2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Annemlerin tavukları var bildiğin gezen tavuk 10 tane, yumurta veriyor bize oraya gittikçe olmadı annemin tavuklarına göz dikerim

Sen kestirme yinede yumurta nerden yicek sonra birde bu yumurtalar yumurtladiktan kacgun icinde tuketilmesi gerek ben hergun taze yumurta bulamam gerci komsularin vsr istesem gunluk yada haftalik verirmiki
Dışarıda tutmamak gerekiyormuş yumurta bozulmaz diye bir algı var anneme bile zor kabul ettirdim dolaba koy anne dolaba koy anne diye diye, doktor şey demişti 1 gün dışarıda beklemiş yumurtadansa dolaptaki 10 günlük yumurtayı yesin daha iyi dedi

Bizimkilerde dolapta ama market yumurtasi gunluk bulursam ozaman alayim ben birhafta dursa sorun olmaz galiba

Biz gezmeden geldik ❤ durmuyirum evde ben Ziraat mühendisi olarak şansliyum sebze meyve et vs elimin altında Pamuk Panda ne tatlısınız maşallah ❤❤ Z zeLina güzel geçmiş sevindim seminer❤❤ I ISIK27 siz ne yaptınız Papatyamaviss o ertus u bana sakla kimse ısırması n başka B bence91 aynı bebiş ler ya uyku konusunda

Hoşgeldin canım ne yaptın annenlere gittin mi evinde misin bizim diş çıkti vallahi dişliyor
Hoşbulduk Şimdilik annemle babam bendeler, henüz Adana’ya geçmedik ama eli kulağındadır Gitmemek için direniyorum Yaa çok acır ama dişsiz bile canımı acıtıyor

ben okula gittim geldim kuzum annemle babam kuzularla kaldı geldiğimden beri de yine beyfendi uyumuyor uyumayıp fursa kendi kenfine oynasa o da yok deli edecek beni bu
çocuk bi aglama var başka bişey yok yakınfa midem delincek agrı kesiciden yine başım tuttu uyutmak resmen işkence ya en iyidini sen yapıyosun keske tek çocyk varken bol bol ben de gezseymişim şimdi mecbur eşimi bekliyorum o zaten secmez gexmeyi keyfi olacak da bizi çıkaracak da of çok bunaldım valla azra minnol seviyor mu gezmeyi?

Amin cnm hepimizinkini korusun Rabbim.. okuyorum bol bol:) bize 9 buçuğa kadar gelin 12 buçuktan sonra gidin dediler sizi çok tutmuşlar inşallah bir daha uzatmazlar bu kadar
inşallah gözünü seveyim küçük okulun 90 kişi olursa nolur bmyle varsa yoksa prosedür konuşur

E hiç dolaba girmemiş yumurta 15 gün dışarda durabiliyor diyorlar bizimkilerde sonradan koyarlar dolaba

Maşallah gezebiliyormusun? Kızın duruyormu? Bende çıkıyorum ama yok emzir yok alt değiştir bişey anlamıyorum ya. Arabada elimin altında ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…