selam kızlar umarım tatiller iyi gecmiştir benim gittiğim yer cehenbem gibi sıcaktı klşma sıcak soguk dengesizliği çocukları hasta etti eşimle de gerildik epey daha da rüyasında görür memleketine gittiğimi sabırsız adamla ben de akıl yok ki çoluk çocuk gezmeye gidiyorum neyse küçüğüm ali eymen 8 gündür büyük tuvaletini yapmadı demin zeytintaglı çubukla uyardım yine tıj yok baska ne yapabilirim vardı kabızlık sorunu yasayanlar bu arada sadece anne sütü alıyor
Iyi kuzum cok sukur burnu doluyo arada bi , bugun eve geri donduk hastalıktan sonra degisik bi huysuzlugu kaldi hep mizir mızır devamli kucak aglama modunda, benim kulaklar hala agriyo yorgunum cok valla ordada gezdik gece gec yattik leyla ya bagladim
Evet bazı doktorlar öyle diyor bazılarıda hayır etkilemiyor diyor ne yapacağımı şaşırdım gönlümden yaptırmak gelmiyo İlk dozdan sonra başladı bu alerji şikayetler zaten öncesinde hiçbir şey yoktu
Kime sorsam aynı benim de dökülüyor avuç avuç 9 ay süren bile varmış. Hormonlarla ilgili durum ben kestirdim uzundu kızın eline dolanır vs. Toplamasam da sonuç aynı
Aslında bizde oğlu olup da ev vermeyen aile yoktur, he aile apartmanında oturmak istemez başka yerde otursa da kirasını verirler evi yoksa kız vermezler bi kere, düğün zaten yapılır bilezik vs saymama bile gerek yok, yengem hamile daha kendi bişey almadı annem alıyor herşeyini, hakkını yiyemem benim kıza da çok şey aldı annem,
Merhabalar ben mart annesiyim 4. Ayimıza yeni girdik ve gercekten dogdugundan beri hic uykumuz yok kucakta uyutup yatirdigim an uyaniyor kucakta saatlerce uyuyor ondada ben bitiyorum hep emiyor gecede bu sekilde sizde nasil durumlar daha duzeldi mi acaba
Rabbim bağışlasin hayırlı olsun ❤ eskiye göre biraz daha iyi ama Memede uyumaya başladı 1 aydır bu seferde. Yine çok iyi Degil ama eskiye nazaran iyi ❤ uyku eğitmenleri bile söylüyor b bazı çocuklara az uyku yetiyor diye
Hamile kaldığımdan beri hiç tutmamıstı. Bugün feleğim şaştı. Sabahın 6sında eşimi fırına gönderdim ekmek alsın bir şey yiyeyim de ilaç içeyim diye. Kesmeseydi iğne mecbur olacaktı yoksa. Sen ilaç ne kullanıyorsun canım migren ağrısı olunca
Iyi kuzum cok sukur burnu doluyo arada bi , bugun eve geri donduk hastalıktan sonra degisik bi huysuzlugu kaldi hep mizir mızır devamli kucak aglama modunda, benim kulaklar hala agriyo yorgunum cok valla ordada gezdik gece gec yattik leyla ya bagladim
Bir ara 6 saat bizim de uyuyordu şimdi 2 saat kesintisiz uyku yok geceleri yenidoğanken bu kadar kalkmadı
Kafam kazan oluyor sabahları zaten güne en geç 6 da başlıyor
Bir ara 6 saat bizim de uyuyordu şimdi 2 saat kesintisiz uyku yok geceleri yenidoğanken bu kadar kalkmadı
Kafam kazan oluyor sabahları zaten güne en geç 6 da başlıyor
Donemsel mi memeye iyice alistigindan mi bilmiyorum bende. Eve donunce yavas yavas ofasini ayirmayi dusunuyorum memeyi de kesmeyi deniycem besiginde uyur mu diye. Sanmiuorum ama denemesi bedava
Seninki fenaymış kuzum haftada bir ben bi çocuk doktorunun web sayfasında görmüştüm emzirirken kullanılabilir ilaçlar listesi vardı. Parol, minoset, advil vardı listede. Advil beni hep kesmiştir, kriz kadar şiddetli değilse advil içiyorum, krizse acile koşuyorum anca iğne paklıyor. Çocuk doktoruna bi sor bence canım, sıcaklarda iyice çekilmez olur o ağrı sürekli
Donemsel mi memeye iyice alistigindan mi bilmiyorum bende. Eve donunce yavas yavas ofasini ayirmayi dusunuyorum memeyi de kesmeyi deniycem besiginde uyur mu diye. Sanmiuorum ama denemesi bedava