2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
çok geçmiş olsun canım bir an önce kesilir inşallah kanamanda mide bulantın da sağlıkla çıkarsın hastaneden

Icmeyince icmiyorum ama arada bir icesim geliyor delirecegim

Arkadaslar bu benim 2. Hamileligim kizimda olan hamileligiminle ayni geciyor ve 2.kizim gelecek galiba hissediyorum sizde hissediyormusunuz
Bende baştan beri hissediyorum canım 2. Oğluşum gelicek gibi hayırlısını versin Rabbim sagliklica doğsunlar da gerisi hiç önemli degil

İçme canım içme karnında senden beslenen bi bebiş var onu göz göre zehirleme nolur gebelik öncesinde eşime eşlik ederdim sigaralarda günde bir tane falan keyfine, şimdi eşim balkonda içip eve geliyor ben ona tahammül edemiyorum kokuyorsun git elini yıka ağzını yıka sakalın bile kokuyor bebeğe zarar veriyor falan diye, bebeğime verdiğim en büyük zarar sanırım çay onu da o kadar azalttım ki normalde günde 10-12 bardak çay içen ben şuan 2-3 bardak içiyorum onda bile vicdan yapa yapa açık içerek falan

Masallah canim cmne guzel saglikla devam etsin insallah ama birsey soracagim 11. Haftanin icinde gozukuyorsun temmuzun ilk haftasinda kacinci haftada olacaksın ikili test en son 14+0 da yapılıyor kusura bakma bana uzun geldi süre

Beni. Kızımda hiç bulantim yoktu. Druma söyledim galiba bu farklı cinsiyet dedim çocukları anne karnında kıyaslamaya başlama dedi :)))) ben belirtiler farklı ama kız hissediyorum
Kıyas degilde Annenin hisleri kuvvetli oluyor ben ilk kizimdada hic bulantim yoktu bundada hic yok ve solda hissediyorum erkek bebek cogunlukla sagda dir

Canım bak ben 8 yıl sigara içtim. 1 günde vazgeçtim 2 yıldır da sigara içmiyorum. Bu yavaş yavaş bırakılacak bir şey değil bir anda bırakman lazım. Sen nefsinden daha kıymetli bir emanet taşıyorsun. Yıllarca sigara içip bırakmış biriyim seni o yüzden %100 anlıyorum ama aldığın her duman bebeğine gidiyor günah daha minicik. Şuan bizim oksijenimizle gelişme aşamasındaki akciğerleri doluyor.

Kıyas degilde Annenin hisleri kuvvetli oluyor ben ilk kizimdada hic bulantim yoktu bundada hic yok ve solda hissediyorum erkek bebek cogunlukla sagda dir

Kıyas zaten espriydi sanırım doktorumun yaptigi :)) sağlıklı sihhatli olsunlar da :) benim sağ yumurtaligim kisstten oturu kapalı büyük ihtimal soldan yumurladim.. kiz mi oluyor benim de... ilk kızımda da kapalıydı aynı yumurtaligim

amin cnm insallah hepimizin hamileligi cok guzel gecer :) Rabbim hepimizin evladini bagislasin ins

6 gun onden giden bebişimin selami var size :) kanama alanim azalmis cok şükür. Dinlenmek cok iyi geldi cok sukur.
Ayy maşallah bir bebiş daha gelmişş..
Kanamanın azalması da çok iyi canım. En yakın zamanda tamamen biter inşallah..

Arkadaslar bu benim 2. Hamileligim kizimda olan hamileligiminle ayni geciyor ve 2.kizim gelecek galiba hissediyorum sizde hissediyormusunuz
Nerden anlıyorsunuz böyle ben çok dikkatsizim galiba Bulantı olup olmaması cinsiyeti belli etmez gibi geliyor bana. Bebeğin nerde oldugunu da bilemiyorum şuan. Bazen sağda bazen solda agrilarım oluyor.
Yarın kontrolüm var bebisi ilk defa görecem nasipse tabi birbirimize dua edelim kızlar
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz tefom senin randevu 12sinde degil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…