2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Slm kızlar, oğlum üç gündü ciddi derecede idrar azalması vardı hemen hemen yok diye bilirim olan idrarda çok keskin kokuyordu.normaldede çok iştahı yoktur ama bir hafta kadardır dahada istahsizdi..bugün dr. Idrar testi yaptık sonuç enfeksiyon varmış, antibiyotiğe baslatti dr, kültürde istedi perşembe kontrol var inşa enfeksiyon geçer geçmez istahida gelir

Cnm o 2-3 yıl önce alıyordu hala varmı bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim ben vardır diye düşünmüştüm yumurta tavuğu ile et tavuğu farklı olmuyor mu.. benim eşim horoz bile getiriyor kendi de sever geçenlerde aramıştı istiyorum diye bir tanıdığını.. adam ben yakalayamıyorum onları gel yakala götür dedi

Geçmiş olsun kuzum ya.. inşallah iyileşsin hemen de bol bol içsin sütlerden miniş..

Oy kuzum ya valla bir tam düzelemedin sende benumki de uyumuyor yine ne gece ne gündüz yine saldım iyice valla. Evde yapışık ikiz gibi geziyorum düşüyor diye kucak da istiyor sürekli disari daha rahatım valla. Ben küçüklüğünden beri Arabaya attim arkaya geziyorum alissin diye seviyor gibi

Maşallah gezebiliyormusun? Kızın duruyormu? Bende çıkıyorum ama yok emzir yok alt değiştir bişey anlamıyorum ya. Arabada elimin altında ama.
Ben 2aylikten beri cikiyorum bazen avm ye gidince ben aciorum 8e kadar kaloyorum bebekli arkadaslarla geziorum evde kavalti yapamiorum disarrda rahat rahat ben ona degil o bana alissin diorum

Gecmis olsun kuzum benim ya insalla gecer persembeye

Siz bunlari yapmaya nasil vakit buluyorsunuz. Gercekten maasallah

Bizimde bazen keskin kokuyor. Idrari yaptiktan sonra tahlile vermek cok zaman aldimi. 45 dkyi gecerse tahlile sokmak sonuc dogru olmazmis. Biz iki kere yaptirdik. Ikincisi temiz cikti. Istah azalmasi bizdede var . Isterseniz bir daha yaptirsaydiniz.

Memnun kalirsaniz banada yazar misiniz ?
Dün denedik ilk kez salonda yaptık güneş halinden çok memnunda hiç ses etmedi boyun simidi gerekiyor onu anladım sipariş ettim bugün internetten, biraz zahmetli açıkçası ama guzel oldu eğlendi bayağı, bizim eve öğlen 2 gibi güneş vurmaya başlıyor balkona koyacaktık da pişmeyelim dedik önümüzdeki pazar balkonda deneyeceğiz havuzu
Yemeğini çoğu zaman güneş kucağımdayken yapıyorum pek mızırdak benim kız

Gecnis olsun kuzum su-da ver bnce mutlaka sicaklardanda yemiyo cocuklar ya

Boyutu nasıl kuzum dikdörtgendi demi

Çok gecmis olsun canim

Canım bezelyeyi doktorunuz mu ver dedi
Bezelye bu ay için uygun değil sindirimi sıkıntılı

Sagol kuzum ❤❤ çok fena açıyor valla ben de düşünemiyorum
Geçmiş olsun kuzum ya.. inşallah iyileşsin hemen de bol bol içsin sütlerden miniş..
Sagol kuzum ❤❤ çok fena açıyor valla ben de düşünemiyorum
Çok gecmis olsun canim
@Papatyamaviss Allah razı olsun sizlerden kızlar inşa kuzum cabuk toparlanır ...çok huysuz sürekli kucakta gezdiriyoruz uyku yok nerdeyse ellerini parçalayacak dış sancısından arada dış masajı yapıyorum rahatlıyor.sizlerde varmı kaşıntı salya?

Herşey agizda salyayi Kehribar kolye baya azaltti biz de.ark doktor bir ilaç verdi bunun için iyi gelmisti uykusuna falan bir Dr sor kuzum istesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…