2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dr direk liste veriyor kuzum sen mantıklı olanı yapıyorsun. Bugün gördüm listeyi sabah öğle akşam pure ekmek dilimi içi yogurt vs şeklinde yazmış bunlar tek bir öğünde hem de. Ben buna karşıyım hemen 6.ayi dolunca. Yoksa ister klasik ister blw hepinizin tercihi sadece istediğimiz gibi ❤Azra hanım sütü bile çok az içiyor 3 öğün böyle yapsam beni hiç emmez neredeyse sütüm de gider mesela

Ekmek de mi var aa bilmiyordum boyle bi liste verdiklerini

Eklentiler

• IMG-20190612-WA0062.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20190612-WA0063.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG-20190612-WA0064.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20190612-WA0065.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20190612-WA0066.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20190612-WA0067.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 51
Benim oğlan da sabaha kadar ondrfa kalkdı ağladı ne yaptıysam memeyi ağzına bile almadı az daha elimden bi kaza çıkıyordu.üstelik ateşim çok vardi

canım sen ek gıdaya neden başlamıyorsun belki sever yogurt meyve sebze yer dr na danışıp başla bence çok yıprandın valla inşallah ek gıdayla iştahı açılır

Bunların hepsini nasıl yiyecek bebek
İste ben o yuzden onlari dedim dr lar boyle liste veeiyor direk. Benim kizim zayif kilo da almiyor artik neredeyse hic ama ben boyle bir anda bunlari vermek istemiyorum tadim yapsin zaten hep yicek hayati boyunca alabildigi kadar asil sut alsin istiyorum..

Selam kızlar
Biz 5 aylık olduk. Ek gıda için 6 ayı beklicektim ama vazgeçtim, önümüzdeki ay annemlerin bahçesine gidicez 1 ay oradayız, gitmeden tadım günlerini bitirip orda taze taze herşeyden yesin istiyorum .. bgn kabak tadımına başladım, hiç sevmedi :) sadece 1 çay kaşığı verdim, buharda haşlayıp çatalla ezerek. Yarın 2 , sonraki gün 3 çay kaşığı. Amacım doyması değil zaten sadece vücudun tepki verip vermediğini takip edeceğim. Kabak patates havuç yoğurt lor peyniri şeklinde sıralamayı düşünüyorum.

Bir anda yuklenmek gibi degil mi..
Bir ay oruç tutup midemiz dinlendiğinde biz bile bayramda mide fesatı geçiriyoruz bunlar sütten mamadan başka birşey bilmezken ne hale gelirler acaba.. Azra'nın kilo alımı da düşük diye duble porsiyon yazmasın sizede yeni doktorunuz mu vermiş bunu..

Sen
canım sen ek gıdaya neden başlamıyorsun belki sever yogurt meyve sebze yer dr na danışıp başla bence çok yıprandın valla inşallah ek gıdayla iştahı açılır
doktorda tam tersini diyor sutu tamamen unutmasin ek gıdayı erteleyim dedi bugun 450 icti suana kadar ishal gibi birde bezinden su gibi çıkıyor bende mu yedirdim arkami dondum oyun halısı su gibi kusmus sanki cok sut ictide muz yedide birde kusuyor artık delirtecek beni hadi gunduz neyse gece aclıktan aglıyo ya emzik istiyo sut icse sesi cıkmadan uyuyacak ama yok

Bunu bana yazmadi kuzum ark gitti bugun ona yazdi aynen yeni dr bunu yazmis. Bana da fazla geldi ama bizim dr lar boyle amac kilp aldirmak olumca cogu boyle yaziyor galiba yakinda herkes paylasir burada

Benimkide pek icmio bayadir valla tartiliyorum kilo da almiyor sabit 2 haftadir. Senin yine kilosu iyi kuzum bizim dusuk

Bunu bana yazmadi kuzum ark gitti bugun ona yazdi aynen yeni dr bunu yazmis. Bana da fazla geldi ama bizim dr lar boyle amac kilp aldirmak olumca cogu boyle yaziyor galiba yakinda herkes paylasir burada
Bnm sütüm bitmek üzere mamayla besleniyor zaten diye bu ay başlamayı düşünmüştüm ama sağlık ocağındaki hemşire ek gıda mamanın yerini bile tutmaz bekle bence dedi inşallah cuma doktora gideceğiz o ne önerecek merak ediyorum daha önce hiç konuşmadık ek gıdayı..

Çok doğru canım havuç veriyorum o onu ne doyurur ne de kilo aldırır ilk bir ay tadım ayımız, sonrasında bile busenin dediği listeye gene bile geçemem herhalde

Çok doğru canım havuç veriyorum o onu ne doyurur ne de kilo aldırır ilk bir ay tadım ayımız, sonrasında bile busenin dediği listeye gene bile geçemem herhalde
Zaten adı üstünde ek gıda, ilk sene bence hiçbirimiz okadar yedirmemeliyiz . Her zaman öncelik anne sütü yada mama olmalı. Herşeyin tadına varması damak tadı oluşması açısından önemli, ama bu demek değildir ki tabak tabak yedirelim dimi

Nasıl vereceğini mi? Çatalla ezilmez ya onu blendırda çekmek gerekebilir
Biraz zaman geçince yoğurtla veririz oh mis
Listende neler var ve sırası nasıl
Aynen canım nasıl vereceğim diye sormuştum aslında yazamamışım :) havuç, kabak, taze fasulye,yoğurt, bal kabağı,bezelye,kefir,patates, patates+yoğurt, semizotu, semizotu+yoğurt, elma
30 gun içinde tek meyvemiz elmaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…