2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar yürüteç kullanmaya baslayan var mi ? Yada baslayacakmisiniz ? Ve ne zaman baslanmali ? Yurume arkadaslari var ama onlarda 10 ay dan itibaren var , düşüncelerinizibekliyorum
Benim kuzenim doktor kendi cocuguna kullanmadi cok zararli kemikler icin dedi ben de kullanmayi dusunmuyorum ama kullanilacaksa bile cok erken daha

Geçmiş olsun canım idrarda enfeksiyon çok zor huysuzlugu ondandır katıla katıla ağlardı kızım geçer inşallah hemen antibiyotikle

İşte bilmiyor aslında hiçbirimiz bilmiyoruz sen cennette olmak istiyorsan dediğinde kafa karışıyor. Bilmediği bir yerde olmak için çabalamaz.
Öğütünüz en doğrusu canım.
Ailenin bakış açısına göre tabiki değişiklik gösterir.
Aile dini duyguları güçlü bir aileyse çocuk onu görecek. Güçlü değilse de onu görecek ona göre yetişecek.
İlave öğretmeye çalışmak pek önerilmiyor.
Ailenin yapısına göre zaten şekilleniyor.

Pelu bu bebeler nasil ogrencek yurumeyo
Benim oglum 10 aylikken yürüdü ve emeklemedi hic. Yurutecle ogrendi,ama oyle uzun uzun tutmadim. 7. Ayindan sonra falan koydum az az. Sonrasinda artik master yaptı baktim dusuyor yurutecten deviriyor kendini ,bende attim onu. Zaten siskoluktan oturdugu kumasini patlatti
Sonrasinda Koltuk kenarlarinda yuruyerek kendini ozgurluge birakti

Pelu bu bebeler nasil ogrencek yurumeyo
Düşe kalka ablam hiç kullanmadı ilki yaşında yürüdü 2. Korkak çıktı bırakamıyordu koltuğu o da 14 aylık falandı sanırım ama hepsi yürüyor bir şekilde.. ilk arabamın da çok faydası oldu.. arkadaşımın bebeği 8 aylık bende karşıydım ama hiç bir şekilde durmuyordu aldım rahat ettim diyor.. videosunu gördüm onunla da çok tatlı oluyorlar da bende emin değilim..

Tatliusko yaa bakim o zaman dusuncem bunlari

Kafam karisikkk bn kensim gibi olsun istiyorum herhall ondan biraz tez canlilik yapiyorum 5 aylikkn anneme gittik koydum orda pek verimli bi performansi yoktu sadece yere basti sonra pyuncaklari kafayi gomdu deeim gel cocumm buraya

Ben hala mama sandalyesine karar veremedim arkadaşım baby plusun ikea tarzı olanından almış memnun kalmış temizliği çok kolay diyor.. kademelilerde hoşuma gidiyor.. vakit daraldı ben hala düşünüyorum bakalım alan arkadaşlar banada bir akıl veriverseniz

Kizlar yürüteç kullanmaya baslayan var mi ? Yada baslayacakmisiniz ? Ve ne zaman baslanmali ? Yurume arkadaslari var ama onlarda 10 ay dan itibaren var , düşüncelerinizibekliyorum
erkek bebeklere önerilmiyor canım ben büyükte kullanmadım bunda da kullanmam 3 ayaklı tutarak gidilenler var ondan kullandık aurıca düşme tehlikesi de cok

Chicco polly progress ilk kızımdan kalan mama sandalyemiz

Chicco polly progress ilk kızımdan kalan mama sandalyemiz
Chicco pollynin bir modeliyle ablamda 2 tane büyüttü çok memnundu bende çok beğeniyorum büyük ama bnm yerim müsait.. gönlümdeki o ama kafamı karıştırdı arkadaşım temizliği zor olur dedi ablamda sıkıntı olmuyordu diyor..ondan bilemedim bende..

Kiz bir küsür bin o kadar para verilir mi ona ya

A anneveoglusu ben dini konularda Allah seni daha çok sever kötü şeyler için Allah yalan söyleyeni sevmez diyorum. Cennet anlatılmalı tabii ki. Istediğin herşeyin olduğu yer cennet derim .oğlum aslanım olur mu demişti. Allah istediğin herşeyi sana verebilir ama iyi bir insan olursak demiştim.
Din eğitiminde söylediklerimiz değil yaşadıklarımız örnek alınır. Rabbim kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…