Amin canım Allah razı olsun. Uzun gerçekten, bize yine bir şekilde geçiyor da eşim kızını çok özlüyor. Bir süre böyle idare edeceğiz mecbur napalım buna da şükür ☹ Bayramda uyku düzenimiz alt üst oldu, çocuk sürekli arabada uyuyakalıyordu hop alıyoruz başka yere gidiyoruz, uyu uyan serseme döndü. Gece uykularında sorun çıkarmadı çok şükür. Ama Adana aşırı sıcak o yüzden gitmek istemiyorum aslında. Ne yapacağım ben de bilmiyorum
Duzeni acisindam kendi evin daha iyi kuzum. Ama yalnizlik da zor anne evinde illa ki rahatsin daha uyumaya yasmaya da zamanin kaliyor sonucta. Cok yorulduguna git dinlen oraya olmadi..
Allahtan hareketli zamanları yaza geldi benimki uyanıkken sürekli yerde hem daha rahat hareket ediyor hemde düşecek derdi yok kış olsa üşüyecek diye koyamazdık da
Amin canım benim çok sağol Ben de yalnız kalmak istemiyorum, yalnız olunca kafamdan psikopat düşünceler geçiyor psikolojim bozuluyor Aman yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal bizim iş. O piti piti yapayım bari ne çıkarsa ona uyayım
İşe başlayınca zaten çok sık gidemezsin şimdi vakit geçirmek mantıklı ama oranın sıcağıda sıcak değilki cehennem ateşi gibi birşey bilemedim o yüzden hangisi daha iyi
Duzeni acisindam kendi evin daha iyi kuzum. Ama yalnizlik da zor anne evinde illa ki rahatsin daha uyumaya yasmaya da zamanin kaliyor sonucta. Cok yorulduguna git dinlen oraya olmadi..
Kesinlikle düzen için kendi evin şart. Uyku problemini çözdük çok şükür en azından gece sorun yaşamıyoruz. Gündüzleri de keyfine bağlı hanımın. Anne evinde yemeğin hazır geliyor, çamaşırlar yıkanıyor, temizlik derdi olmuyor.. Şimdi bunları sayınca baya cazip geldi heee Kendi kendimi gaza getirdim şu an
İşe başlayınca zaten çok sık gidemezsin şimdi vakit geçirmek mantıklı ama oranın sıcağıda sıcak değilki cehennem ateşi gibi birşey bilemedim o yüzden hangisi daha iyi
Evet gerçekten cehennem azabı gibi Allah orda temelli yaşayanlara sabır versin. Gerçi onlar alışmıştır Neyse ben bi artılarını eksilerini tartayım kararımı vereyim
Geçen gün bende eşime iyiki bu kızı kışın doğurmuşum dedim şimdi doğsa sıcak bir dert minicik heryere götüremezsin ayrı dert böyle ele avuca geliyor ya at arabasına gez ohh miss her hafta piknikteyiz artık
Kesinlikle düzen için kendi evin şart. Uyku problemini çözdük çok şükür en azından gece sorun yaşamıyoruz. Gündüzleri de keyfine bağlı hanımın. Anne evinde yemeğin hazır geliyor, çamaşırlar yıkanıyor, temizlik derdi olmuyor.. Şimdi bunları sayınca baya cazip geldi heee Kendi kendimi gaza getirdim şu an
Geçen gün bende eşime iyiki bu kızı kışın doğurmuşum dedim şimdi doğsa sıcak bir dert minicik heryere götüremezsin ayrı dert böyle ele avuca geliyor ya at arabasına gez ohh miss her hafta piknikteyiz artık
Enerjisi hiç bitmeyen Azra yerim minik Paçiyi Benim kv de yok. Kimse yok. Yok yok yok Bu haftayı Ankara’da geçireyim psikolojimin durumuna göre karar vereceğim artık
Günaydın Kürkçü dükkanına döndük Babayı gönderdik, bir ay sonra gelecek inşAllah.. Kızçemin 5.ay kontrolü var öğlen bakalım neler diyecek doktorumuz Ailem ise yalnız kalmamam adına baskı yapıyor ve Adana’ya gel diye diretiyorlar. Ama ben hiiiiç istemiyorum Ne yapacağım bilmem..
Yalnız olmak da zor valla ailemizin yanı da olsa başka bi yerde kalmak da zor valla ben şey isterdim herhalde annemlere yürüme mesafesinde oturayım sıkılınca onlara gideyim biraz orada vakit geçirelim akşam olunca evimize geçelim amann hayaller işte kızımı uzağa gelin etmicem benim koca da gidecekti erteledi bu hafta haftaya gidecek ama 15 gun gelmeyecek bu kez
Görmedim kız bayramda alışveriş işlerinden epey uzak kaldım. Ama sahalara dönüyorum bugün İnternette mi mağazada mı bu indirim. Öğlen zaten kızı doktora götürcem ordan kendimi bi avmye atayım
Yalnız olmak da zor valla ailemizin yanı da olsa başka bi yerde kalmak da zor valla ben şey isterdim herhalde annemlere yürüme mesafesinde oturayım sıkılınca onlara gideyim biraz orada vakit geçirelim akşam olunca evimize geçelim amann hayaller işte kızımı uzağa gelin etmicem benim koca da gidecekti erteledi bu hafta haftaya gidecek ama 15 gun gelmeyecek bu kez
Resmen kaderdaşız seninle. Aile uzakta, koca yok, kv kp yok, eş dost arkadaş yok. Yok da yok. Allah sana da sabır versin kuzum. Seni en iyi ben anlarım
Resmen kaderdaşız seninle. Aile uzakta, koca yok, kv kp yok, eş dost arkadaş yok. Yok da yok. Allah sana da sabır versin kuzum. Seni en iyi ben anlarım
Valla öyle canım bi de havalar ısındı insan durmak istemiyor evde, tek başıma bi yere çıksam bebek arabasında durmuyor güneş bayram da bile bebek arabasını boş taşıdık güneş kucağımızdaydı, kanguruyla çıkıyorum çok terliyorum, bi tatil planı yapmak istiyorum şöyle biraz da uygun yollu bişey dinlenmek babında ama eşimin yıllık iznini ne zaman kullanacağı bile belli değil her ay şube açılışı varmış sıkıldımmmmmmmm
Valla öyle canım bi de havalar ısındı insan durmak istemiyor evde, tek başıma bi yere çıksam bebek arabasında durmuyor güneş bayram da bile bebek arabasını boş taşıdık güneş kucağımızdaydı, kanguruyla çıkıyorum çok terliyorum, bi tatil planı yapmak istiyorum şöyle biraz da uygun yollu bişey dinlenmek babında ama eşimin yıllık iznini ne zaman kullanacağı bile belli değil her ay şube açılışı varmış sıkıldımmmmmmmm
Gel sarılalım Biz de tatil planlayamadık çünkü eşimin gemiye geçme ihtimali var. Ne zaman olacağı belli değil. Gemiye geçince çalışma şartları değişiyor vs vs. Bizim payımıza evde oturmak düşüyor bacım napalım Ay sinirlerim bozuldu