Evet randevumu ona göre ayarladı doktorum bi bebise bakar sonra ikili taramaya gönderirim dediMerhaba ben de 11+2'yim. :) Günlerimiz aynı. Biz de yarın kontrole gideceğiz eşimin işi çıkmazsa. Bende de ayakta biraz durunca nefes darlığı oluyor bugün, yorgunum. Yarın ikili test yapılacak mı size?
Benim de öyle. Hayırlı haberler alırız inşallah, sonuçlarımız güzel çıkar.Evet randevumu ona göre ayarladı doktorum bi bebise bakar sonra ikili taramaya gönderirim dedi
Inşallah herşey yolunda güzel olur çok korkuyorum çooooookBenim de öyle. Hayırlı haberler alırız inşallah, sonuçlarımız güzel çıkar.
Her şey yolundaysa endişelenmeyin. Ama internetten baktığım kadarıyla sonuçlar 1 hafta 10 gün gibi sürelerde belli oluyormuş sanırım. Zaman zor geçecek. :)Inşallah herşey yolunda güzel olur çok korkuyorum çooooook
Kesinlikle zor gececek bide ben haftalik takip ediliyordum son kontrolum 17 gün önceydi resmen gün saydım ve çok uzun geldi aceba herşey yolunda mi korkusu ondanHer şey yolundaysa endişelenmeyin. Ama internetten baktığım kadarıyla sonuçlar 1 hafta 10 gün gibi sürelerde belli oluyormuş sanırım. Zaman zor geçecek. :)
Aynen geç döllenme canmgec dollenme ozman .
Benımde yumurtlama zamanım bellı degıl
Hayırlı haberlerle canım 2 li testide atlatalım inşallah hepberaber
Hayırlı haberlerle canım 2 li testide atlatalım inşallah hepberaber[/QUOTE
Cengiz bey in ameliyatı hakkinda yardim almak istiyorum lutfen yardımcı olun
Belcikada multivitamin seklinde satiliyor, folik asitte oluyor icerisinde trde bilmiyorum nasl eger oyle vitamin varsa ondan alin daha iyi hem baska vitaminleride almis olursunuz..masallah canim gozhnaydin cok erken bence sen al kullan folik asit gelisimi icin ilk 3 ay
Malesef bende de var bu durum. Doya doya su içemiyorum. Normalde çok su icebilen biri değilim. Ama yaz günü susayip su içermemek de çok zor. Meyvelerle ferahlamaya çalışıyorum. Ya da su içerken bir iki yudum içip ağzıma birsey atıp devam ediyorum.Mide bulantısı şikayetlerim çok olmadı çok şükür, ancak hamileliğim boyunca içtiğim sular midemde aşırı yanma, rahatsızlık yapıyor.. su içmeye korkar oldum. Var mı aynı durumda olan
Canim ya cok uzuldum..2 kez bu durumu yasamis biri olarak cok iyi anliyorum seniKızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Canımmm of yaKızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Canimm çok geçmiş olsun ıns allahım sana en güzelini nasip ederKızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Bol bol sıvı tuketmelsın ve varsa limon sık enfeksıyon azda olsa onlenmış olurKizlarrr ya boğazım çok kötü ağrıyor ve kürü oksuruk başladı. Öksürmeyince sanki nefes alamıyorumyarın dr a gidecem ondan önce evde ne yapabilirim?
Allah sabırlar versın cok zorKızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Canım çok üzüldüm allah sabır versin tekrarını yaşatmasınKızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Allah sabır güç kuvvet versin. Çok üzücü bir durum ama dua edelim canim. Rabbim daha hayırlı sağlıklı evlatlar versin sana insallah.Kızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?