2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizde okuldayız.. kızım çalışıp mama parasını kazanoyor:)) şuan toplantıdayız ve uyuyor ninni gibi geldi demek:))

Oyyyy oyyy maşallah lina ya İlk iş gününün hayırlı olsun canım

Aaa sizin fıstıkda mı minik ben bir bizim cadıyı minik olarak biliyordum biz başladık canım bugün 3, gün çok yemiyor zaten yarın yoğurta başlayacağım alışmaları uzun sürecek sanırım. Asya 2990 doğdu 2 gün sonra 2700 oldu okiloyu baz aldı doktorlar canım

Bi video vardı , hangi ülke bilmiyorum da çekik gözlüler. Çocuklar kreşte o boyunluklarla yüzüyorlar, o ara biri ters dönüyor, öğretmenler kendi aralarında konuşurken göremiyorlar, dikkat etmiyorlar. Çocuk baş aşağı suda baya bi debelendi 2-3 yaş , sonra cansız düştü. Yanında okadar çocuk var ama onlar da küçücük sadece bakıyorlar..O görüntü hiç gitmiyor gözümün önünden

Bugün bezelye çorbası yaptım kızlar
Yarım çay bardağı kadar bezelye haşlayıp kabuklarını çıkardım
Çeyrek havuç
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Yarım arpacık soğan
Zeytinyağı
Pişirip blendera çektim mercimek çorbası kıvamında oldu

Allah korusun tabiiki yalnız asla bırakmam.

Canım doktorum önerdi bu tarifleri. Afiyet olsun fıstığa

Canım doktorum önerdi bu tarifleri. Afiyet olsun fıstığa
Ben uyduruyordum, kız evde bezelye vardı hemen hafta aldığımdan fazla gelmişti buzluğa atmıştım birazcık ondan yaptım, yoğurt mayaladım ama tutmadı sanırım henüz beklemedeyim

Ya kızlar biz illa organik tavuk mu bulacağız ya da nereden bulacağız tavuk sulu çorbalar yapmak istiyorum ama normal market tavuğu olmaz dimi

Ya kızlar biz illa organik tavuk mu bulacağız ya da nereden bulacağız tavuk sulu çorbalar yapmak istiyorum ama normal market tavuğu olmaz dimi
Dun esim ayni seyi dedi tavuklarin hepsi igneyle sisirilmis ne yedigimiz belli degil yedirmem ben ogluma dedi bizim burda mesela bi yer var instgram sayfasi da var bahceden agactan topluyo mesela direk adrese getiriyo yads ne bileyim butun tavuk kesip ayiklayip getiriyo anca oyle biyerden olur diye dusunuyorum bende

Nasil olsa duzen gitmis, birde dedigin gibi dene istersen
Etkisi anca olur belki

Benim eşim köyde görev yapıyor arada ordan kesip getirtiyordu yine ordan alıp küçük parçalar halinde buzluğa atacağım buzluktan vermeyin diyorlar ama napayım o kadarlık olsun benim ablamda öyle yapıyordu bulamazsa da bimde köy tavuğu varmış ondan alıyordu ne kadar köylü bilemeyiz onu da paketli ürün sonuçta

AA bimde var mı hiç görmedim bi ara Migros’ta görmüştüm ama Online sipariş de çıkmadı markette var hala bilmiyorum bi Migros’a bakarım bi de BİM’e bakayım olmadı annemlerin tavuklarını kestiririm

Ben uyduruyordum, kız evde bezelye vardı hemen hafta aldığımdan fazla gelmişti buzluğa atmıştım birazcık ondan yaptım, yoğurt mayaladım ama tutmadı sanırım henüz beklemedeyim

Bizde diğer ay çorbalara geçeceğiz bende kaydedeyim bari canım

Canım gerçek köy tavuğu bulamıyorsan yedirme daha sağlıklı İnan bana babamın iki senelik tavuk çiftliği vardı işin içine girince ne kadar sağlıksız olduğunu gördük. Yumurtayı da aynı şekilde ciddi hileleri var. İstanbuldasın oralara yakın çiftlikler var yada gerçek anlamda doğal köy tavuğu satan siteler var ordan TEmin et yada hiç yedirme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…