- 15 Eylül 2012
- 8.490
- 6.915
- 398
Evet doktorum da öyle söylemişti ama tezi çürümüş oldu herşey yolundaydı kalp atışı yolk sac hepsi vardı ama maalesef devam edemedi bulantı kürtaja gidene kadar vardıBulantili gecen hamilelikler saglikli olur diye duymustum.sizde yolk kesesi falan gorunmusmuydu.kalp atisi once vardi sonra mi durdu cnm.
Bi dene cnm banada yazBende bir oglum olsun isterim ama son zamanlarda hislerim hep kiz gibi geliyorFatma Ersin Elif gecem ruyamda erkek ismi gördüm ama kiz hissesiyorum senin dedigini deneyecegim yarin sabah unutmazsam :)
İşini rahat tut canım..hamile kalmayı bende çok istiyordum öğrendikten sonra yaklaşık 2 hafta aynı duyguları yaşadım...özel eğitim öğretmeniyim ben..sanırım okuldaki öğrencileri görüp etkilenme de oldu..ama şimdi iyiyim pozitif düşün...herşey güzel olacak inş...Kızlar iyi akşamlar. Uzun zamandır uğramıyorum bu topiğe. Psikolojim alt üst oldu. O kadar mutsuzum ki... Bebeğim olacak diye sevinemiyorum. Neden bilmiyorum... Planlı gebelik olmasına rağmen... Sonra böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum...
Allah razi olsun canim sabah kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydiA anneveoglusu canim nasilsin..baska konuda gordum.kanaman olmus.umarim.iyisindir..yazicam sabah beri.. cok dua ettim umarim skinti yoktur.
Bebegin iyi olduguna sevindim canim..insallah kanamanda son bulur.dualarim seninle ..Allah razi olsun canim sabah kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Alttan muayene etti çok canım yandı kalkmamla birlikte yine kanama oldu iğne vurdular yatış verdi Dr plasenta arkasında kanama alanı var biraz dedi Dr
Dua edin bize kızlar şuan kanama azaldı gibi hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah
Cok cok gecmis olsun Allah yavrunu sana baguslasinAllah razi olsun canim sabah kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Alttan muayene etti çok canım yandı kalkmamla birlikte yine kanama oldu iğne vurdular yatış verdi Dr plasenta arkasında kanama alanı var biraz dedi Dr
Dua edin bize kızlar şuan kanama azaldı gibi hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah
Evet doktorum da öyle söylemişti ama tezi çürümüş oldu herşey yolundaydı kalp atışı yolk sac hepsi vardı ama maalesef devam edemedi bulantı kürtaja gidene kadar vardı
Canımm cok geçmiş olsun inşallah bir an önce hersey normale döner allah bidaha yaşatmasın.Allah razi olsun canim sabah kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Yine mi kanadı.benim de bugun kontrolde hersey yolundaydı eve gelince resmen koca bi pıhtı dusırdum mandalina buyuklugunde.vajinal hiç bakılmadı.ustten bebekle ilgili bi kanama degil diyolar.belim ve kasıklarım öyle bir agrıyoki.Allah razi olsun canim sabah kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Amin canim insallah ilk gebeligimde ben de bu gibi vesveselere cok kapilirdim simdi biraz daha rahatim insallah saglikla kucagimixza aliriz Allaha emanetlerdeniyorum canım. Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın.
Bende seni merak ediyordum bende de alttan muayene sonrasinda bende de o kadar pıhtı geldiYine mi kanadı.benim de bugun kontrolde hersey yolundaydı eve gelince resmen koca bi pıhtı dusırdum mandalina buyuklugunde.vajinal hiç bakılmadı.ustten bebekle ilgili bi kanama degil diyolar.belim ve kasıklarım öyle bir agrıyoki.
Aynennmidem o kadar kötü ki ilişkiyi hayal bile edemiyorumilişki sırasında ki senkronize hareket kesin beni bitirir
Çok geçmiş olsun canımBende seni merak ediyordum bende de alttan muayene sonrasinda bende de o kadar pıhtı geldi
Çok ürkütucu idi Dr bebek iyi merak etme dedi
Sanada çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim Allah bebeginizi size bağışlasın insallahAllah razi olsun canim sabah kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Canim cok gecmis olsun tez zamanda saglikla atlatirsiniz kritik surecleri umarim ,yavruarimizi kucagimiza aldigimiz anlari gaz problemiydi,emmesiydi pnlari konusmaya sira gelir insallahAllah razi olsun canim sabah kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
İnşaallah bi an once atlatırız bu ahır sureci.bebişlerimiz saglıklı olsun da.ben de kanama alanı da gormuyo hiç anlamıyorum neden oluyoBende seni merak ediyordum bende de alttan muayene sonrasinda bende de o kadar pıhtı geldi
Çok ürkütucu idi Dr bebek iyi merak etme dedi
Sanada çok geçmiş olsun
çok geçmiş olun canım. sorunsuz devam etsin bundan sonrasıAllah razi olsun canim sabah kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?