iyileşmedi iki gecedir nobetteyiz bi esim bi ben uyumuyo burnu doluyo nefes alamiyo hapsiruyo uyaniyo , bi 2 gunde benim hastaliktan uykusuzum 4 gunde toplasan 8 saat uyumamışımdır gunes hanim oyoe alismis demekki gece serinligi oluyo kuzum cam actinmi olur okdr daha muz corap giydirirsin olmadi ben yagmur yagmazsa sortu giydircem zaten cibil takiliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…