- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Dr ile konuşup karar vereceğiz sanırım bende yaptıracagimkızlar bu amerikaya gönderilen testlerden yaptırmayı düşünen var mı? Pahalı ama değer galiba 10. haftadan sonra yapılıyormuş
belki doktor gizliden söyler :) benim sonuç belli olduğunda paylaşırımTürkiyede cinsiyeti istemiyorlarmış gelmiyormuş
Hangi testmiş okızlar bu amerikaya gönderilen testlerden yaptırmayı düşünen var mı? Pahalı ama değer galiba 10. haftadan sonra yapılıyormuş
Niçin yapılıyormuşNifty den bahsediyorsun sanırım , en uygunu 2000 3000 bınden başlıyor bildiğim kadarıyla okumustum burda kk da , genelde 30 yas üstü yada riskli bi durum gözlenirse yaptırıyolar bazısıda direk en bastan sadece bu testı yaptırıp başka yaptırmıyor
Benden bu testi istedi 2200 memorial hizmet hstnesine gidiyorum 3 ay sonra 33 olcam. Yasla ilgili bisey demedi ama.daha once 2 kez 9 ve 10.haftalarda kayiplarin var o yuzden dedi...(sebepsiz bide)Nifty den bahsediyorsun sanırım , en uygunu 2000 3000 bınden başlıyor bildiğim kadarıyla okumustum burda kk da , genelde 30 yas üstü yada riskli bi durum gözlenirse yaptırıyolar bazısıda direk en bastan sadece bu testı yaptırıp başka yaptırmıyor
ceyda düvencide izlerken kendısı söylemişti ordan duydum bendeBenden bu testi istedi 2200 memorial hizmet hstnesine gidiyorum 3 ay sonra 33 olcam. Yasla ilgili bisey demedi ama.daha once 2 kez 9 ve 10.haftalarda kayiplarin var o yuzden dedi...(sebepsiz bide)
Ablamada yapilmisti..bende tamam dedim.
Dogrudur canim..ben daha onceden tup bebekle embriyolara pgt yaptirmistm..genetik inceleme diyince ole bisey mi dedim..evet dedi...ceyda düvencide izlerken kendısı söylemişti ordan duydum bende
canjm benim taze anne psikoljikmen olmustur hissetmen imkansiz 2. Gebelikte 16. Haftada duyuluyor ilk gebelikte 1 ay daha gec canim 20 22 haftalardaGünaydın kızlar size bir şey sormak istiyorum dün bende böyle içerden gıdıklanma gibi 3 dakika kadar böyle bir şey hissettim göbeğimin sağ tarafında bu kadar çabuk bebeği hissetmiş olamam demi bu şekilde hisseden var mı acaba yada sizde böyle bi şey oldu mu
masallah canim gozhnaydin cok erken bence sen al kullan folik asit gelisimi icin ilk 3 ayKizlar kalp atışını duyduk cok şükür. 3 gun önden gidiyor bebişdr folik asitim bitti deyince artik almana gerek yok dedi. Erken değil mi sizce? Bir de sağlık ocağına yönlendirdi. Yapilmasi gereken bazi testler varmış burda yapmayalim masraf olmasin dedi ki zaten prosedurde varmış. Bu testleri yaptırdınız mi siz kizlar...?
amin amin canım İnşallah zaten genelde doktorlar bu tarz durumlarda daha cok yanlı oluyo böyle testlerde, banada adoktorum ense kalınlıgına bakarız eğer boyutlar normalse 2 li değil 3 lü yaparız dedi, 2 ile 3 lü arasındakı fark ne tam olarak anlamadımDogrudur canim..ben daha onceden tup bebekle embriyolara pgt yaptirmistm..genetik inceleme diyince ole bisey mi dedim..evet dedi...
Yaptirmak vardi zaten aklimda.o yuzden onayladim 12+5 de gittigimde kan vericem . 10 gunede cikiyomus..
Insallah su test islerinide sorunsuz atlatiriz.
banada sağlık ocagında ebe , kimseyi dinleme hissediyomusun ay o hıssedıyomus ben nıye hıseetmıyorum dıyenlerı dedı, ilk gebeliğin olduğu ıcın 20 haftadan sonra hıssetmeye baslarsın dedı ondan once hıssettıklerın hıssettıgını sandıgın seylerın gaz oldugunu soyledıcanjm benim taze anne psikoljikmen olmustur hissetmen imkansiz 2. Gebelikte 16. Haftada duyuluyor ilk gebelikte 1 ay daha gec canim 20 22 haftalarda
Ben oğlumda 19+2 de hissetmistim bakalım bunda ne zaman olurbanada sağlık ocagında ebe , kimseyi dinleme hissediyomusun ay o hıssedıyomus ben nıye hıseetmıyorum dıyenlerı dedı, ilk gebeliğin olduğu ıcın 20 haftadan sonra hıssetmeye baslarsın dedı ondan once hıssettıklerın hıssettıgını sandıgın seylerın gaz oldugunu soyledı
evet canim.aynenbanada sağlık ocagında ebe , kimseyi dinleme hissediyomusun ay o hıssedıyomus ben nıye hıseetmıyorum dıyenlerı dedı, ilk gebeliğin olduğu ıcın 20 haftadan sonra hıssetmeye baslarsın dedı ondan once hıssettıklerın hıssettıgını sandıgın seylerın gaz oldugunu soyledı
Gereksiz bence. Ailede genetik sorunu olanlar kan uyuşmazlığı olan çiftler akraba evliliği yapanlar yaptırmalı. Bir de cocukta genetik problem olursa aldırmak isteyenler yaptırsın. Sonuçta bir tedavisi yok erken teşhis ancak anne ve babanın merakını gidermek için bencekızlar bu amerikaya gönderilen testlerden yaptırmayı düşünen var mı? Pahalı ama değer galiba 10. haftadan sonra yapılıyormuş
Biraz degisik cevap olmus.Gereksiz bence. Ailede genetik sorunu olanlar kan uyuşmazlığı olan çiftler akraba evliliği yapanlar yaptırmalı. Bir de cocukta genetik problem olursa aldırmak isteyenler yaptırsın. Sonuçta bir tedavisi yok erken teşhis ancak anne ve babanın merakını gidermek için bence
Merhaba ben de 11+2'yim. :) Günlerimiz aynı. Biz de yarın kontrole gideceğiz eşimin işi çıkmazsa. Bende de ayakta biraz durunca nefes darlığı oluyor bugün, yorgunum. Yarın ikili test yapılacak mı size?Herkeze slm bugün 11+2 olduk yarın kontrolüm var ama bugün sol kasıkta bi hareketlilik var sabah sanki kalbim sol kasığımda atiyodu şimdide sürekli bi kıpırtı gidiyo geliyo iğne batması gibi varmi sizdede boyle degisik şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?