2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar ❤
Bizimkiler yine sözleşmişler heralde
12de zor uyuttum 3te bi kalkti, 5 te kalkti uyutamadim hanimi salladim mecbur sonrasinda 8.30a kadar iki kere daha kalkti
Kuzenimin kizi, benim kizdan 3 gun büyük
Kiz tosun gibi masallah, emdirip atiyor yataga
Bi kimilda,bi tepin,bi agla yok oyle bakiniyor.
Full uyuyor ondan sanirim kilosu
Bizimki hem uyumuyor, uyanik kaldigi zamanda da kimildamadigi sn. Yok

Benim ki de uyuyor canım ama derin değil.
Bitkisel bir şey varmış onu soracağım Dr. Bugün vallahi. Bakalım ne diyecek.
Rotayı ben yapacam kızıma bugün. Eşim getiriyor.
Bizimkini de dün eşim yaptı:) doktor kendiniz yaparsınız burda uğraşmayın demişti

Ayniyiz kuzum seninle valla ya. Goren niye kilo alamadigi belli diyor. Dun hele cok korktum cok.. kv deydik emdi uyudu yatirdim onun yatagina ayakucuna yakin tarafta yanlarina da v seklinde yastik koydim zaman gecti tesadufen sesini duydum kapiyi actim karanlik icerisi aglio yavas yavas ama sesi az baktim biraktigim yerde yok dedim yere dustu birsey oldu onrumden omur gitti o 5saniyede isigi acmak son anda geldi aklima sen tut yatagin en basina ucuna git. 10saniye daha gelmesem yere dusmus olcak uyanmisda yatagin en basina ilerlemis en ucundan cok korktum...

Gündüzleri benim bebe akşama kadar toplasam 2,5 saat uyumuyor ki kaldı ki tek seferde 2,5 saat hiç görmedim düşünüyorum da çok iyi Ya 2,5 saat ev toparlanır toz alınır 2 kap yemek bile yaparım 2,5 saatte
kız öyle olunca da yani deliksiz 2 3 saat uyuyunca alışık degiliz ya korkuyor insan atesi mi var aman bişey mi oldu diye zırt pırt kıntrol ediyorum ben bi iki sefer deliksiz 2-3saat uyudu da ordan biliyorum zaten şimdi uyanur diye bi işw de baslayamıyırsun

Allah korusun cnm ya battaniye serip yere falan yatır bari yastıkları da aşacak o cimcime:))

Kızlarİki gündür havuç veriyorum kaka yapmamıştı henüz bugün sabah yaptı kakasını da havuç parçaları var bu normal Mi ek gıda da hep yedirdiğiniz kakasından mı çıkacak

Kuzum senin fıstıkta mı hareketli uyumamak için ağladığını biliyordum da kıpırdak olduğunu duymamıştım ondandır o zaman az kilo alması:)

Kiiiz 8saat beraberdiysek 6saat uyudu cocuk masallah yaa herseyler yapilir herseyler offf offf
Yalnız nasıl vizyonsuzluğum zaten geberiyoruz bi de bebek 2,5 saat uyusa nasıl temizlik yaparım bak nasıl yemek yaparım diyorum alıeım elime kahveyi kitabımı ohh keyif yaparım demiyorum tamam ya ev hanımı olmuşum ben artık

Maşallah de valla, ❤❤ Rota kolay zaten ağızdan yavaş yavas bizede söyler misin şurup
Babayı yazık uykusuz bırakıyoruz. Dün gece attık salona.
Kızım beşiğinde uyumuyor beni istiyor sürekli. Sürekli uyanıp meme istiyor, öyle dalıyor.
Daha önce 1 veya 2 defa kalkardı, beşiğinde uyurdu

Bizim aşı günleri uyuyor akşama kadar, onun dışında da dediğin gibi bi iki kez daha 1,5-2 saat gündüz uykusu uyudu bende hep baktım hasta galiba ay halsizlikten uyuyor yavrum galiba diye başında bekledim

Baba da bizi uykusuz bırakıyor kızı uyutuyorum eşim horlayarak geri uyandırıyor

Biz düzgün bi doktor bulamadık daha. Yoksa hastanede yaptırırdım. Zaten üzerine fiyat koyamazlar, sadece muayene ücretidir dediğin gibi. O yüzden sağlık ocağına gidiyoruz biz canım. Aşıları alıp sağlık ocağında yaptırıyorum, rota virüsü için öyle yaptık. Aile hekimine sormustum, menenjit aşıları iğne şeklindeymiş

Bizimkinde de gece uykusu yok bu aralar.. dün gece toplasam en fazla yarım saat uyumuşumdur. Bu yorgunlukla çocuk bakmak daha da zor oluyor
Bence de öyle eskiden en azından gece uyurdu şimdi o da gitti valla
İnşallah geçer atak dedik geçmedi diş diyoruz şimdi ben kızımda hiç bilmiyorum ki gece uykumu bölmüş 1 kez kalkardı cidden huysuz bu Ocak bebeleri

Kızlarİki gündür havuç veriyorum kaka yapmamıştı henüz bugün sabah yaptı kakasını da havuç parçaları var bu normal Mi ek gıda da hep yedirdiğiniz kakasından mı çıkacak
Eritemedikleri çıkıyor canım

Allah korusun canim ya,yere yorgani katlayarak yatir ben ogluma oyle yapıyordum o da tehlikeliydi bebekken
Kizim daha o raddeye gelmedi. Gunduz bizim yatakta yatiriyorum.
Kuzum senin fıstıkta mı hareketli uyumamak için ağladığını biliyordum da kıpırdak olduğunu duymamıştım ondandır o zaman az kilo alması:)
Hareketi şöyle, bir yerden baska yere gitmiyor döne döne ama kucagina al hoplar gibi yapar, kaktirir ittirir, one egilir atilir vs.vs..
Emdirirsin sabit emmez, yatirirsin tepinir hic durmaz bi ayagi kolu
Baba da bizi uykusuz bırakıyor kızı uyutuyorum eşim horlayarak geri uyandırıyor
Valla bizimki binayi yikiyor resmen, kendimin uyuyamadigimda aglamisligim bile var sinirden. Ama kizim hicte uyuyamadi salonda yatiyor artik. Iki ker3 uyku testinede gitti ne biliyim caresi yok mu bunun,orali da olmuyor .

Günaydın Kürkçü dükkanına döndük Babayı gönderdik, bir ay sonra gelecek inşAllah.. Kızçemin 5.ay kontrolü var öğlen bakalım neler diyecek doktorumuz Ailem ise yalnız kalmamam adına baskı yapıyor ve Adana’ya gel diye diretiyorlar. Ama ben hiiiiç istemiyorum Ne yapacağım bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…