2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla 800 lira da vermem 2-3 ay oturacak sonra bağla ki dursun, yiyeceği 3 kaşık çorba da hiç o kadar sandalyesine para veremezsin

Aynı fikirdeyim ilk oglanda arkadaş vermişti sonra iade ettik onun ikincisi geldi şimdi bimden aldım memnunum ben zaten sandalyede bırakmam yemek yerken birlikte sonra alırım ordan

Bugün 6 aylık olduk ama ben iyi değilim son 1-2 haftadır özellikle, geceleri de uyumuyor oluşu hiç enerjik hissetmiyorum kendimi gun boyu bakamıyorum yetişemiyorum, rüya demeyelim de kabus olabilir güneşi evde bırakıp annemlere gittiğimi falan görüyorum, istemsizce ses tonum yükseliyor sabrım tükeniyor psikolojik yardım almam gerekiyor sanırım

bebek arabası ile zor oluyor. büyük koşunca ona yetişmek zor, arabanın girmeyeceği yerlere girince zor. ben ikisiyle çıkacaksam küçüğü kanguruya takıyorum. büyük koşunca ben de peşinden zıp zıp modunda takılıyorum.

Başımın ağrısı sabitlendi benim geçmiyor

Bizimki yanina yatinca uyuyor bazen basina masajla destej veriyorUm birhaftadir sallanmadan yanimda uyuyor
Bizim taliplimiZ dogmadan daha cinsiyeti belli degilken basladı kizi olanlar erkek olacak benim kizi alacak erkeklerde kız bekledi
Zengin kocayi kacirmayalim demislerdir uyaniklar

Canım gecede dinlenemeyince insan bitkin düşüyor. Bebekli hayatla zaten düzenimiz değişti. Sadece bebeğe alışmak bile zaman alıyor. Eğer kendini gerçekten kötü hissediyorsan al mutlaka yardım. Ailenden gelip bir kaç gün destek olacak kimse yokmu.. yada eşin işini ayarlayamaz mı tatile falan çıksanız değişiklik iyi gelir sanada..

Kuzum ev isi vs bosver git annenlere biraz rahatla yorgunluk ve uykusuzluk tum bunlarin sebebi. Bence su an en iyi sey bu senin icin. Kutlu olsun 6.ayinizzzz ❤❤❤

Canim ataga inanmıyorsun hatirladigim kadariyla, huyu bu huysuzluktan yapiyor diyorsun ama birseyi farkettim ki bizimkininde huyu uykuya düşkünlüğü yok ama belirtilen atak donemi icerisinde daha inatci, daha teslim olmayan vs. Oluyor. Atak doneminde olabilir misiniz acaba. Cunku geceleri hic yoktan biraz da olsa uyuyor diyordun. Insallah geçicidir.

Bizimkide ayaklarini tutuyordu artik yeme kismina gecti
Patikli alt Giydiriyorum çoğunca hep parmak uclari ıslanıyor

Bizde de var çorap patikli alt ıslak ama şu bir gerçek bunu yapali gazlar süper çıkıyor

Biz atağa girdik iki gecedir memede uyuyyor verme deli gibi bağırıyor

Benim kızım yaklaşık 1 aydır çığlık atmayı öğrendi. Kendi kendine çığlık atıp duruyor normal mi?

Bizde de var özellikle sabah yatakta biz onu duyalim diye çığlık atıyor atıyor gelip yataktan almazsan basıyor ağıtı

Benim oglanda dışarda arabasında misss gibi uyuyor
Çamaşır bende de bitmiyor dolayısıyla ütü

Kocaya gelince bizde de aynı durum bizimle kim ilgilenecek kimse tabiki

Herkese günaydın burda hava kapalı ve güneş doğmamış gibi ama bizimkinin gözler yine fıldır fıldır Nerden geliyor bu çocuklara bu enerji

Bende bilmiyorum saat 06.00 da yatakta çığlık atıyordu ayakları ile tepinmeden çarşafın şekli semali kaymış

çekilin deneyimli ana geldii

biz il ikea aldık bence çoook güzeldi ama anane ile dede bi türlü beğenemedi. joie mimzy lx aldık sonra da onu çok büyük buldular. babannesinde de şok marketten alınmış mama sandalyesi var.

şimdi kızımda üçünüde aynı anda deneyimliyorum size aktarayım.
merin 63 cm 6100 gr (5 ay kontrolüne göre)

joie kademeli arkası yatıyor daha küçük aylarda mutfakta iş yaparken kısa süreli koyuyordum şimdi yatay vaziyette durmak istemiyor dikey halde kullanıyoruz.
o zaman da çok derin etrafını göremediği için sıkılıyor.
evde kapladığı alan da çoook fazla.

şok marketten alınan tüm plastik içinde minder yok.
kendimiz minder yastık vb ile destekliyoruz.
içinde rahat ediyor.
etrafını görebiliyor.
hafif odadan odaya rahat taşınıyor.
bardak koymak için bölmesi var oyunlarda işe yarıyor.

ikea antilop un şişme minderi var bebeye göre ayarlayınca rahat otoruyor.
etrafını rahat görüyor.
tepsisi düz bardak bölmesi yok.
bu da çok hafif oda mutfak balkon arasında geziyor.

amaaaa 6. aya gelip ek gıda işi başladığında hepsi aynııııııı
çünkü bebe dik oturabiliyor.
hepsinin tepsisi çıkarılıp yıkanıyor.
hepsinde minder kılıfları çıkarılıp yıkanıyor.

32 aylık bebeden bildiriyorum en çoook ikea yı kullandık.
şimdi kardeşini hangisine oturtursak o kıymete biniyor .

kıssadan hissse hepsi aynı.
bebeye değil kendi zevkinize göre karar verin.
oğlumda beğenmediğim bir eşyayı aldığımız zaman onu kullanırken hiç mutlu olmuyordum onu en az kullanıp farklı alternatifler üretiyordum.
eşim durumu farketmişti seçimi bana bırakıyordu.

1. bebede çook önemli gözüküyor eşyalar.
o olmazsa sanki çocuk büyümeyecek.
ikincide işimi görsün yeter diyorsun.

1. de olsa 2. de olsa her anını doyyaaa doyyaaa yaşayın.
hiç keşke demeyin inşallah

buraya kadar okuyanlara da

Nebulazator kullanan arkadaslar ? Icine hangi, ne tur ilac veriyor doktor veya doktor mu veriyor ?

Canım büyük oglanda kullandım alerjik rinit vardı onda şükür son üç yıldır yok ventolin için kullaniyordum Dr yazarsa devlet bir kısmını karşılıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…