- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Sürekli yapmadığımız için oluyor Ya hamlamış vücudumuzİnsanin heeyeri tutuluyor hareket yapmayada gelmiyor
Annemlerin tavukları var bildiğin gezen tavuk 10 tane, yumurta veriyor bize oraya gittikçe olmadı annemin tavuklarına göz dikerimBizde diğer ay çorbalara geçeceğizbende kaydedeyim bari canım
Canım gerçek köy tavuğu bulamıyorsan yedirme daha sağlıklı İnan bana babamın iki senelik tavuk çiftliği vardı işin içine girince ne kadar sağlıksız olduğunu gördük. Yumurtayı da aynı şekilde ciddi hileleri var. İstanbuldasın oralara yakın çiftlikler var yada gerçek anlamda doğal köy tavuğu satan siteler var ordan TEmin et yada hiç yedirme lütfen.
Annende seni keser altin yumurtlayan tavuk kesilirmiAnnemlerin tavukları var bildiğin gezen tavuk 10 tane, yumurta veriyor bize oraya gittikçe olmadı annemin tavuklarına göz dikerim
Gobek cok kotu bildigin deri sarkıyor asılınca uzuyorSürekli yapmadığımız için oluyor Ya hamlamış vücudumuz
Biz kullandık canım 1 yaşa kadar kızımda çok seviyorduOkadar çok korkuyorum ki o boyun simidinden
Torunu için keserAnnende seni keser altin yumurtlayan tavuk kesilirmiyumurtasi varya
Bacim bi deri bi kemik gozukmuyorum ama gobek gorsen bildigin burus burus 60cm bel vardı öyle bi şiştiki hamileyken balon gibi suan karnım bildigin hep deri bol gelmiş bedene
Sen kestirme yinedeTorunu için keser
Dışarıda tutmamak gerekiyormuş yumurta bozulmaz diye bir algı var anneme bile zor kabul ettirdim dolaba koy anne dolaba koy anne diye diye, doktor şey demişti 1 gün dışarıda beklemiş yumurtadansa dolaptaki 10 günlük yumurtayı yesin daha iyi dediSen kestirme yinedeyumurta nerden yicek sonra birde bu yumurtalar yumurtladiktan kacgun icinde tuketilmesi gerek ben hergun taze yumurta bulamam gerci komsularin vsr istesem gunluk yada haftalik verirmiki
Bizimkilerde dolapta ama market yumurtasi gunluk bulursam ozaman alayim ben birhafta dursa sorun olmaz galibaDışarıda tutmamak gerekiyormuş yumurta bozulmaz diye bir algı var anneme bile zor kabul ettirdim dolaba koy anne dolaba koy anne diye diye, doktor şey demişti 1 gün dışarıda beklemiş yumurtadansa dolaptaki 10 günlük yumurtayı yesin daha iyi dedi
HoşbuldukHoşgeldin canım ne yaptın annenlere gittin mi evinde misin bizim diş çıkti vallahi dişliyor
ben okula gittim geldim kuzum annemle babam kuzularla kaldı geldiğimden beri de yine beyfendi uyumuyor uyumayıp fursa kendi kenfine oynasa o da yok deli edecek beni buBiz gezmeden geldik ❤ durmuyirum evdeben Ziraat mühendisi olarak şansliyum sebze meyve et vs elimin altında Pamuk Panda ne tatlısınız maşallah ❤❤ Z zeLina güzel geçmiş sevindim seminer❤❤ I ISIK27 siz ne yaptınız Papatyamaviss o ertus u bana sakla kimse ısırması n başka B bence91 aynı bebiş ler ya uyku konusunda
inşallah gözünü seveyim küçük okulun 90 kişi olursa nolur bmyle varsa yoksa prosedür konuşurAmin cnm hepimizinkini korusun Rabbim.. okuyorum bol bol:) bize 9 buçuğa kadar gelin 12 buçuktan sonra gidin dediler sizi çok tutmuşlar inşallah bir daha uzatmazlar bu kadar
E hiç dolaba girmemiş yumurta 15 gün dışarda durabiliyor diyorlarDışarıda tutmamak gerekiyormuş yumurta bozulmaz diye bir algı var anneme bile zor kabul ettirdim dolaba koy anne dolaba koy anne diye diye, doktor şey demişti 1 gün dışarıda beklemiş yumurtadansa dolaptaki 10 günlük yumurtayı yesin daha iyi dedi
Benimkide yeni geldi inşallah sever çok heves ettim bende bakalım.Biz kullandık canım 1 yaşa kadar kızımda çok seviyordu
Acik adres verriim birazda bursalara dogru gezBiz gezmeden geldik ❤ durmuyirum evdeben Ziraat mühendisi olarak şansliyum sebze meyve et vs elimin altında Pamuk Panda ne tatlısınız maşallah ❤❤ Z zeLina güzel geçmiş sevindim seminer❤❤ I ISIK27 siz ne yaptınız Papatyamaviss o ertus u bana sakla kimse ısırması n başka B bence91 aynı bebiş ler ya uyku konusunda
Maşallah gezebiliyormusun? Kızın duruyormu? Bende çıkıyorum ama yok emzir yok alt değiştir bişey anlamıyorum ya. Arabada elimin altında ama.Biz gezmeden geldik ❤ durmuyirum evdeben Ziraat mühendisi olarak şansliyum sebze meyve et vs elimin altında Pamuk Panda ne tatlısınız maşallah ❤❤ Z zeLina güzel geçmiş sevindim seminer❤❤ I ISIK27 siz ne yaptınız Papatyamaviss o ertus u bana sakla kimse ısırması n başka B bence91 aynı bebiş ler ya uyku konusunda
Geçmiş olsun canım Allah beter8ndrn korusun.Geçmiş olsun kuxum ya inşallah hasta olmadan atlatirsinn❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?