Sanki biz anne olunca değersizleştikmi onların gözünde. Halbuki tempomuza 2 gün dayanamazlar. Ama az kaldı kardeşim geliyor 2 haftaya arasında bulsun beni sonra. Eve uğramıcam.Bizde o durumdayiz tukenmislik sendromuna girdik ailece
hazır rahatlık nedir unutmuşken sen de yap 2. yi sonra eabatlarsınAzra da zor bebiş kız sen yine iyi cesaretlisin bak bi daha yapma konusunda güneş benim gözümü oyle korkuttu ki korunduğumuz halde hamile kalırım diye aklım gidiyor
Bende büyümesini istemiyorum başkasının bebeğini sevemeyiz yavrumu kokluyorum hep izliyorumDoğan büyüyor bende çabuk buyumesin istiyorum bir daha bebe dogurmayacagim diye iyice sindirerek büyütmek istiyorum
cnim ben regl olunca tüm şişkinliğin gitti ama kilo yağ hepsi yerinde hatta fazlalasmislar.kızlar göbeğim gitmedi kaldı sanki bu doğumda ya ilk oğlumda sanki bu kadar yoktu 1 senede eski halime döndüm ama şimdi hala 7 kilo fazlam var regl olanlar regl olduktan sonra göbeğiniz biraz gitti mi yada kiloda değişiklik oldu mu ilk doğumda 1 yıl sonra regl oldum galiba yine öyle olacak o olsa belki biraz karnım gider mi ki
umarım gider ya rejim falan da yapmıyorum dikkat bile etmiyorum da aklıma regliyle ilgili olabilir diye geldi neyseki şişin gitmiş canım kilolar da gider umarımcnim ben regl olunca tüm şişkinliğin gitti ama kilo yağ hepsi yerinde hatta fazlalasmislar.
bi bem mi büyüsünler istiyorum ya cok zor geliyor sanki 2sine yetişmek ama bu hallerini de çok özleyeceğim bilşyorum hele o minnoş kahkahalarBende büyümesini istemiyorum başkasının bebeğini sevemeyiz yavrumu kokluyorum hep izliyorum
Valla dogal yoldan mantar kasinti icin öneriliyo kuzum
Benimde ark kullaniyordu ordan gordumYaa ben ilk defa görüyorum bu kumaş mama şeysiniçok kullanışlı görünüyor nerden aldın ne marka aldın kumaşı nasıl
O zaman havalar da güzel iken bil bol gezin ana kız ❤ ben de valla durmuyorum pek evde❤Çok haklısın canım benim ❤❤❤ umutlu olmaya gayret ediyorumyaz geldi tatil yapabilirsek biraz kafamız dağılır iyi gelir diye düşünüyorum. Neyseki dışarda uslu yine benim kız dışarı çıkınca yorulmak yerine biraz kafa dinleyebiliyorum yoksa cildircam
Hemen bakıyorum çok heyecanlandımBenimde ark kullaniyordu ordan gordumkumasi da cok guzel yumusacik sevi bebe aldim ben kot kumasi gibi goruntusu ❤nette indirimde suan
Ah kuzum iyileşemedin mi daha@Dido44 D defne1453 kızlar sanıyordum ben tek bu dyrumdayim sizlerde benden farkiniz yok. Benim oğlanın beslenmesi tam bi fiyasko uykusu keza öyle üç gündü ateşim vardı.gece defalarca uyanan bir bebek ve ac emmiyor! En son gece oglani birakip baska odaya uyumaya gityim tabi cok hastaydim.esim gelip bağırdı demediğini bırakmadı.tabi ailemledw sorunlarım gerginligimde dağ gibi büyüyor. Evin içinde yorgun duba gibi olmuş bi vücut ,salaş giyim ,bakımsız, bakımsız ortalarda geziyorum.iki gündür geciken adette cabasi....
Kardesler zit karalter oluyor ya sakin bir bebek olcak hissediyorum uysal uyuyan vsAzra da zor bebiş kız sen yine iyi cesaretlisin bak bi daha yapma konusunda güneş benim gözümü oyle korkuttu ki korunduğumuz halde hamile kalırım diye aklım gidiyor
Şakamı ypiyrsun ablam ya
Ne gobegim gitti ne kilom gitti. Kizim 5aylik benim 3.adetim bittikızlar göbeğim gitmedi kaldı sanki bu doğumda ya ilk oğlumda sanki bu kadar yoktu 1 senede eski halime döndüm ama şimdi hala 7 kilo fazlam var regl olanlar regl olduktan sonra göbeğiniz biraz gitti mi yada kiloda değişiklik oldu mu ilk doğumda 1 yıl sonra regl oldum galiba yine öyle olacak o olsa belki biraz karnım gider mi ki
Hergun surekli dibindeyim opuyorum kokluyorum sabahtan aksama ama doyamiuorum.. buyuyunce zaten sevdirmicek simdiden biraz doyayim diyorum..her an yeni biseyini gorebiliyosun.. keske buyumese hep boyle kalsa diyorum❤ bambaska birsey gercekten.. Rabbim herkese nasip etsin.Neden canım benim büyük oğlan ergen oldu hangi ara bilemedim çalışan anne olarak kacirdigim çok şey oldu şimdi küçük oglanda herşeyi sindire sindire yaşamak istiyorum
Canim benim ilk oglanda senin gibi gobekte kiloda daha çabuk gitmişti ikinci oglanda kala vermem gereken 10 kg var ben ilk adeti 17 Mayıs'ta gördüm göbek nispeten biraz azaldıkızlar göbeğim gitmedi kaldı sanki bu doğumda ya ilk oğlumda sanki bu kadar yoktu 1 senede eski halime döndüm ama şimdi hala 7 kilo fazlam var regl olanlar regl olduktan sonra göbeğiniz biraz gitti mi yada kiloda değişiklik oldu mu ilk doğumda 1 yıl sonra regl oldum galiba yine öyle olacak o olsa belki biraz karnım gider mi ki
Giden falan yok bacim 3. Oldum bittikızlar göbeğim gitmedi kaldı sanki bu doğumda ya ilk oğlumda sanki bu kadar yoktu 1 senede eski halime döndüm ama şimdi hala 7 kilo fazlam var regl olanlar regl olduktan sonra göbeğiniz biraz gitti mi yada kiloda değişiklik oldu mu ilk doğumda 1 yıl sonra regl oldum galiba yine öyle olacak o olsa belki biraz karnım gider mi ki
Hasta olmaya hiç luksumuz yok ki@Dido44 D defne1453 kızlar sanıyordum ben tek bu dyrumdayim sizlerde benden farkiniz yok. Benim oğlanın beslenmesi tam bi fiyasko uykusu keza öyle üç gündü ateşim vardı.gece defalarca uyanan bir bebek ve ac emmiyor! En son gece oglani birakip baska odaya uyumaya gityim tabi cok hastaydim.esim gelip bağırdı demediğini bırakmadı.tabi ailemledw sorunlarım gerginligimde dağ gibi büyüyor. Evin içinde yorgun duba gibi olmuş bi vücut ,salaş giyim ,bakımsız, bakımsız ortalarda geziyorum.iki gündür geciken adette cabasi....
Oh iyi ediyorsun canım , bizde fırsat buldukça çıkıyoruz , bayramda full disardaydik azcik insanligima döndüm :) evin icinde de böyle dursa rahat edicem , dışarda kendi kendine uyuyor çünküO zaman havalar da güzel iken bil bol gezin ana kız ❤ ben de valla durmuyorum pek evde❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?