2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sabırlar diliyorum canım Meleğin en kısa sürede sağlıkla gelsin sana

Çok üzüldüm arkadaşım Allah sabır versin

Çok üzüldum canım ya neden oluyor böyle acaba çok zor Allah sabır versin benimde en çok korkum bu

Canim benim Allahim sabir versin tez zamanda guzel haberlerini duyariz inssallah cok uzuldum

Sen de Allah’a emanet ol canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.. Çok üzüldüm çok

Kızlar bugun dr a gidecektim vazgectim izin günümdü dinlendim kasık ağrım yoktu. Mide bulantım azalınca biraz dışarı çıkayım dedim akşam. Ayakta fazla kaldım sanırım yürümekte bile zorlandım özellikle sol tarafımda daha belirgin olan kasık ağrım var. Uzanırken geçiyor ama yürüyünce başlıyor çok korkuyorum bişe olmuştur diye 1 haftadır var ha geçti ha geçecek yarım saatten fazla ayakta kalınca tekrar başlıyor. Yarın sabah dr a gitcez ama iyice korkmaya başladım canım çok sıkkın

Benim takip doktorum bişey söyleyemedi pgtli olsaydı genetikten şüphe etmezdim dedi yücel beyle görüştüm genetiğe gönder dedi gönderdik bakalım bizde sonuç ne çıkacak hayırlısı olur İnşâAllah elden bişey gelmiyor. Siz ne kadar ödediniz biz 1000₺ ödedik
Çok üzüldum canım ya neden oluyor böyle acaba çok zor Allah sabır versin benimde en çok korkum bu
Bilinmiyor şimdilik canım genetik araştırma yapılacak

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun ne olur beni görüp umutsuzluğa kapılmayın Rabbim hepinizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın İnşâAllah Rabbim bize de tekrardan nasip eder İnşâAllah üzülmek yılmak yok!

Benim 6 ci gebeligim 2 yaşayan evladım var .ama bu hamileliğim çok farklı hiç halim yok halsiz bitkin hayattan bıkmış gibiyim zorla çocuklara yemek falan hazırlıyorum .Dr randevusu zor alıyorum.hoş Dr a da gitmek istemiyorum .saatlerce beklemek zor .hatta bana kalsa doğum için gitmek istiyorum .bıktım hastane ve Dr görmekten

Çok geçmiş
çok geçmiş olsun..çok üzüldüm...rabbim en koşa sürede tekrar nasip etsin...ben bi bebeğimi kaybettim..çok iyi anlıyorum...zaman herşeyin ilacı...

Korma canim ben ogrendigimden beri siddetli agrim oluyodu bebek kucuk yerlesirken oluyomis meger ayakta dedigin gbi fazla kalinca kasik degil rahim sanki cikcak gbi fena bi agri oluyo bendede dun acile gittim parol ic agrin oldukca dedi yolladi kanaman falan olmadigi surece korkma canm agrilar normal heralde

Çok uzuldum arkadaşım iki kaybım var benimde
rabbim sana güç versin geçmiş olsun tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah rabbim

Çok geçmiş
çok geçmiş olsun..çok üzüldüm...rabbim en koşa sürede tekrar nasip etsin...ben bi bebeğimi kaybettim..çok iyi anlıyorum...zaman herşeyin ilacı...
Sağol canım amin herşeyin hayırlısı
Çok uzuldum arkadaşım iki kaybım var benimde
rabbim sana güç versin geçmiş olsun tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah rabbim
Çok zor gerçekten Rabbim hiç kimseye yaşatmasın amin isteyen herkese nasip etsin

Dr bana da 4. Haftam ile 5. Haftam arasında kasık ağrım var diye ağrı kesici vermişti ama hiç içmedim. Ağrı dayanılmicak gibi değil ama korkuyorum ya ters giden bişe olduysa diye. Bir de son zamanlarda çok fazla kayıp yaşadık bu grupta ben etkilenmeye başladım sürekli aklıma “acaba kalbi durdu mu” şüphesi geliyor. En ufak şeyden nem kapıyorum

Olacagin onune gecilmez ama olmayacak bisiyide belki bosuna sikimti yapiyosu bebegini etkiliyosum relaks ol boswer bende kayip yasadim hemde en agirini 9 aylikdi karnimda olmus normal dogum yaptim 2 gun boyunca suni sanci cektim olumden dondum beterin beteri var artik takmiyorum zaten olacak bisi varsa ne yapabilirizki Allahim korusun en guzelcare bu bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…