- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnm o 2-3 yıl önce alıyordu hala varmı bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim ben vardır diye düşünmüştümAA bimde var mı hiç görmedim bi ara Migros’ta görmüştüm ama Online sipariş de çıkmadı markette var hala bilmiyorum bi Migros’a bakarım bi de BİM’e bakayımolmadı annemlerin tavuklarını kestiririm
Geçmiş olsun kuzum ya.. inşallah iyileşsin hemen de bol bol içsin sütlerden miniş..Slm kızlar, oğlum üç gündü ciddi derecede idrar azalması vardı hemen hemen yok diye bilirim olan idrarda çok keskin kokuyordu.normaldede çok iştahı yoktur ama bir hafta kadardır dahada istahsizdi..bugün dr. Idrar testi yaptık sonuç enfeksiyon varmış, antibiyotiğe baslatti dr, kültürde istedi perşembe kontrol var inşa enfeksiyon geçer geçmez istahida gelir
Sagol kuzum ❤❤ çok fena açıyor valla ben de düşünemiyorumHoşbuldukŞimdilik annemle babam bendeler, henüz Adana’ya geçmedik ama eli kulağındadır Gitmemek için direniyorum Yaa çok acır ama dişsiz bile canımı acıtıyor
Oy kuzum ya valla bir tam düzelemedin sendeben okula gittim geldim kuzum annemle babam kuzularla kaldı geldiğimden beri de yine beyfendi uyumuyor uyumayıp fursa kendi kenfine oynasa o da yok deli edecek beni bu
çocuk bi aglama var başka bişey yok yakınfa midem delincek agrı kesiciden yine başım tuttu uyutmak resmen işkence ya en iyidini sen yapıyosun keske tek çocyk varken bol bol ben de gezseymişim şimdi mecbur eşimi bekliyorum o zaten secmez gexmeyi keyfi olacak da bizi çıkaracak da of çok bunaldım valla azra minnol seviyor mu gezmeyi?
Ben 2aylikten beri cikiyorum bazen avm ye gidince ben aciorum 8e kadar kaloyorumMaşallah gezebiliyormusun? Kızın duruyormu? Bende çıkıyorum ama yok emzir yok alt değiştir bişey anlamıyorum ya. Arabada elimin altında ama.
Gecmis olsun kuzum benim ya insalla gecer persembeyeSlm kızlar, oğlum üç gündü ciddi derecede idrar azalması vardı hemen hemen yok diye bilirim olan idrarda çok keskin kokuyordu.normaldede çok iştahı yoktur ama bir hafta kadardır dahada istahsizdi..bugün dr. Idrar testi yaptık sonuç enfeksiyon varmış, antibiyotiğe baslatti dr, kültürde istedi perşembe kontrol var inşa enfeksiyon geçer geçmez istahida gelir
Memnun kalirsaniz banada yazar misiniz ?Eve şişme havuz aldık biz kızı koyarız diye
Siz bunlari yapmaya nasil vakit buluyorsunuz. Gercekten maasallahBugün bezelye çorbası yaptım kızlar
Yarım çay bardağı kadar bezelye haşlayıp kabuklarını çıkardım
Çeyrek havuç
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Yarım arpacık soğan
Zeytinyağı
Pişirip blendera çektim mercimek çorbası kıvamında oldu
Bizimde bazen keskin kokuyor. Idrari yaptiktan sonra tahlile vermek cok zaman aldimi. 45 dkyi gecerse tahlile sokmak sonuc dogru olmazmis. Biz iki kere yaptirdik. Ikincisi temiz cikti. Istah azalmasi bizdede var . Isterseniz bir daha yaptirsaydiniz.Slm kızlar, oğlum üç gündü ciddi derecede idrar azalması vardı hemen hemen yok diye bilirim olan idrarda çok keskin kokuyordu.normaldede çok iştahı yoktur ama bir hafta kadardır dahada istahsizdi..bugün dr. Idrar testi yaptık sonuç enfeksiyon varmış, antibiyotiğe baslatti dr, kültürde istedi perşembe kontrol var inşa enfeksiyon geçer geçmez istahida gelir
Dün denedik ilk kez salonda yaptık güneş halinden çok memnunda hiç ses etmedi boyun simidi gerekiyor onu anladım sipariş ettim bugün internetten, biraz zahmetli açıkçası ama guzel oldu eğlendi bayağı, bizim eve öğlen 2 gibi güneş vurmaya başlıyor balkona koyacaktık da pişmeyelim dedik önümüzdeki pazar balkonda deneyeceğiz havuzuMemnun kalirsaniz banada yazar misiniz ?
Gecnis olsun kuzum su-da ver bnce mutlaka sicaklardanda yemiyo cocuklar yaSlm kızlar, oğlum üç gündü ciddi derecede idrar azalması vardı hemen hemen yok diye bilirim olan idrarda çok keskin kokuyordu.normaldede çok iştahı yoktur ama bir hafta kadardır dahada istahsizdi..bugün dr. Idrar testi yaptık sonuç enfeksiyon varmış, antibiyotiğe baslatti dr, kültürde istedi perşembe kontrol var inşa enfeksiyon geçer geçmez istahida gelir
Boyutu nasıl kuzum dikdörtgendi demiDün denedik ilk kez salonda yaptık güneş halinden çok memnunda hiç ses etmedi boyun simidi gerekiyor onu anladım sipariş ettim bugün internetten, biraz zahmetli açıkçası ama guzel oldu eğlendi bayağı, bizim eve öğlen 2 gibi güneş vurmaya başlıyor balkona koyacaktık da pişmeyelim dedik önümüzdeki pazar balkonda deneyeceğiz havuzu
Yemeğini çoğu zaman güneş kucağımdayken yapıyorum pek mızırdak benim kız
Evet canım dikdörtgen ve derin de bayağı eşim bazen tutmayı bırakınca korktum benBoyutu nasıl kuzum dikdörtgendi demi
Çok gecmis olsun canimSlm kızlar, oğlum üç gündü ciddi derecede idrar azalması vardı hemen hemen yok diye bilirim olan idrarda çok keskin kokuyordu.normaldede çok iştahı yoktur ama bir hafta kadardır dahada istahsizdi..bugün dr. Idrar testi yaptık sonuç enfeksiyon varmış, antibiyotiğe baslatti dr, kültürde istedi perşembe kontrol var inşa enfeksiyon geçer geçmez istahida gelir
Canım bezelyeyi doktorunuz mu ver dediBugün bezelye çorbası yaptım kızlar
Yarım çay bardağı kadar bezelye haşlayıp kabuklarını çıkardım
Çeyrek havuç
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Yarım arpacık soğan
Zeytinyağı
Pişirip blendera çektim mercimek çorbası kıvamında oldu
Evet canım listemizde varCanım bezelyeyi doktorunuz mu ver dedi
Bezelye bu ay için uygun değil sindirimi sıkıntılı
Sagol kuzum ❤❤ çok fena açıyor valla ben de düşünemiyorum
Geçmiş olsun kuzum ya.. inşallah iyileşsin hemen de bol bol içsin sütlerden miniş..
Sagol kuzum ❤❤ çok fena açıyor valla ben de düşünemiyorum
@Papatyamaviss Allah razı olsun sizlerden kızlar inşa kuzum cabuk toparlanır ...çok huysuz sürekli kucakta gezdiriyoruz uyku yok nerdeyse ellerini parçalayacak dış sancısından arada dış masajı yapıyorum rahatlıyor.sizlerde varmı kaşıntı salya?Çok gecmis olsun canim
Herşey agizda salyayi Kehribar kolye baya azaltti biz de.ark doktor bir ilaç verdi bunun için iyi gelmisti uykusuna falan bir Dr sor kuzum istesen@Papatyamaviss Allah razı olsun sizlerden kızlar inşa kuzum cabuk toparlanır ...çok huysuz sürekli kucakta gezdiriyoruz uyku yok nerdeyse ellerini parçalayacak dış sancısından arada dış masajı yapıyorum rahatlıyor.sizlerde varmı kaşıntı salya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?