2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
aaa bebekiçin diye yazdım görünmüyor mu

Canım sen neredesin yokluğun belli geçen sana özelden yazayım dedim bebekicin nickin ile arattim bulamadım simdi gördum nick değişmiş nasılsın kuzular nasıl çalışmaya baslayacaktin başladın mi

P Puddingmuf nerelerdesin senide özledim

Son düzenleme:
Azra napyon kızım sen az agir basli ol korunmuyoruz derken anam ikincimi geliyor kız azra sana iyi spor yaptiramiyor birtane daha gelsinde gor sen

Teşekkür ederim canım bugün biraz daha sakindi ama diş galiba ne bulsa ağzına alıyor sonra çıldırmış gibi ağlıyor iki gündür memede ağlıyor birde biberon û istiyor meme reddi bumu?

Ağzına sokacak şeyler aranıp eller ağızda ise dış geliyor o zaman memede ağlaması sütün azalması olabilir mi meme reddinde benim oglan biberonla da beslenmiyordu

Canım geç döllenme değilse bence çıkması lazımdı en kesin kan testi ama ilk aylarda adet düzensizliği oluyor amanın ilk hamile kim olacak bu grupta acaba

iyi demişin
Spiralden ona ne yaw
Bir ona karışmamışlardı
karışır bizimkş hap öyle,şu böyle herşeye var lafı

Azra napyon kızım sen az agir basli ol korunmuyoruz derken anam ikincimi geliyor kız azra sana iyi spor yaptiramiyor birtane daha gelsinde gor sen
Yok yani kuzum biz evlendigimizfen beri korunmadik ozel olarak klasik geri cekilme oldu hep fazlasiyla yoruluyorum

O nasıl birşey canım güle güle kullansın Azra
İnsallah bir gun bir araya gelebiliriz bebislerimizi kuzum❤ omer pasamada masallah cokca ❤ benziyorlar cok ❤ mama sandalyesinin olmadigi yerlerde evde bile herhangi bi sandalyeye baglayip bebisi oturtuyorsun kuzum yemesi icin❤

D defne1453 kuzum benim.. hepimiz cok zor yollardan geciyoruz bugunler gecip gidicek kendini kotu hissetmemeye calis.. benimkide uyumuyor,dogru duzgun yemiyor.. kimi karakterler zor malesef bizimki oyle. Kendini kotu hissetme lutfen ben 2bucuk saat uyutma cabalarimi biliyorum.. esler anlayamaz daha 2saat biraksak zor bakarlar ama lafa gelince butun gun evde cocuk bakiosun ne var derler.. uzme kendini lutfen cogumuz ayni yollardayiz.❤❤ Sen iyi olmaya calis ki minnosun olsun❤

Bizimkide sbahtir uyumadı enson bizim yataga yanima yatirdim basina ucbes masaj yaptim uyudu bukadar cabuk uyucani bilsem sabahtir sallamazdim

İnsallah bir gun bir araya gelebiliriz bebislerimizi kuzum❤ omer pasamada masallah cokca ❤ benziyorlar cok ❤ mama sandalyesinin olmadigi yerlerde evde bile herhangi bi sandalyeye baglayip bebisi oturtuyorsun kuzum yemesi icin❤
Yaa ben ilk defa görüyorum bu kumaş mama şeysini çok kullanışlı görünüyor nerden aldın ne marka aldın kumaşı nasıl

Çok haklısın canım benim ❤❤❤ umutlu olmaya gayret ediyorum yaz geldi tatil yapabilirsek biraz kafamız dağılır iyi gelir diye düşünüyorum. Neyseki dışarda uslu yine benim kız dışarı çıkınca yorulmak yerine biraz kafa dinleyebiliyorum yoksa cildircam

Ya sanki bugün dert yanma günü. Moralim çok bozuk. Az önce eşime dedim biraz işim var sonra salona gelde sohbet edelim diye. İşim bitti baktım uyumuş çok sinirlerim bozuldu.

Dido44 D defne1453 kızlar sanıyordum ben tek bu dyrumdayim sizlerde benden farkiniz yok. Benim oğlanın beslenmesi tam bi fiyasko uykusu keza öyle üç gündü ateşim vardı.gece defalarca uyanan bir bebek ve ac emmiyor! En son gece oglani birakip baska odaya uyumaya gityim tabi cok hastaydim.esim gelip bağırdı demediğini bırakmadı.tabi ailemledw sorunlarım gerginligimde dağ gibi büyüyor. Evin içinde yorgun duba gibi olmuş bi vücut ,salaş giyim ,bakımsız, bakımsız ortalarda geziyorum.iki gündür geciken adette cabasi....

Ben çok ara vermem nasipse yoksa bir daha yapmam
Azra da zor bebiş kız sen yine iyi cesaretlisin bak bi daha yapma konusunda güneş benim gözümü oyle korkuttu ki korunduğumuz halde hamile kalırım diye aklım gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…