- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Sen spor yap canım sıkılaş, pilates falan olurSagıncada kolaymıbizede yer varmı benm kilom iyi ama karnim yumusak sönmus balon gibi burus burus sert ve duz nasil olacak illa mekikmi gerek bu arada47kg um
Bizde okuldayız.. kızım çalışıp mama parasını kazanoyor:)) şuan toplantıdayız ve uyuyor ninni gibi geldi demek:))
bir minik hanım da bende var 5. ayda 6150 gr 63 cm.. 3185 gr 49 cm doğmuştu.
ben işe başladım sağdığım sütü biberonla bazen içmiyor öyle zamanlarda ev yapımı yoğurt verebilirsin dedi. 1 çay kaşığı ile başlayıp yarım çay bardağına kadar çıkabilirsin. onun dışındaki yiyecekler için 1 ay daha bekle dei.
Teşekkür ederim cnm.. siz ne tatlısınız öyleOyyyy oyyy maşallah lina yaİlk iş gününün hayırlı olsun canım
Neden ki.Okadar çok korkuyorum ki o boyun simidinden
Bi video vardı , hangi ülke bilmiyorum da çekik gözlüler. Çocuklar kreşte o boyunluklarla yüzüyorlar, o ara biri ters dönüyor, öğretmenler kendi aralarında konuşurken göremiyorlar, dikkat etmiyorlar. Çocuk baş aşağı suda baya bi debelendi 2-3 yaş , sonra cansız düştü. Yanında okadar çocuk var ama onlar da küçücük sadece bakıyorlar..O görüntü hiç gitmiyor gözümün önündenNeden ki.
Eve şişme havuz aldık biz kızı koyarız diyeTatil cok guzeldi, butun yaz simdi nasil evde gececekdenize girmeye bayildi. Saatlerce durdu. Gece 12 ye kadar bizimle canli muzik dinledi. Kendine ukranyali 8 aylik erkek arkadas buldu.
Allah korusun tabiiki yalnız asla bırakmam.Bi video vardı , hangi ülke bilmiyorum da çekik gözlüler. Çocuklar kreşte o boyunluklarla yüzüyorlar, o ara biri ters dönüyor, öğretmenler kendi aralarında konuşurken göremiyorlar, dikkat etmiyorlar. Çocuk baş aşağı suda baya bi debelendi 2-3 yaş , sonra cansız düştü. Yanında okadar çocuk var ama onlar da küçücük sadece bakıyorlar..O görüntü hiç gitmiyor gözümün önünden
Bugün bezelye çorbası yaptım kızlar
Yarım çay bardağı kadar bezelye haşlayıp kabuklarını çıkardım
Çeyrek havuç
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Yarım arpacık soğan
Zeytinyağı
Pişirip blendera çektim mercimek çorbası kıvamında oldu
Ben uyduruyordum, kız evde bezelye vardı hemen hafta aldığımdan fazla gelmişti buzluğa atmıştım birazcık ondan yaptım, yoğurt mayaladım ama tutmadı sanırım henüz beklemedeyimCanım doktorum önerdi bu tarifleri. Afiyet olsun fıstığa
Yemeye calisiyor ama oynamak daha cazip geliyor elinde kalan suları yaliyorPapatyamaviss canım ne tatlis olmuş böyle kollar tam yazlık ❤tadimlara mi başladın sen , salatalık mi yiyor pasacik
Dun esim ayni seyi dedi tavuklarin hepsi igneyle sisirilmis ne yedigimiz belli degil yedirmem ben ogluma dedi bizim burda mesela bi yer var instgram sayfasi da var bahceden agactan topluyo mesela direk adrese getiriyo yads ne bileyim butun tavuk kesip ayiklayip getiriyo anca oyle biyerden olur diye dusunuyorum bendeYa kızlar biz illa organik tavuk mu bulacağız ya da nereden bulacağız tavuk sulu çorbalar yapmak istiyorum ama normal market tavuğu olmaz dimi
Nasil olsa duzen gitmis, birde dedigin gibi dene istersenSanmıyorum ya(
Büyüme atağı ne zaman emin değilim. Hesabıma göre geçtik. Geçince de böyle oldu.
Güya uyusun diye verdik o ürünü... Tam tersi oldu(
Gece veriyorum sabah uyuyor, gündüz versem gece uyur mu :))
Ya kızlar biz illa organik tavuk mu bulacağız ya da nereden bulacağız tavuk sulu çorbalar yapmak istiyorum ama normal market tavuğu olmaz dimi
Benim eşim köyde görev yapıyor arada ordan kesip getirtiyordu yine ordan alıp küçük parçalar halinde buzluğa atacağım buzluktan vermeyin diyorlar ama napayım o kadarlık olsun benim ablamda öyle yapıyordu bulamazsa da bimde köy tavuğu varmış ondan alıyordu ne kadar köylü bilemeyiz onu da paketli ürün sonuçtaDun esim ayni seyi dedi tavuklarin hepsi igneyle sisirilmis ne yedigimiz belli degil yedirmem ben ogluma dedi bizim burda mesela bi yer var instgram sayfasi da var bahceden agactan topluyo mesela direk adrese getiriyo yads ne bileyim butun tavuk kesip ayiklayip getiriyo anca oyle biyerden olur diye dusunuyorum bende
Benim eşim köyde görev yapıyor arada ordan kesip getirtiyordu yine ordan alıp küçük parçalar halinde buzluğa atacağım buzluktan vermeyin diyorlar ama napayım o kadarlık olsun benim ablamda öyle yapıyordu bulamazsa da bimde köy tavuğu varmış ondan alıyordu ne kadar köylü bilemeyiz onu da paketli ürün sonuçta
İnsanin heeyeri tutuluyor hareket yapmayada gelmiyorSen spor yap canım sıkılaş, pilates falan olur
Ben uyduruyordum, kız evde bezelye vardı hemen hafta aldığımdan fazla gelmişti buzluğa atmıştım birazcık ondan yaptım, yoğurt mayaladım ama tutmadı sanırım henüz beklemedeyim
Ya kızlar biz illa organik tavuk mu bulacağız ya da nereden bulacağız tavuk sulu çorbalar yapmak istiyorum ama normal market tavuğu olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?