2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar göbeğim gitmedi kaldı sanki bu doğumda ya ilk oğlumda sanki bu kadar yoktu 1 senede eski halime döndüm ama şimdi hala 7 kilo fazlam var regl olanlar regl olduktan sonra göbeğiniz biraz gitti mi yada kiloda değişiklik oldu mu ilk doğumda 1 yıl sonra regl oldum galiba yine öyle olacak o olsa belki biraz karnım gider mi ki

Doğan büyüyor bende çabuk buyumesin istiyorum bir daha bebe dogurmayacagim diye iyice sindirerek büyütmek istiyorum
Bende büyümesini istemiyorum başkasının bebeğini sevemeyiz yavrumu kokluyorum hep izliyorum

Son düzenleme:
cnim ben regl olunca tüm şişkinliğin gitti ama kilo yağ hepsi yerinde hatta fazlalasmislar.

cnim ben regl olunca tüm şişkinliğin gitti ama kilo yağ hepsi yerinde hatta fazlalasmislar.
umarım gider ya rejim falan da yapmıyorum dikkat bile etmiyorum da aklıma regliyle ilgili olabilir diye geldi neyseki şişin gitmiş canım kilolar da gider umarım

Bende büyümesini istemiyorum başkasının bebeğini sevemeyiz yavrumu kokluyorum hep izliyorum
bi bem mi büyüsünler istiyorum ya cok zor geliyor sanki 2sine yetişmek ama bu hallerini de çok özleyeceğim bilşyorum hele o minnoş kahkahalar

O zaman havalar da güzel iken bil bol gezin ana kız ❤ ben de valla durmuyorum pek evde❤

Ah kuzum iyileşemedin mi daha ay bu erkekler öküz ya çogu aynı gerçekten.. Kocani bosver takma.bile. aile konusunda da kararinizdan donmeyin siz,iyilesmene bakmaya calis bu ara bisver

Ne gobegim gitti ne kilom gitti. Kizim 5aylik benim 3.adetim bitti

Neden canım benim büyük oğlan ergen oldu hangi ara bilemedim çalışan anne olarak kacirdigim çok şey oldu şimdi küçük oglanda herşeyi sindire sindire yaşamak istiyorum
Hergun surekli dibindeyim opuyorum kokluyorum sabahtan aksama ama doyamiuorum.. buyuyunce zaten sevdirmicek simdiden biraz doyayim diyorum..her an yeni biseyini gorebiliyosun.. keske buyumese hep boyle kalsa diyorum❤ bambaska birsey gercekten.. Rabbim herkese nasip etsin.

Canim benim ilk oglanda senin gibi gobekte kiloda daha çabuk gitmişti ikinci oglanda kala vermem gereken 10 kg var ben ilk adeti 17 Mayıs'ta gördüm göbek nispeten biraz azaldı

Giden falan yok bacim 3. Oldum bitti
Bogaz oldukça gitmez malesef.

Hasta olmaya hiç luksumuz yok ki atesliyken çok zorlanmissindir birde bebislere bulasmasin diye çabalıyoruz.gecti mi şimdi canım hastalığın. Aile konusunu hiç kafaya takma bosver şimdilik .
Eslerimiz biraz daha anlayışlı olurlar inşallah halden anlamıyorlar
O zaman havalar da güzel iken bil bol gezin ana kız ❤ ben de valla durmuyorum pek evde❤
Oh iyi ediyorsun canım , bizde fırsat buldukça çıkıyoruz , bayramda full disardaydik azcik insanligima döndüm :) evin icinde de böyle dursa rahat edicem , dışarda kendi kendine uyuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…