2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
  1. berenay06 canım en kısa zamanda meleğin gelsin inşallah geçmiş olsun
    Teşekkür ederim canım haftaya bende tekrar gideceğim 12+6 günlükken kesin söylerim dedi bence seninki de belli olmuş olur yani zaten hamilelik dönemimiz aynı galiba
İnşallah canım insan ister istermez merak ediyor sağlıkla gelsinlerde bunlarda en güzel tarafları
Evet aynıyız canım hemen hemen

Kızlar iyi akşamlar inşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir. Ben geçen hafta bugün dr a gitmiştim 2 gün sonra sol kasığımda ağrı başladı. Geçer geçmez derken geçmedi yarın doktora gidecem. Rahat rahat yürüyemiyorum bile aşırı şiddetli değil ama bariz sol kasığımda ağrım var. Mide bulantılarım kusmalarım tam gaz devam acaba mide bulantısından kastım mı die düşünüyorum ama neden Sonradan ortaya çıktı anlamadım. Bebekte bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama yine de endişeliyim

Kesinlikle canm ikinci bi görüşe ihtiyaç duyarsam o zaman giderm:) sonuçlar için verilen süreler çok uzun yaaa insan strese girer
Oyle :) ayyy ıkımızın tahmını dogum tarıhı aynıymış :)
Ozele gıdınce bebegım kucuk gozukuyor ,devlete gıdınce buyuk sende de oluyor mu boyle seyler

Canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlı vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah tekrardan

Gözün aydın canım kizçen hayırla ve saglikla gelsin kucağına insallah

Canım Dr sana aciklama yapacaktir bende hapsuruyorum arada benimde kasıkta sancı hissediyorum

Çok geçmiş olsun Allah en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Canım Dr sana aciklama yapacaktir bende hapsuruyorum arada benimde kasıkta sancı hissediyorum
Ben yatış pozisyonundayken bi hapşırdım bir ağrı girdi dedim düşürdüm galiba ödüm koptu. Gece uykumda da hapşırasım geliyor hemen doğruluyorum öyle hapşırıyorum :)) İnşallah bir sıkıntı yoktur yatar pozisyonda ağrım yok ama pantolon giyerken yürürken ağrım var

cibi35 nasılsın canım görünmüyorsun

Sağol canım benim çok şükür iyiyim. Sen nasılsın herşey yolunda dimi artık sorun yoktur inşallah.
Yıllık izne çıktım biraz uzak kaldım ama haftaya daha aktif olurum buralarda :)

Normalde özele gidiyorum ama devlette de gebe takibine başladım bugün. Tahliller vs bayaa maliyetli özelde, hiç değilse SGK da bir işe yarasın bu süreçte dimi ama

Korkma canim ben oyle sifayi kapmisimki hapsirmadan duramiyorum cok fena grip olmusum yatakta ayakta her zaman halsiri tutamiyon biliyon yani korkma Allahim onlari korur benimde hapsurunca agri giriyo siddetlide napiyim olacak varsa yok yere ayagin kayar olur takmamaya calisiyorum kuzum korkma sende

Sabah kusunca kan geldi bos mideyle tabi mide asidi kustum icinde kan vardi var mi bu tarz bisey yasayan

Sabah kusunca kan geldi bos mideyle tabi mide asidi kustum icinde kan vardi var mi bu tarz bisey yasayan
Bende kendimi nazar degdirdim.dun azalir gibi oldu.bugun sabah yine cikardm..sabahlari bende bildigin su kusuyorum ama.kan gormedim hic..belki zorladiysan tahris olmustur.ondandir

Bayanlar o bana çoooook oluyordu.. Hala daha birden hapşırırken olur.. Hapşırık geldiğinde sırtüstü uzanıksanız oluyor daha çok; önüne geçmek için cenin pozisyonunu almaya çalışın, faydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…