2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz bir küsür bin o kadar para verilir mi ona ya
Yok kuzum ben o bin küsürlüğe bakmadım yani bakamadım ona göre daha uygun bir modeline baktım ama yine de pahalı diğerlerine göre o yüzden kararsız kaldım zaten..
Ya ben cahilligimden daha hamileyken mama sandalyesini english home dan 70 liraya almistim. Siz bin liralardan bahsettikçe benim aldığım hurda gibi gelmeye başladı gözüme
Onlar kullanışlı oluyormuş işte bende öyle bakmaya başladım.. zaten eşime bin liraya mama sandalyesi alalım desem çeyizine masa takımı mı alıyoruz der herhalde:))

Benimde chicco polly 2 smart cok hosuma gidiyor durumun varsa prego 4023 trio al gercekten mükemmel bir ürun yokyok uzerinde salincak olma ozelligide var telefonla yönetebiliyorsun da

Ben de Ikea var kuzum oturuyoruz arada tan dik duramiyor daha tabi

Benimde chicco polly 2 smart cok hosuma gidiyor durumun varsa prego 4023 trio al gercekten mükemmel bir ürun yokyok uzerinde salincak olma ozelligide var telefonla yönetebiliyorsun da
1160 tl trendyolda
gayyzz biz senin gibi zengin degiliz bacim ne ettin sen

Kafam karisikkk bn kensim gibi olsun istiyorum herhall ondan biraz tez canlilik yapiyorum 5 aylikkn anneme gittik koydum orda pek verimli bi performansi yoktu sadece yere basti sonra pyuncaklari kafayi gomdu deeim gel cocumm buraya
Kız acelen ne ne zaman yürürse yürür napacan olimpiyatlara mı katacan şaka bi yana bence bütün anneler bebek biraz yuruteçte dursun da ben de işlerimi yapayım diye herhalde koymuştur bende koymayı düşünmüyorum ay zaten bi lokma evim vardı adım atsam güneşin eşyası doldu her bi de yürüteç kalsın

Cevremde cok ne zamn yurutece kpycan koysana bilmemne diye diye bnde oyle seyediverdim sanirim almicam yer konusunda cok ikna oldum

Canım en iyileri şu plastik olanlar var y hatta bim A101 şok oralara 50-60 liraya geliyor hiç bir atraksiyonlu olmayan kuru plastik beğenmeyip almadıklarımız hani en iyisi onlarmış bence ben aldım kademeli olanından ama bebek içinde kayboluyor altına yastık koy sırtına yastık koy amann ne uğraşcam oyle deyip 3 gündür pusette yediriyorum, plastiklerden alıp bişey dökülürse sok banyoya bi guzel cifle oh mis bizimkinin kumaşı neresinden çıkıyor onu bile bilmiyorum henüz

Ben chicco 2 in 1 e de razıyım kuzum o pregoyu bende biliyorum ebebekte ona benzer bir model yapmış sen aldın mı
Ben de Ikea var kuzum oturuyoruz arada tan dik duramiyor daha tabi
Düşme tehlikesi olur mu cnm onda hafifliğinden dolayı falan..

Evet beni böyle ucuz olanlarına ikna edin işte:))

Beni de ikna edin ya ben aldım o ucuzlardan hoş zaten benim eşim de bin liralık mama sandalyesi desem çocuğu sandalyeye bağlar yedirir yine almaz
Sen çok iyi yapmışsın cnm erkenden almışsın hiç kafanı bulandırma otursun yesin bin lirayada meyve sebze alırız boğazından geçer en azından:))

Ben chicco 2 in 1 e de razıyım kuzum o pregoyu bende biliyorum ebebekte ona benzer bir model yapmış sen aldın mı
Düşme tehlikesi olur mu cnm onda hafifliğinden dolayı falan..
Duserse benimki duser bence agirliiktan degil asiri hareketten tehlikeli kuzum senin goblun rahat olsun zaten yanindayiz yerken❤

Minderini makinede yıkıyorum. Üstteki tepsi de çıkıyor. Tabki temizliğini bir ikea sandalye ile kıyaslayamassın.
Ama çok dayanıklı emniyet kemerleri 2 yerden devrilme riski hiç yok ve kademe ayarı var

Minderini makinede yıkıyorum. Üstteki tepsi de çıkıyor. Tabki temizliğini bir ikea sandalye ile kıyaslayamassın.
Ama çok dayanıklı emniyet kemerleri 2 yerden devrilme riski hiç yok ve kademe ayarı var
Tam ikna olmak üzereydim yetiştin:)) tekrar ekledim listeme polly lerin bir tanesini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…