Neyle veriyorsun cnm suyu bende wee nin küçük suluğu vardı suluk başlığı ile içemiyordu yüzünü buruşturuyordu biberon başlığını taktım onunla güzel içiyor ama benimki biberona alışık belki o yüzden içiyordurCanım bizim doktorda günlük 100 cc verebilirsin demişti fakat kızım sevmedi içmiyor maalesef
Canım zamanla uzaklaşıp nadir görüşeceksiniz herşey yoluna girecek evlilik oturdukçaKayinvalidemden ve ailesinden cok rahatsiz oluyorum. Gercekten ayri dunyalarin insanlariyiz. Kadini hizmetciden ikinci sinif muamelesi gormekten ileriye gidemeyen biryerdeyim. Misafirler geldi, kayinvalide onlerine yemek koydu, esime ve kaynimada koydu. Bana koymadi. Karnim acti resmen bakip onumde yemek yediler cocuk kucagimda. Yemek kalmamis son yemekleri onlara paylastirmis. Zaten lohusaligimda 24 saat yatmaktan telefonla oynamaktan baska birsey yapmamisti. Esim kizdida yapti. Bebegi cok seviyoruz cok dusunuyoruz havalarinda. Ne kayinpeder ne kayinvalide bayramda bir çöp almamıslar. Bana mi garip geloyor
İsilik bence terlemiş bebek çok sıcak canım havalarArkadaslar bizimde durumumuz boyle. Pişik mi isilik mi aleeji mi neye benziyor ? Doktora sorsam mi ?
Ben direkt icme suyundan veriyorum ne zamandir ya. Zaten dezenfekte edilmis icme suyu diye. Kaynatmasam nolur kiArife günü e bebekteydik bi kaç eksik ihtiyaç aldık, kasa da sıra beklerken arkamdaki kadın bi sürü bebek suyu almıştı 24 lü şişe paket almıştı, soramadım bebek suyunu hazır mı alacağız ya evdeki içme suyunu kaynatıp kavanoza koysam olmaz mı
Kayinvalidemden ve ailesinden cok rahatsiz oluyorum. Gercekten ayri dunyalarin insanlariyiz. Kadini hizmetciden ikinci sinif muamelesi gormekten ileriye gidemeyen biryerdeyim. Misafirler geldi, kayinvalide onlerine yemek koydu, esime ve kaynimada koydu. Bana koymadi. Karnim acti resmen bakip onumde yemek yediler cocuk kucagimda. Yemek kalmamis son yemekleri onlara paylastirmis. Zaten lohusaligimda 24 saat yatmaktan telefonla oynamaktan baska birsey yapmamisti. Esim kizdida yapti. Bebegi cok seviyoruz cok dusunuyoruz havalarinda. Ne kayinpeder ne kayinvalide bayramda bir çöp almamıslar. Bana mi garip geloyor
Arkadaslar bizimde durumumuz boyle. Pişik mi isilik mi aleeji mi neye benziyor ? Doktora sorsam mi ?
Neyle veriyorsun cnm suyu bende wee nin küçük suluğu vardı suluk başlığı ile içemiyordu yüzünü buruşturuyordu biberon başlığını taktım onunla güzel içiyor ama benimki biberona alışık belki o yüzden içiyordur
Ben direkt icme suyundan veriyorum ne zamandir ya. Zaten dezenfekte edilmis icme suyu diye. Kaynatmasam nolur ki
Kac gune kadar verebiliyoruz peki o kaynamis suyu uzun sure kullanabilir miyiz yoksa bayatlar miCanım doktor bana kaynatıp soğuttuğun suyu ver dedi.
Ya bu yemek suyunun hikmeti nedir bende anlamadım gitti.. niye yemeğin suyuna alışsın ki kendisi dururkenBayram günlerinde teyzelerden inciler :
* Kucağa alıştırmışsın bırak yere kemikleri ezilir çocuğun
* pek minikmiş bizim komşunun bi bebeği var tosun gibi maşallah!
* gızııım annen sana yemek sularından vermiyor mu annen görmeden ben vereyim
* ağlıyor niye, uyumuyor niye...
Daha uzar gider anlamıyorlar arkadaş ya siz eskiden yerde, tv karşısında büyütürseniz hdr bebek susar tabi bir de tavsiye veriyor TV karşısında durur diye
En sinirimi bozan da akşam yürüyüşten geliyoruz bebek arabasında dalgın şekilde uyuyor eşimin akrabası bi bakayım dedi afedersiniz öküz gibi uyuyan çocuğun yüzünü sıktırıyor tepki gösterdim aman abartma diyor bak hatırlayınca yine sinirlendim.
Kac gune kadar verebiliyoruz peki o kaynamis suyu uzun sure kullanabilir miyiz yoksa bayatlar mi
Benimki kaşıklada içmiyordu cnm ama hepsi bir olmuyor kaşıklada dene istersen biriyle alır belki.. Teşekkür ederiz teyzesi :)amann Kuzum eski kafalar aynı anlattığın gibi benim babaannem de öyle önce erkekleri doyurur kalırsa kadınlar yiyebilir. Eşin destekleyip yemek koydurabilirdi ama o kadar inçe de düşünmüyor erkekler. Birdahaki sefer karnın tok git. Neden yemiyorsun derseler bir öncekinde aç kaldım şimdi de aynısı olur diye tok geldim de. Çok da düşünüp üzme kendini.
Sıcaktan gibi ama yine de sor istersen canım
Canım chicco nun 4+ alıştırma bArdağını almıştım içmedi şıpa bide biberonla deneyim, lina hanıma çok yakışmış elbise
Cnm biz daha ilk kontrolümüze gittiğimizde doktor mamadan sonra su verin demişti hazır suyu direk verebilirsiniz dedi ama benim eşim hazır sulara güvenmiyor hele damacanayı eve bile sokmuyor dönüşümlü olduğu için temizliğe dikkat edilmeden dolum yapıldığını duymuş orada çalışan bir tanıdığından birde ün yapmış bir marka o yüzden 5lik yada 10luk şişelerden alıyor ben onlarıda kaynatıyorum mama için kaynattığım sular oluyor zaten hergün 2 kere kaynatıyorum taze oluyor ama 2-3 günde bir de kaynatılabilir bir şey olmaz benceBen direkt icme suyundan veriyorum ne zamandir ya. Zaten dezenfekte edilmis icme suyu diye. Kaynatmasam nolur ki
Tekli kuzum çiftlide elinle destekleyemezsin dedindi ya ondan tekli aldımdı
Dis cikarma jeli mi yapti diye dusunuyorum. Onun disinda 4 gundur ayni yemekler dolma baklava dolma baklava hic farkli bisey yemedim. Ama simdi bir yakinim isilik olmus dedi
Benim simdiki aklim olsa ciftli alirdim. 10 dk onda bekle 10 dk digerinde bekle çok zaman gidiyor. Ama cekis gucu azalir mi ? Daha cok gurultu cikar mi bunlar aklimdaki sorular
Yok ben kuzuya farklı bir şey mi tattırdın diye sordum. Bizim yediklerimizin etkileyeceğini düşünmüyorum.Dis cikarma jeli mi yapti diye dusunuyorum. Onun disinda 4 gundur ayni yemekler dolma baklava dolma baklava hic farkli bisey yemedim. Ama simdi bir yakinim isilik olmus dedi
Bir salatalik yaladı, yemedi yani. Birde o jeleri yedi haliyle agizina surunce. Biz bayram icin maalesefYok ben kuzuya farklı bir şey mi tattırdın diye sordum. Bizim yediklerimizin etkileyeceğini düşünmüyorum.
Sıcaktan gibi duruyor zaten. Nerede yaşıyorsunuz?
Cnm seninkide baby plus mı onda 2. Başlık alınırsa çiftliye dönüşebiliyor bende bilmiyorum ama çekiş azalmaz herhalde gürültüye birşey diyemiyeceğim biraz artabilir belki bu arada geçmiş olsun kuzuyaBenim simdiki aklim olsa ciftli alirdim. 10 dk onda bekle 10 dk digerinde bekle çok zaman gidiyor. Ama cekis gucu azalir mi ? Daha cok gurultu cikar mi bunlar aklimdaki sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?