2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin arkadaslar
@kanaryamm cnm gercekten cok uzuldum bende bir evladimi erken dogumla kaybetmistim acini cok iyi anliyorum Rabbim sana insallah saglikli bir hamilelik nasip edip kucagini bir an once doldursun insallah

Günaydın kızlar
İlk haftalarda doğum yapacaklardan cinsiyet ogrenen kimse yok mu acaba:)
Ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum ama 13. Hafta içindeyken bir genel kontrole gidicem , iki hafta sonra inşallah birşeyler öğrenebilirim , merak ediyorum:)

Günaydın,
Dün kontrolda doktor ikili testimizi yaptı fakat cinsiyet için erken dedi söylemedi:)
Bir de Avrupa yakası doktor öneriniz var mı ?
Benim arkadaşım 11+3 deyken öğrendi bizde çok beklemeyin umarım:) hangi ilçesindesin canım, bende doktor arıyorum bu yakada

Son 3 ay da zor geçermiş. Doğru mu

Bende oğlumu 11+4 te öğrendim temmuzun 4 unde kontrolüm var inşallah bir tahminde bulunur merakım artıyor yaklaştıkça

Çin takviminden baktınız mı?

Bende oğlumu 11+4 'de öğrenmiştim. ama bu doktor söylemedi. erken öğrenmek için dedi:)
Eyüp 'de oturuyorum canım bende. Sen ne taraftasın.
Bende Fatihteyim canım ama çevre ilcelerede bakıyorum buralar hem çok pahalı hemde doğru dürüst hastahane yok, inşallah gönlünüze göre yer buluruz:)
Erkek bebekler genelde benzer zamanda öğrenilmiş demek ki :)

Evet çok pahalı hastaneler gittklerimede ısınamadım zaten. İnşallah canım tez zamanda buluruz.
Evet Erkek bebek direk belli ediyor kendini ama bu doktor biraz garantici imkansız falan dedi çünkü..

Kızımda 3bucuk aylıkken erkek dedı kız cıktı :)
2 gun once sordum devlet hastanesınde cınsıyetını 4-5 aylıktan sonra anca bellı olur dedı
Azcık daha buyuyelım InsaAllah ozele gıdersem soyler buyuk ıhtımal :)

Çok üzuldum canım inşallah en kısa sürede yeni bı bebisle acin diner bu durum çok zor Allah sabır versin

Bende gece bir ruya gordum arkadaslar ( hayirlata vesile olur insallah) ruyamda 12+4 haftalik hamileymisim ultrasond doktor kesin olmamakla beraber kiz diyor:) sonra biyerde hazine buluyorum boyle kese icinde yuzukler ve ne alakaysa civilerde vardi ... Sonra kiz kardesim guya evlenmis dogum yapiyor sezeryanla ( evli degil gercekte) ve kiz cocugu oluyor.. sonra hem erkek hem kiz tulumu goruyorum ... cok karısıktı ya

Kızlar sabah dr a gittim kasık ağrılarımın sebebi rahmin büyümesiymiş. Her şey yolunda dedi dr içim rahatladı ağlıcaktım minnoşta kımıl kımıldı eşim video çekmiş sürekli izliyorum bacaklarını yukarı doğru uzatıp duruyordu gülmekten kendimi alamadım. Videoda da şoktayım şuan falan demişim Ne dediğimi de bilmiyorum o anda ama tarifsiz bir mutluluk. Cinsiyetini de öğrensem merakım bitse rahatlıcam

Gecenleree biri burada mucevher gormek kiz cocuguna isaretmis demisti bende aksam ruya gördüm oglum oluyormus adini çınar koyuyorduk hic aklimdan gecen bir isim degildi nerden çıktı anlamadim

Gecenleree biri burada mucevher gormek kiz cocuguna isaretmis demisti bende aksam ruya gördüm oglum oluyormus adini çınar koyuyorduk hic aklimdan gecen bir isim degildi nerden çıktı anlamadim
Gercektende cok farkli bu ruyalar yaa:) Hayirlisini nasip etsin rabbim

Baktım erkek diyor ama yanlış çıkan epey kişi olmus bu takvimlerde de
Genelde doğru çıkıyor. 2 ayrı hesaplamada da erkek çıktı bende de. Haritada da erkek çıkmıştı. Bütün bunlar bir yana ben de öyle hissediyorum.
Ama hiç önemsemiyorum artık . Gebeliğim ilerledikçe hiç düşünmez oldum cinsiyeti . Yeter ki sağlıklı olsun. Hayırlı olsun. Dün eşime de dedim cinsiyeti öğrenmeyelim diye. Ama Dr demese de ben anlarım muayenede. Onu ne yapacaz

Çok düşünüyorsunuz cinsiyeti belli ki.
Elinize bir miktar kazanç veya hanenize güzel haber gelebilir . Kız kardeşinizin de yakında kısmeti çıkabilir . Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…