2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
3 saatse iyi

Nazar edecen goturme bidaha masallah subhanallah bizimkiler rezil eder insanı hele uykusu gelsin yıkar ortalıgı
Rabbime sığınırsan nazar falan olmaz inşallah cnm.. bir arkadaş benim nazarım değer kızınız bu gece uyumazsa benden bilin dedi.. benimki 6da uyudu ilk defa gidip diyeceğim bir daha nazar değermisiniz diye:)) yok kız kalabalıkta çarşafla sallardınız uyur giderdi hemen:)

öyle yapiyoruz birgun whatsap ihbar hattindan haberlere dusecegiz gelen gecen parmakla bizi gosteriyor

Ohh ne güzel biz tatile gitmedik temmuz sonu kizkardesimin düğünü sonrasında yapacağız tatil 41 kere maşallah yavruna iyi vakit geçirmek çok önemli küçük bebekle
Cok zordu ama guzel oldu. Temmuz cok sicak olur. Sicagi sevmeyen bebekse sikinti. Ilk denizs girince agladi. Ben vazgecmedim. Inadina soktum. Sonra cok sevdi

Kızlsr acik bi bakarmisiniz bize doktoruMuz bu kagidi vermisti biz sadece ucuncu aydaki asıları yaptirdik sizedeni bunlardan yapıldı 4. Aydaki bexero bu ay yaptirsam diger 5. Ay aşılarıyla Olurmu birde sizdemi bunlardan yaptirdiniz yoksa 1.2. Doz diye degisiyormu

2. Çocuk da çok daha zor olacak firsat pek olamayacak ben de değerlendiriyorum işte bol bol ilk çocuk olma keyfini ❤ tatil güzeldi çok şükür bi sorun çıkarmadı Azra da hiç kuzum zaten 3 gece 4 günlük birşeydi çok teşekkür ederiz ❤

Herkesin programi farkli kuzum en iyisi dr una sorman

Günaydın kızlar bademciklerim şişmiş kulağıma vuruyor serjm yaptırdım bi zararı olmaz dedi doktor şimdi çok daha iyiyim bugün eşimin doğum günü pastayı yakın arkadaşlarımız eşleriyle birlikte gelip keseceğiz hediyesi 2 ay önceden almıştım çok güzel ikimizin resmi olan saydam lamba yaptırdım ve kızım ve oğlumla harflerle CANIM BABAM yazdım kolajlayıp resimleri çıkarttırdım hediye paketinin içerisne koyacağım onuda

abisi 3850 gr doğmuştu ve çok kilo alıyordu. 5 . ayda 67cm 8.5 kg idi. dr sürekli az emzir derdi :) abiden sonra kızçem minicik

Bu ışıkda resim cikiyor ondanmi bende istiyorum nereye yaptirdin cnn

işe yakın diye annemde kalıyorum. eşimin işleri uzadığı için gece gelmedi kendi evimizde kaldı. oğlum ateşli gece sürekli onu takip ettim. kızçeme de bulaştı sanırım gece uyanıp kaka yaptı 2 defa ve bez değiştirdik o arada uykusu açıldı onu uyutmaya çalışırken oğlum uyandı oğlum uyanınca kızın uykusuda kaçtı....... böyle bir kısır döngüde sabah oldu. gece saat başı emzirenler halinize şükredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…