- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Sürekli şu içiyorum gargara falan yapıyorum da inş gece ağrısı olmaz boğazımdan alev cikiyo sankiBol bol sıvı tuketmelsın ve varsa limon sık enfeksıyon azda olsa onlenmış olur
Sabırlar diliyorum canımKızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Kızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Çok üzüldum canım ya neden oluyor böyle acaba çok zor Allah sabır versin benimde en çok korkum buKızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Canim benim Allahim sabir versin tez zamanda guzel haberlerini duyariz inssallah cok uzuldumKızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Sen de Allah’a emanet ol canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.. Çok üzüldüm çokKızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Neden ki?Biraz degisik cevap olmus.
Benim takip doktorum bişey söyleyemedi pgtli olsaydı genetikten şüphe etmezdim dedi yücel beyle görüştüm genetiğe gönder dedi gönderdik bakalım bizde sonuç ne çıkacak hayırlısı olur İnşâAllah elden bişey gelmiyor. Siz ne kadar ödediniz biz 1000₺ ödedikCanim ya cok uzuldum..2 kez bu durumu yasamis biri olarak cok iyi anliyorum seniAllahim birdaha gostermez insallah..saglikli gebelik yasarsin..neden olduguyla ilgili bir sey soyledimi.gerci bilinmiyo ben ilk kurtajda genetige gonderdim.temiz gelmisti.46xx.birsuru para vermistim hemde.
Bilinmiyor şimdilik canım genetik araştırma yapılacakÇok üzüldum canım ya neden oluyor böyle acaba çok zor Allah sabır versin benimde en çok korkum bu
çok geçmiş olsun..çok üzüldüm...rabbim en koşa sürede tekrar nasip etsin...ben bi bebeğimi kaybettim..çok iyi anlıyorum...zaman herşeyin ilacı...Kızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Korma canim ben ogrendigimden beri siddetli agrim oluyodu bebek kucuk yerlesirken oluyomis meger ayakta dedigin gbi fazla kalinca kasik degil rahim sanki cikcak gbi fena bi agri oluyo bendede dun acile gittim parol ic agrin oldukca dedi yolladi kanaman falan olmadigi surece korkma canm agrilar normal heraldeKızlar bugun dr a gidecektim vazgectim izin günümdü dinlendim kasık ağrım yoktu. Mide bulantım azalınca biraz dışarı çıkayım dedim akşam. Ayakta fazla kaldım sanırım yürümekte bile zorlandım özellikle sol tarafımda daha belirgin olan kasık ağrım var. Uzanırken geçiyor ama yürüyünce başlıyor çok korkuyorum bişe olmuştur diye1 haftadır var ha geçti ha geçecek yarım saatten fazla ayakta kalınca tekrar başlıyor. Yarın sabah dr a gitcez ama iyice korkmaya başladım canım çok sıkkın
Kızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Sağol canım amin herşeyin hayırlısıÇok geçmiş
çok geçmiş olsun..çok üzüldüm...rabbim en koşa sürede tekrar nasip etsin...ben bi bebeğimi kaybettim..çok iyi anlıyorum...zaman herşeyin ilacı...
Çok zor gerçekten Rabbim hiç kimseye yaşatmasın amin isteyen herkese nasip etsinÇok uzuldum arkadaşım iki kaybım var benimde
rabbim sana güç versin geçmiş olsun tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah rabbim
Dr bana da 4. Haftam ile 5. Haftam arasında kasık ağrım var diye ağrı kesici vermişti ama hiç içmedim. Ağrı dayanılmicak gibi değil ama korkuyorum ya ters giden bişe olduysa diye. Bir de son zamanlarda çok fazla kayıp yaşadık bu grupta ben etkilenmeye başladım sürekli aklıma “acaba kalbi durdu mu” şüphesi geliyor. En ufak şeyden nem kapıyorumKorma canim ben ogrendigimden beri siddetli agrim oluyodu bebek kucuk yerlesirken oluyomis meger ayakta dedigin gbi fazla kalinca kasik degil rahim sanki cikcak gbi fena bi agri oluyo bendede dun acile gittim parol ic agrin oldukca dedi yolladi kanaman falan olmadigi surece korkma canm agrilar normal heralde
Olacagin onune gecilmez ama olmayacak bisiyide belki bosuna sikimti yapiyosu bebegini etkiliyosum relaks ol boswer bende kayip yasadim hemde en agirini 9 aylikdi karnimda olmus normal dogum yaptim 2 gun boyunca suni sanci cektim olumden dondum beterin beteri var artik takmiyorum zaten olacak bisi varsa ne yapabilirizki Allahim korusun en guzelcare bu bizim icinDr bana da 4. Haftam ile 5. Haftam arasında kasık ağrım var diye ağrı kesici vermişti ama hiç içmedim. Ağrı dayanılmicak gibi değil ama korkuyorum ya ters giden bişe olduysa diye. Bir de son zamanlarda çok fazla kayıp yaşadık bu grupta ben etkilenmeye başladım sürekli aklıma “acaba kalbi durdu mu” şüphesi geliyor. En ufak şeyden nem kapıyorum
Amin İnşâAllah hepimizeStrongmom_ canim cok uzgunum senin adina cok uzuldum rabbim tez zamanda sana saglikli bebekl hamilelik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?