2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Türkiyede cinsiyeti istemiyorlarmış gelmiyormuş
belki doktor gizliden söyler :) benim sonuç belli olduğunda paylaşırım
artık kısmet :) sağlıklı olsun da cinsiyeti sonra öğreniriz ne olacak

ne yazık ki ülkemizde cinsiyete bağlı kürtajlar olduğu için bu tip önlemler alınıyor sanırım

Niçin yapılıyormuş

Benden bu testi istedi 2200 memorial hizmet hstnesine gidiyorum 3 ay sonra 33 olcam. Yasla ilgili bisey demedi ama.daha once 2 kez 9 ve 10.haftalarda kayiplarin var o yuzden dedi...(sebepsiz bide)
Ablamada yapilmisti..bende tamam dedim.

Benden bu testi istedi 2200 memorial hizmet hstnesine gidiyorum 3 ay sonra 33 olcam. Yasla ilgili bisey demedi ama.daha once 2 kez 9 ve 10.haftalarda kayiplarin var o yuzden dedi...(sebepsiz bide)
Ablamada yapilmisti..bende tamam dedim.
ceyda düvencide izlerken kendısı söylemişti ordan duydum bende

ceyda düvencide izlerken kendısı söylemişti ordan duydum bende
Dogrudur canim..ben daha onceden tup bebekle embriyolara pgt yaptirmistm..genetik inceleme diyince ole bisey mi dedim..evet dedi...
Yaptirmak vardi zaten aklimda.o yuzden onayladim 12+5 de gittigimde kan vericem . 10 gunede cikiyomus..
Insallah su test islerinide sorunsuz atlatiriz.

canjm benim taze anne psikoljikmen olmustur hissetmen imkansiz 2. Gebelikte 16. Haftada duyuluyor ilk gebelikte 1 ay daha gec canim 20 22 haftalarda

masallah canim gozhnaydin cok erken bence sen al kullan folik asit gelisimi icin ilk 3 ay

Kızlaaar selammm
Bayadır yazamıyorum arada okusam da
Tatil başladı bizim, annelere geldik, bulantılarım çok değil ama öksürük beni mahvediyor, kusturuyor. 3 kg vermişim. İnş rahatlarım artık yavaş yavaş. Burada oğlumla ilgilenen çok olunca o konuda rahatladım en azından
Bazı arkadaşların bebeğini kaybettiğini okudum, çok üzüldüm. İnsan hemen pimpirik yapıyor ya, dün belim çok ağrıyordu tırstım. ma burda doğru dürüst doktor yok, oyüzden 14-15. Haftaya kadar doktora gitmicem, zaten ikili test yaptırmıcaktım, sıkıntı olmaz oyüzden gitmemek diye düşünüyorum..

amin amin canım İnşallah zaten genelde doktorlar bu tarz durumlarda daha cok yanlı oluyo böyle testlerde, banada adoktorum ense kalınlıgına bakarız eğer boyutlar normalse 2 li değil 3 lü yaparız dedi, 2 ile 3 lü arasındakı fark ne tam olarak anlamadım

canjm benim taze anne psikoljikmen olmustur hissetmen imkansiz 2. Gebelikte 16. Haftada duyuluyor ilk gebelikte 1 ay daha gec canim 20 22 haftalarda
banada sağlık ocagında ebe , kimseyi dinleme hissediyomusun ay o hıssedıyomus ben nıye hıseetmıyorum dıyenlerı dedı, ilk gebeliğin olduğu ıcın 20 haftadan sonra hıssetmeye baslarsın dedı ondan once hıssettıklerın hıssettıgını sandıgın seylerın gaz oldugunu soyledı

Ben oğlumda 19+2 de hissetmistim bakalım bunda ne zaman olur

Mide bulantısı şikayetlerim çok olmadı çok şükür, ancak hamileliğim boyunca içtiğim sular midemde aşırı yanma, rahatsızlık yapıyor.. su içmeye korkar oldum. Var mı aynı durumda olan

evet canim.aynen

kızlar bu amerikaya gönderilen testlerden yaptırmayı düşünen var mı? Pahalı ama değer galiba 10. haftadan sonra yapılıyormuş
Gereksiz bence. Ailede genetik sorunu olanlar kan uyuşmazlığı olan çiftler akraba evliliği yapanlar yaptırmalı. Bir de cocukta genetik problem olursa aldırmak isteyenler yaptırsın. Sonuçta bir tedavisi yok erken teşhis ancak anne ve babanın merakını gidermek için bence

Biraz degisik cevap olmus.

Herkeze slm bugün 11+2 olduk yarın kontrolüm var ama bugün sol kasıkta bi hareketlilik var sabah sanki kalbim sol kasığımda atiyodu şimdide sürekli bi kıpırtı gidiyo geliyo iğne batması gibi varmi sizdede boyle degisik şeyler

Merhaba ben de 11+2'yim. :) Günlerimiz aynı. Biz de yarın kontrole gideceğiz eşimin işi çıkmazsa. Bende de ayakta biraz durunca nefes darlığı oluyor bugün, yorgunum. Yarın ikili test yapılacak mı size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…