Arkadaşlaaaarrr günaydın!
Bugün ilk kezzz bebişimi hissettim sanırım
Öyle hareket olarak değil ama.. Annem bana sabah uyandığımda, henüz uzanırken lavaboya gitmeden "elini karnında gezdir, bebeği hissedersin" derdi. Hep yapardım ama hiç hissedemezdim. İlk kez bugün elime bi şişlik hafif bi sertlik geldi. Göbek deliğim hemen altı ve sağ tarafında.. Sadece o bölgede var, karnımın başka hiçbi yerinde yok :)
Ayyy bi mutlu olduuuuummnmm
Öyle hareket olarak değil ama.. Annem bana sabah uyandığımda, henüz uzanırken lavaboya gitmeden "elini karnında gezdir, bebeği hissedersin" derdi. Hep yapardım ama hiç hissedemezdim. İlk kez bugün elime bi şişlik hafif bi sertlik geldi. Göbek deliğim hemen altı ve sağ tarafında.. Sadece o bölgede var, karnımın başka hiçbi yerinde yok :)
Bende kendimi nazar degdirdim.dun azalir gibi oldu.bugun sabah yine cikardm..sabahlari bende bildigin su kusuyorum ama.kan gormedim hic..belki zorladiysan tahris olmustur.ondandir
Ay kurtuldun diye ben de sevinmistim hayirlisiyla zamanla gecer insallah ben su fazla icemiyorum su kaybindan da olabiliyormus tekrarlarsa giderim yada ararim doktoru.
Kizlar gunaydin nasilsiniz ben bayramin3. Gununden beri hastanedeyim enfeksiyonum var cok agir geciriyorum yuruyemiyorum ve asiri mide bulantisiyla da basim dertte
Ay kurtuldun diye ben de sevinmistim hayirlisiyla zamanla gecer insallah ben su fazla icemiyorum su kaybindan da olabiliyormus tekrarlarsa giderim yada ararim doktoru.
Sağol canım benim çok şükür iyiyim. Sen nasılsın herşey yolunda dimi artık sorun yoktur inşallah.
Yıllık izne çıktım biraz uzak kaldım ama haftaya daha aktif olurum buralarda :)
Normalde özele gidiyorum ama devlette de gebe takibine başladım bugün. Tahliller vs bayaa maliyetli özelde, hiç değilse SGK da bir işe yarasın bu süreçte dimi ama
Bende raporluyum canım evde dinleniyorum persembe hastanedeki Dr ile randevum var bakalım ne durumdayız merak ediyorum
Bende hastaneden bir Dr takip yaotiriyorum iyi oluyor dediğin gibi
İyi olmuş izne çıkan iyi dinlen evi ozluyoryz biz çalışanlar
bende suab bulantılarda nirvanayı yasadıgım zamanlardayım sanırım ya :)) ilk başlarda iyiydi 7.haftayla birlikte başladı iştahsızlık bbulantı ve 2 3gundur de kusma kusamama öğürme İşe gidesim yok ya
Bizde 8+4 bugun mide bulantıları vardı ama bugun çok şiddetli bulantı kusma yeni mi başlıyor kızlar acaba ya gözüm korktu biraz öğürmekten mafoldum bugun
Canım benimki olmadı malesef kalbi durdu bugün kürtaj oldum hayırlısı boyleyöıs nedeyım ama herkesın aynı olcak degıl sen sakın benim oldu dıye kendınde olcak dıye dusunme olurmu saglıkla bebısını kucağına al ıns canım artık allahım nezaman kısmet ederse bana basım üstüne. Bir kızım var 2 yasında şükürler olsun ins tekrar nasıl eder allahım. Buradaki herkesede cok teşekkür ederım allahım hepınızın saglıkla evladını almayı nasıp etsın cok ıyı bakın kendınıze Allah’a emanet olun
İnan çok üzüldüm, ben ilk bebeğimi de kalbinin durması nedeniyle kürtaj olmuştum. taki oğlumu kucağıma alana kadar acısı dinmemişti. Sonra dan öğrendim ki 5 bebekten biri kayıp ediliyor.
Allah a şükür ki sizin de kızınız varmış. İnşallah en kısa sürede tekrar hamile kalır salıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz.
Günaydın kızlaarr, ben geçen haftaya kadar her sabah kusuyordum zor yetişiyordum iş yerinde tuvalete. Bazen dolu oluyordu da kapıları yumruklayıp erkeklerinkine bile girmiştim. Şimdi sadece mide bulantısı var ya... En az kusmak kadar kötü buda sürekli mide bulantısı...
Bir de size de oluyor mu, kime hamileyim desem hepsi bana ya "bendeee" diyor ya da ortak bir tanıdığımızın da hamile olduğunu söylüyor
Canım benim kontrol 3 temmuzda. 13 haftalık olacak neredeyse gittiğimde. İkili testi de yaparız demişti. Ya ayda 1 görmek çok üzücü, her gün görmek isterdimmmmm
Canım benim kontrol 3 temmuzda. 13 haftalık olacak neredeyse gittiğimde. İkili testi de yaparız demişti. Ya ayda 1 görmek çok üzücü, her gün görmek isterdimmmmm
Ikili test yaptirdik bugun kizlar. Ense kalinligi 1.2 olculdu. Burun kemigi olusmus. Kan sonucu 10 gun sonra cikacakmis. Devlette yaptirdim .ozelde de bu ctesi randevum vardi ama daha ileri aldırmayı dusunuyorum cok sık ultrasona girdim lekelenme vs derken. Aslinda devlete rapor almaya gitmistim ama ikili test yapiverdi. Asil dogumu yapacagim yer ozel 2.bi ikili teste gerek var mi ya :) cift doktor sorunsalı da böyle bir sey :)
Bu arada folik asiti biraktirdi multivitamin ve demir hapi verdi.
Günaydın kızlar size bir şey sormak istiyorum dün bende böyle içerden gıdıklanma gibi 3 dakika kadar böyle bir şey hissettim göbeğimin sağ tarafında bu kadar çabuk bebeği hissetmiş olamam demi bu şekilde hisseden var mı acaba yada sizde böyle bi şey oldu mu