Teşekkür ederim canım haftaya bende tekrar gideceğim 12+6 günlükken kesin söylerim dedi bence seninki de belli olmuş olur yani zaten hamilelik dönemimiz aynı galiba
Kesinlikle canm ikinci bi görüşe ihtiyaç duyarsam o zaman giderm:) sonuçlar için verilen süreler çok uzun yaaa insan strese girerAnladım tarama testlerınde devlet daha ıyı tabı ozele fazladan para vercegımıze :) bende devlette yaptırdım
Oyle :) ayyy ıkımızın tahmını dogum tarıhı aynıymış :)Kesinlikle canm ikinci bi görüşe ihtiyaç duyarsam o zaman giderm:) sonuçlar için verilen süreler çok uzun yaaa insan strese girer
Canım benimki olmadı malesef kalbi durdu bugün kürtaj oldum hayırlısı boyleyöıs nedeyım ama herkesın aynı olcak degıl sen sakın benim oldu dıye kendınde olcak dıye dusunme olurmu saglıkla bebısını kucağına al ıns canım artık allahım nezaman kısmet ederse bana basım üstüne. Bir kızım var 2 yasında şükürler olsun ins tekrar nasıl eder allahım. Buradaki herkesede cok teşekkür ederım allahım hepınızın saglıkla evladını almayı nasıp etsın cok ıyı bakın kendınıze Allah’a emanet olun
Kızlar bugün bende kontrole gittim 11+5 günlük bugün ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkar dedi hatta cinsiyeti içinde haftaya geldiğinde kesin söylerim dedi bende şu an belli mi diye sordum doktor da kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi bu kadar erken belli olacağını tahmin etmiyordum haftaya salı gel kesin söylerim dedi
Canım Dr sana aciklama yapacaktir bende hapsuruyorum arada benimde kasıkta sancı hissediyorumKızlar iyi akşamlar inşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir. Ben geçen hafta bugün dr a gitmiştim 2 gün sonra sol kasığımda ağrı başladı. Geçer geçmez derken geçmedi yarın doktora gidecem. Rahat rahat yürüyemiyorum bile aşırı şiddetli değil ama bariz sol kasığımda ağrım var. Mide bulantılarım kusmalarım tam gaz devam acaba mide bulantısından kastım mı die düşünüyorum ama neden Sonradan ortaya çıktı anlamadım. Bebekte bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama yine de endişeliyim
Benim iki hastanede de geriden geliyo:) şuan mesela 11+4 Ya ultrasonda 10+6Oyle :) ayyy ıkımızın tahmını dogum tarıhı aynıymış :)
Ozele gıdınce bebegım kucuk gozukuyor ,devlete gıdınce buyuk sende de oluyor mu boyle seyler
Canım benimki olmadı malesef kalbi durdu bugün kürtaj oldum hayırlısı boyleyöıs nedeyım ama herkesın aynı olcak degıl sen sakın benim oldu dıye kendınde olcak dıye dusunme olurmu saglıkla bebısını kucağına al ıns canım artık allahım nezaman kısmet ederse bana basım üstüne. Bir kızım var 2 yasında şükürler olsun ins tekrar nasıl eder allahım. Buradaki herkesede cok teşekkür ederım allahım hepınızın saglıkla evladını almayı nasıp etsın cok ıyı bakın kendınıze Allah’a emanet olun
Ben yatış pozisyonundayken bi hapşırdım bir ağrı girdi dedim düşürdüm galiba ödüm koptu. Gece uykumda da hapşırasım geliyor hemen doğruluyorum öyle hapşırıyorum :)) İnşallah bir sıkıntı yoktur yatar pozisyonda ağrım yok ama pantolon giyerken yürürken ağrım varCanım Dr sana aciklama yapacaktir bende hapsuruyorum arada benimde kasıkta sancı hissediyorum
cibi35 nasılsın canım görünmüyorsun
Korkma canim ben oyle sifayi kapmisimki hapsirmadan duramiyorum cok fena grip olmusum yatakta ayakta her zaman halsiri tutamiyon biliyon yani korkma Allahim onlari korur benimde hapsurunca agri giriyo siddetlide napiyim olacak varsa yok yere ayagin kayar olur takmamaya calisiyorum kuzum korkma sendeBen yatış pozisyonundayken bi hapşırdım bir ağrı girdi dedim düşürdüm galiba ödüm koptu. Gece uykumda da hapşırasım geliyor hemen doğruluyorum öyle hapşırıyorum :)) İnşallah bir sıkıntı yoktur yatar pozisyonda ağrım yok ama pantolon giyerken yürürken ağrım var
Gozun aydin canim hayirlisiyla kucaklarimiza aldigimiz haberlerini duyurmayi nasip etsin AllahimKızlar iyi akşamlar bugün miniğimin kalp atışını duyduk çok şükür çok güzel bi duyguymuş rabbim duymayan arkadaşlara da nasip etsin insallah
Gozun aydin canim hayirlisiyla kucaklarimiza aldigimiz haberlerini duyurmayi nasip etsin Allahim
gec dollenme ozman .Benim iki hastanede de geriden geliyo:) şuan mesela 11+4 Ya ultrasonda 10+6
Bende kendimi nazar degdirdim.dun azalir gibi oldu.bugun sabah yine cikardm..sabahlari bende bildigin su kusuyorum ama.kan gormedim hic..belki zorladiysan tahris olmustur.ondandirSabah kusunca kan geldi bos mideyle tabi mide asidi kustum icinde kan vardi var mi bu tarz bisey yasayan
Ben yatış pozisyonundayken bi hapşırdım bir ağrı girdi dedim düşürdüm galiba ödüm koptu. Gece uykumda da hapşırasım geliyor hemen doğruluyorum öyle hapşırıyorum :)) İnşallah bir sıkıntı yoktur yatar pozisyonda ağrım yok ama pantolon giyerken yürürken ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?