2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah kavustursun canim, cok uzun bir ay ya
Valla ailenin yaninda olsan iyi de cocuklarin duzeni degisiyor, huyu değişiyor. Ben gidermiydim bilmiyorum.

Günaydın canım

Aynen buzimkiler az uyuyor ondan da öyle aman aman kilo alamıyorlar Dr gideli 12 gün oldu hala 6600 Gr

Onlar gelemiyor mu yanına baban emekli değil sanırım daha dimi
Allah kavuştursun eşine canım Dr dan güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın canım

Aynen buzimkiler az uyuyor ondan da öyle aman aman kilo alamıyorlar Dr gideli 12 gün oldu hala 6600 Gr
Bu ay kontrol yok s.ocaginin ama ben 5. Ayinda goturecem kilo boy ölçümü icin pazartrsi olur sanirsam. Goren minyon kucuk bilmem ne
Oglumu bilen bi Said gibi degil bu
Ya o da anormal tosundu onunla kiz kiyaslanir mi
Onceki deli halim olsa kalp kirarim da yapmiyorum artik, boyle napiyim diyorum.

Hareketi şöyle, bir yerden baska yere gitmiyor döne döne ama kucagina al hoplar gibi yapar, kaktirir ittirir, one egilir atilir vs.vs..
Emdirirsin sabit emmez, yatirirsin tepinir hic durmaz bi ayagi kolu
Tam dönmelere başlasın yerinde durmayacak o demekki şimdiden Allah kolaylık versin sana cnm:)

Allah kavustursun canim, cok uzun bir ay ya
Valla ailenin yaninda olsan iyi de cocuklarin duzeni degisiyor, huyu değişiyor. Ben gidermiydim bilmiyorum.
Amin canım Allah razı olsun. Uzun gerçekten, bize yine bir şekilde geçiyor da eşim kızını çok özlüyor. Bir süre böyle idare edeceğiz mecbur napalım buna da şükür Bayramda uyku düzenimiz alt üst oldu, çocuk sürekli arabada uyuyakalıyordu hop alıyoruz başka yere gidiyoruz, uyu uyan serseme döndü. Gece uykularında sorun çıkarmadı çok şükür. Ama Adana aşırı sıcak o yüzden gitmek istemiyorum aslında. Ne yapacağım ben de bilmiyorum

Allah'ım korumuş tam zamanında gitmişsin benimkide yatağında bıraktığım yerde kalmıyor ya yatağında yada yere battaniye serip uyutuyorum

Hic tatmadim bilemem ki..

Allah kavuştursun cnm güzel haberler alırsın inşallah:) evden çıkınca düzen bozuluyor gerçekten ama onlarda 1 ay yalnız kalacaksınız diye endişeleniyorlardır eee bir de o tatlı kıza dayanamıyorlardır:)

Mecbur anacim kim yapacak. Ev var temizlik yemek camasir vs kendimiz variz kas biyik vs vs e bide keyfe nasil yetiselim unuttuk vallahi

Onlar gelemiyor mu yanına baban emekli değil sanırım daha dimi
Allah kavuştursun eşine canım Dr dan güzel haberlerini bekliyoruz
Amin canım çok teşekkür ederim Maalesef babam henüz emekliliğe ayrılmadı. Annem de bir orda bir burda ikiye bölünüyor, yoruluyor. Önümüzdeki ay işe başlayacağım, ozaman annem mecbur gelip sabit kalacak. Babam da sık sık Ankara’ya git gel yapıyor, burda da ofisleri olduğu için, bakanlıklar vs burda olduğu için. Ozaman daha rahat olacak inşAllah her şey. Evleri de tadilatta, benim ev çok küçük. Annemlerin evi de epey geniş tadilat bitsin oraya taşınacağım ben de Karman çorman işler

Amin canım benim çok sağol Ben de yalnız kalmak istemiyorum, yalnız olunca kafamdan psikopat düşünceler geçiyor psikolojim bozuluyor Aman yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal bizim iş. O piti piti yapayım bari ne çıkarsa ona uyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…