2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evdeyken bol bol uyur kuzum. Şimdi dışarı çıkıyoruz, meraklı meraklı... Sesler hareketler...uyku saati geçiyor, gözünden uyku akıyor ama uyumuyor....
Şehir dışından dönüyoruz şuan. Günü birlik Mersin yaptık. Yeni yenik düştü uykuya. Umarım eve geçince uyanır,yıkamak isterim çünkü.
Ama bugün çok az emdi, şaşırdım. Neden acaba? Eve gidince sağım yapacam mecbur.

Arkadaslar bizimde durumumuz boyle. Pişik mi isilik mi aleeji mi neye benziyor ? Doktora sorsam mi ?

Eklentiler

• 20190606_181108.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 68
Canım bizim doktorda günlük 100 cc verebilirsin demişti fakat kızım sevmedi içmiyor maalesef
Neyle veriyorsun cnm suyu bende wee nin küçük suluğu vardı suluk başlığı ile içemiyordu yüzünü buruşturuyordu biberon başlığını taktım onunla güzel içiyor ama benimki biberona alışık belki o yüzden içiyordur

Canım zamanla uzaklaşıp nadir görüşeceksiniz herşey yoluna girecek evlilik oturdukça

Ben direkt icme suyundan veriyorum ne zamandir ya. Zaten dezenfekte edilmis icme suyu diye. Kaynatmasam nolur ki

amann Kuzum eski kafalar aynı anlattığın gibi benim babaannem de öyle önce erkekleri doyurur kalırsa kadınlar yiyebilir. Eşin destekleyip yemek koydurabilirdi ama o kadar inçe de düşünmüyor erkekler. Birdahaki sefer karnın tok git. Neden yemiyorsun derseler bir öncekinde aç kaldım şimdi de aynısı olur diye tok geldim de. Çok da düşünüp üzme kendini.

Arkadaslar bizimde durumumuz boyle. Pişik mi isilik mi aleeji mi neye benziyor ? Doktora sorsam mi ?

Sıcaktan gibi ama yine de sor istersen canım

Canım chicco nun 4+ alıştırma bArdağını almıştım içmedi şıpa bide biberonla deneyim, lina hanıma çok yakışmış elbise

Ya bu yemek suyunun hikmeti nedir bende anlamadım gitti.. niye yemeğin suyuna alışsın ki kendisi dururken etrafta sürekli ben ilkinde vermedim hiçbirşey yemedi 2. De yemek sularından verdim hemen herşeyi yiyor diyen teyzeler dolaşıyor ya birde illaki bahane bulacak birşeyleri oluyor bugün 1 buçuk yaşında torunuyla gezen bir teyzeyle karşılaştık bizim bu bebekken çok ağlardı çok gazı vardı dedi bende bizim gaz problemimiz olmadı şükür acıkınca ağlardı dedim baktı baktı sonra bebeklerin ağlaması gerekirmiş ama ciğerleri açılırmış dedi çocuğun peşinden çıktı gitti bileydim zorla ağlatırdım bile diyemedim sözde ben kucağa alıştırmamışım diye aferinleri topladım ama ben bu kucağa alıştırma işine inanmıyorum başka bir teyze anlatıyor sözde 15-20 günlük bir bebek kucağa alışmış kucakta duruyormuş çocuk muhtemelen daha kendini annesinin karnında sanıyor kucakta sıkıltırılınca rahat ediyor alışsa benimki alışırdı doğduğunda babası uyurken bile alıyordu kucağında tutuyordu ben hala uyuyunca biraz göğsümde yatırıyorum ama çocuk 15 dakka dayanıp uykusunda itmeye başlıyor beni bebek nasıl rahat ediyorsa kendi belirliyor isteğini

Benimki kaşıklada içmiyordu cnm ama hepsi bir olmuyor kaşıklada dene istersen biriyle alır belki.. Teşekkür ederiz teyzesi :)
Ben direkt icme suyundan veriyorum ne zamandir ya. Zaten dezenfekte edilmis icme suyu diye. Kaynatmasam nolur ki
Cnm biz daha ilk kontrolümüze gittiğimizde doktor mamadan sonra su verin demişti hazır suyu direk verebilirsiniz dedi ama benim eşim hazır sulara güvenmiyor hele damacanayı eve bile sokmuyor dönüşümlü olduğu için temizliğe dikkat edilmeden dolum yapıldığını duymuş orada çalışan bir tanıdığından birde ün yapmış bir marka o yüzden 5lik yada 10luk şişelerden alıyor ben onlarıda kaynatıyorum mama için kaynattığım sular oluyor zaten hergün 2 kere kaynatıyorum taze oluyor ama 2-3 günde bir de kaynatılabilir bir şey olmaz bence

T Turtleee geçmiş olsun canım nasıl olmuş öyle kıyamam... Sıcaktan olmuş gibi geldi ama farklı bir besin mi denedin de alerjiden şüpheleniyorsun?
Dis cikarma jeli mi yapti diye dusunuyorum. Onun disinda 4 gundur ayni yemekler dolma baklava dolma baklava hic farkli bisey yemedim. Ama simdi bir yakinim isilik olmus dedi

Dis cikarma jeli mi yapti diye dusunuyorum. Onun disinda 4 gundur ayni yemekler dolma baklava dolma baklava hic farkli bisey yemedim. Ama simdi bir yakinim isilik olmus dedi
Yok ben kuzuya farklı bir şey mi tattırdın diye sordum. Bizim yediklerimizin etkileyeceğini düşünmüyorum.
Sıcaktan gibi duruyor zaten. Nerede yaşıyorsunuz?

Yok ben kuzuya farklı bir şey mi tattırdın diye sordum. Bizim yediklerimizin etkileyeceğini düşünmüyorum.
Sıcaktan gibi duruyor zaten. Nerede yaşıyorsunuz?
Bir salatalik yaladı, yemedi yani. Birde o jeleri yedi haliyle agizina surunce. Biz bayram icin maalesef Boludayiz, havasi nemsiz cok guzel. Sicakta degil

Benim simdiki aklim olsa ciftli alirdim. 10 dk onda bekle 10 dk digerinde bekle çok zaman gidiyor. Ama cekis gucu azalir mi ? Daha cok gurultu cikar mi bunlar aklimdaki sorular
Cnm seninkide baby plus mı onda 2. Başlık alınırsa çiftliye dönüşebiliyor bende bilmiyorum ama çekiş azalmaz herhalde gürültüye birşey diyemiyeceğim biraz artabilir belki bu arada geçmiş olsun kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…