2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay benim randevuma 2 hafta var. Geçmiyor mu ne . Bi de hep evdeyim diye de zaman geçmiyor

Hayırlısı olsun bende girdim 11+5 2 gün ileri cikti allaha şükür herşey yolunda banada ben sormadan buyuk ihtimal kız dedi birde benden nifty testi istedi daha önceki düşüklerin yüzünden

Biz de dun gittik esimle. Doktor gelmede teli eline verdim tembihledm bak guzel xek bebisi hareket ederken diye. Sonuc, ekrana odaklanmaktan video yerine iki poz bulanik foto çeken saskin baba adayi :))))

Çok düşünüyorsunuz cinsiyeti belli ki.
Elinize bir miktar kazanç veya hanenize güzel haber gelebilir . Kız kardeşinizin de yakında kısmeti çıkabilir . Hayırlı olsun
Gercekten hic dusunmuyorum :) kiz erkek hic farketmiyor bizim icin.. tabiki hayirlisi olsun ins

Bnm de 50.4 mm dun 11+5 tik. Bir gun ilerde cikti. Devletteydik doktor hicbir sey soylemedi cinsiyetle ilgili tahmn ettigim gibi. 10 gun sonra ozeldekine gidecegim. O zmn bir tahmin alirim herhalde :)

Çok üzüldüm Allah ım sabır versin en kısa zamanda kucagın dolsun arkadasım

Biz de dun gittik esimle. Doktor gelmede teli eline verdim tembihledm bak guzel xek bebisi hareket ederken diye. Sonuc, ekrana odaklanmaktan video yerine iki poz bulanik foto çeken saskin baba adayi :))))
ilk kalp atışlarını dinlediğimizde bende aynen videoya al dedim adam video diye bi foto çekmiş nasıl ağladım anlatamam ertesi hafta dr dedim videoya alcan esin aliyo dedi yok ben ona güvenmiyorum dedim hem ben hem o cekmistik

@Ytmz canım cinsiyet anketini başlat bence baksana teker teker öğrenmeye başladık çok heyecanlı

kızlar bu ikili test ile üçlü test arasındakı farkı net olarak bilen bir arkadaşımız var mı ?

Ayy heycanlanmıştır :))) Ben eşimin video çektiğini görmedim bile bu sefer uyanık davranmış ben de çok şaşırdım :))

Doktora danışayım ben en iyisi, riskli bir durumum yok ama yinede 2000 se ikili üçlü yerine tek bunu yapabilirim daha erken hafta yapılıyor
Bugün dr banada nifty test yaptırmami istedi 3 lü test amino sentezdense bu test baya önümüzü açar dedi fiyati 1700 civari sakin daha fazla verme

Başlangıç 65 boy 174 güncel 65

fiziksel olarak biraz ağırlık oluyor tabi, yatıp kalkmak zorlaşıyor, mide sıkışıyor falan ama bende psikolojik olumsuz bir etkisi olmamıştı. sağlıkla atlatalım da inşallah.
Onlar haliyle olur. İnşallah çok kilo almam. Halsizlik oluyormuş diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…