- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Halidaki lekeleride yok ediyor kuzumBu Ürünü duymuştum. Su lekelerini iyi çıkarıyor demişlerdi
Ahahah yokk artikkk
Benimki kendine de vuruyor sade e kafa degil , ergo360 var 2.el aldim assiri rahat onede yanda arkada da kullaniliyor gecen 15 aylik yegenimi koydum one dogru o bile cok rahat tasindiYa kızlar size birkaç şey sornak istiyorum birbirinden alakasız.
Soru 1: Benim bebeğim eliyle kafasına çok vuruyor norma mi?
Soru 2: Öne doğruda kullanılan bir kanguru istiyorum marka önerir mısınız?
Soru 3: Ben kv ile alt üst oturuyorum daha önce söylemiştim. Her konuda yardıma hazır kötü birşeyini görmedim bugüne kadar. Ama ben çok samimiyeti seven bir insan değilim haliyle her dakika görüşmek istemiyorum. Bebeğimi hiçkimseden kıskanmıyorum ama bazen bakmaları için verdiğimde hiç rahat olamıyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Ben bırakıp nasıl işe gideceğimi bilmiyorum. Siz nasıl hissediyorsunuz?
Bu dediğin nerde satılıyordu adı neydi tam bana da lazım böyle bişeyHalidaki lekeleride yok ediyor kuzum
Ah keşke nerde o günler. Küvetimiz bile yok kendi küvetinde denedik.Nekadar zenginsiniz havuzunuzdami var bayan
YURUyecek galiba baksana yurumeyi konusmadik bile sizin eve geliyordum birtane bayan vsrdi annen olabilir senin olana 50tl para veriyordumAhahah yokk artikkknasi etkilenmissen dunden ay insallqh anasina ceker de 8 aylikken yurur
İnsallah olur bigunAh keşke nerde o günler. Küvetimiz bile yok kendi küvetinde denedik.
Adı sirkelim a101 de var kuzum ben cok memnun kaldim silmeyebile gerek kalmadi cogu lekelerde yormuyor insanı benim salon halisini ben aspirinle sildim yeminle çop oldu halı bu ikinci halımiz alti ay kullanmamistik bile okadar cirkin olduki birde iyi halıydı bu sertlik falnda yapmiyor aspirin taş gobi yaptı yün falan kalmamiştı halıdaBu dediğin nerde satılıyordu adı neydi tam bana da lazım böyle bişey
Ay hayrolsunnn guzel ruya gormussunYURUyecek galiba baksana yurumeyi konusmadik bile sizin eve geliyordum birtane bayan vsrdi annen olabilir senin olana 50tl para veriyordum
artik bayram diyemi bilmiyorum sende sandık uzerinde yorgan gibi esyalar vardı onun altindan bir deste para cikartiyorsun sende bizimkine veriyon diyorum degismis gibi olduk olsun dedin cok misafir perver diyorum icimden cok iyi davraniyordun masallah seninoglan yurudu icimden diyorum nazar olmasin diye demedi galiba
Ergoyu sen hangi siteden almıştın canım. Uygun aldın diye hatırlıyorum.Benimki kendine de vuruyor sade e kafa degil , ergo360 var 2.el aldim assiri rahat onede yanda arkada da kullaniliyor gecen 15 aylik yegenimi koydum one dogru o bile cok rahat tasindiben biraki0 ise gidemicem icin ise gitmiuorum cocuma cicibebe sut fln dayar guvenmiuorm annem olsa birakir giderdim
Fon perdelerimi kapatıyorum canım oda zifir karanlık olmuyor tabi ama aydınlık da değilAllah yardimcin olsun canim ya
Odan gunes aliyor mu sabah veya aydınlık oluyor mi
Benim oturma odası koltukları her tür lekeyi gösteriyor ve girintili çıkıntılı bi kumaş gıcık oluyorum bişey dökülünce. gırç gırç bütün gücümle savaşıyorum resmen kumaşla. Komple kılıfları çıkarıp yıkaması da zor geliyor bunu deniyim bir deAdı sirkelim a101 de var kuzum ben cok memnun kaldim silmeyebile gerek kalmadi cogu lekelerde yormuyor insanı benim salon halisini ben aspirinle sildim yeminle çop oldu halı bu ikinci halımiz alti ay kullanmamistik bile okadar cirkin olduki birde iyi halıydı bu sertlik falnda yapmiyor aspirin taş gobi yaptı yün falan kalmamiştı halıda
Canım yaşça büyüksün benden tecrüben fazla yanlış anlama beni lütfen
Ama cennette olmak istiyorsan şunu yapmalısın br yerde tehdit cümlesidir ve oğlunun gözünde hiçbir anlamı yok hiçkimse tehdit cümlesiyle birşey yapmaz yapsa da devamlılığı olmaz
Ayrıca cennet hiçbirimizin bilmediği bir yer neden orası için birşey yapsın
Cennet dediğinde birşey belirmiyor ki oğlunun zihninde
Eliyle kafasına vurma saçını çekme bizde de var kyvdeye bırakarak ise gideceksen bence kaynaşmaları şartYa kızlar size birkaç şey sornak istiyorum birbirinden alakasız.
Soru 1: Benim bebeğim eliyle kafasına çok vuruyor norma mi?
Soru 2: Öne doğruda kullanılan bir kanguru istiyorum marka önerir mısınız?
Soru 3: Ben kv ile alt üst oturuyorum daha önce söylemiştim. Her konuda yardıma hazır kötü birşeyini görmedim bugüne kadar. Ama ben çok samimiyeti seven bir insan değilim haliyle her dakika görüşmek istemiyorum. Bebeğimi hiçkimseden kıskanmıyorum ama bazen bakmaları için verdiğimde hiç rahat olamıyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Ben bırakıp nasıl işe gideceğimi bilmiyorum. Siz nasıl hissediyorsunuz?
Kız Yeminle hayatımda bu kadar bunalıma girdiğimi hatırlamıyorum.Oruçlu oruçlu evi dip köşe yikad8m günlerce gecelerce abartısız söylüyorum, daha bahar temizliğini bitireli bir ay olmamıştı,baktım benim kocam olucak odun ustaları alıp eve geldi ve güzelim tertemiz evi evi yıkıp geçtiler ev tam deprem oldu .Adam baktı çok kötü haldeyim bir gün ise gitmeyip yardımcı oldu evi birlikte temizledik çünkü çocuk durucak gibi değildi.hala mutfak dolapları perdeler camlar duruyor oğlan bi türlü uyumuyor,uyuduktan sonra yaparım tabi hal kalırsa
Bana asiriii assirii uyguna denk geldi normalde 250 350 civari satiyolardi , letgodan bakiyordum ben kuzum 45 tlye kargoyla birliktr 55 e geldi bana 2016 model sadece yada 2017 tam hatirlamiyorm netten bakmistim da kumas model rengi olarak ama ben rahat ettim 4 poz kullaniliyo iste sirtta sana donuk one donuk birda capraz kalca usti ama onu hic denemedim daha , bacak kisminda 2 dugme var one alacaksan dugmeelri geriye takiyorsun sana bakacak sa degisiyorsun bende ki bu sekilErgoyu sen hangi siteden almıştın canım. Uygun aldın diye hatırlıyorum.
Bir bilsem. Bende bilmiyorum içten gelen birşey. Neden böyle hissettiğimi tam olarak kestiremiyorum. Bazen düşünuyorum aşırı ilgililer ve ise gideyim diye dört gözle bakıyorlar belki bu beni rahatsiz ediyor bilmiyorum.Eliyle kafasına vurma saçını çekme bizde de var kyvdeye bırakarak ise gideceksen bence kaynaşmaları şart
Rahat olamamanın nedeni ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?