Aferin bizim bicirlar bazen halden anlıyorİşini biliyor senin çocukbizim uyku düzeni gündüz azaldı ama akşam şükür aynı uyumaya devam. Biz de çaydır muhabbettir rahatız kızım sağ olsun
Babalinbaby kanguru kullanıyorum canım ben memnunum. Fiyatı da uygun 135 TL. İyi ki fazla vermemisim diyorum çünkü yaz geldi sıcak olur çok taşıyamam kanguru da . Sonrada ağır gelir gibi. Ama epey isimi de gorduTatlı anneler kanguru kullananlar hangi marka kullanıyo ve memnun mu acaba? Bebeğim için ergonomik ve biraz uygun fiyatlı olmasını istiyorum var mı tavsiyeniz?
Aldik cnm yenisini yok kuzum neden bilmiyorum yariya indi autum eskiden iki kati gelirdi simdi yok denecek kadar az cocuga mama icirdimOndan mi gelmiyormus sütün canim
Eski makinenle sag bari duzelene veya yenisini alana kadar. Oglunda emmiyor bari makine çeksin.
evet ciflide cekim gucu azaliyor ama su yonu mantikli benim tekli vardi eger ciftli olmua olsa ben ikisinide kullanmazdim suan biri bozuldu yenide birtane daha olacakti onu acar kullanirdim illa ikisi ayni anda kullanacaksin diye birseyde yok ama alirken bozulacagi aklima gelmediBenim simdiki aklim olsa ciftli alirdim. 10 dk onda bekle 10 dk digerinde bekle çok zaman gidiyor. Ama cekis gucu azalir mi ? Daha cok gurultu cikar mi bunlar aklimdaki sorular
İnsanlikta son nokta gozle kas arasinda biyerine sokacaktir belki paradan ziyadaGünaydın kızlar,
Dün kuzenim tramvayda yolculuk ederken , bebek arabasını çalmışlar . Onlar oturuyorlar mis, yedi aylık bebegi var . Bebek icindeymis sonradan kucağına almış, bir çiftte kalabalikdan istifade Edip durak gelince alıp goturmus arabalarını. Nasil kötü insanlarla yaşıyoruz . Bebegi, yattığı yerden niye ettiniz ki. Satsalar ne kadar para edecek ki sanki. İnsanların bu kadar vicdansız olması çok can sıkıcı
Herzaman hep sol daha az geliyordu benimde yok denecek kadar az sagasim bile gelmiyor soluKızlar benim sol göğsümden doğru düzgün süt gelmiyor artık ya hep sağ taraftan geliyor tek göğüs kaldım resmen ne yapmam lazım ki acaba yani sol göğsüme süt gelmiyor resmen
Kuzum benim halam 18 ay bebeğine sutunu sağarak verdi down sendromluydu , o esnada kac makine patlattim kac makine servise gitti yenisi geldi bi bi bilsen dedi yani makinenin en iyisi bile olsa nakavt oluyo sik kullanilincaAnladim ben makinayi bozdum icinde donen yuvsrlagi yirtilmis butun sutu yukariya cikiyor
Benimki Benzer kuzum alerji dedi doktor bizeArkadaslar bizimde durumumuz boyle. Pişik mi isilik mi aleeji mi neye benziyor ? Doktora sorsam mi ?
Çok geçmiş olsun kuzum.. iyi tatiller inşallah hasta olmadan dinlenirsiniz bol bol❤ Azracıkda anladı kendi tatlılığını ayağını falan yemeye başladı demekkiHerkese Mrb. Kayınvalide ile dolu ilk 3 gün sonunda dün amaara için yola çıktık kısa mesafe diye. 3.5saatlii yol oldu bize 9saat. Araba yolda kaldı beni görumceler aldı Ankara ya tekrar dönüyorduk yarı yolda Bolu'ya döndük vs vs derken ulaştık en son eşimle sonains hatta olmaz kuzum önce çok sıcaktı araba kalinca cam Actik otoban fena esiyor sonra Bolu da durduk yemek vs buz gibi idi orası. Burası da baya nemli ve akşam baya serindi nemden ben bile rahatsız oldum yatak yorgan vs den ins kuzuna bisey olmaz. Bir de ben en çok ayağını ağzına sokan Bebek severim ve kızım bayramin ilk günü buna başladı annesine bayram hediyesi verdi ❤❤
Canım sadece o parçası yokmuymuş e bebeğe sorsaydınız servisinden yollarlardı belki.. yada biberon kısmını komple alordınız makinesini kullanırdın .. ne aldınAnladim ben makinayi bozdum icinde donen yuvsrlagi yirtilmis butun sutu yukariya cikiyor
Tesekkurler kuzumm❤❤ valla iyi geldi bile bana bunalmistim ev ev ev sicak sicak bizim evde linos hanim ne yapiyor nasillarÇok geçmiş olsun kuzum.. iyi tatiller inşallah hasta olmadan dinlenirsiniz bol bol❤ Azracıkda anladı kendi tatlılığını ayağını falan yemeye başladı demekki
Gecmis olsun canim. Iyi tatillerHerkese Mrb. Kayınvalide ile dolu ilk 3 gün sonunda dün amaara için yola çıktık kısa mesafe diye. 3.5saatlii yol oldu bize 9saat. Araba yolda kaldı beni görumceler aldı Ankara ya tekrar dönüyorduk yarı yolda Bolu'ya döndük vs vs derken ulaştık en son eşimle sonains hatta olmaz kuzum önce çok sıcaktı araba kalinca cam Actik otoban fena esiyor sonra Bolu da durduk yemek vs buz gibi idi orası. Burası da baya nemli ve akşam baya serindi nemden ben bile rahatsız oldum yatak yorgan vs den ins kuzuna bisey olmaz. Bir de ben en çok ayağını ağzına sokan Bebek severim ve kızım bayramin ilk günü buna başladı annesine bayram hediyesi verdi ❤❤
Aynen artik ciftli aldim bakalim daha kac tane daha alirizKuzum benim halam 18 ay bebeğine sutunu sağarak verdi down sendromluydu , o esnada kac makine patlattim kac makine servise gitti yenisi geldi bi bi bilsen dedi yani makinenin en iyisi bile olsa nakavt oluyo sik kullanilinca
Hicbilmiyorumki isimleri ne biyerden aipatis verin dediler servisten o gelene kadar diye yenisini aldik bakalim bu kac ay goturecek ucuncu makinamizT tanem-tane20 valfi diyorsun kuzzum galiba valfi satiliyordur zannimca bende yedek de vardi hatta gondereyim sana
Aynisindan ciflisini aldik dedim benim elimden ne ucan ne kacan kurtuluyor ciftli olan aldik bakalim kac ay gidecek bunlar servisten malzeme gelene kadar kullanacak baska makina yoktu oyuzden aldik iyide oldu yeni mak bi baska memeyi kopartircasina cekiyorCanım sadece o parçası yokmuymuş e bebeğe sorsaydınız servisinden yollarlardı belki.. yada biberon kısmını komple alordınız makinesini kullanırdın .. ne aldın
Benim tembel kızım ayaklarını bile tutamıyorHerkese Mrb. Kayınvalide ile dolu ilk 3 gün sonunda dün amaara için yola çıktık kısa mesafe diye. 3.5saatlii yol oldu bize 9saat. Araba yolda kaldı beni görumceler aldı Ankara ya tekrar dönüyorduk yarı yolda Bolu'ya döndük vs vs derken ulaştık en son eşimle sonains hatta olmaz kuzum önce çok sıcaktı araba kalinca cam Actik otoban fena esiyor sonra Bolu da durduk yemek vs buz gibi idi orası. Burası da baya nemli ve akşam baya serindi nemden ben bile rahatsız oldum yatak yorgan vs den ins kuzuna bisey olmaz. Bir de ben en çok ayağını ağzına sokan Bebek severim ve kızım bayramin ilk günü buna başladı annesine bayram hediyesi verdi ❤❤
Yeni bebeğin hayırlı olsun o zaman ikizmiş bunlarAynisindan ciflisini aldik dedim benim elimden ne ucan ne kacan kurtuluyor ciftli olan aldik bakalim kac ay gidecek bunlar servisten malzeme gelene kadar kullanacak baska makina yoktu oyuzden aldik iyide oldu yeni mak bi baska memeyi kopartircasina cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?