Kizlar yürüteç kullanmaya baslayan var mi ? Yada baslayacakmisiniz ? Ve ne zaman baslanmali ? Yurume arkadaslari var ama onlarda 10 ay dan itibaren var , düşüncelerinizibekliyorum
cnim yurutec için çok küçükler daha,kizimda kalça cikikligi vardı onda hiç kullanmadık.ortopedi uzmanı cik kiziyirdu yurutec kullanılmasına hatta sağlık b.niye yasaklamiyir demişti kalça kemiklerinde kaymayasebeb oluyormuş
Aanneveoglusu
aynen cnim hiç sorma halada bitmiş değil
Yusuf şuan huysuzlukta tavan yaptı hep mız mız ağlıyor
tabi idrar yolu enfeksiyonu var belki ondan, belkide dış çıkaracak.Sizinde dış çıktı hayirli olsun
Ben her zaman eleştiri ve ikazlara açığım canım Sen yazana kadar sozlerimin oğlum icin bir tehdit olduğu aklıma bile gelmedi ben bir anne olarak yavruma bilmediği dini bilgisini vermeye çalıştım o ölümden sonra ne olacağı kıyamet sırat cennet cehennem bilmiyor biz bu yaşa kadar doğru insan olmasını öğüdledik ve doğru örnek davranışlar ile ona rol model olmaya çalıştık ama dini konularda hashas
Dini terbiye ve bu konuda paylasim her ailenin dine bakış acisina göre değişkenlik gösterebilir bunu anlıyorum ama ben evladlarimin dini bilgisi nedeniyle rabbimin huzurunda bulunacagimi biliyorum bu nedenle Kasım'da 12 yaşına girecek oğlumun dini bilgiler öğrenmesini istiyorum artık bunları anlayacak yaşta artık belki biraz sert konuşmuş olabilirim bu konuda daha dikkatli olacağım dinimizden soğumasını istemem
İşte bilmiyor aslında hiçbirimiz bilmiyoruz sen cennette olmak istiyorsan dediğinde kafa karışıyor. Bilmediği bir yerde olmak için çabalamaz.
Öğütünüz en doğrusu canım.
Ailenin bakış açısına göre tabiki değişiklik gösterir.
Aile dini duyguları güçlü bir aileyse çocuk onu görecek. Güçlü değilse de onu görecek ona göre yetişecek.
İlave öğretmeye çalışmak pek önerilmiyor.
Ailenin yapısına göre zaten şekilleniyor.
Benim oglum 10 aylikken yürüdü ve emeklemedi hic. Yurutecle ogrendi,ama oyle uzun uzun tutmadim. 7. Ayindan sonra falan koydum az az. Sonrasinda artik master yaptı baktim dusuyor yurutecten deviriyor kendini ,bende attim onu. Zaten siskoluktan oturdugu kumasini patlatti
Sonrasinda Koltuk kenarlarinda yuruyerek kendini ozgurluge birakti
Düşe kalka ablam hiç kullanmadı ilki yaşında yürüdü 2. Korkak çıktı bırakamıyordu koltuğu o da 14 aylık falandı sanırım ama hepsi yürüyor bir şekilde.. ilk arabamın da çok faydası oldu.. arkadaşımın bebeği 8 aylık bende karşıydım ama hiç bir şekilde durmuyordu aldım rahat ettim diyor.. videosunu gördüm onunla da çok tatlı oluyorlar da bende emin değilim..
Benim oglum 10 aylikken yürüdü ve emeklemedi hic. Yurutecle ogrendi,ama oyle uzun uzun tutmadim. 7. Ayindan sonra falan koydum az az. Sonrasinda artik master yaptı baktim dusuyor yurutecten deviriyor kendini ,bende attim onu. Zaten siskoluktan oturdugu kumasini patlatti
Sonrasinda Koltuk kenarlarinda yuruyerek kendini ozgurluge birakti
Düşe kalka ablam hiç kullanmadı ilki yaşında yürüdü 2. Korkak çıktı bırakamıyordu koltuğu o da 14 aylık falandı sanırım ama hepsi yürüyor bir şekilde.. ilk arabamın da çok faydası oldu.. arkadaşımın bebeği 8 aylık bende karşıydım ama hiç bir şekilde durmuyordu aldım rahat ettim diyor.. videosunu gördüm onunla da çok tatlı oluyorlar da bende emin değilim..
Kafam karisikkk bn kensim gibi olsun istiyorum herhall ondan biraz tez canlilik yapiyorum 5 aylikkn anneme gittik koydum orda pek verimli bi performansi yoktu sadece yere basti sonra pyuncaklari kafayi gomdu deeim gel cocumm buraya
Ben hala mama sandalyesine karar veremedim arkadaşım baby plusun ikea tarzı olanından almış memnun kalmış temizliği çok kolay diyor.. kademelilerde hoşuma gidiyor.. vakit daraldı ben hala düşünüyorum bakalım alan arkadaşlar banada bir akıl veriverseniz
Günaydın hanımlar
Dün eşimin toplantısı olması nedeniyle Dr gidemedim ıhlamur çayı yaptım içine elma tarçın karanfil koydum ballı zencefil yuttum çorba yaptım daha iyiyim şükür @Mavisu27bsebseIISIK27
Kizlar yürüteç kullanmaya baslayan var mi ? Yada baslayacakmisiniz ? Ve ne zaman baslanmali ? Yurume arkadaslari var ama onlarda 10 ay dan itibaren var , düşüncelerinizibekliyorum
erkek bebeklere önerilmiyor canım ben büyükte kullanmadım bunda da kullanmam 3 ayaklı tutarak gidilenler var ondan kullandık aurıca düşme tehlikesi de cok
Ben hala mama sandalyesine karar veremedim arkadaşım baby plusun ikea tarzı olanından almış memnun kalmış temizliği çok kolay diyor.. kademelilerde hoşuma gidiyor.. vakit daraldı ben hala düşünüyorum bakalım alan arkadaşlar banada bir akıl veriverseniz
Chicco pollynin bir modeliyle ablamda 2 tane büyüttü çok memnundu bende çok beğeniyorum büyük ama bnm yerim müsait.. gönlümdeki o ama kafamı karıştırdı arkadaşım temizliği zor olur dedi ablamda sıkıntı olmuyordu diyor..ondan bilemedim bende..
Chicco pollynin bir modeliyle ablamda 2 tane büyüttü çok memnundu bende çok beğeniyorum büyük ama bnm yerim müsait.. gönlümdeki o ama kafamı karıştırdı arkadaşım temizliği zor olur dedi ablamda sıkıntı olmuyordu diyor..ondan bilemedim bende..
Ya ben cahilligimden daha hamileyken mama sandalyesini english home dan 70 liraya almistim. Siz bin liralardan bahsettikçe benim aldığım hurda gibi gelmeye başladı gözüme
Aanneveoglusu
ben dini konularda Allah seni daha çok sever kötü şeyler için Allah yalan söyleyeni sevmez diyorum. Cennet anlatılmalı tabii ki. Istediğin herşeyin olduğu yer cennet derim .oğlum aslanım olur mu demişti. Allah istediğin herşeyi sana verebilir ama iyi bir insan olursak demiştim.
Din eğitiminde söylediklerimiz değil yaşadıklarımız örnek alınır. Rabbim kolaylık versin