Yok kuzum son 2haftadir bozuldu uykulariniz evdeyken de ayni. Dis donemi olmasina yoruyorum eskiden 6 7saat uyurdu artik hic. Disarida da pusette saatinde uyuyor genelde evde de max 30dk pusette de yine 30dk
işe yakın diye annemde kalıyorum. eşimin işleri uzadığı için gece gelmedi kendi evimizde kaldı. oğlum ateşli gece sürekli onu takip ettim. kızçeme de bulaştı sanırım gece uyanıp kaka yaptı 2 defa ve bez değiştirdik o arada uykusu açıldı onu uyutmaya çalışırken oğlum uyandı oğlum uyanınca kızın uykusuda kaçtı....... böyle bir kısır döngüde sabah oldu. gece saat başı emzirenler halinize şükredin
Ben zTen sukrediyorun tek cocugun keyfini gezmesiyle herseyiyle sonuna ladar cikariorum 2.de durum belli olacak cunku gecmis olsun kuzum sizede ins hemen atlatirlar❤
Kızlar, bebekleriniz babalarında duruyor mu? Duruyorsa ne kadar?
Doğumdan beri bitmeyen bir bacak ağrısı var, dr. Göründüm.kas ağrısı dedi.
Geçmiyor da geçmiyor... Üstüne bir de belim ağırmaya başladı. Böyle bir durumu olan var mı?
Bende fazla ayakta kalirsam kalçamdan başlıyor böyle içindeki kaslar geriliyor sol bacagimdan ayağıma kadar uyuşuyor. Araştırdım doğumdan sonra olabiliyormuş. Kalsiyim Magnezyum B12 d vitamini gibi vitaminler almak etki ediyormuş. Birde Doğumdan sonra leğen kemiğinde ufakta olsa bir çatlama oluyormuş buda altı ay civarında ancak geçiyormuş.
hediye-ci diye bir sayfa güvenilir bir sayfa ürünleri çok güzel önce grafik çıkarıyor nasıl istersen o şekil yapıyor 145 e yaptırdım kargo dahil istediğin renk oluyor beyaz tercih ettim ben kırmızı mavi mor yeşil beyaz bu renkler pilli istersen pilli kablosunuda veriyorama ben pilli tercih ettim
hediye-ci diye bir sayfa güvenilir bir sayfa ürünleri çok güzel önce grafik çıkarıyor nasıl istersen o şekil yapıyor 145 e yaptırdım kargo dahil istediğin renk oluyor beyaz tercih ettim ben kırmızı mavi mor yeşil beyaz bu renkler pilli istersen pilli kablosunuda veriyorama ben pilli tercih ettim
Ben zTen sukrediyorun tek cocugun keyfini gezmesiyle herseyiyle sonuna ladar cikariorum 2.de durum belli olacak cunku gecmis olsun kuzum sizede ins hemen atlatirlar❤
teşekkür ederim canım. iki çocuk olduğunda gezmeyi hiç istemeyeceksin. şu an çocukları birisi alsa ve ben evimde 24 saat geçirsem dünya turu yapmış kadar mutlu olurum
tek çocuk varken ben daha çok zorlanıyordum. araları az olduğu için vücut alışıyor uykusuzluğa.
neyse işe geldim dinleniyorum. şantiye ofisinde kimse yok bana oturup bekleme işi vermişler çay içim pc de takılıyorum. bu duruma bir kapıyı kapatan allah bir kapıyı açıyor mu diyorduk
teşekkür ederim canım. iki çocuk olduğunda gezmeyi hiç istemeyeceksin. şu an çocukları birisi alsa ve ben evimde 24 saat geçirsem dünya turu yapmış kadar mutlu olurum
tek çocuk varken ben daha çok zorlanıyordum. araları az olduğu için vücut alışıyor uykusuzluğa.
neyse işe geldim dinleniyorum. şantiye ofisinde kimse yok bana oturup bekleme işi vermişler çay içim pc de takılıyorum. bu duruma bir kapıyı kapatan allah bir kapıyı açıyor mu diyorduk
Günaydın kızlar bademciklerim şişmiş kulağıma vuruyor serjm yaptırdım bi zararı olmaz dedi doktor şimdi çok daha iyiyim bugün eşimin doğum günü pastayı yakın arkadaşlarımız eşleriyle birlikte gelip keseceğiz hediyesi 2 ay önceden almıştım çok güzel ikimizin resmi olan saydam lamba yaptırdım ve kızım ve oğlumla harflerle CANIM BABAM yazdım kolajlayıp resimleri çıkarttırdım hediye paketinin içerisne koyacağım onuda
Gecmis olsun bende 3 gundur yatak dosek yatiyorum. Oksurmekten ayiptir soylemesi altima kaciriyorum. Bana serum yapmadilar. Sove sove ciktim hastaneden. 3 gundur bebekle ayri yatiyorum maskeyle geziyorum. Bingo o da hasta oldu bugun.
Deniz kizi cok tatli nasil yaptiniz ?
Regl olacağıma bu kadar sevineceğim aklımın ucundan gecmezdi
Regl olanlar emzirmede sorun yaşıyor musunuz adet günlerinde? 3 gündür cile cekiyorum ne emiyor ne uyuyor perisan olduk. Bu sabah da regl olmusum
Regl olacağıma bu kadar sevineceğim aklımın ucundan gecmezdi
Regl olanlar emzirmede sorun yaşıyor musunuz adet günlerinde? 3 gündür cile cekiyorum ne emiyor ne uyuyor perisan olduk. Bu sabah da regl olmusum
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum regl olacağım günü şimdi bu yorumundan 2 sonuç çıkardım: acaba emmediği için mi regl oldun yoksa regl olacağın için mi emmedi