Ayy maşallah bir bebiş daha gelmişş..
Kanamanın azalması da çok iyi canım. En yakın zamanda tamamen biter inşallah..
Nerden anlıyorsunuz böyle ben çok dikkatsizim galiba Bulantı olup olmaması cinsiyeti belli etmez gibi geliyor bana. Bebeğin nerde oldugunu da bilemiyorum şuan. Bazen sağda bazen solda agrilarım oluyor.
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz tefom senin randevu 12sinde degil miydi?
Kıyas zaten espriydi sanırım doktorumun yaptigi :)) sağlıklı sihhatli olsunlar da :) benim sağ yumurtaligim kisstten oturu kapalı büyük ihtimal soldan yumurladim.. kiz mi oluyor benim de... ilk kızımda da kapalıydı aynı yumurtaligim
Ayy maşallah bir bebiş daha gelmişş..
Kanamanın azalması da çok iyi canım. En yakın zamanda tamamen biter inşallah..
Nerden anlıyorsunuz böyle ben çok dikkatsizim galiba Bulantı olup olmaması cinsiyeti belli etmez gibi geliyor bana. Bebeğin nerde oldugunu da bilemiyorum şuan. Bazen sağda bazen solda agrilarım oluyor.
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz tefom senin randevu 12sinde degil miydi?
Benim 2. Olduğu ondan biraz daha anliyorum ilk kizimda bebegim hep soldaydi buda boyle bulantım kusmam olmadi buda boyle genelde derler 2.de bulanti kusma olursa bebegin cinsiyeti 1.ye gore farklidir çünkü farkli hormonlar salgilaniyor aslinda hurafede olabilir
Kizlar benim surekli cikaracakmis gibi bir his var hatta bu his iştahımı da kesiyor. Modem hep ağzımda sanki
Ama çıkarma ogurme falan yok. Bu durum da çok fena yalnız hep ıstahsiz ve mutsuzum
Var mı benim gibi olan
Kizlar benim surekli cikaracakmis gibi bir his var hatta bu his iştahımı da kesiyor. Modem hep ağzımda sanki
Ama çıkarma ogurme falan yok. Bu durum da çok fena yalnız hep ıstahsiz ve mutsuzum
Var mı benim gibi olan
Var mı benim gibi olan
Var mı benim gibi olan
Benim bebisi mi erkege benzettin? Hicbir fikrim yok acikcasi canim. Ultrasonda cok hareketli oldugunu gorduk sadece. Bizimkiler de erkek bebekler oyle olur diyorlar evde ama hurafe midir bilemem :) saglikli olsunlar da...
Var mı benim gibi olan