Ben 2 3majezik icerdim o rahatlatirdi migrem ilacim var doktor en zor dayanilmaz agrinda kullan dedi ama kullanmadik hic zaten.. parol vs bana iyi gelmiyor hic. Sorarim bi kuzumSeninki fenaymış kuzum haftada birben bi çocuk doktorunun web sayfasında görmüştüm emzirirken kullanılabilir ilaçlar listesi vardı. Parol, minoset, advil vardı listede. Advil beni hep kesmiştir, kriz kadar şiddetli değilse advil içiyorum, krizse acile koşuyorum anca iğne paklıyor. Çocuk doktoruna bi sor bence canım, sıcaklarda iyice çekilmez olur o ağrı sürekli
Cnim Yusuf'ta üç gündü kakasini yapmamıştı bugün sabahtan beri ishal gibi sürekli kaka ypiyir.boyke yapınca ic zibinina taşıyor bende dedimki acaba ishalmi diyeFitil al istersen canım 8 günde bayağı olmuş bizim kız 2 gündüz yapamadı toplamda 42 saat falan olmuştu çatlayacaktı gece 3 te kalktım onun kaka yapmasını bekledim geceden bu yana da 4 kez yaptı, gerçekten böyle bi yerlere falan gidince çocukların çok dengesi bozuluyor biz güneşle bayram öncesi 1 hafta yalnız kaldık eşim afyondaydı sessiz sakinliğe alışmışız, arife günü market market dolan eksikleri al, Bayram günü annemlere gittik oradan biraz dolanalım diye bi yerlere gittik 150-200 km ilk yol yaptık çocuk düzgün emmedi emdiyse de kustu, uyumadı her yer de emzirme odanız var mı diye sordum mescitlerde çocuk emzir bebek arabasını boş taşıyoruz güneş kucakta geziyor, 2. Günü pikniğe gittik gene oyle mızır mızır akşam olunca da hepten çatladı zaten, 3. Gun misafir gelecekti iptal ettim güneş hiç durmuyor sürekli ağladı dediğin gibi eşimle gerildik biz de ben ona senin yüzünden durmuyor çocuk alışkın değil o kadar dışarıya vs diye kızdım, sonunda dün eşim işe başladı güneş normale döndü en azından oyle ağlamadı etmedi
ikimizdd baya aksiyonlu gecirmisiz bayramiNekadat monotonsunuz hayatinizds hic hareketlilik yok diyip hemen dedikoduya girisecemkizlar simdi bizim gorumcenin bugun dugunu vardi biz evdeyiz cocukla fakan ilgilendim esimde kopeklik yapiyor dugun yerinde aksama kadar ev temizledim yemekbile yemedim aksama yatili misafir gelir diye aksam oldu annemler koyden geldi cocugu uyuytuk ben dus aldim hazirlandim esim geldi o hazirlanacakken annem ben bes dk ugrayayim siz hazirlanana kadar gelirim dedim annemler geldi ve özge eltilerin gorumcelerin gelin gibi olmuslar abiye giymis duvak taktirip tac koydurmuslar gelin sanip altin takiyordum gelin yolda daha gelmedi demisler sen onlarin yaninda capulcu gibisin dediler bende sinir oldum eşime insan gibi gidip dugunluk elbise ayakkabi almadik duz bi elbise aldik bayramda dugunde giyerim diye bir tulum elbise birde uzun elbise aldik ben gelmicem dedim buna zaten herzamanki gibi kustuk niye dedi ses etmedim sonra annem bunun havlamasina dayanamadi oglum boyle boyle gelmek istemiyor herkez gelin gibi olmus dedi bu basladi kaf saymaya annem ona o ona ortalik karisti gene
Sende ne varikimizdd baya aksiyonlu gecirmisiz bayrami
Sizin oralar çok hareketli. Bizde burda kendi halimizde takılıyoruz. Sen şimdi düğüne gitmedinmi yani. Aynı evde küs kalmak çok zor. Ben doğum sonrası baya bir depresyona girdim eşimle yeni yeni düzeliyoruz. Çekip gitmek istesen artık çocuk var zor bu işler. Allah yardımcımız olsun.Nekadat monotonsunuz hayatinizds hic hareketlilik yok diyip hemen dedikoduya girisecemkizlar simdi bizim gorumcenin bugun dugunu vardi biz evdeyiz cocukla fakan ilgilendim esimde kopeklik yapiyor dugun yerinde aksama kadar ev temizledim yemekbile yemedim aksama yatili misafir gelir diye aksam oldu annemler koyden geldi cocugu uyuytuk ben dus aldim hazirlandim esim geldi o hazirlanacakken annem ben bes dk ugrayayim siz hazirlanana kadar gelirim dedim annemler geldi ve özge eltilerin gorumcelerin gelin gibi olmuslar abiye giymis duvak taktirip tac koydurmuslar gelin sanip altin takiyordum gelin yolda daha gelmedi demisler sen onlarin yaninda capulcu gibisin dediler bende sinir oldum eşime insan gibi gidip dugunluk elbise ayakkabi almadik duz bi elbise aldik bayramda dugunde giyerim diye bir tulum elbise birde uzun elbise aldik ben gelmicem dedim buna zaten herzamanki gibi kustuk niye dedi ses etmedim sonra annem bunun havlamasina dayanamadi oglum boyle boyle gelmek istemiyor herkez gelin gibi olmus dedi bu basladi kaf saymaya annem ona o ona ortalik karisti gene
biraz gerideki sayfalara gidersen görürsün çünkü anlatırsam bu sefer sinirden geberirumSende ne varbacim
Sizin oralar çok hareketli. Bizde burda kendi halimizde takılıyoruz. Sen şimdi düğüne gitmedinmi yani. Aynı evde küs kalmak çok zor. Çekip gitmek istesen artık çocuk var zor bu işler. Allah yardımcın olsun.
Okuyacam gormedim anam ben evde tuvalet taşi temizlerken bizim eltiler gorumceler kuaforde tuvaletlerini giyiyorlarmisbiraz gerideki sayfalara gidersen görürsün çünkü anlatırsam bu sefer sinirden geberirum
düğüne gittunmi gitmedinmiOkuyacam gormedim anam ben evde tuvalet taşi temizlerken bizim eltiler gorumceler kuaforde tuvaletlerini giyiyorlarmis
Çok haklısın insan çocuğuna hiç kıyamıyor. İnşallah o büyüyene kadar herşey yoluna girer. Yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum. Eşin çocuğa karşı nasıl ilgi alaka sevgi anlamında. Cevaplamak zorunda değilsin bu arada. Hani çocuğu için değişmezmi diye diyorum.kendi halinde hic aksiyonunuz yok kiz hemde nasil zor simdi diyorm gitsem cocuk ne olacak yasim daha 24 utaniyorum cocuktan biriyle konusamam evlenemem vallahi cocuga bakinca utaniyorum benim gunahsiz yavrm varken baskalariylami gonul eylicem yada ona uvey babami yapacam allahm hicbi evlada yasatmasin anali babali buyumek nasip olsun hepsine annem diyor sutten ayrinca merkezde ev tutariz orda calis burda yapamazsin ben iki yasinda daha benim farkima yeni varmis cocumu birkip sehirde calisacam allahm yazdiysa bozsun
Gitmedim gı sinirimdendüğüne gittunmi gitmedinmi
Cocugu cok seviyor allaha sukur herseyi tam eksigi yok boyama kitabina kadar aldi ki kac yasinda kullanacak kimbilir sakin babacim babacim ben bile bazen fevri davranip kiziyorum ama o oyle degil degisik bi adam anlatmak imkansiz yaşamak lazim onun tavrini gormek icinÇok haklısın insan çocuğuna hiç kıyamıyor. İnşallah o büyüyene kadar herşey yoluna girer. Yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum. Eşin çocuğa karşı nasıl ilgi alaka sevgi anlamında. Cevaplamak zorunda değilsin bu arada. Hani çocuğu için değişmezmi diye diyorum.
Gitmedim gı sinirimden
Napim dugunde saat olmus dokuz kusur annemler vardı onlarda topla esyani bu ne boyle dediler annemana ben olsam sinirumden olurdum
gerçi bugün eşimin ailesi, esim kizim hepsi pikniğe gittiler ben gitmedim.patladm resmen
Cnim bizdede vardı o sorun çok çekti yavrum.mamasinin veya annesutunun içinebir çay kaşığı zeytin yağı koyuyordum hemen duzeliyirduselam kızlar umarım tatiller iyi gecmiştir benim gittiğim yer cehenbem gibi sıcaktı klşma sıcak soguk dengesizliği çocukları hasta etti eşimle de gerildik epey daha da rüyasında görür memleketine gittiğimi sabırsız adamla ben de akıl yok ki çoluk çocuk gezmeye gidiyorum neyse küçüğüm ali eymen 8 gündür büyük tuvaletini yapmadı demin zeytintaglı çubukla uyardım yine tıj yok baska ne yapabilirim vardı kabızlık sorunu yasayanlar bu arada sadece anne sütü alıyor
Oraya da gitseydin yok o bakti, yok sen baktın yine sorun olacaktı. Gitmemen isabet olmus :)Napim dugunde saat olmus dokuz kusur annemler vardı onlarda topla esyani bu ne boyle dediler annem
Bana sen. Cok fenasin azbucuk fena degilsin derdi bana gordu bugun sen niye karsilik vermiyon diyo e ben hel boyle susuyom susuyom en son tabak canak kiriyomsonra temizliyorum
Hea cok komikti enson esim anneme diyo o insanlarin hepsi aç aç yatiyo annemde ben evde ne yediklerini bilmem milyarlik elbise giymisler yediklerini kim gorecek diyo dedin gibi ordada sinmezdi bize nerde curugu var o denk gelmisOraya da gitseydin yok o bakti, yok sen baktın yine sorun olacaktı. Gitmemen isabet olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?