2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bulantili gecen hamilelikler saglikli olur diye duymustum.sizde yolk kesesi falan gorunmusmuydu.kalp atisi once vardi sonra mi durdu cnm.
Evet doktorum da öyle söylemişti ama tezi çürümüş oldu herşey yolundaydı kalp atışı yolk sac hepsi vardı ama maalesef devam edemedi bulantı kürtaja gidene kadar vardı

Kızlar iyi akşamlar. Uzun zamandır uğramıyorum bu topiğe. Psikolojim alt üst oldu. O kadar mutsuzum ki... Bebeğim olacak diye sevinemiyorum. Neden bilmiyorum... Planlı gebelik olmasına rağmen... Sonra böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum...

İşini rahat tut canım..hamile kalmayı bende çok istiyordum öğrendikten sonra yaklaşık 2 hafta aynı duyguları yaşadım...özel eğitim öğretmeniyim ben..sanırım okuldaki öğrencileri görüp etkilenme de oldu..ama şimdi iyiyim pozitif düşün...herşey güzel olacak inş...

A anneveoglusu canim nasilsin..baska konuda gordum.kanaman olmus.umarim.iyisindir..yazicam sabah beri.. cok dua ettim umarim skinti yoktur.
Allah razi olsun canim sabah kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Alttan muayene etti çok canım yandı kalkmamla birlikte yine kanama oldu iğne vurdular yatış verdi Dr plasenta arkasında kanama alanı var biraz dedi Dr
Dua edin bize kızlar şuan kanama azaldı gibi hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah

Bebegin iyi olduguna sevindim canim..insallah kanamanda son bulur.dualarim seninle ..

Cok cok gecmis olsun Allah yavrunu sana baguslasin
Kusman evde oluyirsa hastaneden cikarmasin dr

Canımm cok geçmiş olsun inşallah bir an önce hersey normale döner allah bidaha yaşatmasın.

Yine mi kanadı.benim de bugun kontrolde hersey yolundaydı eve gelince resmen koca bi pıhtı dusırdum mandalina buyuklugunde.vajinal hiç bakılmadı.ustten bebekle ilgili bi kanama degil diyolar.belim ve kasıklarım öyle bir agrıyoki.

Bende seni merak ediyordum bende de alttan muayene sonrasinda bende de o kadar pıhtı geldi
Çok ürkütucu idi Dr bebek iyi merak etme dedi
Sanada çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim Allah bebeginizi size bağışlasın insallah

Canim cok gecmis olsun tez zamanda saglikla atlatirsiniz kritik surecleri umarim ,yavruarimizi kucagimiza aldigimiz anlari gaz problemiydi,emmesiydi pnlari konusmaya sira gelir insallah

Ilk cocugumda ben baya yogun erkek oldugunu hissediyordum ki hislerim dogru cikti ,bunda emmin degilim ilk kiz hissettim bi ara ruyamda yine erkek gordum sarisin mavi gozlu emekleyerek esimle bana geliyordu su an erkek de olabilir gibi geliyor saglikli hayirli evlat olsunlar da kiz erkek fark etmez

Bende seni merak ediyordum bende de alttan muayene sonrasinda bende de o kadar pıhtı geldi
Çok ürkütucu idi Dr bebek iyi merak etme dedi
Sanada çok geçmiş olsun
İnşaallah bi an once atlatırız bu ahır sureci.bebişlerimiz saglıklı olsun da.ben de kanama alanı da gormuyo hiç anlamıyorum neden oluyo

çok geçmiş olun canım. sorunsuz devam etsin bundan sonrası dualarım senle ve bebişinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…