2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de ayni durumdayim. Ama hem kendimize hem bebislere yazik ediyoruz. Normalde dusuk tansiyonluyumdur ama stres kaynakli her muayene oncesi yüksek cikiyor tansiyonum. Eve gelince gene dusuk. Böyle 9.aya kadar nasil gelicem bakalim...
İşte tevekkül edip duamızı edip kendimize dikkat edip kenara çekilip bekleyemiyorum zaten sabırsız ve genel olarak panik biriyim bana kalsa hergun doktora giderim ama her doktora gidişimde stresten bayılacak gibi oluyorum gideceğim gece uyku tutmuyor

Kesinlikle oyle sevinemiyorum henüz, önceki gebeliğimde neler yapmışım 10 haftalık bebeğime defter alıp doldurmaya başlamıştım her doktora gittiğimizde ultrason fotolarını yapıştırıp altına notlar yazmıştım Azcık da olsa böyle zıbınlar patikler almıştım elimde battaniye ördüm nasıl mutluydum ama nasip olmadı devamı gelmedi bunda hiç birini yapmadım bişey olursa korkusundan

A anneveoglusu gecmis olsun canim Allah bebegini korusun sana bagislasin artik bu kanalarin son olsun rahat bir nefes al insallah ve diger arkadasim icinde geceleri bu dualarim adını etiketleyemedim tam bilmiyorum nickini . insallah tum hamile arkadaslar saglicakla yavrularini/yavrumarimizi kucagimiza aliriz

Ayni beni tarif ediyorsun valla. Ultrason ekranina kesinlikle bakamiyorum ilk yatisimda. Aklima ilk bebisimi hareketsiz gordugum o berbat an geliyor. Allah korktugumuzu yasatmasin bir daha...

Hadi birazda ileriyi konuşalımmı Dogum sigortası yada hastahane dogum paketi alanlar var mı

Ne
Normal canım endişelenme. İlk hamileliğimde depresyon aşamasına kadar geldim. Doktora gitmeyi düşünüyordum ki 3 ay bitince kendime geldim. O kadar mutlu olmustum ki herseyin normale dönmüş olmasına.
Bu hamileliğimde daha iyiyim. Ama hic birseyden tat alamama , mutsuzluk hali yine var. Biliyorum ama geçecek insallah. Sen de rahat ol geçici bir süreç.

Ne
Normal canım endişelenme. İlk hamileliğimde depresyon aşamasına kadar geldim. Doktora gitmeyi düşünüyordum ki 3 ay bitince kendime geldim. O kadar mutlu olmustum ki herseyin normale dönmüş olmasına.
Bu hamileliğimde daha iyiyim. Ama hic birseyden tat alamama , mutsuzluk hali yine var. Biliyorum ama geçecek insallah. Sen de rahat ol geçici bir süreç.

Canım ben sürekli peçete katlayıp koyuyorum sık sık değiştiriyorum çünkü günlük pedler seninde dediğin gibi mantar vs açısından pek güvenli gelmiyor bana

Canım inşallah Allah’ın izniyle 3 ayı atlat hepsi düzelecek. Bebeğine sana bişe olmasın Allah’a emanetsiniz

Canım ben sürekli peçete katlayıp koyuyorum sık sık değiştiriyorum çünkü günlük pedler seninde dediğin gibi mantar vs açısından pek güvenli gelmiyor bana
Peçete de denedim ama yırtıldı yapıştı ondan günlük pede geri döndüm günlük ped çok pratik sanırım rahatlığını seviyorum

Ben arkadasin dedigini yaptim sabah lavaboya gitmeden ama bisey hissetmedim defalarca da kontrol ettim kiz mi acaba simdi :)

Hadi birazda ileriyi konuşalımmı Dogum sigortası yada hastahane dogum paketi alanlar var mı
Doğum sigortası nedir?
Ben Dr. Uma kordon kanı bankasını soracağım . 2 tane genetik hastalık soracağım. Uygun görürse yaptırım . Ne olur ne olmaz. Tedbirli olmak iyidir

günaydııın
bugün sanki yeniden doğmuş gibiyim midem sanki iyi bitmiş olsun kabus günler

memelerinizin rengi koyulaştı mıı? benim 21 aylık oğlum var emiyor koyu koyu memeler kötü görünmeye başladı. oğlum doğduğunda lohusa halimle renge takmıştım öyle kalacak diye düşünüyordum. sonra rengi açılıyor biliyorum artık ama yine de koyu halini sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…