Günaydın Gözün aydın canımm cok sevindimArkadaşlaaaarrr günaydın!
Bugün ilk kezzz bebişimi hissettim sanırım
Öyle hareket olarak değil ama.. Annem bana sabah uyandığımda, henüz uzanırken lavaboya gitmeden "elini karnında gezdir, bebeği hissedersin" derdi. Hep yapardım ama hiç hissedemezdim. İlk kez bugün elime bi şişlik hafif bi sertlik geldi. Göbek deliğim hemen altı ve sağ tarafında.. Sadece o bölgede var, karnımın başka hiçbi yerinde yok :)
Ayyy bi mutlu olduuuuummnmm
Ay kurtuldun diye ben de sevinmistim hayirlisiyla zamanla gecer insallah ben su fazla icemiyorum su kaybindan da olabiliyormus tekrarlarsa giderim yada ararim doktoru.Bende kendimi nazar degdirdim.dun azalir gibi oldu.bugun sabah yine cikardm..sabahlari bende bildigin su kusuyorum ama.kan gormedim hic..belki zorladiysan tahris olmustur.ondandir
Çok sevindim cnm allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cnm bnmArkadaşlaaaarrr günaydın!
Öyle hareket olarak değil ama.. Annem bana sabah uyandığımda, henüz uzanırken lavaboya gitmeden "elini karnında gezdir, bebeği hissedersin" derdi. Hep yapardım ama hiç hissedemezdim. İlk kez bugün elime bi şişlik hafif bi sertlik geldi. Göbek deliğim hemen altı ve sağ tarafında.. Sadece o bölgede var, karnımın başka hiçbi yerinde yok :)
Kana kana su icmeyi ozledim vallaAy kurtuldun diye ben de sevinmistim hayirlisiyla zamanla gecer insallah ben su fazla icemiyorum su kaybindan da olabiliyormus tekrarlarsa giderim yada ararim doktoru.
Sağol canım benim çok şükür iyiyim. Sen nasılsın herşey yolunda dimi artık sorun yoktur inşallah.
Yıllık izne çıktım biraz uzak kaldım ama haftaya daha aktif olurum buralarda :)
Normalde özele gidiyorum ama devlette de gebe takibine başladım bugün. Tahliller vs bayaa maliyetli özelde, hiç değilse SGK da bir işe yarasın bu süreçte dimi ama
Canım ne güzel bende merakla ne zaman hissedecegim diyorum ikinci gebeliklerde daha çabuk hissediyormusuz sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallahArkadaşlaaaarrr günaydın!
bende suab bulantılarda nirvanayı yasadıgım zamanlardayım sanırım ya :)) ilk başlarda iyiydi 7.haftayla birlikte başladı iştahsızlık bbulantı ve 2 3gundur de kusma kusamama öğürme İşe gidesim yok yaBende 11 haftalık olunca randevu verdi 3 hafta ara koydu Dr bu cumartesi kontrol var bakalım
tam yükseldiği dönemler canım benımde o şekilde ilk defa oldu dün, bayramda yollarda herhalde mıdem ıyıc hassaslastı ona baglıyorum bırazdaBizde 8+4 bugun mide bulantıları vardı ama bugun çok şiddetli bulantı kusma yeni mi başlıyor kızlar acaba ya gözüm korktu biraz öğürmekten mafoldum bugun
Su bile çıkıyor aynen kazasız belasız atlatalım şu süreci inşallah hep berabertam yükseldiği dönemler canım benımde o şekilde ilk defa oldu dün, bayramda yollarda herhalde mıdem ıyıc hassaslastı ona baglıyorum bırazda
İnan çok üzüldüm, ben ilk bebeğimi de kalbinin durması nedeniyle kürtaj olmuştum. taki oğlumu kucağıma alana kadar acısı dinmemişti. Sonra dan öğrendim ki 5 bebekten biri kayıp ediliyor.Canım benimki olmadı malesef kalbi durdu bugün kürtaj oldum hayırlısı boyleyöıs nedeyım ama herkesın aynı olcak degıl sen sakın benim oldu dıye kendınde olcak dıye dusunme olurmu saglıkla bebısını kucağına al ıns canım artık allahım nezaman kısmet ederse bana basım üstüne. Bir kızım var 2 yasında şükürler olsun ins tekrar nasıl eder allahım. Buradaki herkesede cok teşekkür ederım allahım hepınızın saglıkla evladını almayı nasıp etsın cok ıyı bakın kendınıze Allah’a emanet olun
Ben 2 kez yaşadım korkma mideyi kastığımız için oluyormuşSabah kusunca kan geldi bos mideyle tabi mide asidi kustum icinde kan vardi var mi bu tarz bisey yasayan
Günaydın Gözün aydın canımm cok sevindim
Senin de kontrolün ne zaman
Seninle tarihlerimiz aynı benimde ikili test randevum 27 haziranda ilk defa bukadar zamandır görmüyor olacağım hep diken üstündeyim iyimi kötümü diyeCanım benim kontrol 3 temmuzda. 13 haftalık olacak neredeyse gittiğimde. İkili testi de yaparız demişti. Ya ayda 1 görmek çok üzücü, her gün görmek isterdimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?