Hangi 6Gece uykusuna geçiş bizimde yorucu oluyor sadece daha erken başlıyoruz biz. 6 gibi başlıyor uykusu gelmeye uyuyor yarım saate uyanıp çılgınlar gibi mama içiyor sonra dalamıyor mızırdıyor falan en son 8e doğru kopuyor dünyadan:)) bazen 8buçuğu buluyor bende yoruluyorum eşime veriyorum onla bi 10 dakka falan takılıyor ikimizde sakinleşip tekrar buluşuyoruz:)) yatmadan çok mama içiyor belli tok tuttuğu için uzun uyuyordur benimki..
Hiç sorma yemek herşey hazır ama çok zorlandim. Eve geldik çocuk erkenden yedide uyudu valla. Annemde kalmayınca küsüyor doğduğundan beri ilk defa kaldım.Anne evi ne kadar rahat olsa da insanın kendi düzeni bir başka
Tam cennetlik melekmis o zaman, ne nankörsun sende ya..Yok olmadi onun gozunde ben hep kotu kadinim seni rezil hayattan aldim kari yaptim ama siz anlamazsiniz dedi heppavyon karisiydim sankide demek istedigi 7/24 geziyordun cafelerde gununu gun ediyordun iyiki gezmisim ogunlere geri gitme sansim olsa sabahlara kadarda gezerdim buda kumes hayvani gibi tıkıldim kaldim hic ozur dilemez hep o haklı ben fena biriyim seytan halt etmis benim yanimda
Taviz vermek degil kuzum esim farklı bir insan zamaninda gittim ben almaya bile gelmedi okadar kibirli gururluki ölecegini bilse tukurdugunu yalamaz sen kendini ne zannediyorsun bana bukadar agir laflar söyleyemezsin diye cektim gittim sabah aksam evinizi tarayacam pompaliyla diye kopemi uyutmadı kufurler anam anam yani insanlikCanım bişey diyim mi sen boyle düşündüğün için senin gidemeyeceğini bildiği için eşin boyle biraz daha vurdumduymaz davranıyor sana, tabiki Allah göstermesin kimse kolayına yuvasını yıkmak istemez hele ki çocuk olduktan sonra cesaret ister o kapıyı kapatıp çıkmak ama eşim benim neye tahammül edip neye edemeyeceğimi bilir benim gücümün farkındadır boşanırsam tek başıma yapabileceğimi de bilir, ablamın eşi vefat etti benim yeniden evlenmesini en çok ben isterdim yalnızlık Allah’a mahsus derim boşanırsam da yeni hayat da kurarım ayaklarımın üzerinde de dururum eşime muhtaç değilim eşlerimizin bunun farkına varması gerekir, mesela diyorsun ya çöp atmaya bile çıkamıyorum dışarı diye sen taviz verirsen erkekler zaten egemenliklerini sürdürmek için her şeyi yaptıkları için onun ekmeğine yağ sürmüş olursun hani sıkıyorsa eşim bana desin evden çıkmayacaksın diye diyemez bunu biliyor ki dese 45 dk sonra babam gelir alır beni o kadar net, ya da bana çalışmanı istemiyorum evlenince diye daha önceden söyleseydi ben kabul etmezdim, benim huyum budur beni bişeye mecbur bırakamazsın kendi isteğimle çalışmam evet ama sen bana ben izin vermiyorum dersen o bana tatlı gelir inadına çalışacağım sen ne hakla izin vermiyorsun derim kocamdır ama benim sahibim değildir bunu farketmeli
İşin kötüsü bizi de tv ye bakarak bebek bakıyoruz sanıyorlarBir gün yerimize geçseler keşke biz de uzaktan izlesek:)
Birde bebeğe bak dedin diyor sanki bakmış gibi adam tv izliyor:)
Evet oan kabul ederdi ama yapmazdi biliyorum ogun nelerin sozunu verdi birdaha asla kavga etmicem kusmicem ben alttan alacam yalvardi yakardı yok sana su kolyeyi alacaz oarasini cikardı yok lazere yazdirdi ne oldu kolyede cop lazerde cop odemesini yapmadiktan sonra hani ne dese boşaaaYa o mahkeme olayı senin için çok güzel bir fırsattı gözünü çok güzel korkutabilirdin atıyorum terapiste gideceğiz başka bişey istemiyorum bunu istersen evliliğe şimdilik devam edelim etmezsen bitsin diyebilmeliydinn
Benimki biraz uykucu sanırsamHangi 6bizimki o saatten sonra bi kere uyuyor ama şekerleme gibi, keşke geceye bağlasa. Uyanınca nasıl gülücükler saçıyor, hiç uyumaya niyeti olmuyor yani. ŞuAn Ayağımda ama dalamadı bisürü
Oyle deme sevgililikte bi kız vardı resmen kızla kocayi kapma yarisina girdik sozde ben kazandim aslinda kaybeden benmisiTam cennetlik melekmis o zaman, ne nankörsun sende ya..
O olmasa ne yapardın bu hayatta
Adam akilli bacim, beni bu k. Bakma ama enayiden baskasi cekmez diye düşünmüştür
Bir gün yerimize geçseler keşke biz de uzaktan izlesek:)
Birde bebeğe bak dedin diyor sanki bakmış gibi adam tv izliyor:)
Benimki kızıda alıyor kucağına beraber izliyorlarİşin kötüsü bizi de tv ye bakarak bebek bakıyoruz sanıyorlar
arkadaslar siz burdan kıza gaz veriyorsunuz iyice doluyor evet haklısınız ama T tanem-tane20 de haklı gercrkten hayat zor aile destegi yok belli bir iş yok ha deyince iş bulmak düzen kurmak kolay degil belki dediği gibi 3 kuruş kazsncak bakıcıya kiraya vs gidrcek çalışmaktan bebegi belki zor görecek ayrıca ya bebegi ya ona vermezlerse esinin maddi durumu iyiymiş tanemin gelir yok iş yok hersey toz pembe değil ki adam cidden sorunlu ya kızcaza zarar verirse biz burda onu gaza getirmek yerine Allah'tan Tanem e sabır eşine hidayet nasip etmesi için duacı olalım.inşallah o bebeğin hatrına akıllanır deger kıymet bilirT tanem-tane20 canım ya belli idi senin adamın eskiye döneceğisenin yerine olsam 1 damla su vermem o davranışlarına rağmen hiçbir şeyi hak etmiyor. Ailen arkanda olsa keşke.. Hep diyorsun parasız ne yaparım, çocuğuma bu imkanı sunamam vs diye ama para olup da huzursuz yaşayacağına parasız ol huzurun olsun ailen bi şekilde yardım etse keşke.. İşe girersin Allah yardım eder. İnan bu şekilde kendine yazık ediyorsun değmez bir dengesiz için. Ne baba olur ne de eş. Tekrar mahkemeye başvur olsun bitsin ya
Kuzum is bulmak onemli degil hemen birsaate bulursun satiselemani ariyor heryer ama ikibinlira maas kiralar en ucuz 750 1000 arasi eee elektrik su dogalgaz bebegin masrafi demiyorum bile bakiciya para kalmiyor dedigin gobi esimgil cok varlikli sulalemi satin alirlar malesef gercekler bunlar bende artik bunla yetiniyorum aldatan kocalar var aman bosver diyip benim heriften iyikeri degilde kotuleri dusunuyorum hep alkolikleri kari kizli olanlari dayagi varolanlarıarkadaslar siz burdan kıza gaz veriyorsunuz iyice doluyor evet haklısınız ama T tanem-tane20 de haklı gercrkten hayat zor aile destegi yok belli bir iş yok ha deyince iş bulmak düzen kurmak kolay degil belki dediği gibi 3 kuruş kazsncak bakıcıya kiraya vs gidrcek çalışmaktan bebegi belki zor görecek ayrıca ya bebegi ya ona vermezlerse esinin maddi durumu iyiymiş tanemin gelir yok iş yok hersey toz pembe değil ki adam cidden sorunlu ya kızcaza zarar verirse biz burda onu gaza getirmek yerine Allah'tan Tanem e sabır eşine hidayet nasip etmesi için duacı olalım.inşallah o bebeğin hatrına akıllanır deger kıymet bilir
T tanem-tane20 in yazdıklarıni okuyunca evliliği hakkında çok üzülüyorum hep dua ediyorum her mesajini okuyup bitirdiğimde Allah eşine akil fikir versin ıslah etsin eşine yavrusuna sevgi dolu olsun diyearkadaslar siz burdan kıza gaz veriyorsunuz iyice doluyor evet haklısınız ama T tanem-tane20 de haklı gercrkten hayat zor aile destegi yok belli bir iş yok ha deyince iş bulmak düzen kurmak kolay degil belki dediği gibi 3 kuruş kazsncak bakıcıya kiraya vs gidrcek çalışmaktan bebegi belki zor görecek ayrıca ya bebegi ya ona vermezlerse esinin maddi durumu iyiymiş tanemin gelir yok iş yok hersey toz pembe değil ki adam cidden sorunlu ya kızcaza zarar verirse biz burda onu gaza getirmek yerine Allah'tan Tanem e sabır eşine hidayet nasip etmesi için duacı olalım.inşallah o bebeğin hatrına akıllanır deger kıymet bilir
Ben de tatlı ve ekmeği azaltsam yeter sanırım ama tatlı bende süt yapıyorCannımmm ben bir haftadır diyetteyim seni de boyle alalımama şöyle ben normal bir diyet değil de eskiye nazaran yememi azalttım kekler çikolatalar havada uçardı bende şimdi yemiyorum, ekmek de günde 2 ekmek yerdim şimdi çavdar ekmeği alıyorum buzdolabına koyuyorum bozulmasın hemen diye ee soğuk ekmek olunca da 2 dilimden fazla yenmiyor oyle hani yarın tartı günüm
Canım biz pekmezi hep bimden alıyoruz serel in harnup pekmezi üzümde var yani pazara gitmene gerek yok bimden aldırıverAnemler koyde orda cok ama bu ara gelemezler isleri cok fazla kv gormuyoruM ki ben tadinida cok seviyorum en azindan su insanin icini kaldiriyor canin istemediginde ben cok su tuketen biri degilim oyuzden pekmezli su uc kgda olsa icerim tadlandiracak kadar pekmez geri kaln su koyuyordum cok fazlada sutum vardi simdi damla damla yetmiyor cocuga dolaptan sut cikarmaya basladim
Gerçekten haklısın yazmıyım yazmıyım diyroum ama dayanamıyorum kadın izin verirse her erkek kadını boyunduruğu altına alır almak ister erkeğin doğasında var üstünlük kurma çabası kadın izin vermezse alamaz evet zamanında annelerimiz de çok şeylere dayanmışlar ama 40-45 yıl öncesinde, günümüzde bi nebze daha kolay her şey çekmek istemeyen çekmez diyorum dayanamıyorum hem cinsimin boyle sıkıntı da olup da elimizden bişey gelmiyor oluşuna, para her şey demek değil bir bebek 2 kat kıyafetle de büyüyebilir 12 kat kıyafetle de, bende ev hanımıyım ama eşimin haberi olmadan kenara para atarım yarın öbür gün ne olacağımız belli değil nihayetindearkadaslar siz burdan kıza gaz veriyorsunuz iyice doluyor evet haklısınız ama T tanem-tane20 de haklı gercrkten hayat zor aile destegi yok belli bir iş yok ha deyince iş bulmak düzen kurmak kolay degil belki dediği gibi 3 kuruş kazsncak bakıcıya kiraya vs gidrcek çalışmaktan bebegi belki zor görecek ayrıca ya bebegi ya ona vermezlerse esinin maddi durumu iyiymiş tanemin gelir yok iş yok hersey toz pembe değil ki adam cidden sorunlu ya kızcaza zarar verirse biz burda onu gaza getirmek yerine Allah'tan Tanem e sabır eşine hidayet nasip etmesi için duacı olalım.inşallah o bebeğin hatrına akıllanır deger kıymet bilir
arkadaslar siz burdan kıza gaz veriyorsunuz iyice doluyor evet haklısınız ama T tanem-tane20 de haklı gercrkten hayat zor aile destegi yok belli bir iş yok ha deyince iş bulmak düzen kurmak kolay degil belki dediği gibi 3 kuruş kazsncak bakıcıya kiraya vs gidrcek çalışmaktan bebegi belki zor görecek ayrıca ya bebegi ya ona vermezlerse esinin maddi durumu iyiymiş tanemin gelir yok iş yok hersey toz pembe değil ki adam cidden sorunlu ya kızcaza zarar verirse biz burda onu gaza getirmek yerine Allah'tan Tanem e sabır eşine hidayet nasip etmesi için duacı olalım.inşallah o bebeğin hatrına akıllanır deger kıymet bilir
biliyorum canım çok da haklısınız ben de sizlere katılıyorum çok zor elbet ama ona fa vi yandan hak veriyorum bu ülkede cidden kadın olmak zor Allah yardımcısı olsun me diyelim nihai karar elbet onın Rabbim bebegine ve ona hayırlısı neyse onu nasip etsinCanım niyetim gaz vermek değil aksine yazdıklarını okudukça çekilecek dert değil. Herkesin evladı var burda ev ortamının stresinden etkileniyor bebekler - olan hem kendine hem oğluna oluyor - hemen iş bulmak tabi ki kolay değil ama o niyette olduğunu bile belli etmek belki bazı şeyleri değiştirir. Bu şekilde yaşamaktan daha büyük zarar ne olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?