Kiz bayramda cocuklar rahat vermiyor
Sabahın köründe basliyorlar. Aklima geldi arefeden sökmüştüm
Normalde zile kargocu disinda basan olmaz.
Kimsem yok burda
Canim sordum dr a. Benim de çocuklarım var surekli degistirmeye gerek yok. Sadece karanlik serin ortamda olsun bir de acip bakin kristallesme olmadiysa sıkıntı yok dedi. Bizim ki 200 gr almis sadece mama verelim gece belki doymadigindan da uyaniordur dedi. Bu aksam mama deniyorum ayni olursa yarin calpol :)
Canim sordum dr a. Benim de çocuklarım var surekli degistirmeye gerek yok. Sadece karanlik serin ortamda olsun bir de acip bakin kristallesme olmadiysa sıkıntı yok dedi. Bizim ki 200 gr almis sadece mama verelim gece belki doymadigindan da uyaniordur dedi. Bu aksam mama deniyorum ayni olursa yarin calpol :)
yemek seçen ogluş 1 di 2 olacak galiba küçükbeye ne zaman sebze püre versem tükürüyor püskürtüyor demin çorba yaptım ilk kez patates sogan şehriye z.yagı o çıkardı ben verdim o çıkardı ben verdim zorlamak istemedim 2 kaşuk ya yuttu ya yutmadı meyveli mamaları götürüyor ama
Yok ya onu araştırdım da öyle birşey yok benim Dr öyle değil dedi zaten öyle olsa idi sürekli almamiz gerekiyor hep çöpe gider yani uzerindeki skt ye kadar kullanılıyor
7300 olmus canim toplamda yine az alirsa ayina gore alt sinira geciyor sanirim ondan. 3 aydir anca 1 kilo aldi diye bebelac veya aptamil dedi bakalim. Belki uyur diince cok mutlu oldum hic vermesem mi diye bile dusunmedim bir ay oluyor sole 2 -3 saat deliksiz uyumadim ya bir ümit oldu
Ah canim ya
O da evinin duzeninde kendini toparlar insallah
1 bucuk saat sonra geldi diyordun o zamana kadar ameliyat ortaminda usumustur. Ayilmasiydi bayilmasiydi falan
O sinirle koydum kanguruya güneşi çıktık dışarı çiğ süt satan bi yer var oradan süt aldım organik tavuk diye diye buldum hem de A101 de ama spot ürünmüş her zaman yokmuş bir haftalığına gelmiş ben 2 paket aldım birini haşlayacağım birazdan, birini de buzluğa attım, kahvaltı yaptık guneş hanımla şimdi yeniden uyudu ben yatmıyorum yanında bakın görün 2 saat uyur pis sıpa yapılacak çok iş var yoğurt mayalanacak peynir yapılacak tavuk pişecek yetişirse guneş hanıma çorba olacak
İkiye bölüp zeytinyagina batırıp makatindan sokuyorum biraz poposunu havaya kaldırıyorum çünkü çıkabiliyor bazen. Yalnız ateş düşürücü fitilden farklı bu fitil karışıklık olmasın canım geçen yengem yanlış anlamış da.
Ah canim ya
O da evinin duzeninde kendini toparlar insallah
1 bucuk saat sonra geldi diyordun o zamana kadar ameliyat ortaminda usumustur. Ayilmasiydi bayilmasiydi falan