Benim arkadaşım 11+3 deyken öğrendi bizde çok beklemeyin umarım:) hangi ilçesindesin canım, bende doktor arıyorum bu yakadaGünaydın,
Dün kontrolda doktor ikili testimizi yaptı fakat cinsiyet için erken dedi söylemedi:)
Bir de Avrupa yakası doktor öneriniz var mı ?
Son 3 ay da zor geçermiş. Doğru mubenim de ikinci gebeliğim ama ruh halim aynı. isteksizlik, mutsuzluk, dr a randevu al diyor eşim elim telefona bile gitmiyor. 3 ayı doldurunca hamilelikte balayı dedikleri ikinci 3 ayda daha mutlu oluruz inşallah, hayattan soğudum şu 1 ayda.
Bende oğlumu 11+4 te öğrendim temmuzun 4 unde kontrolüm var inşallah bir tahminde bulunur merakım artıyor yaklaştıkçaGünaydın kızlar
İlk haftalarda doğum yapacaklardan cinsiyet ogrenen kimse yok mu acaba:)
Ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum ama 13. Hafta içindeyken bir genel kontrole gidicem , iki hafta sonra inşallah birşeyler öğrenebilirim , merak ediyorum:)
Çin takviminden baktınız mı?Günaydın kızlar
İlk haftalarda doğum yapacaklardan cinsiyet ogrenen kimse yok mu acaba:)
Ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum ama 13. Hafta içindeyken bir genel kontrole gidicem , iki hafta sonra inşallah birşeyler öğrenebilirim , merak ediyorum:)
Benim arkadaşım 11+3 deyken öğrendi bizde çok beklemeyin umarım:) hangi ilçesindesin canım, bende doktor arıyorum bu yakada
Bende Fatihteyim canım ama çevre ilcelerede bakıyorum buralar hem çok pahalı hemde doğru dürüst hastahane yok, inşallah gönlünüze göre yer buluruz:)Bende oğlumu 11+4 'de öğrenmiştim. ama bu doktor söylemedi. erken öğrenmek için dedi:)
Eyüp 'de oturuyorum canım bende. Sen ne taraftasın.
Baktım erkek diyor ama yanlış çıkan epey kişi olmus bu takvimlerde deÇin takviminden baktınız mı?
Bende Fatihteyim canım ama çevre ilcelerede bakıyorum buralar hem çok pahalı hemde doğru dürüst hastahane yok, inşallah gönlünüze göre yer buluruz:)
Erkek bebekler genelde benzer zamanda öğrenilmiş demek ki :)
Baktım erkek diyor ama yanlış çıkan epey kişi olmus bu takvimlerde de
Çok üzuldum canım inşallah en kısa sürede yeni bı bebisle acin diner bu durum çok zor Allah sabır versinKızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Gecenleree biri burada mucevher gormek kiz cocuguna isaretmis demisti bende aksam ruya gördüm oglum oluyormus adini çınar koyuyorduk hic aklimdan gecen bir isim degildi nerden çıktı anlamadimBende gece bir ruya gordum arkadaslar ( hayirlata vesile olur insallah) ruyamda 12+4 haftalik hamileymisim ultrasond doktor kesin olmamakla beraber kiz diyor:) sonra biyerde hazine buluyorum boyle kese icinde yuzukler ve ne alakaysa civilerde vardi ... Sonra kiz kardesim guya evlenmis dogum yapiyor sezeryanla ( evli degil gercekte) ve kiz cocugu oluyor.. sonra hem erkek hem kiz tulumu goruyorum ... cok karısıktı ya
Gercektende cok farkli bu ruyalar yaa:) Hayirlisini nasip etsin rabbimGecenleree biri burada mucevher gormek kiz cocuguna isaretmis demisti bende aksam ruya gördüm oglum oluyormus adini çınar koyuyorduk hic aklimdan gecen bir isim degildi nerden çıktı anlamadim
Genelde doğru çıkıyor. 2 ayrı hesaplamada da erkek çıktı bende de. Haritada da erkek çıkmıştı. Bütün bunlar bir yana ben de öyle hissediyorum.Baktım erkek diyor ama yanlış çıkan epey kişi olmus bu takvimlerde de
Çok düşünüyorsunuz cinsiyeti belli ki.Bende gece bir ruya gordum arkadaslar ( hayirlata vesile olur insallah) ruyamda 12+4 haftalik hamileymisim ultrasond doktor kesin olmamakla beraber kiz diyor:) sonra biyerde hazine buluyorum boyle kese icinde yuzukler ve ne alakaysa civilerde vardi ... Sonra kiz kardesim guya evlenmis dogum yapiyor sezeryanla ( evli degil gercekte) ve kiz cocugu oluyor.. sonra hem erkek hem kiz tulumu goruyorum ... cok karısıktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?