- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
İşte tevekkül edip duamızı edip kendimize dikkat edip kenara çekilip bekleyemiyorum zaten sabırsız ve genel olarak panik biriyim bana kalsa hergun doktora giderim ama her doktora gidişimde stresten bayılacak gibi oluyorum gideceğim gece uyku tutmuyorBen de ayni durumdayim. Ama hem kendimize hem bebislere yazik ediyoruz. Normalde dusuk tansiyonluyumdur ama stres kaynakli her muayene oncesi yüksek cikiyor tansiyonum. Eve gelince gene dusuk. Böyle 9.aya kadar nasil gelicem bakalim...
Kesinlikle oyle sevinemiyorum henüz, önceki gebeliğimde neler yapmışım 10 haftalık bebeğime defter alıp doldurmaya başlamıştım her doktora gittiğimizde ultrason fotolarını yapıştırıp altına notlar yazmıştım Azcık da olsa böyle zıbınlar patikler almıştım elimde battaniye ördüm nasıl mutluydum ama nasip olmadı devamı gelmedi bunda hiç birini yapmadım bişey olursa korkusundanAyni duygulari paylasiyoruz benimde öncesinde 3 kaybim var ve ultrason girdigim an direk dr konuşmadan kalp atışını görmeye çalışıyorum sonra derin bi oh çekiyorum benim için hamilelik eşittir korku şuan icin başka tarifi yok
Ayni beni tarif ediyorsun valla. Ultrason ekranina kesinlikle bakamiyorum ilk yatisimda. Aklima ilk bebisimi hareketsiz gordugum o berbat an geliyor. Allah korktugumuzu yasatmasin bir daha...İşte tevekkül edip duamızı edip kendimize dikkat edip kenara çekilip bekleyemiyorum zaten sabırsız ve genel olarak panik biriyim bana kalsa hergun doktora giderim ama her doktora gidişimde stresten bayılacak gibi oluyorum gideceğim gece uyku tutmuyor
AminAyni beni tarif ediyorsun valla. Ultrason ekranina kesinlikle bakamiyorum ilk yatisimda. Aklima ilk bebisimi hareketsiz gordugum o berbat an geliyor. Allah korktugumuzu yasatmasin bir daha...
Sabah uykundan artik kacta uyaniyosan o zaman yap cnmAma sabaha kadar 2-3 defa lavaboya çıkıyoruz zaten . Nasıl olacak
Normal canım endişelenme. İlk hamileliğimde depresyon aşamasına kadar geldim. Doktora gitmeyi düşünüyordum ki 3 ay bitince kendime geldim. O kadar mutlu olmustum ki herseyin normale dönmüş olmasına.Kızlar iyi akşamlar. Uzun zamandır uğramıyorum bu topiğe. Psikolojim alt üst oldu. O kadar mutsuzum ki... Bebeğim olacak diye sevinemiyorum. Neden bilmiyorum... Planlı gebelik olmasına rağmen... Sonra böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum...
Normal canım endişelenme. İlk hamileliğimde depresyon aşamasına kadar geldim. Doktora gitmeyi düşünüyordum ki 3 ay bitince kendime geldim. O kadar mutlu olmustum ki herseyin normale dönmüş olmasına.Kızlar iyi akşamlar. Uzun zamandır uğramıyorum bu topiğe. Psikolojim alt üst oldu. O kadar mutsuzum ki... Bebeğim olacak diye sevinemiyorum. Neden bilmiyorum... Planlı gebelik olmasına rağmen... Sonra böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum...
Canım ben sürekli peçete katlayıp koyuyorum sık sık değiştiriyorum çünkü günlük pedler seninde dediğin gibi mantar vs açısından pek güvenli gelmiyor banaKızlar bişiy sorcam ya, gebelikte sarı kokusuz akıntının normal olduğunu biliyoruz genel olarak hepinizde vardır diye düşünüyorum ama bununla nasıl başa çıkıyorsunuz yani şöyle diyim günlük ped kullanıyorum günde 3 defa değiştiriyorum ama hala hijyenik olup olmadığını bilemiyorum havalar sıcak mantar olmaktan enfeksiyon kapmaktan korkuyorum, peçete koysam o da yapışıyor parçalanıyor peçeteyle hiç rahat edemiyorum, günlük ped veya peçete bişiy koymazsam da çamaşırımı çok kirletiyor sevmiyorum oyle
Canım inşallah Allah’ın izniyle 3 ayı atlat hepsi düzelecek. Bebeğine sana bişe olmasın Allah’a emanetsinizAllah razi olsun canim sabah kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Alttan muayene etti çok canım yandı kalkmamla birlikte yine kanama oldu iğne vurdular yatış verdi Dr plasenta arkasında kanama alanı var biraz dedi Dr
Dua edin bize kızlar şuan kanama azaldı gibi hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah
Peçete de denedim ama yırtıldı yapıştı ondan günlük pede geri döndüm günlük ped çok pratik sanırım rahatlığını seviyorumCanım ben sürekli peçete katlayıp koyuyorum sık sık değiştiriyorum çünkü günlük pedler seninde dediğin gibi mantar vs açısından pek güvenli gelmiyor bana
Kâğıt havlu dağılmaz aklında bulunsunPeçete de denedim ama yırtıldı yapıştı ondan günlük pede geri döndüm günlük ped çok pratik sanırım rahatlığını seviyorum
Ben de bişey anlamadımBen arkadasin dedigini yaptim sabah lavaboya gitmeden ama bisey hissetmedim defalarca da kontrol ettim kiz mi acaba simdi :)
Doğum sigortası nedir?Hadi birazda ileriyi konuşalımmı Dogum sigortası yada hastahane dogum paketi alanlar var mı
Ay ben unuttum yaaa.) Anlamazdim.ya buyuk ihtimalBen arkadasin dedigini yaptim sabah lavaboya gitmeden ama bisey hissetmedim defalarca da kontrol ettim kiz mi acaba simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?