Allah kavustursun canim, cok uzun bir ay yaGünaydınKürkçü dükkanına döndük Babayı gönderdik, bir ay sonra gelecek inşAllah.. Kızçemin 5.ay kontrolü var öğlen bakalım neler diyecek doktorumuz Ailem ise yalnız kalmamam adına baskı yapıyor ve Adana’ya gel diye diretiyorlar. Ama ben hiiiiç istemiyorum Ne yapacağım bilmem..
Günaydın canımGunaydin kizlar ❤
Bizimkiler yine sözleşmişler heralde
12de zor uyuttum 3te bi kalkti, 5 te kalkti uyutamadim hanimi salladim mecbur sonrasinda 8.30a kadar iki kere daha kalkti
Kuzenimin kizi, benim kizdan 3 gun büyük
Kiz tosun gibi masallah, emdirip atiyor yataga
Bi kimilda,bi tepin,bi agla yok oyle bakiniyor.
Full uyuyor ondan sanirim kilosu
Bizimki hem uyumuyor, uyanik kaldigi zamanda da kimildamadigi sn. Yok
Onlar gelemiyor mu yanına baban emekli değil sanırım daha dimiGünaydın ♥ Kürkçü dükkanına döndükBabayı gönderdik, bir ay sonra gelecek inşAllah.. Kızçemin 5.ay kontrolü var öğlen bakalım neler diyecek doktorumuz Ailem ise yalnız kalmamam adına baskı yapıyor ve Adana’ya gel diye diretiyorlar. Ama ben hiiiiç istemiyorum Ne yapacağım bilmem..
Aynen.Baba da bizi uykusuz bırakıyor kızı uyutuyorum eşim horlayarak geri uyandırıyor
Bu ay kontrol yok s.ocaginin ama ben 5. Ayinda goturecem kilo boy ölçümü icin pazartrsi olur sanirsam. Goren minyon kucuk bilmem neGünaydın canım
Aynen buzimkiler az uyuyor ondan da öyle aman aman kilo alamıyorlar Dr gideli 12 gün oldu hala 6600 Gr
Sizinde dişler geliyor olmasın B bence91Dönemsel birşey demek ki hepimiz de olduğuna göre ya
Bizim dis belirtirleri coktandir var hatirlarsan. Simdi nirvanaya ulasti salya ve dis kasima haliSizinde dişler geliyor olmasın B bence91Nilufer_3457
Tam dönmelere başlasın yerinde durmayacak o demekkiHareketi şöyle, bir yerden baska yere gitmiyor döne döne ama kucagina al hoplar gibi yapar, kaktirir ittirir, one egilir atilir vs.vs..
Emdirirsin sabit emmez, yatirirsin tepinir hic durmaz bi ayagi kolu
Amin canım Allah razı olsun. Uzun gerçekten, bize yine bir şekilde geçiyor da eşim kızını çok özlüyor. Bir süre böyle idare edeceğiz mecbur napalım buna da şükürAllah kavustursun canim, cok uzun bir ay ya
Valla ailenin yaninda olsan iyi de cocuklarin duzeni degisiyor, huyu değişiyor. Ben gidermiydim bilmiyorum.
Ayniyiz kuzum seninle valla ya. Goren niye kilo alamadigi belli diyor. Dun hele cok korktum cok.. kv deydik emdi uyudu yatirdim onun yatagina ayakucuna yakin tarafta yanlarina da v seklinde yastik koydim zaman gecti tesadufen sesini duydum kapiyi actim karanlik icerisi aglio yavas yavas ama sesi az baktim biraktigim yerde yok dedim yere dustu birsey oldu onrumden omur gitti o 5saniyede isigi acmak son anda geldi aklima sen tut yatagin en basina ucuna git. 10saniye daha gelmesem yere dusmus olcak uyanmisda yatagin en basina ilerlemis en ucundancok korktum...
Bizim dis belirtirleri coktandir var hatirlarsan. Simdi nirvanaya ulasti salya ve dis kasima hali
Bilmiyorum hayirlisi bakalim.
Hic tatmadim bilemem ki..kız öyle olunca da yani deliksiz 2 3 saat uyuyunca alışık degiliz ya korkuyor insan atesi mi var aman bişey mi oldu diye zırt pırt kıntrol ediyorum ben bi iki sefer deliksiz 2-3saat uyudu da ordan biliyorum zaten şimdi uyanur diye bi işw de baslayamıyırsun
Allah kavuştursun cnm güzel haberler alırsın inşallah:) evden çıkınca düzen bozuluyor gerçekten ama onlarda 1 ay yalnız kalacaksınız diye endişeleniyorlardır eee bir de o tatlı kıza dayanamıyorlardır:)GünaydınKürkçü dükkanına döndük Babayı gönderdik, bir ay sonra gelecek inşAllah.. Kızçemin 5.ay kontrolü var öğlen bakalım neler diyecek doktorumuz Ailem ise yalnız kalmamam adına baskı yapıyor ve Adana’ya gel diye diretiyorlar. Ama ben hiiiiç istemiyorum Ne yapacağım bilmem..
Artik oyle yapiyorum kuzum bundan sonra boyle ciddenAllah korusun cnm ya battaniye serip yere falan yatır bari yastıkları da aşacak o cimcime:))
Normal siye biliyorum rengide yedirdigine benzicek hattaKızlarİki gündür havuç veriyorum kaka yapmamıştı henüz bugün sabah yaptı kakasını da havuç parçaları var bu normal Mi ek gıda da hep yedirdiğiniz kakasından mı çıkacak
Mecbur anacim kim yapacak. Ev var temizlik yemek camasir vs kendimiz variz kas biyik vs vs e bide keyfe nasil yetiselim unuttuk vallahiYalnız nasıl vizyonsuzluğum zaten geberiyoruz bi de bebek 2,5 saat uyusa nasıl temizlik yaparım bak nasıl yemek yaparım diyorum alıeım elime kahveyi kitabımı ohh keyif yaparım demiyorum tamam ya ev hanımı olmuşum ben artık
Amin canım çok teşekkür ederimOnlar gelemiyor mu yanına baban emekli değil sanırım daha dimi
Allah kavuştursun eşine canım Dr dan güzel haberlerini bekliyoruz
Bizde görünürde hiç bişey yok ama huysuzluğu başlarmış şimdiden. Bana da kaşıntıdan uyanıyor gibi geliyor zatenSizinde dişler geliyor olmasın B bence91Nilufer_3457
Allahtan hareketli zamanları yaza geldi benimki uyanıkken sürekli yerde hem daha rahat hareket ediyor hemde düşecek derdi yok kış olsa üşüyecek diye koyamazdık daArtik oyle yapiyorum kuzum bundan sonra boyle cidden
Amin canım benim çok sağolAllah kavuştursun cnm güzel haberler alırsın inşallah:) evden çıkınca düzen bozuluyor gerçekten ama onlarda 1 ay yalnız kalacaksınız diye endişeleniyorlardır eee bir de o tatlı kıza dayanamıyorlardır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?