2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bsebse anne kız çok tatlı çıkmışsınız canm bu menenjit meselesi benm iyice kafamı karıştırdı. Önce bexsero nimenrix mantıklıydı 5 doz. Sonra doktorumuz menactra bexsero yazdı yine toplam 5 doz. Daha sonra başka bi çocuk doktoru ben kendi çocuğuma sadece 1 doz nimenrix yaptım 1 yaşındayken dedi. Tam çözdüm diyorum tekrar karıştırıyorlar

Merhaba hanımlar
Sabah oğlanı camiye götürdum kaydettim eşek sıpası zorla gidiyor ama evde kal netin dibine vur desem böyle yapmaz anlattım cennette olmak istiyorsan Allah'a karşı kulluk görevlerini hatırla git dua öğren dinimizi öğren inşallah faydası olur

Dr gidemedim fırsat olmadı şimdi Ömer'i ayakta sallıyorum uyudu aksi takdirde yatmıyor sıpa açtım gelinim mutfakta o uyurken TV izliyorum

Çok geçmiş olsun evladlarina canım iş yerinde dinlendiğini eminim evde olmak yorucu şimdi nasılmış kuzular

Regl olacağıma bu kadar sevineceğim aklımın ucundan gecmezdi
Regl olanlar emzirmede sorun yaşıyor musunuz adet günlerinde? 3 gündür cile cekiyorum ne emiyor ne uyuyor perisan olduk. Bu sabah da regl olmusum
Regl olunca süt azalıyor canım daha çok su içmelisin

Bugünki menümüz; yoğurtlu kabak çorbası
Yarım kabak rendelenmiş
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
2 yemek kaşığı ev yoğurdu
Bunları karıştırıp ocağa koydum pişerken koyuluk miktarına göre su ekledim blender yapmama gerek olmadı kabakları ince rende ile rendeledim pişince üzerine bir çay kaşığı tereyağı ekledim
-tereyağı mı zeytinyağı mı sizce ? ( her ikisi de organik)
- bu çorba bir kase kadar oldu tabiki hepsini içemez yarına kalsa ısıtsam olur mu ?

Afiyet versin olsun Güneş hanıma. Canım sen tattirma yaptın mı besinleri direk çorbaya mi başladın ben diğer oğlumda ertesi güne kalırsa ısıtır yedirirdim. Zeytinyağı makbul canım ama tereyağ da olur sıkıntı olmaz

Kuzu sen gün asiri mi mama veriyorsun, emzirme vs nasıl gidiyor? 15gunde 300gr çok iyi maşallah

S Sevimlipanduf bsebse kizlar ekmek yiyiyormusunuz? bende ekmek, makarna , hamur işlerini keseceğim.çünkü fazlasıyla sistim hatta patlayacagim.
Tam buğday veya çavdar ekmeği yiyorum canım sabahları 2 dilim öğlenleri yemek yemiyorum zaten yoğurt veya meyve ile geçiştiriyorum akşam 6 da eşim geliyor onunla yemeğe göre değişiyor bazen hiç ekmek yemiyorum bazen de bir dilim yiyorum insan kilo verebildiğini görünce gaza geliyor hamilelikten sonra ilk kez bu kadar hevesliyim başladım bi kere gidecek bu kilolar az az gitsin sorun değil acelem yok ama gitsin yapışıp kalmasın

Saol canım inşaallah İştahla yiyor artık bize mi çekti yoksa şimdilik mi oyle bilemiyorum tabağını kaşığını görünce bile heyecanlanıyor ya benim tadımlar bir hafta sürdü ben dayanamadım kabak havuç ve yoğurt patates tattırmıştım o zaman, şimdi karıştırıyorum işte bişeyler yiyor en azından yaracayacak tok tutacak şeyler yesin sevdim boyle ya iştahlı bebek güzelmiş onunla kahvaltı yapacağım günleri bekliyorum Bezelye, havuç, patates, kabak, muz, elma, yoğurt bunların hepsini denedik biz gerek püre gibi gerek çorbasını.

Cnm aslında o kilolar bizimle ne kadar çok kalırsa gitmesi de o kadar zor oluyor.. dediğin gibi yapışıp kalmadan yollamak gerek bir an önce..

Bizde tadimlara başlayalı yaklaşık 1 ay olacak ve dedigin gibi tadım 1 hafta sürmedi cocuk bir çay kaşığıyla kalmiyoki resmen daha ver diye agliyo sonra bi bakmışın anne oğul oturmuş kahvaltı yaparken buldum kendimi bende oğlumda çok mutluyuz böyle yeni şeyler denerken yine 3gun tadım yapıyorum ama deneyip sıkıntı olmayan şeyleri yediriyorum

Tesekurler kuzum

Allahim bizede nasip et resmen ögürüyo ölecek gibi oluyor cocuk patates puresi yaptım S Sevimlipanduf demisti allahım sanki bogazlıyolar saatlerce haşlanacak diye bi umut patatesi bekledim sonuç cöp yedi sutude patateside

Aynen mesela ben daha hiç yumurta denemedim ondan korkuyorum onu verdiğim gun başka bişey vermem 3 gun yumurta denerim onun dışında çok şeyetmemek lazım modunda ilerliyorum

Dün rezil bir gündü. Temizlik için gelen bayanın eli ağır ve işi de kötüydü! Camlar hala duruyor.....
Yine birini alacam mecburen. Çok pişman oldum çook....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…