2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Maşallah anne ve guzel Asya ya

Canım bizim mamada bitecek 28 Haziran'da 6aylik olacak bizde iki numara alacağız mama

Canım ya Allah kuvvet versin uykusuzluk zor eşin biraz baksa sen uyusan zor mu yapamaz mı

Affına sığınıyorum ama birazcık evladını kıskanıyorsun çok normal bu ama bende de olmuştu

Kizlar yürüteç kullanmaya baslayan var mi ? Yada baslayacakmisiniz ? Ve ne zaman baslanmali ? Yurume arkadaslari var ama onlarda 10 ay dan itibaren var , düşüncelerinizibekliyorum
Büyük oğlum da kullandım 7. Ayın sonuna doğru günde bir saat koyardim bu kuzuya ilk adım arabam aldık

Eklentiler

• Screenshot_20190619-105324.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 16
Bende böyle düşündüm ama başka kimseye karşı böyle hissetmiyorum.
şöyle söyleyeyim kayınvalidem ilk oğlum da kucağına alıp annem diye seslendiğinde ona gıcık oluyordum ona annem diye seslenmek sadece benim hakkımdır diyordum çocuğumun ona yönelmesi ona bağlanması beni ürkütüyordu kendi annem de aynı hissiyatı hissetmiyordum hem bu doğru mu değil tabiki şimdilerde bana doğru gelmiyor ama sanırım ilk kez anne olanlarda bu yaşanması normal

Bana yaptılar bi sıkıntı olmadı canım teşwkkürler çift kilik çarsafı 4 e katladım o kuruk kısmını elimle büzüp tokayla sıkıca bağladım kızçemi yere yatıp bel kısmjna sıkıca sardım

Kizlar yürüteç kullanmaya baslayan var mi ? Yada baslayacakmisiniz ? Ve ne zaman baslanmali ? Yurume arkadaslari var ama onlarda 10 ay dan itibaren var , düşüncelerinizibekliyorum
Ben büyük oğlumda 7,5 aylıkken koymuştum. Ama dört aylık koydum diyeni de duydum canım.

cnim yurutec için çok küçükler daha,kizimda kalça cikikligi vardı onda hiç kullanmadık.ortopedi uzmanı cik kiziyirdu yurutec kullanılmasına hatta sağlık b.niye yasaklamiyir demişti kalça kemiklerinde kaymayasebeb oluyormuş

A anneveoglusu aynen cnim hiç sorma halada bitmiş değil
Yusuf şuan huysuzlukta tavan yaptı hep mız mız ağlıyor
tabi idrar yolu enfeksiyonu var belki ondan, belkide dış çıkaracak.Sizinde dış çıktı hayirli olsun

Canım ya Allah kuvvet versin uykusuzluk zor eşin biraz baksa sen uyusan zor mu yapamaz mı
Küçüğe bakar canım da büyük bırakmaz ki uyuyayim.
Uyumaya kalksam başımda bitiyor anne uyudun mu uyuma anne gözünü mu kapattin sen kapatma gözünü anne bak yine kapattin kapatma

Ben büyük oğlumda 7,5 aylıkken koymuştum. Ama dört aylık koydum diyeni de duydum canım.
3 aylik koy gitsin diyeni de duydu bu kulaklarrr beklenmeli yani daha oyle mi diyorsun
Peki sonra ne zaman yuruduu , ne zaman kullanilirki

3 aylik koy gitsin diyeni de duydu bu kulaklarrr beklenmeli yani daha oyle mi diyorsun

Peki sonra ne zaman yuruduu , ne zaman kullanilirki
Evet canım bekle bence. Daha çok erken. Doktorlar hiç onermiyor ama rahat oluyor anneler açısından. Yine de ne kadar geç koyarsan o kadar iyi.

Bi dene baklim koltuk bilmiyorum kuzumda halıda ise yarıyor. Eger cıkarmaz ise birde beyaz sirke karbonat sabuntozuylada siliyorlar
Önemli değil canım eşim hediyeyi çok beğendi
cok sevindim
Kuzum begenmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…