- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Valla 800 lira da vermem 2-3 ay oturacak sonra bağla ki dursun, yiyeceği 3 kaşık çorba da hiç o kadar sandalyesine para veremezsin
Beni de ikna edin ya ben aldım o ucuzlardanhoş zaten benim eşim de bin liralık mama sandalyesi desem çocuğu sandalyeye bağlar yedirir yine almaz
bebek arabası ile zor oluyor. büyük koşunca ona yetişmek zor, arabanın girmeyeceği yerlere girince zor. ben ikisiyle çıkacaksam küçüğü kanguruya takıyorum. büyük koşunca ben de peşinden zıp zıp modunda takılıyorum.2 çocuklu anneler yanınızda kimse olmadan ikisiyle dışarı çıktınız mı?
Araları 3 yaş ve henüz cesaret edemiyorum.
Ufaklık bebek arabasında biraz duruyor sonra çok ağlıyor.
İkisini nasıl idare edecem ben
Başımın ağrısı sabitlendi benim geçmiyorBugün 6 aylık olduk ama ben iyi değilim son 1-2 haftadır özellikle, geceleri de uyumuyor oluşu hiç enerjik hissetmiyorum kendimi gun boyu bakamıyorum yetişemiyorum, rüya demeyelim de kabus olabilir güneşi evde bırakıp annemlere gittiğimi falan görüyorum, istemsizce ses tonum yükseliyor sabrım tükeniyor psikolojik yardım almam gerekiyor sanırım
Zengin kocayi kacirmayalim demislerdir uyaniklarBizimki yanina yatinca uyuyor bazen basina masajla destej veriyorUm birhaftadir sallanmadan yanimda uyuyor
Bizim taliplimiZ dogmadan daha cinsiyeti belli degilken basladı kizi olanlar erkek olacak benim kizi alacak erkeklerde kız bekledi
Canım gecede dinlenemeyince insan bitkin düşüyor. Bebekli hayatla zaten düzenimiz değişti. Sadece bebeğe alışmak bile zaman alıyor. Eğer kendini gerçekten kötü hissediyorsan al mutlaka yardım. Ailenden gelip bir kaç gün destek olacak kimse yokmu.. yada eşin işini ayarlayamaz mı tatile falan çıksanız değişiklik iyi gelir sanada..Bugün 6 aylık olduk ama ben iyi değilim son 1-2 haftadır özellikle, geceleri de uyumuyor oluşu hiç enerjik hissetmiyorum kendimi gun boyu bakamıyorum yetişemiyorum, rüya demeyelim de kabus olabilir güneşi evde bırakıp annemlere gittiğimi falan görüyorum, istemsizce ses tonum yükseliyor sabrım tükeniyor psikolojik yardım almam gerekiyor sanırım
Kuzum ev isi vs bosver git annenlere biraz rahatla yorgunluk ve uykusuzluk tum bunlarin sebebi. Bence su an en iyi sey bu senin icin. Kutlu olsun 6.ayinizzzz ❤❤❤Bugün 6 aylık olduk ama ben iyi değilim son 1-2 haftadır özellikle, geceleri de uyumuyor oluşu hiç enerjik hissetmiyorum kendimi gun boyu bakamıyorum yetişemiyorum, rüya demeyelim de kabus olabilir güneşi evde bırakıp annemlere gittiğimi falan görüyorum, istemsizce ses tonum yükseliyor sabrım tükeniyor psikolojik yardım almam gerekiyor sanırım
Canim ataga inanmıyorsun hatirladigim kadariyla, huyu bu huysuzluktan yapiyor diyorsun ama birseyi farkettim ki bizimkininde huyu uykuya düşkünlüğü yok ama belirtilen atak donemi icerisinde daha inatci, daha teslim olmayan vs. Oluyor. Atak doneminde olabilir misiniz acaba. Cunku geceleri hic yoktan biraz da olsa uyuyor diyordun. Insallah geçicidir.Bugün 6 aylık olduk ama ben iyi değilim son 1-2 haftadır özellikle, geceleri de uyumuyor oluşu hiç enerjik hissetmiyorum kendimi gun boyu bakamıyorum yetişemiyorum, rüya demeyelim de kabus olabilir güneşi evde bırakıp annemlere gittiğimi falan görüyorum, istemsizce ses tonum yükseliyor sabrım tükeniyor psikolojik yardım almam gerekiyor sanırım
senin kızla benim oğlan aynı gel besik kertmesi yapalım bebekken bizi yediler ilerde birbirlerini yerler
Bizimkide ayaklarini tutuyordu artik yeme kismina gecti
Patikli alt Giydiriyorum çoğunca hep parmak uclari ıslanıyor
Biz atağa girdik iki gecedir memede uyuyyor verme deli gibi bağırıyorCanim ataga inanmıyorsun hatirladigim kadariyla, huyu bu huysuzluktan yapiyor diyorsun ama birseyi farkettim ki bizimkininde huyu uykuya düşkünlüğü yok ama belirtilen atak donemi icerisinde daha inatci, daha teslim olmayan vs. Oluyor. Atak doneminde olabilir misiniz acaba. Cunku geceleri hic yoktan biraz da olsa uyuyor diyordun. Insallah geçicidir.
Benim kızım yaklaşık 1 aydır çığlık atmayı öğrendi. Kendi kendine çığlık atıp duruyor normal mi?
Hadi yaBiz atağa girdik iki gecedir memede uyuyyor verme deli gibi bağırıyor
Yazılanları okuyorum da herkes aynı durumda galiba benim oğlum yirmi gündür dönüyor ve malesef gece uyku muyku bırakmadı sürekli yüz üstü dönüyor ağlıyor üç gündür Gündüz uykusuda yok hep ağlıyor kafayı bozmaya ramak kaldı akşam dokuzda güç bela uyuttum on dk sonra uyandı susmuyor bir türlü ne yaptıysak yok eşime dedim sıkıldımı acaba dışarı çıkalım diye pusete koyduk aguluyor şaka gibi ya parka gittik baya bakındım etrafa sonra uyudu eve yeni geldik uyuyor bakalım gerçekten sıkıldımı bu çocuk daha 4,5 aylık aklım almıyor tek bildiğim çok yoruldum ee şimdi kızda evde okul kapandı akşama kadar kapris istek hiç bitmiyor eşim geliyor benimle ilgilenmiyorsun diyor ben hangi birine yetineyim ya kirli sepeti doldu taşıyor çok bunaldım
Yok kuzum daha 1 hfta var sanaPapatyamaviss bizde mi girdik kuzum o atağa.. ondan mı acep uykuya geçerken mızlamaları..
Herkese günaydınburda hava kapalı ve güneş doğmamış gibi ama bizimkinin gözler yine fıldır fıldır Nerden geliyor bu çocuklara bu enerji
Nebulazator kullanan arkadaslar ? Icine hangi, ne tur ilac veriyor doktor veya doktor mu veriyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?