2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar ikili test bakkinda konusuyorsunuz ya o test fiyatlari nedir oyle yaa sakın o kadar para vermeyin haa o ladar parayi gozden cikartyiysaniz hormany test yaptırın anne kanindan bebegin dna parcacaiklari ayiklanip bakiliyor bir cok kromozoma bakiliyor ve kesin sonuc yani sonucuna gore amniyosenteze vs gerek yok.
Ikili teste gelince devlet hastanelerinin hir cogu kendi çalışmıyor dış testte yolluyor onlarda sertifikali ozel laboratuvarlar oluyor çoğu bizim öyle yani gidip bir dunya para vermeye gerek yok.

İnşallah canım inşallah. Benim şuanda 6+5 ama ben kiloluyum etkiler mi bilmiyorum gerçi ama. Önceki hamileliğimle alakası yok şimdikinin. Öncekinde daha öğrenmeden önce bile lekelenmem oluyordu, sürekli yatıyordum. Bunda çok şükür öyle bir durum olmadı. Senin kaçıncı haftan? Sen duydun mu canım, gördün mü bebişini :)

Bebeğimi gördükk. :) 9+4'üm bugün. Haftasıyla uyumlu, kalbi gümbür gümbür atıyor eskisine göre maşallah. :) 20 gün önce hiçbir şey belli olmuyorken şimdi elleri, kolları, kafası... Doktor 2 hafta sonra 2'li test için çağırdı.

Eklentiler

• 20180607_100422-3096x2322.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 91
  • 20180607_100451-3096x2322.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 83
Cnm bnmde dün 6+5 di çok şükür gördük bizde :) 6+2 de bomboştu kese şok olduk görünce kaç mm bebeğin

korkma stres yapma canım inş bu sefer güzel haberle geliceksin aramıza sende. yolk oluşması zaten bebek demek diyebiliyorum..

Evet ama sadece bir dr yolk oluşmuş dedi diğerleri söylemedi, bende açıkça sormadım. Çünkü her muayeneme kayınvalidemde takılıyor peşimize onun yanında rahat edemiyorum

2. kısımı yazarken arkadaşım aradı biraz canı sıkkındı onu dinlerken tam olmadı ama neyse. korkmayın o anları fotoğraflardan birde eşim ve kardeşimin anlattıklarından hatırlıyorum. o kadar kötü olsa 19 ay sonra 2. bebeye hamile olmazdım

Cnm bnmde dün 6+5 di çok şükür gördük bizde :) 6+2 de bomboştu kese şok olduk görünce kaç mm bebeğin

Kaç mm bilmiyorum kii 6+0 da gittik en son işte kan sulandırıcı iğne,corasprin, D vit, folik asit, magnezyum verdi dr. Daha önceki dr kiloma bakarak "oo sen iyi besleniyosundur sana bişeye gerek yok" demişti. Ay inşallah bende senin gibi görebilirim bebeğimi

Ya maşallah nasıl büyümüş şekil almış , hadi bakalım test zamanlari da sağlıkla geçer inşallah :)

Canım sen neler aklına getiriyorsun allah korusun güzel haberlerini alalım inşallah

canım ben ikili tarama yerine direk nifty testi yaptıracağım 2000-2500 tl arası birşeymiş bu test
ikili tarama testleri ne kadar hiç bilmiyorum

canım güzel haberlerini alırız inşallah bende oğlanı göndermiyorum okuya öğretmenler gelmeyin diyormuş annelerde göndermiyor ama anlamıyorum ben kamuda çalışıyorum diyebiliyormuyum kimseye gelmeyin buraya ilginç vallahi

Kızlar bebeğimizi ve kalp atışını duyduk çok şükür.Darısı diğer arkadaşların başına inşallah

aaa çok sevindim canım stres yapıyordun sağlıkla gelişsin inşallah kuzularımız doğum haberlerimizi alalım inşallah birbirimizin

Ay yengeç burcu benim kız kardeşim :) Takıntılı duygusal agrasif evine bağlı temizlik hastası o yüzden yengeç burcuna ve ikizlere denk gelen aylarda çocuk denemesi yapmadım :)))))

yaaa öyle deme ben yengeç burcuyum takıntılı olduğumu kabul etmiyorum anaç olma duygusal aile kurumuna çok önem veren temizlik hastası sezarın hakkını sezara veririm herzaman özür dilemekten asla gocunmam ama haksızlık karşısında çok cadı oluyormuşum :))

Ben yarin ozele gidicem ya. Bana 2li test der sanirim. Devlet hastanesinde yaptiricam mi diyimm. Ben 2012.de ogluma hamile kalmistim. O zaman 125 tl kusur felan idi. Kimbilir şimdi ne kadar olmuştur.

canım önce fiyatını öğren olmazsa dr fiyat bize uymadı hastanede yaptırsam de nabız yokla ne diyecek illa burda yaptır diyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…