2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayy guzel tarafından bakalım kızlarımız en iyi arkadaşlarımız ev arkadaşı modunda takılıyoruz seneye öbür seneye dillendiklerinde oo kendimize kahvemizi kızımıza da sütünü koyar karşılıklı arkadaş gibi oturur konuşuruz iyi ki var sıpacıklar

Mağazada aldım ben dun bir bak bakalım kot vardı 20 lira şortlu takım 25 lira

Kızlar sorum var. Eski Dr iyi ama yeni ilan kadar değil gibi. Hem devlet hem özel aşılarını orada yaptırdık. Yeni Dr hoşuma gitti baya ama devlet aşıları yapılmıyor hastanede ve özel asılarida kendiniz alıyoruz. En önemli şey eski Dr blw destekleyen bir dr ama yeni Dr destekleniyor pek önerimyor istesen 8. Ay sonrası dene diyor. Kararsizim hangisine devam etsem

İnsallah alirsiniz kilo bizimki sut var icmiyo biseyler yemiyor sen ek gıdada be veriyorsun nekadar veriyorsun yiyebiliyormu
ilk tattırırken yedi ama şimdi yemiyor biberondan ikrah etti mama yüzünden onu da içmiyor. doktora kalsa 3 ana öğün ver diyor ama günde iki sefer bile zar zor kavga döğüş yediriyorum. zaten yiyebildiği şeyler sınırlı. sürekli meyve püresi de yemek istemiyor bakalım ne yapacaz.

Bizimkide agzini tas gibi kpatiyor sutte icmio cisli bez bile olmuyor artik

Yeni doktor neden blw desteklemiyor canm

Daha kendim gitmedim konusnaya bugun ark gitmis o demis ben blw dusunuyorum diye o da onermiyorum ennaz 8.aya dek demis bir sorayim hemen
Aslinda 8. Ay uzun zaman degil.
Zaten 6. Ayda baslatacaksin onlar tadimlik olacak.
Tam ogun olarak yenmeleri 8.ayi buluyor.
Sivi birseyden baska agzina lokma girmeyen bebek ilk etapta Allah korusun bogulma riski yüksek olabilir belki.
Ama kontrollu sekilde iki aya kadar ogrenip puturlu seyleri sonrasinda kendi kontrolu altinda yiyebilir canim.

Yiyen yapan bir suru bebe var doktorlar niye kati bu konuda acba bu kadar

Yiyen yapan bir suru bebe var doktorlar niye kati bu konuda acba bu kadar
Canim haklisin var ama onlarda sansa birakmak taraftari degil demekki.
Ben okumadim bilgim yok, yazdiklarimi mantigima o sekil yattigi icin yazdim ama dr lar o anlamda mo dusunupte 8. Ay diyorlar bilmiyorum.
Sen kafana hangisi yatiyorsa o sekil davranirsin,duruma gore yol izlersin.

Yok bnde cok israrci drgilm bu konuda duruna gore ilerlicem ama her firsatta onu uemesi icin tesvik etmek istiyorim sadece, bide goruyorum klasik oldumu bi anda cok agir baslatiyolar herseye senin de dedgn gibi bu cocuk sadece sut alirken birden bi suru sey giriyo isin icine sindire sindire gitmek en mantiklisi bnce

Bizim ülkemiz de biraz zaman alır bu durum klasik milletiz her konuda anneler babalardan devam ediyoruz bebeğim hiçkirirdi yeni dogdugunda annem hemen limonlu su ver dedi dinleyen verir ama artık bunun zararlı olduğu kanıtlanmış ben Vermedim. Biz size içirdi ne oldu mantığı asla bitmez. Blw olayını mantığını tam arastmayan bilmeyen de herkes de temkinli yaklaşıyor. Olay sadece kendi yenesi demek değil çünkü. Ben de doğru bulmuyorum sadece süt içen bir bebe ge bir anda 3 öğün yemek başlatılmasını. Zaten yine Doyurucu olan anne sütü. Alerji bulmak için de başta tek tek sadece tadim daha mantıklı geliyor

Bence biraz da havalardan ya bizimki de çok emmiyor çişli bezde kaka da azaldı günde 3-4 kez kaka yapan kız şimdi 2 güne bir kaka yapıyor
Havalardan kesinlikle benim de ev çok sıcak ciddi bez nerdeyse yok Amasra ya gittik ya sabah Aksam baya serin idi orası dolu dolu cisli bez vardı geldim eve yine yok pek

Ben biraz klasik yöntemciyim ama klasik yöntemde de direk 3 öğünle başlanmıyor ki zaten, bugün. 3. Gun havuç tadımında ilk gun 2 çay kaşığı kadar verdim bugün 3. Gun 3 çay kaşığından belki biraz fazlaydı ama ben bugün 6-7 kaşık da verseydim yerdi sırf merakından yemek istiyor, benim dikkat ettiğim tek şey tamamen homojen olmasın yediği her neyse ilk gun bile pütürlü bıraktım blender yapmıyorum çatalla ezerek yedirdim

Bence biraz da havalardan ya bizimki de çok emmiyor çişli bezde kaka da azaldı günde 3-4 kez kaka yapan kız şimdi 2 güne bir kaka yapıyor
Bizimki ayda uckere kaka yapiyordu simdi duzelde ucgune bir yapiyor degistirmesem bir bez bile dolmuyor hep temiz temiz cikartiyorum pisik falan olmasın diye icmiyor ya bir kilo iciyordu 900 dustu 800 oldu 700 derken suan 600-650 oda zorlaya zorlaya artik biktim nezmaan bir biberon icecekte bende oh doydu dicem gece sabaha kadar agladı acliktan emzik verince susuyo dusurdumu agliyo sabah kadar emzik ver yat kalk enzik dusur birdaha sabahi ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…