Dr direk liste veriyor kuzum sen mantıklı olanı yapıyorsun. Bugün gördüm listeyi sabah öğle akşam pure ekmek dilimi içi yogurt vs şeklinde yazmış bunlar tek bir öğünde hem de. Ben buna karşıyım hemen 6.ayi dolunca. Yoksa ister klasik ister blw hepinizin tercihi sadece istediğimiz gibi ❤Azra hanım sütü bile çok az içiyor 3 öğün böyle yapsam beni hiç emmez neredeyse sütüm de gider meselaBen biraz klasik yöntemciyim ama klasik yöntemde de direk 3 öğünle başlanmıyor ki zaten, bugün. 3. Gun havuç tadımında ilk gun 2 çay kaşığı kadar verdim bugün 3. Gun 3 çay kaşığından belki biraz fazlaydı ama ben bugün 6-7 kaşık da verseydim yerdi sırf merakından yemek istiyor, benim dikkat ettiğim tek şey tamamen homojen olmasın yediği her neyse ilk gun bile pütürlü bıraktım blender yapmıyorum çatalla ezerek yedirdim
Ekmek de mi var aa bilmiyordum boyle bi liste verdikleriniDr direk liste veriyor kuzum sen mantıklı olanı yapıyorsun. Bugün gördüm listeyi sabah öğle akşam pure ekmek dilimi içi yogurt vs şeklinde yazmış bunlar tek bir öğünde hem de. Ben buna karşıyım hemen 6.ayi dolunca. Yoksa ister klasik ister blw hepinizin tercihi sadece istediğimiz gibi ❤
Aynen ben de şaşırdım ama öyleEkmek de mi var aa bilmiyordum boyle bi liste verdiklerini
Benim oğlan da sabaha kadar ondrfa kalkdı ağladı ne yaptıysam memeyi ağzına bile almadı az daha elimden bi kaza çıkıyordu.üstelik ateşim çok vardiBizimki ayda uckere kaka yapiyordu simdi duzelde ucgune bir yapiyor degistirmesem bir bez bile dolmuyor hep temiz temiz cikartiyorum pisik falan olmasın diye icmiyor ya bir kilo iciyordu 900 dustu 800 oldu 700 derken suan 600-650 oda zorlaya zorlaya artik biktim nezmaan bir biberon icecekte bende oh doydu dicem gece sabaha kadar agladı acliktan emzik verince susuyo dusurdumu agliyo sabah kadar emzik ver yat kalk enzik dusur birdaha sabahi ettik
Oyy Maşallah bunları o minicik mideler nasıl alacak acaba..Aynen ben de şaşırdım ama öyle
Bir anda yuklenmek gibi degil mi..Oyy Maşallah bunları o minicik mideler nasıl alacak acaba..
Bunların hepsini nasıl yiyecek bebekAynen ben de şaşırdım ama öyle
Bizimki ayda uckere kaka yapiyordu simdi duzelde ucgune bir yapiyor degistirmesem bir bez bile dolmuyor hep temiz temiz cikartiyorum pisik falan olmasın diye icmiyor ya bir kilo iciyordu 900 dustu 800 oldu 700 derken suan 600-650 oda zorlaya zorlaya artik biktim nezmaan bir biberon icecekte bende oh doydu dicem gece sabaha kadar agladı acliktan emzik verince susuyo dusurdumu agliyo sabah kadar emzik ver yat kalk enzik dusur birdaha sabahi ettik
canım sen ek gıdaya neden başlamıyorsun belki sever yogurt meyve sebze yer dr na danışıp başla bence çok yıprandın valla inşallah ek gıdayla iştahı açılırBizimki ayda uckere kaka yapiyordu simdi duzelde ucgune bir yapiyor degistirmesem bir bez bile dolmuyor hep temiz temiz cikartiyorum pisik falan olmasın diye icmiyor ya bir kilo iciyordu 900 dustu 800 oldu 700 derken suan 600-650 oda zorlaya zorlaya artik biktim nezmaan bir biberon icecekte bende oh doydu dicem gece sabaha kadar agladı acliktan emzik verince susuyo dusurdumu agliyo sabah kadar emzik ver yat kalk enzik dusur birdaha sabahi ettik
İste ben o yuzden onlari dedim dr lar boyle liste veeiyor direk. Benim kizim zayif kilo da almiyor artik neredeyse hic ama ben boyle bir anda bunlari vermek istemiyorum tadim yapsin zaten hep yicek hayati boyunca alabildigi kadar asil sut alsin istiyorum..Bunların hepsini nasıl yiyecek bebek
Bir ay oruç tutup midemiz dinlendiğinde biz bile bayramda mide fesatı geçiriyoruz bunlar sütten mamadan başka birşey bilmezken ne hale gelirler acaba.. Azra'nın kilo alımı da düşük diye duble porsiyon yazmasın sizedeBir anda yuklenmek gibi degil mi..
doktorda tam tersini diyor sutu tamamen unutmasin ek gıdayı erteleyim dedi bugun 450 icti suana kadar ishal gibi birde bezinden su gibi çıkıyor bende mu yedirdim arkami dondum oyun halısı su gibi kusmus sanki cok sut ictide muz yedide birde kusuyor artık delirtecek beni hadi gunduz neyse gece aclıktan aglıyo ya emzik istiyo sut icse sesi cıkmadan uyuyacak ama yokcanım sen ek gıdaya neden başlamıyorsun belki sever yogurt meyve sebze yer dr na danışıp başla bence çok yıprandın valla inşallah ek gıdayla iştahı açılır
Bunu bana yazmadi kuzum ark gitti bugun ona yazdi aynen yeni dr bunu yazmis. Bana da fazla geldi ama bizim dr lar boyle amac kilp aldirmak olumca cogu boyle yaziyor galiba yakinda herkes paylasir buradaBir ay oruç tutup midemiz dinlendiğinde biz bile bayramda mide fesatı geçiriyoruz bunlar sütten mamadan başka birşey bilmezken ne hale gelirler acaba.. Azra'nın kilo alımı da düşük diye duble porsiyon yazmasın sizedeyeni doktorunuz mu vermiş bunu..
Benimkide pek icmio bayadir valla tartiliyorum kilo da almiyor sabit 2 haftadir. Senin yine kilosu iyi kuzum bizim dusukSen
doktorda tam tersini diyor sutu tamamen unutmasin ek gıdayı erteleyim dedi bugun 450 icti suana kadar ishal gibi birde bezinden su gibi çıkıyor bende mu yedirdim arkami dondum oyun halısı su gibi kusmus sanki cok sut ictide muz yedide birde kusuyor artık delirtecek beni hadi gunduz neyse gece aclıktan aglıyo ya emzik istiyo sut icse sesi cıkmadan uyuyacak ama yok
Bnm sütüm bitmek üzere mamayla besleniyor zaten diye bu ay başlamayı düşünmüştüm ama sağlık ocağındaki hemşire ek gıda mamanın yerini bile tutmaz bekle bence dedi inşallah cuma doktora gideceğiz o ne önerecek merak ediyorum daha önce hiç konuşmadık ek gıdayı..Bunu bana yazmadi kuzum ark gitti bugun ona yazdi aynen yeni dr bunu yazmis. Bana da fazla geldi ama bizim dr lar boyle amac kilp aldirmak olumca cogu boyle yaziyor galiba yakinda herkes paylasir burada
Çok doğru canım havuç veriyorum o onu ne doyurur ne de kilo aldırır ilk bir ay tadım ayımız, sonrasında bile busenin dediği listeye gene bile geçemem herhaldeBnm sütüm bitmek üzere mamayla besleniyor zaten diye bu ay başlamayı düşünmüştüm ama sağlık ocağındaki hemşire ek gıda mamanın yerini bile tutmaz bekle bence dedi inşallah cuma doktora gideceğiz o ne önerecek merak ediyorum daha önce hiç konuşmadık ek gıdayı..
Zaten adı üstünde ek gıda, ilk sene bence hiçbirimiz okadar yedirmemeliyiz . Her zaman öncelik anne sütü yada mama olmalı. Herşeyin tadına varması damak tadı oluşması açısından önemli, ama bu demek değildir ki tabak tabak yedirelim dimiÇok doğru canım havuç veriyorum o onu ne doyurur ne de kilo aldırır ilk bir ay tadım ayımız, sonrasında bile busenin dediği listeye gene bile geçemem herhalde
Nasıl vereceğini mi? Çatalla ezilmez ya onu blendırda çekmek gerekebilirKızlar benim listemde semizotu da var ama onu vereceğimi bilmiyorum ??
Aynen canım nasıl vereceğim diye sormuştum aslında yazamamışım :) havuç, kabak, taze fasulye,yoğurt, bal kabağı,bezelye,kefir,patates, patates+yoğurt, semizotu, semizotu+yoğurt, elmaNasıl vereceğini mi? Çatalla ezilmez ya onu blendırda çekmek gerekebilir
Biraz zaman geçince yoğurtla veririz oh mis
Listende neler var ve sırası nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?