2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gazdır o. Pazar günü yaşadım. Gel kulağını koy dinle dedim herife. Karnın gurulduyor dedi gitti

Seninle tarihlerimiz aynı benimde ikili test randevum 27 haziranda ilk defa bukadar zamandır görmüyor olacağım hep diken üstündeyim iyimi kötümü diye

Durup duran çocuğa ne olacak canım? Ben de çok telaşlı bi insanım normalde ama bakıyorum ki kimse öyle değil. Bence bu site de bizi çok etkiliyor. Evet, çok arkadaşımız oldu kayıp yaşayan ama hepimiz de öyle olacak değiliz ya? Ayrıca Avrupa'da bütün bir doğum boyunca doktorların sadece 5-6 kere ultrasona çağırdığını biliyor muydun? Oradaki kadınlar nasıl sabrediyordur artık düşün :)
Fazla düşünmemek lazım, önümüze bakmamız ve hamileliğin keyfini sürmemiz lazım :)

Ay yok canım, şu an için hareket hissedemezsin, gazdır o :)

11. haftada folik asiti bıraktırdı mı? Bana 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi.
Çift doktor meselesini bence netleştir, kafa karışıklığı olmasın..

11. haftada folik asiti bıraktırdı mı? Bana 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi.
11+5 im evet biraktirdi. Devlete artik gitmeyecegim ama ikili test konusunda napsam su an bilemedim. 2 kez ikili test yapilmis olacak

kızlar bu amerikaya gönderilen testlerden yaptırmayı düşünen var mı? Pahalı ama değer galiba 10. haftadan sonra yapılıyormuş

Kizlar kalp atışını duyduk cok şükür. 3 gun önden gidiyor bebiş dr folik asitim bitti deyince artik almana gerek yok dedi. Erken değil mi sizce? Bir de sağlık ocağına yönlendirdi. Yapilmasi gereken bazi testler varmış burda yapmayalim masraf olmasin dedi ki zaten prosedurde varmış. Bu testleri yaptırdınız mi siz kizlar...?

benim doktorumda bıraktırdı tam 8 haftalıkken artık sadece folık asıt yetmez dedi multi vitamın hapına başlattırdı

bende cogunu saglık ocagında yaptırdım canım rutın testler doktorun extra belkı rubella toksoplazma isteyebilir

kızlar bu amerikaya gönderilen testlerden yaptırmayı düşünen var mı? Pahalı ama değer galiba 10. haftadan sonra yapılıyormuş
Nifty den bahsediyorsun sanırım , en uygunu 2000 3000 bınden başlıyor bildiğim kadarıyla okumustum burda kk da , genelde 30 yas üstü yada riskli bi durum gözlenirse yaptırıyolar bazısıda direk en bastan sadece bu testı yaptırıp başka yaptırmıyor

merhaba. nifty veya NIPT testten bahsediyorsunuz sanırım. ben haftaya yani 11.haftada yaptıracağım. hem bir sürü genetik test hem de cinsiyet belli oluyormuş. bekliyoruz bakalım

bu arada artık türkiyede de bakılabiliyor galiba. fiyatlarını hiç bilmiyorum ama daha uygun olabilir
http://www.genoks.com.tr/nifty-test/

Bu test GATA da üzretsiz yapılıyor diye haberler var. 35 yaş ve üstüne. ben de yaptırmak istiyorum. Ama Ankara GATA mı İstanbul mu bilemedim ?

Ç
Çok haklısın arkadaşım sonuna kadar katılıyorum ama dediğin gibi burda biraz paranoyaya bağladık normalinde soğuk kanlıyımdır ben ama ben artık eski ben değilim zaman cabuk geçsin ve doğuralım bide benm durum biraz daha farklı bu topic ilk açıldığında yazmıştım kan değerlerimde sıkıntı vardı Bi kaç kötü hastalıktan şüphelenmişlerdi sonuçlar çıktı genetik bi kan hastalığına sahibim esansiyel trombozitos cok nadir rastlanıyor ben 4 bıranşa birden muayne oluyorum ve tırsıyorum.

ben 35 yaşın altında kalıyorum ama arayıp sorun bence. ücretsiz yapılıyorsa herkesin yaptırması gerekir diye düşünüyorum. başka şehirde olsa bile günübirlik kan verilir dönülür her şekilde değer

Doktora danışayım ben en iyisi, riskli bir durumum yok ama yinede 2000 se ikili üçlü yerine tek bunu yapabilirim daha erken hafta yapılıyor

Türkiyede cinsiyeti istemiyorlarmış gelmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…