2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba ben de 11+2'yim. :) Günlerimiz aynı. Biz de yarın kontrole gideceğiz eşimin işi çıkmazsa. Bende de ayakta biraz durunca nefes darlığı oluyor bugün, yorgunum. Yarın ikili test yapılacak mı size?
Evet randevumu ona göre ayarladı doktorum bi bebise bakar sonra ikili taramaya gönderirim dedi

Inşallah herşey yolunda güzel olur çok korkuyorum çooooook
Her şey yolundaysa endişelenmeyin. Ama internetten baktığım kadarıyla sonuçlar 1 hafta 10 gün gibi sürelerde belli oluyormuş sanırım. Zaman zor geçecek. :)

Her şey yolundaysa endişelenmeyin. Ama internetten baktığım kadarıyla sonuçlar 1 hafta 10 gün gibi sürelerde belli oluyormuş sanırım. Zaman zor geçecek. :)
Kesinlikle zor gececek bide ben haftalik takip ediliyordum son kontrolum 17 gün önceydi resmen gün saydım ve çok uzun geldi aceba herşey yolunda mi korkusu ondan

Kizlarrr ya boğazım çok kötü ağrıyor ve kürü oksuruk başladı. Öksürmeyince sanki nefes alamıyorum yarın dr a gidecem ondan önce evde ne yapabilirim?

masallah canim gozhnaydin cok erken bence sen al kullan folik asit gelisimi icin ilk 3 ay
Belcikada multivitamin seklinde satiliyor, folik asitte oluyor icerisinde trde bilmiyorum nasl eger oyle vitamin varsa ondan alin daha iyi hem baska vitaminleride almis olursunuz..

Kizlar birde İNŞİKAK SURESI VE ARAF SURESI VAR INTERNETTEN ONU OKUYUN HERGUN YATMADAN ONCE BEBEK ICIN DOGUMH KOLAYLASTIRMAK ICIN BEN HERGUN OKUYORUM RABBIM KABUL ETSIN OGLUMDADA OKUMUSTUM COK SUKURLER OLSUN KI COK ZOR BIR DOGUM YASAMADIM INSALLAH BEBEKLERIMIZI SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALIRIZ

Mide bulantısı şikayetlerim çok olmadı çok şükür, ancak hamileliğim boyunca içtiğim sular midemde aşırı yanma, rahatsızlık yapıyor.. su içmeye korkar oldum. Var mı aynı durumda olan
Malesef bende de var bu durum. Doya doya su içemiyorum. Normalde çok su icebilen biri değilim. Ama yaz günü susayip su içermemek de çok zor. Meyvelerle ferahlamaya çalışıyorum. Ya da su içerken bir iki yudum içip ağzıma birsey atıp devam ediyorum.

Kızlar maalesef bebeğimi kaybettim bugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun

Canim ya cok uzuldum..2 kez bu durumu yasamis biri olarak cok iyi anliyorum seni Allahim birdaha gostermez insallah..saglikli gebelik yasarsin..neden olduguyla ilgili bir sey soyledimi.gerci bilinmiyo ben ilk kurtajda genetige gonderdim.temiz gelmisti.46xx.birsuru para vermistim hemde.

Canımmm of ya Allâh yardımcın olsun

Canimm çok geçmiş olsun ıns allahım sana en güzelini nasip eder

Allah sabırlar versın cok zor

Canım çok üzüldüm allah sabır versin tekrarını yaşatmasın

Allah sabır güç kuvvet versin. Çok üzücü bir durum ama dua edelim canim. Rabbim daha hayırlı sağlıklı evlatlar versin sana insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…