- 9 Temmuz 2011
- 319
- 242
- 303
çok geçmiş olsun canım bir an önce kesilir inşallah kanamanda mide bulantın da sağlıkla çıkarsın hastaneden@Zuhal budak polat iyiym canım bugün hastanedeyim dün iftarda kanama oldu ama şimdi çok az kahverengi lekelenme yaşıyorum
Mide bulantısı bende var hala
Ama merak etme illa olacak diye bir şey yok oğlumda hiç böyle değildim canım
bırakıcaz inşallah ben günde 10 12 tane falan içiyordum ama şimdi içmiyorum bazen 2 bazen 3 günde 1 zor oluyor ama olacak diye şartlandırıyorum ben kendimiBirakamayacagiz bnce
Icmeyince icmiyorum ama arada bir icesim geliyor delirecegimKorkma serum iyi gelir sana da inşallah. Kaç kilo verdim canım. Ne zamandır devam ediyor bu halin?
Rabbim tez zamanda şifa versin hepimize. ne
Merhaba canım. Yaşımız ve bebeklerimizi kucağımıza alacağımız tarih çok yakın.
Çok saglikli bir hamilelik gecirirsin umarım. Kaybın için üzüldüm ama oğlun şefaatçi olur insallah sana. Kızını ve karnındaki bebeği de sana bağışlasın Rabb'im.
Neden öyle söylüyorsun canım. Arkadaş bıraktım nerdeyse diyor. Sen de bırakırsın. Ne olursa olsun bebeğin için zor olmamalı.
Bende baştan beri hissediyorum canım 2. Oğluşum gelicek gibi hayırlısını versin Rabbim sagliklica doğsunlar da gerisi hiç önemli degilArkadaslar bu benim 2. Hamileligim kizimda olan hamileligiminle ayni geciyor ve 2.kizim gelecek galiba hissediyorum sizde hissediyormusunuz
İçme canım içme karnında senden beslenen bi bebiş var onu göz göre zehirleme nolurIcmeyince icmiyorum ama arada bir icesim geliyor delirecegim
Doktora git canım yüksek ateş iyi değil çok geçmiş olsunKızlar ya ben çok fena grip oldum ateşim.var her yerim ağrıyor özellikle belim bel ağrısından duramıyorum çok endişelenmeye basladim ne yapabilirim bu durumda
dimi cnm insan anliyor hissediyor gercekten herseyin hayirlisiBende baştan beri hissediyorum canım 2. Oğluşum gelicek gibi hayırlısını versin Rabbim sagliklica doğsunlar da gerisi hiç önemli degil
6 gun onden giden bebişimin selami var size :) kanama alanim azalmis cok şükür. Dinlenmek cok iyi geldi cok sukur.
Masallah canim cmne guzel saglikla devam etsin insallah ama birsey soracagim 11. Haftanin icinde gozukuyorsun temmuzun ilk haftasinda kacinci haftada olacaksın ikili test en son 14+0 da yapılıyor kusura bakma bana uzun geldi süreKizlarrr dün dr a gidip minnosumu gördüm. Kolu bacağı hepsi ayrı ayrı guzeldi
dr 2.5 cm olms dedi. Çok şükür bi sıkıntı yok temmuzun ilk haftasında ikili taramaya çağırdı. Ve gün içind E mutlaka ceviz yememi söyledii
Kıyas degilde Annenin hisleri kuvvetli oluyor ben ilk kizimdada hic bulantim yoktu bundada hic yok ve solda hissediyorum erkek bebek cogunlukla sagda dirBeni. Kızımda hiç bulantim yoktu. Druma söyledim galiba bu farklı cinsiyet dedim çocukları anne karnında kıyaslamaya başlama dedi :)))) ben belirtiler farklı ama kız hissediyorum
Ben de kız hissediyorum niyeyse :)Arkadaslar bu benim 2. Hamileligim kizimda olan hamileligiminle ayni geciyor ve 2.kizim gelecek galiba hissediyorum sizde hissediyormusunuz
Canım bak ben 8 yıl sigara içtim. 1 günde vazgeçtim 2 yıldır da sigara içmiyorum. Bu yavaş yavaş bırakılacak bir şey değil bir anda bırakman lazım. Sen nefsinden daha kıymetli bir emanet taşıyorsun. Yıllarca sigara içip bırakmış biriyim seni o yüzden %100 anlıyorum ama aldığın her duman bebeğine gidiyor günah daha minicik. Şuan bizim oksijenimizle gelişme aşamasındaki akciğerleri doluyor.Icmeyince icmiyorum ama arada bir icesim geliyor delirecegim
Kıyas degilde Annenin hisleri kuvvetli oluyor ben ilk kizimdada hic bulantim yoktu bundada hic yok ve solda hissediyorum erkek bebek cogunlukla sagda dir
Korkma serum iyi gelir sana da inşallah. Kaç kilo verdim canım. Ne zamandır devam ediyor bu halin?
Rabbim tez zamanda şifa versin hepimize. ne
Merhaba canım. Yaşımız ve bebeklerimizi kucağımıza alacağımız tarih çok yakın.
Çok saglikli bir hamilelik gecirirsin umarım. Kaybın için üzüldüm ama oğlun şefaatçi olur insallah sana. Kızını ve karnındaki bebeği de sana bağışlasın Rabb'im.
Neden öyle söylüyorsun canım. Arkadaş bıraktım nerdeyse diyor. Sen de bırakırsın. Ne olursa olsun bebeğin için zor olmamalı.
Insallah guzel haberlerle dönersin:)Yarın kontrolüm var bebisi ilk defa görecem nasipse tabibirbirimize dua edelim kızlar
Ayy maşallah bir bebiş daha gelmişş..6 gun onden giden bebişimin selami var size :) kanama alanim azalmis cok şükür. Dinlenmek cok iyi geldi cok sukur.
Nerden anlıyorsunuz böyle ben çok dikkatsizim galibaArkadaslar bu benim 2. Hamileligim kizimda olan hamileligiminle ayni geciyor ve 2.kizim gelecek galiba hissediyorum sizde hissediyormusunuz
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz tefomYarın kontrolüm var bebisi ilk defa görecem nasipse tabibirbirimize dua edelim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?