2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Teşekkür ederiz teyzesi Sizde mükemmel görünüyorsunuz ana kız kehribar kolyeyi gecede takıyormusun canım

Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede iyileşir

Ohh evin miss olacak güle güle otur benimntemizkik pazartesine kaldı kadın dolu imiş
Gece gündüz karışması kötü olmuş canım yas
Siz evde temizliktemi yapmiyorsunuz yazik bana gercekten lavabo wc temizledim
Bu saate sabahtır cocugu iki saat uyutmaya calisip on dk uyudu arada kostur kostur heryer supur sil yaptim gercekten hayat size guzelmis

Hizde salya zaten var epey, gogus ucunu bu aralar cok sik sıkıştırmaya uzatmaya ısırmaya basladi ama görünürde bisey yok

Tetagil aldim eczaneden ise yariyor. Baska marka kullandim o da yaradi tavsiye ederim

Kızlar merhabalar uzun zamandır yazamıyodum benim kız biraz yaramaz,doğduğundan beri tek başıma bakıyorum zorladı biraz açıkcası. Önce kusmalar, kusmasın diye saatlerce kucakta tutmalar tam yeni yattığı sıra yeniden beslenme saati gelmesi, sonra gaz sancıları, sonra ilgi açlığı sürekli oyun ve ilgi istemesi, uykuya dalamamalar derken 5 aylık oldu şükür, ama hala yenidoğan sanıyor kendini herhalde gece 3 saate uyanıyor beslenmek için sizlerkaç saatte besliyorsunuz normalmi bu benim kızın durumu acaba? Birde en merak ettiğim şey biz hala sadrce anne sütü devam ediyoruz ek gıdaya geçmedik ama malum havalar sıcak acaba su ihtiyacını süt karşılıyormudur su vermem gerekiyor mu ki şu an kendi doktorumuza götüremiyorum şehir dışındayım sizler napıyorsunuz bu konuda en azından şimdilik fikir olır gidene kadar

bsebse en guzelini yaptın çik gez bende çok istiyorum ama büyük oğlan gezmeyi sevmiyor onuda evde bırakıp çıkmayı canım istemiyor
Soracam unutuyorum bayramda tatil nasıl geçti

ayrica 41 kere maşallah anne kıza

Son düzenleme:
Tatil cok guzeldi, butun yaz simdi nasil evde gececek denize girmeye bayildi. Saatlerce durdu. Gece 12 ye kadar bizimle canli muzik dinledi. Kendine ukranyali 8 aylik erkek arkadas buldu.

Ohh ne güzel biz tatile gitmedik temmuz sonu kizkardesimin düğünü sonrasında yapacağız tatil 41 kere maşallah yavruna iyi vakit geçirmek çok önemli küçük bebekle

Çok geçmiş olsun Yusuf pasama canım su ver yavruya artık suda içmeli kuzular inşallah tez zamanda düzelir kuzu seni bol bol emer annesi

Geçmiş olsun canım Allah beter8ndrn korusun.

A anneveoglusu cnim sanada çok geçmiş olsun. Biliyorsun bende hasta oldum yorgunluktan direndiniz düşüyor.

Sanada geçmiş.olsun canim boğazım fena yutkunmakta zorlanıyorum yarin Dr gideceğim sanırım kulaklarima ağrı vurmaya başladı

Bizde gece sık sık kalkıp emisiyoruz bazen saat başına kadar düştüğü oldu dış çıkardı bizimkino zaman devamlı memede idi
Canım zaten drlarin çoğu 6 aylık olmadan ek gıdalara baslatmiyor ben tattirma yapmistim Dr gidince söyledim hayır 6 ayı bekle dedi haziran sonuna başlarız artık bizde ek gıdalara yaz döneminde bebeklere su verilir canım sende ver artık

Siz evde temizliktemi yapmiyorsunuz yazik bana gercekten lavabo wc temizledim
Bu saate sabahtır cocugu iki saat uyutmaya calisip on dk uyudu arada kostur kostur heryer supur sil yaptim gercekten hayat size guzelmis

Canım ben iki üç haftada bir kesin kadın alıyorum bebek olmadan önce ayda bir kez kesin alırdım
Canım eşinle konuşsan kadın almaz mi eve çocuklu kadının iş yapması gerçekten zor
Kadın hergun gelmiyor sonuçta iki çocuğum var ev batıyor
Hergun evi süpürgeye tutar WC ve lavaboları yıkarım toz alirim büyük oğlanın toz polen alerjisi var benim

Yavrum benm allah sifasini versin insallah gecer cok zor allah kolaylik versin sanada almaz canim annesi yedi cocuk buyutmus hem calisip sizde karimisiniz der sen utanmicanmi eve temizlikce gelse dedi yooo dedim iste kafa bukadar dedi

Nazar edecen goturme bidaha masallah subhanallah bizimkiler rezil eder insanı hele uykusu gelsin yıkar ortalıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…