2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki kendine de vuruyor sade e kafa degil , ergo360 var 2.el aldim assiri rahat onede yanda arkada da kullaniliyor gecen 15 aylik yegenimi koydum one dogru o bile cok rahat tasindi ben biraki0 ise gidemicem icin ise gitmiuorum cocuma cicibebe sut fln dayar guvenmiuorm annem olsa birakir giderdim

Ahahah yokk artikkk nasi etkilenmissen dunden ay insallqh anasina ceker de 8 aylikken yurur
YURUyecek galiba baksana yurumeyi konusmadik bile sizin eve geliyordum birtane bayan vsrdi annen olabilir senin olana 50tl para veriyordum
artik bayram diyemi bilmiyorum sende sandık uzerinde yorgan gibi esyalar vardı onun altindan bir deste para cikartiyorsun sende bizimkine veriyon diyorum degismis gibi olduk olsun dedin cok misafir perver diyorum icimden cok iyi davraniyordun masallah seninoglan yurudu icimden diyorum nazar olmasin diye demedi galiba

Bu dediğin nerde satılıyordu adı neydi tam bana da lazım böyle bişey
Adı sirkelim a101 de var kuzum ben cok memnun kaldim silmeyebile gerek kalmadi cogu lekelerde yormuyor insanı benim salon halisini ben aspirinle sildim yeminle çop oldu halı bu ikinci halımiz alti ay kullanmamistik bile okadar cirkin olduki birde iyi halıydı bu sertlik falnda yapmiyor aspirin taş gobi yaptı yün falan kalmamiştı halıda

Ay hayrolsunnn guzel ruya gormussun adımatsa ilk buraya yazarim herhal

Ergoyu sen hangi siteden almıştın canım. Uygun aldın diye hatırlıyorum.

Benim oturma odası koltukları her tür lekeyi gösteriyor ve girintili çıkıntılı bi kumaş gıcık oluyorum bişey dökülünce. gırç gırç bütün gücümle savaşıyorum resmen kumaşla. Komple kılıfları çıkarıp yıkaması da zor geliyor bunu deniyim bir de

Ben her zaman eleştiri ve ikazlara açığım canım
Sen yazana kadar sozlerimin oğlum icin bir tehdit olduğu aklıma bile gelmedi ben bir anne olarak yavruma bilmediği dini bilgisini vermeye çalıştım o ölümden sonra ne olacağı kıyamet sırat cennet cehennem bilmiyor biz bu yaşa kadar doğru insan olmasını öğüdledik ve doğru örnek davranışlar ile ona rol model olmaya çalıştık ama dini konularda hashas

Dini terbiye ve bu konuda paylasim her ailenin dine bakış acisina göre değişkenlik gösterebilir bunu anlıyorum ama ben evladlarimin dini bilgisi nedeniyle rabbimin huzurunda bulunacagimi biliyorum bu nedenle Kasım'da 12 yaşına girecek oğlumun dini bilgiler öğrenmesini istiyorum artık bunları anlayacak yaşta artık belki biraz sert konuşmuş olabilirim bu konuda daha dikkatli olacağım dinimizden soğumasını istemem

Eliyle kafasına vurma saçını çekme bizde de var kyvdeye bırakarak ise gideceksen bence kaynaşmaları şart
Rahat olamamanın nedeni ne

Doğalgaz mi döşendi Tekirdağ'da evde bu süreci yaşadım ev darma duman oluyor olduğu kadar yap bebekle iş yapmak işkence sen nasıl oldun

Ergoyu sen hangi siteden almıştın canım. Uygun aldın diye hatırlıyorum.
Bana asiriii assirii uyguna denk geldi normalde 250 350 civari satiyolardi , letgodan bakiyordum ben kuzum 45 tlye kargoyla birliktr 55 e geldi bana 2016 model sadece yada 2017 tam hatirlamiyorm netten bakmistim da kumas model rengi olarak ama ben rahat ettim 4 poz kullaniliyo iste sirtta sana donuk one donuk birda capraz kalca usti ama onu hic denemedim daha , bacak kisminda 2 dugme var one alacaksan dugmeelri geriye takiyorsun sana bakacak sa degisiyorsun bende ki bu sekil

Eliyle kafasına vurma saçını çekme bizde de var kyvdeye bırakarak ise gideceksen bence kaynaşmaları şart
Rahat olamamanın nedeni ne
Bir bilsem. Bende bilmiyorum içten gelen birşey. Neden böyle hissettiğimi tam olarak kestiremiyorum. Bazen düşünuyorum aşırı ilgililer ve ise gideyim diye dört gözle bakıyorlar belki bu beni rahatsiz ediyor bilmiyorum.

Kizlar yürüteç kullanmaya baslayan var mi ? Yada baslayacakmisiniz ? Ve ne zaman baslanmali ? Yurume arkadaslari var ama onlarda 10 ay dan itibaren var , düşüncelerinizibekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…