2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben 2 3majezik icerdim o rahatlatirdi migrem ilacim var doktor en zor dayanilmaz agrinda kullan dedi ama kullanmadik hic zaten.. parol vs bana iyi gelmiyor hic. Sorarim bi kuzum

Nekadat monotonsunuz hayatinizds hic hareketlilik yok diyip hemen dedikoduya girisecem kizlar simdi bizim gorumcenin bugun dugunu vardi biz evdeyiz cocukla fakan ilgilendim esimde kopeklik yapiyor dugun yerinde aksama kadar ev temizledim yemekbile yemedim aksama yatili misafir gelir diye aksam oldu annemler koyden geldi cocugu uyuytuk ben dus aldim hazirlandim esim geldi o hazirlanacakken annem ben bes dk ugrayayim siz hazirlanana kadar gelirim dedim annemler geldi ve özge eltilerin gorumcelerin gelin gibi olmuslar abiye giymis duvak taktirip tac koydurmuslar gelin sanip altin takiyordum gelin yolda daha gelmedi demisler sen onlarin yaninda capulcu gibisin dediler bende sinir oldum eşime insan gibi gidip dugunluk elbise ayakkabi almadik duz bi elbise aldik bayramda dugunde giyerim diye bir tulum elbise birde uzun elbise aldik ben gelmicem dedim buna zaten herzamanki gibi kustuk niye dedi ses etmedim sonra annem bunun havlamasina dayanamadi oglum boyle boyle gelmek istemiyor herkez gelin gibi olmus dedi bu basladi kaf saymaya annem ona o ona ortalik karisti gene

Cnim Yusuf'ta üç gündü kakasini yapmamıştı bugün sabahtan beri ishal gibi sürekli kaka ypiyir.boyke yapınca ic zibinina taşıyor bende dedimki acaba ishalmi diye

ikimizdd baya aksiyonlu gecirmisiz bayrami

Sizin oralar çok hareketli. Bizde burda kendi halimizde takılıyoruz. Sen şimdi düğüne gitmedinmi yani. Aynı evde küs kalmak çok zor. Ben doğum sonrası baya bir depresyona girdim eşimle yeni yeni düzeliyoruz. Çekip gitmek istesen artık çocuk var zor bu işler. Allah yardımcımız olsun.

kendi halinde hic aksiyonunuz yok kiz hemde nasil zor simdi diyorm gitsem cocuk ne olacak yasim daha 24 utaniyorum cocuktan biriyle konusamam evlenemem vallahi cocuga bakinca utaniyorum benim gunahsiz yavrm varken baskalariylami gonul eylicem yada ona uvey babami yapacam allahm hicbi evlada yasatmasin anali babali buyumek nasip olsun hepsine annem diyor sutten ayrinca merkezde ev tutariz orda calis burda yapamazsin ben iki yasinda daha benim farkima yeni varmis cocumu birkip sehirde calisacam allahm yazdiysa bozsun

biraz gerideki sayfalara gidersen görürsün çünkü anlatırsam bu sefer sinirden geberirum
Okuyacam gormedim anam ben evde tuvalet taşi temizlerken bizim eltiler gorumceler kuaforde tuvaletlerini giyiyorlarmis

Çok haklısın insan çocuğuna hiç kıyamıyor. İnşallah o büyüyene kadar herşey yoluna girer. Yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum. Eşin çocuğa karşı nasıl ilgi alaka sevgi anlamında. Cevaplamak zorunda değilsin bu arada. Hani çocuğu için değişmezmi diye diyorum.

Cocugu cok seviyor allaha sukur herseyi tam eksigi yok boyama kitabina kadar aldi ki kac yasinda kullanacak kimbilir sakin babacim babacim ben bile bazen fevri davranip kiziyorum ama o oyle degil degisik bi adam anlatmak imkansiz yaşamak lazim onun tavrini gormek icin deli kafalı

ana ben olsam sinirumden olurdum
gerçi bugün eşimin ailesi, esim kizim hepsi pikniğe gittiler ben gitmedim.patladm resmen
Napim dugunde saat olmus dokuz kusur annemler vardı onlarda topla esyani bu ne boyle dediler annem
Bana sen. Cok fenasin azbucuk fena degilsin derdi bana gordu bugun sen niye karsilik vermiyon diyo e ben hel boyle susuyom susuyom en son tabak canak kiriyom sonra temizliyorum

Cnim bizdede vardı o sorun çok çekti yavrum.mamasinin veya annesutunun içinebir çay kaşığı zeytin yağı koyuyordum hemen duzeliyirdu

Oraya da gitseydin yok o bakti, yok sen baktın yine sorun olacaktı. Gitmemen isabet olmus :)

Oraya da gitseydin yok o bakti, yok sen baktın yine sorun olacaktı. Gitmemen isabet olmus :)
Hea cok komikti enson esim anneme diyo o insanlarin hepsi aç aç yatiyo annemde ben evde ne yediklerini bilmem milyarlik elbise giymisler yediklerini kim gorecek diyo dedin gibi ordada sinmezdi bize nerde curugu var o denk gelmis

İyi geceler anneler...
Kızımızı uyutup üstünü örtüyoruz ve kızım üstüne örttüğümüz örtüyü yüzüne doğru toplayıp ağzına alıyor dişliyor.
Bu durum normal midir? Sizinkiler yapıyor mu? Resmen savaş halindeyiz. Üzerini örtmesek olmaz. Ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…