- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Biz gezmeden geldik ❤ durmuyirum evdeben Ziraat mühendisi olarak şansliyum sebze meyve et vs elimin altında Pamuk Panda ne tatlısınız maşallah ❤❤ @zeLina güzel geçmiş sevindim seminer❤❤ I ISIK27 siz ne yaptınız Papatyamaviss o ertus u bana sakla kimse ısırması n başka @bence91 aynı bebiş ler ya uyku konusunda
Slm kızlar, oğlum üç gündü ciddi derecede idrar azalması vardı hemen hemen yok diye bilirim olan idrarda çok keskin kokuyordu.normaldede çok iştahı yoktur ama bir hafta kadardır dahada istahsizdi..bugün dr. Idrar testi yaptık sonuç enfeksiyon varmış, antibiyotiğe baslatti dr, kültürde istedi perşembe kontrol var inşa enfeksiyon geçer geçmez istahida gelir
Siz evde temizliktemi yapmiyorsunuz yazik bana gercekten lavabo wc temizledimOhh evin miss olacak güle güle otur benimntemizkik pazartesine kaldı kadın dolu imiş
Gece gündüz karışması kötü olmuş canım yas
Teşekkür ederim kuzum benim seni de hatirliyoruzzz ❤❤
Sagol kuzumTeşekkür ederiz teyzesiSizde mükemmel görünüyorsunuz ana kız kehribar kolyeyi gecede takıyormusun canım
Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede iyileşir
Hizde salya zaten var epey, gogus ucunu bu aralar cok sik sıkıştırmaya uzatmaya ısırmaya basladi ama görünürde bisey yok@Papatyamaviss Allah razı olsun sizlerden kızlar inşa kuzum cabuk toparlanır ...çok huysuz sürekli kucakta gezdiriyoruz uyku yok nerdeyse ellerini parçalayacak dış sancısından arada dış masajı yapıyorum rahatlıyor.sizlerde varmı kaşıntı salya?
Tetagil aldim eczaneden ise yariyor. Baska marka kullandim o da yaradi tavsiye ederim@Papatyamaviss Allah razı olsun sizlerden kızlar inşa kuzum cabuk toparlanır ...çok huysuz sürekli kucakta gezdiriyoruz uyku yok nerdeyse ellerini parçalayacak dış sancısından arada dış masajı yapıyorum rahatlıyor.sizlerde varmı kaşıntı salya?
Sagol kuzum❤ yok uyurken cikariyorum gece ve gunduz. Zaten cikarin yaziyor
Tatil cok guzeldi, butun yaz simdi nasil evde gececekdenize girmeye bayildi. Saatlerce durdu. Gece 12 ye kadar bizimle canli muzik dinledi. Kendine ukranyali 8 aylik erkek arkadas buldu.
Ya kızlar biz illa organik tavuk mu bulacağız ya da nereden bulacağız tavuk sulu çorbalar yapmak istiyorum ama normal market tavuğu olmaz dimi
Slm kızlar, oğlum üç gündü ciddi derecede idrar azalması vardı hemen hemen yok diye bilirim olan idrarda çok keskin kokuyordu.normaldede çok iştahı yoktur ama bir hafta kadardır dahada istahsizdi..bugün dr. Idrar testi yaptık sonuç enfeksiyon varmış, antibiyotiğe baslatti dr, kültürde istedi perşembe kontrol var inşa enfeksiyon geçer geçmez istahida gelir
Geçmiş olsun canım Allah beter8ndrn korusun.
A anneveoglusu cnim sanada çok geçmiş olsun. Biliyorsun bende hasta oldum yorgunluktan direndiniz düşüyor.
Kızlar merhabalar uzun zamandır yazamıyodum benim kız biraz yaramaz,doğduğundan beri tek başıma bakıyorum zorladı biraz açıkcası. Önce kusmalar, kusmasın diye saatlerce kucakta tutmalar tam yeni yattığı sıra yeniden beslenme saati gelmesi, sonra gaz sancıları, sonra ilgi açlığı sürekli oyun ve ilgi istemesi, uykuya dalamamalar derken 5 aylık oldu şükür, ama hala yenidoğan sanıyor kendini herhalde gece 3 saate uyanıyor beslenmek içinsizlerkaç saatte besliyorsunuz normalmi bu benim kızın durumu acaba? Birde en merak ettiğim şey biz hala sadrce anne sütü devam ediyoruz ek gıdaya geçmedik ama malum havalar sıcak acaba su ihtiyacını süt karşılıyormudur su vermem gerekiyor mu ki şu an kendi doktorumuza götüremiyorum şehir dışındayım sizler napıyorsunuz bu konuda en azından şimdilik fikir olır gidene kadar
Siz evde temizliktemi yapmiyorsunuz yazik bana gercekten lavabo wc temizledim
Bu saate sabahtır cocugu iki saat uyutmaya calisip on dk uyudu arada kostur kostur heryer supur sil yaptim gercekten hayat size guzelmis
gecmiş olsun canım nasıl üşüttüm böyle bol bol sıcak şeyler tüket cabuk atlatırsın inşallahSanada geçmiş.olsun canim boğazım fena yutkunmakta zorlanıyorum yarin Dr gideceğim sanırım kulaklarima ağrı vurmaya başladı
Yavrum benm allah sifasini versin insallah gecer cok zor allah kolaylik versin sanada almaz canim annesi yedi cocuk buyutmus hem calisip sizde karimisiniz derCanım ben iki üç haftada bir kesin kadın alıyorum bebek olmadan önce ayda bir kez kesin alırdım
Canım eşinle konuşsan kadın almaz mi eve çocuklu kadının iş yapması gerçekten zor
Kadın hergun gelmiyor sonuçta iki çocuğum var ev batıyor
Hergun evi süpürgeye tutar WC ve lavaboları yıkarım toz alirim büyük oğlanın toz polen alerjisi var benim
Nazar edecen goturme bidahaİlk günü atlattık şükür toplantı var diye kimse getirmemiş çocuğunu bir tek lina vardı o da yok gibiydi zaten:)) inşallah diğer günleri de böyle geçiririz. . Bizimle araları 20 gün olan bir arkadaş daha var yarın getircem bende görünce şükür namazı kılcaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?