Kızlar sabah dr a gittim kasık ağrılarımın sebebi rahmin büyümesiymiş. Her şey yolunda dedi dr içim rahatladı ağlıcaktım minnoşta kımıl kımıldı eşim video çekmiş sürekli izliyorum bacaklarını yukarı doğru uzatıp duruyordu gülmekten kendimi alamadım. Videoda da şoktayım şuan falan demişim Ne dediğimi de bilmiyorum o anda ama tarifsiz bir mutluluk. Cinsiyetini de öğrensem merakım bitse rahatlıcam
Merhabaaa. :) 11+3'üm bugün. İkili test için gelmiştik. 45 mm olması gerekiyormuş bebeğin. Şu an 42 küsür. Cumartesi gideceğiz. Cinsiyet sorduk. Kıza benziyor dedii. :) Kız çok istiyorduk eşimle. :) Hayırlısı inşallah.
Merhabaaa. :) 11+3'üm bugün. İkili test için gelmiştik. 45 mm olması gerekiyormuş bebeğin. Şu an 42 küsür. Cumartesi gideceğiz. Cinsiyet sorduk. Kıza benziyor dedii. :) Kız çok istiyorduk eşimle. :) Hayırlısı inşallah.
Hayırlısı olsun bende girdim 11+5 2 gün ileri cikti allaha şükür herşey yolunda banada ben sormadan buyuk ihtimal kız dedi birde benden nifty testi istedi daha önceki düşüklerin yüzünden
Kızlar sabah dr a gittim kasık ağrılarımın sebebi rahmin büyümesiymiş. Her şey yolunda dedi dr içim rahatladı ağlıcaktım minnoşta kımıl kımıldı eşim video çekmiş sürekli izliyorum bacaklarını yukarı doğru uzatıp duruyordu gülmekten kendimi alamadım. Videoda da şoktayım şuan falan demişim Ne dediğimi de bilmiyorum o anda ama tarifsiz bir mutluluk. Cinsiyetini de öğrensem merakım bitse rahatlıcam
Biz de dun gittik esimle. Doktor gelmede teli eline verdim tembihledm bak guzel xek bebisi hareket ederken diye. Sonuc, ekrana odaklanmaktan video yerine iki poz bulanik foto çeken saskin baba adayi :))))
Çok düşünüyorsunuz cinsiyeti belli ki.
Elinize bir miktar kazanç veya hanenize güzel haber gelebilir . Kız kardeşinizin de yakında kısmeti çıkabilir . Hayırlı olsun
Bnm de 50.4 mm dun 11+5 tik. Bir gun ilerde cikti. Devletteydik doktor hicbir sey soylemedi cinsiyetle ilgili tahmn ettigim gibi. 10 gun sonra ozeldekine gidecegim. O zmn bir tahmin alirim herhalde :)
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun ne olur beni görüp umutsuzluğa kapılmayın Rabbim hepinizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın İnşâAllah Rabbim bize de tekrardan nasip eder İnşâAllah üzülmek yılmak yok!
Biz de dun gittik esimle. Doktor gelmede teli eline verdim tembihledm bak guzel xek bebisi hareket ederken diye. Sonuc, ekrana odaklanmaktan video yerine iki poz bulanik foto çeken saskin baba adayi :))))
ilk kalp atışlarını dinlediğimizde bende aynen videoya al dedim adam video diye bi foto çekmiş nasıl ağladım anlatamam ertesi hafta dr dedim videoya alcan esin aliyo dedi yok ben ona güvenmiyorum dedim hem ben hem o cekmistik
fiziksel olarak biraz ağırlık oluyor tabi, yatıp kalkmak zorlaşıyor, mide sıkışıyor falan ama bende psikolojik olumsuz bir etkisi olmamıştı. sağlıkla atlatalım da inşallah.
fiziksel olarak biraz ağırlık oluyor tabi, yatıp kalkmak zorlaşıyor, mide sıkışıyor falan ama bende psikolojik olumsuz bir etkisi olmamıştı. sağlıkla atlatalım da inşallah.