2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ayy insallah insallah bende bazi gunler cok halsiz oluyorum insallah o gunlere denk gelmez bayrama denk gelmez ins hic cekemem valla bide sicakkjk
Benim 6.haftadan beri gecmiyo... her sabah muhakkak cikariyorum.gun icinde hep var. Ogleden sonra hafifliyo derken aksam bi lokma yesem yine bu halde calismak iskence ...

Benim 6.haftadan beri gecmiyo... her sabah muhakkak cikariyorum.gun icinde hep var. Ogleden sonra hafifliyo derken aksam bi lokma yesem yine bu halde calismak iskence ...
Bnmde bugun başladı bulantı vardı ama kusmalar başladı bakalım ne kdr sürcek

Günaydın kızlar benim doktor çarşamba daha kalp atışını duymadık dün gece sabaha kadar kabuslar gördüm.
Doktora gidiyoruz doktor daha beni muayne etmeden eşimi içeri alıyor 4 aydır böyle birşeyle denk gelmedim ama eşiniz kürtaj olmalı kalp atışı yok diyor. ben eşimden öğreniyorum ama beni muayne bile etmeden nasıl karar verdi diyorum. Başka doktora gidiyorum. Doktor çok yoğun tamam bakarız ben yardımcı olurum sana diyor. o Doktora kumsaldan gidiyorum ama dalgalar çok üstünü aşıyor arabanın. Sonrada uyandım uyuyamadım erkene alıp yarın gidesim var doktora çok korku sardı beni

Masallah canim cmne guzel saglikla devam etsin insallah ama birsey soracagim 11. Haftanin icinde gozukuyorsun temmuzun ilk haftasinda kacinci haftada olacaksın ikili test en son 14+0 da yapılıyor kusura bakma bana uzun geldi süre
Canım bebiş 11 haftalık görünüyo ama daha 10 'nun içind E. Geriden geliyo ya ondan

Allah hayra çıkarsın rüyanı canım kötü düşünme.İyi düşün iyi olsun inşallah hrrşey

Stresten bu ruyalar..bende gordum.hala da goruyorum ara ara... Allah korusun canim.icini ferah tut..

Oh koyu muhabbet tevoyla sidosta gnydiinn
Günaydın canım. Nasılsın senin de mi başladı bulantilarin
Canım benim de ikinci. İlkinde de olmuştu bulantı bunda da var. Tabi daha az var çoğalmaz ise inşallah. İlk hamileligimde berbat bir ilk 3 ay geçirmiştim. Çok şükür ki oğlumu sağlıkla aldım kucağıma. Ama hamileliğin en korktuğum zamanları hep bu zamanlar olarak kaldı ben de.
Kizlar benim surekli cikaracakmis gibi bir his var hatta bu his iştahımı da kesiyor. Modem hep ağzımda sanki
Ama çıkarma ogurme falan yok. Bu durum da çok fena yalnız hep ıstahsiz ve mutsuzum
Var mı benim gibi olan
Mutsuzluk durumunu ben de merak ediyordum. Birçok kişi de varmış. Bende de var malesef
Buradan etkilenmiş olabilirsin canım. Takma kafana iyidir insallah bebişin.

iste iyi gbiyim aynen sende nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…