2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hımm yeni bir şey daha öğrendim. Bakıyım yarın

Bir kaşık zeytin yağına üzerine iki üç damla limon yapın geçmiş olsun

Bende seni merak ediyordum bende de alttan muayene sonrasinda bende de o kadar pıhtı geldi
Çok ürkütucu idi Dr bebek iyi merak etme dedi
Sanada çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun dikkat et kendine prutlon iğne mi vurdular o iyi gelir uzan dinlen düşünme güzel olacak Meryem süresi var ben onu okumuştum kanamam olduğunda uzun sürmemişti

Merhaba bende araniza yeni katılıyorum. Allah kısmet ederse ilk olacak. Şuan 11 haftadayım dışardan hamileliği belirginleşen varmıdır acaba?
Hos geldin hayırlı olsun bebişin.en merak ettiğin konu buydu hamileliği belli olan varmı bende 11+5 deyim ve herkez anlıyo hamile olduğumu kilo vermeme rağmen benim karnım ciddi belli oluyo belki evet bu bebek degil siskinlik ama bugün ilk hamile pantolonunu aldım ohh dünya varmis

Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri hissediyorum.Geçen ay açtığın konuyu da yeni okudum benim de benzer konum vardı.Kalp atışlarını filan da duyduk ama..değişmedi hislerim. 2 aydır annelerimize bile söylemedik. Umarım geçer bu günlerimiz

Bizde daha kimseye söylemedik sadece benim yakın bir arkadaşım biliyor kimseye söylememek şartıyla ona soyledim, eşiminde benim de ailelerimizin haberi yok, kurban bayramında söylemeyi düşünüyoruz nasipse inşaallah,

Bende kilo almadım ama sanırım karın bölgem genişledi pantolonlarımın belimi sıktığını farkettim

Aynen yA direk 20. Haftalara geçelim şimdi daha dun gördüm bebişimi ama gene de merak ediyorum daha 2 hafta bir sonraki kontrolüme zaman geçmiyor ki gün saya saya
Ben kontrole gittigim dr nasılsın dedi tamam anladım bebise bakalım sonra sohbet ederiz dedi nasil bi ifade sergilediysem 1 ay sonra kontrol dedi adamla pazarlık yapa yapa 10 gün e indirdim çok uzun geliyo bekleyemiyorum bana kalsa hergun gidiyim görüyüm

Baya var kurbana cinsiyeti de belli olur. Biz de bikaç hafta sonra söyleriz diye düşündük,bakalım.

Hele ki öncesinde yaşanmış bir kayıp varsa o tedirginlik hiç bitmiyor hem özel hastaneye hem defalarca devlet hastanesine gittim ama her gittiğimde duyacaklarımdan korkarak dualar ede ede gidiyorum nolur bişiy olmasın bebişim benimle olsun diye herhalde ben bu süreçte 10 yaş yaşlanacağım oyle hissediyorum

Baya var kurbana cinsiyeti de belli olur. Biz de bikaç hafta sonra söyleriz diye düşündük,bakalım.
Aynen amacımız zaten cinsiyeti belli olsun direk kızımız olacak ya da oğlumuz olacak şeklinde söyleriz dedik, rabbim nasip etsin de o günlere hemencik geçelim de mutluluğumuzu yaşayalım artık

Ben de ayni durumdayim. Ama hem kendimize hem bebislere yazik ediyoruz. Normalde dusuk tansiyonluyumdur ama stres kaynakli her muayene oncesi yüksek cikiyor tansiyonum. Eve gelince gene dusuk. Böyle 9.aya kadar nasil gelicem bakalim...

Ayni duygulari paylasiyoruz benimde öncesinde 3 kaybim var ve ultrason girdigim an direk dr konuşmadan kalp atışını görmeye çalışıyorum sonra derin bi oh çekiyorum benim için hamilelik eşittir korku şuan icin başka tarifi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…