2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Geçmiş olsun canım. Sen rezene iç kabızlık için iyi gelir inşallah.

Canim nasil oldu oğlusun
Iyi kuzum cok sukur burnu doluyo arada bi , bugun eve geri donduk hastalıktan sonra degisik bi huysuzlugu kaldi hep mizir mızır devamli kucak aglama modunda, benim kulaklar hala agriyo yorgunum cok valla ordada gezdik gece gec yattik leyla ya bagladim

Alerji düzeyine gore degisebilir sanirim bizde extra bi durum oluşturmadı hic hala kakamiz ayni gidiyo sut urunleri yemedigimden beri

Kime sorsam aynı benim de dökülüyor avuç avuç 9 ay süren bile varmış. Hormonlarla ilgili durum ben kestirdim uzundu kızın eline dolanır vs. Toplamasam da sonuç aynı
Bende kestirdim ama çok kısa değil. Çünkü bu sefer tutup yoluyor. İnşallah geçer yoksa kel kalcam zaten 2 tel saçım var.

Ben de öyle biliyorum da Maalesef 1 lira gormedim bizden gider ama bize gelmez yani hayırlısı sağlığımız oldukça kendimiz yeteriz insallah ❤

Rabbim bağışlasin hayırlı olsun ❤ eskiye göre biraz daha iyi ama Memede uyumaya başladı 1 aydır bu seferde. Yine çok iyi Degil ama eskiye nazaran iyi ❤ uyku eğitmenleri bile söylüyor b bazı çocuklara az uyku yetiyor diye

Bizde öyle
Kızlar bizim gece uykumuz hepten bozuldu. Çok sık kalkıyor ağzında meme duruyor öyle.
Beni koltuğa bebeği de bana bağlasalar uyuruz öyle
Ya bir ara gece 6 7saat uyuduğu olurdu şimdi sürekli kalkıyor memeye değip uyuyor bazen yarin saat içinde 5 kere kalıyor

Kullanmıyorum kuzum hamileykendwn beri. Çok zor oluyor ama.. Haftada 1 geliyor bana Ağrı

Leyla m ❤ Ela gozlu çol Ahu m

Bizde öyle
Ya bir ara gece 6 7saat uyuduğu olurdu şimdi sürekli kalkıyor memeye değip uyuyor bazen yarin saat içinde 5 kere kalıyor
Bir ara 6 saat bizim de uyuyordu şimdi 2 saat kesintisiz uyku yok geceleri yenidoğanken bu kadar kalkmadı
Kafam kazan oluyor sabahları zaten güne en geç 6 da başlıyor

Bir ara 6 saat bizim de uyuyordu şimdi 2 saat kesintisiz uyku yok geceleri yenidoğanken bu kadar kalkmadı
Kafam kazan oluyor sabahları zaten güne en geç 6 da başlıyor
Donemsel mi memeye iyice alistigindan mi bilmiyorum bende. Eve donunce yavas yavas ofasini ayirmayi dusunuyorum memeyi de kesmeyi deniycem besiginde uyur mu diye. Sanmiuorum ama denemesi bedava

Kullanmıyorum kuzum hamileykendwn beri. Çok zor oluyor ama.. Haftada 1 geliyor bana Ağrı

Seninki fenaymış kuzum haftada bir ben bi çocuk doktorunun web sayfasında görmüştüm emzirirken kullanılabilir ilaçlar listesi vardı. Parol, minoset, advil vardı listede. Advil beni hep kesmiştir, kriz kadar şiddetli değilse advil içiyorum, krizse acile koşuyorum anca iğne paklıyor. Çocuk doktoruna bi sor bence canım, sıcaklarda iyice çekilmez olur o ağrı sürekli

Donemsel mi memeye iyice alistigindan mi bilmiyorum bende. Eve donunce yavas yavas ofasini ayirmayi dusunuyorum memeyi de kesmeyi deniycem besiginde uyur mu diye. Sanmiuorum ama denemesi bedava
Bence büyüdükçe daha çok bağlanıyorlar.
Akılları daha eriyor
Eylülde işe başlarsam vay halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…