Ya bu yemek suyunun hikmeti nedir bende anlamadım gitti.. niye yemeğin suyuna alışsın ki kendisi dururken
etrafta sürekli ben ilkinde vermedim hiçbirşey yemedi 2. De yemek sularından verdim hemen herşeyi yiyor diyen teyzeler dolaşıyor
ya birde illaki bahane bulacak birşeyleri oluyor bugün 1 buçuk yaşında torunuyla gezen bir teyzeyle karşılaştık bizim bu bebekken çok ağlardı çok gazı vardı dedi bende bizim gaz problemimiz olmadı şükür acıkınca ağlardı dedim baktı baktı sonra bebeklerin ağlaması gerekirmiş ama ciğerleri açılırmış dedi çocuğun peşinden çıktı gitti
bileydim zorla ağlatırdım bile diyemedim
sözde ben kucağa alıştırmamışım diye aferinleri topladım ama ben bu kucağa alıştırma işine inanmıyorum başka bir teyze anlatıyor sözde 15-20 günlük bir bebek kucağa alışmış kucakta duruyormuş çocuk muhtemelen daha kendini annesinin karnında sanıyor kucakta sıkıltırılınca rahat ediyor alışsa benimki alışırdı doğduğunda babası uyurken bile alıyordu kucağında tutuyordu ben hala uyuyunca biraz göğsümde yatırıyorum ama çocuk 15 dakka dayanıp uykusunda itmeye başlıyor beni
bebek nasıl rahat ediyorsa kendi belirliyor isteğini