Dönemsel olduğunu umuyorum bu böyle gitmezDönemsel birşey demek ki hepimiz de olduğuna göre ya
Maşallah de valla, ❤❤ Rota kolay zaten ağızdan yavaş yavas bizede söyler misin şurupBenim ki de uyuyor canım ama derin değil.
Bitkisel bir şey varmış onu soracağım Dr. Bugün vallahi. Bakalım ne diyecek.
Rotayı ben yapacam kızıma bugün. Eşim getiriyor.
Seni öyle anlıyorum ki kicina varmıyor uykusu bazen 20 dk filan bir olabiliyor uykusu hiç bir işi yapamıyorum en önemlisi dinlenemiyoruz uyuyan çocuk gerçekten büyük şans bizimkiler ondan da az kilo alıyor
birde diş süreci eklendi dişin ağrısı kuzuyu uykudan etti
KatiliyorumDönemsel olduğunu umuyorum bu böyle gitmez
Bizimkini de dün eşim yaptı:) doktor kendiniz yaparsınız burda uğraşmayın demiştiBenim ki de uyuyor canım ama derin değil.
Bitkisel bir şey varmış onu soracağım Dr. Bugün vallahi. Bakalım ne diyecek.
Rotayı ben yapacam kızıma bugün. Eşim getiriyor.
Ayniyiz kuzum seninle valla ya. Goren niye kilo alamadigi belli diyor. Dun hele cok korktum cok.. kv deydik emdi uyudu yatirdim onun yatagina ayakucuna yakin tarafta yanlarina da v seklinde yastik koydim zaman gecti tesadufen sesini duydum kapiyi actim karanlik icerisi aglio yavas yavas ama sesi az baktim biraktigim yerde yok dedim yere dustu birsey oldu onrumden omur gitti o 5saniyede isigi acmak son anda geldi aklima sen tut yatagin en basina ucuna git. 10saniye daha gelmesem yere dusmus olcak uyanmisda yatagin en basina ilerlemis en ucundanGunaydin kizlar ❤
Bizimkiler yine sözleşmişler heralde
12de zor uyuttum 3te bi kalkti, 5 te kalkti uyutamadim hanimi salladim mecbur sonrasinda 8.30a kadar iki kere daha kalkti
Kuzenimin kizi, benim kizdan 3 gun büyük
Kiz tosun gibi masallah, emdirip atiyor yataga
Bi kimilda,bi tepin,bi agla yok oyle bakiniyor.
Full uyuyor ondan sanirim kilosu
Bizimki hem uyumuyor, uyanik kaldigi zamanda da kimildamadigi sn. Yok
kız öyle olunca da yani deliksiz 2 3 saat uyuyunca alışık degiliz ya korkuyor insan atesi mi var aman bişey mi oldu diye zırt pırt kıntrol ediyorum ben bi iki sefer deliksiz 2-3saat uyudu da ordan biliyorum zaten şimdi uyanur diye bi işw de baslayamıyırsunGündüzleri benim bebe akşama kadar toplasam 2,5 saat uyumuyor ki kaldı ki tek seferde 2,5 saat hiç görmedimdüşünüyorum da çok iyi Ya 2,5 saat ev toparlanır toz alınır 2 kap yemek bile yaparım 2,5 saatte
Allah korusun cnm ya battaniye serip yere falan yatır bari yastıkları da aşacak o cimcime:))Ayniyiz kuzum seninle valla ya. Goren niye kilo alamadigi belli diyor. Dun hele cok korktum cok.. kv deydik emdi uyudu yatirdim onun yatagina ayakucuna yakin tarafta yanlarina da v seklinde yastik koydim zaman gecti tesadufen sesini duydum kapiyi actim karanlik icerisi aglio yavas yavas ama sesi az baktim biraktigim yerde yok dedim yere dustu birsey oldu onrumden omur gitti o 5saniyede isigi acmak son anda geldi aklima sen tut yatagin en basina ucuna git. 10saniye daha gelmesem yere dusmus olcak uyanmisda yatagin en basina ilerlemis en ucundancok korktum...
Kuzum senin fıstıkta mı hareketli uyumamak için ağladığını biliyordum da kıpırdak olduğunu duymamıştım ondandır o zaman az kilo alması:)Gunaydin kizlar ❤
Bizimkiler yine sözleşmişler heralde
12de zor uyuttum 3te bi kalkti, 5 te kalkti uyutamadim hanimi salladim mecbur sonrasinda 8.30a kadar iki kere daha kalkti
Kuzenimin kizi, benim kizdan 3 gun büyük
Kiz tosun gibi masallah, emdirip atiyor yataga
Bi kimilda,bi tepin,bi agla yok oyle bakiniyor.
Full uyuyor ondan sanirim kilosu
Bizimki hem uyumuyor, uyanik kaldigi zamanda da kimildamadigi sn. Yok
Yalnız nasıl vizyonsuzluğum zaten geberiyoruz bi de bebek 2,5 saat uyusa nasıl temizlik yaparım bak nasıl yemek yaparım diyorum alıeım elime kahveyi kitabımı ohh keyif yaparım demiyorum tamam ya ev hanımı olmuşum ben artıkKiiiz 8saat beraberdiysek 6saat uyudu cocuk masallah yaaherseyler yapilir herseyler offf offf
Babayı yazık uykusuz bırakıyoruz. Dün gece attık salona.Maşallah de valla, ❤❤ Rota kolay zaten ağızdan yavaş yavas bizede söyler misin şurup
Bizim aşı günleri uyuyor akşama kadar, onun dışında da dediğin gibi bi iki kez daha 1,5-2 saat gündüz uykusu uyudu bende hep baktım hasta galiba ay halsizlikten uyuyor yavrum galiba diye başında bekledimkız öyle olunca da yani deliksiz 2 3 saat uyuyunca alışık degiliz ya korkuyor insan atesi mi var aman bişey mi oldu diye zırt pırt kıntrol ediyorum ben bi iki sefer deliksiz 2-3saat uyudu da ordan biliyorum zaten şimdi uyanur diye bi işw de baslayamıyırsun
Baba da bizi uykusuz bırakıyor kızı uyutuyorum eşim horlayarak geri uyandırıyorBabayı yazık uykusuz bırakıyoruz. Dün gece attık salona.
Kızım beşiğinde uyumuyor beni istiyor sürekli. Sürekli uyanıp meme istiyor, öyle dalıyor.
Daha önce 1 veya 2 defa kalkardı, beşiğinde uyurdu
Ben rotayı kendim almadım direkt hastanede yaptırdım, dışardaki satış fiyatıyla aynı paraya yaptılar sadece muayene parası ödedim doktor yazacağı için ama onda da muayene de etti zaten o yüzden daha iyi oldu bence. Bexseroyu da sorcam hastanede varsa yine orda yaptırırım direkt. Sen aşıyı alırsan hastaneye mi götürüyorsun yaptırmaya sağlık ocağına mı? Bir de menenjit aşısı da ağızdan mı iğne şeklinde mi
Bizimkinde de gece uykusu yok bu aralar.. dün gece toplasam en fazla yarım saat uyumuşumdur. Bu yorgunlukla çocuk bakmak daha da zor oluyor
İnşallah geçer atak dedik geçmedi diş diyoruz şimdi ben kızımda hiç bilmiyorum ki gece uykumu bölmüş 1 kez kalkardı cidden huysuz bu Ocak bebeleriBence de öyle eskiden en azından gece uyurdu şimdi o da gitti valla
Eritemedikleri çıkıyor canımKızlarİki gündür havuç veriyorum kaka yapmamıştı henüz bugün sabah yaptı kakasını da havuç parçaları var bu normal Mi ek gıda da hep yedirdiğiniz kakasından mı çıkacak
Allah korusun canim ya,yere yorgani katlayarak yatir ben ogluma oyle yapıyordum o da tehlikeliydi bebekkenAyniyiz kuzum seninle valla ya. Goren niye kilo alamadigi belli diyor. Dun hele cok korktum cok.. kv deydik emdi uyudu yatirdim onun yatagina ayakucuna yakin tarafta yanlarina da v seklinde yastik koydim zaman gecti tesadufen sesini duydum kapiyi actim karanlik icerisi aglio yavas yavas ama sesi az baktim biraktigim yerde yok dedim yere dustu birsey oldu onrumden omur gitti o 5saniyede isigi acmak son anda geldi aklima sen tut yatagin en basina ucuna git. 10saniye daha gelmesem yere dusmus olcak uyanmisda yatagin en basina ilerlemis en ucundancok korktum...
Hareketi şöyle, bir yerden baska yere gitmiyor döne döne ama kucagina al hoplar gibi yapar, kaktirir ittirir, one egilir atilir vs.vs..Kuzum senin fıstıkta mı hareketli uyumamak için ağladığını biliyordum da kıpırdak olduğunu duymamıştım ondandır o zaman az kilo alması:)
Valla bizimki binayi yikiyor resmen, kendimin uyuyamadigimda aglamisligim bile var sinirden. Ama kizim hicte uyuyamadi salonda yatiyor artik. Iki ker3 uyku testinede gitti ne biliyim caresi yok mu bunun,orali da olmuyor .Baba da bizi uykusuz bırakıyor kızı uyutuyorum eşim horlayarak geri uyandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?