2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canim doktorum o gün izinliymis önceden haber verdiler 1 gün öne aldik. Inşallah canım inşallah heyecanlıyım hem de çok

Canim artik bekleyip gorucez cinsiyet belli olunca yine yazariz bakalim dogrumu diye

Benim 2. Olduğu ondan biraz daha anliyorum ilk kizimda bebegim hep soldaydi buda boyle bulantım kusmam olmadi buda boyle genelde derler 2.de bulanti kusma olursa bebegin cinsiyeti 1.ye gore farklidir çünkü farkli hormonlar salgilaniyor aslinda hurafede olabilir

Kizlar benim surekli cikaracakmis gibi bir his var hatta bu his iştahımı da kesiyor. Modem hep ağzımda sanki
Ama çıkarma ogurme falan yok. Bu durum da çok fena yalnız hep ıstahsiz ve mutsuzum
Var mı benim gibi olan

Kizlar benim surekli cikaracakmis gibi bir his var hatta bu his iştahımı da kesiyor. Modem hep ağzımda sanki
Ama çıkarma ogurme falan yok. Bu durum da çok fena yalnız hep ıstahsiz ve mutsuzum
Var mı benim gibi olan
Sürekli bulantim var hayat kalitem sıfıra indi keyifsizim hiç birseyden tat almiyirum

Var mı benim gibi olan

Benimde öyle sanki arka planda çalan kötü bir şarkı gibi sürekli orada mide bulantısı

Maşallah, bu da minik bir bebek olmuş, darısı başımıza. Cinsiyetini hissediyor musun? Bana erkek gibi geldi...
Benim bebisi mi erkege benzettin? Hicbir fikrim yok acikcasi canim. Ultrasonda cok hareketli oldugunu gorduk sadece. Bizimkiler de erkek bebekler oyle olur diyorlar evde ama hurafe midir bilemem :) saglikli olsunlar da...

Var mı benim gibi olan
hih iste ayni ben oguresim var ama yok surekli bulantidan dolayi keyifsizim

Sürekli bulantim var hayat kalitem sıfıra indi keyifsizim hiç birseyden tat almiyirum

Benimde öyle sanki arka planda çalan kötü bir şarkı gibi sürekli orada mide bulantısı

Ilk 3 boyle surebılıyormuş benım 4 ayı gecıyor

bulantim olmasa cokdaha guzel olacam cano
Bir-kac hafta sonra rahatlayacaz o zamna inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…